FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 20
zlurad kaže...

Maradona u base icon packu :D

Bas mi se svida ekipa koju imas. Imam hrpu untr. high rated kartica... al nekako mi ih je zao zviznut u base icon sbc. 

Svaka cast na pulu.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
13 godina
The_K kaže...

Sime nije ti ovo trebalo, covjek se zali isto kao sto se ti zalis isto kao sto se mi svi zalimo i onda mu se ti ides rugati jer ti je bas dns bio dobar dan a sutra budes bio kao on.

Buraz moj. Njemu je konstantno netko drugi kriv osim njega samog. Ali covjek niti jednom nije rekao... a u picku, promasio sam tu i tu... zabio mi je gol. 

Danas igram cetvrtu tekmu. Lik naprijed ima IF Lukaku, Bolasiea i ostalo. Doslovno sam podcijenio covjeka od prve minute. Reko, di ce on sa nezgrapnim Lukakuom. No, shema je u tome kaj taj IF Lukaku ima Sprint Speed 89. I cim mu das malo prostora, on se sleti ko divlja svinja izmedu obrane i razgrne sve. 3 komada mi je piknul sa njim. Od ta tri, ja sam kriv za dva jer nisam na vrijeme izletil na njega, nego sam ga pustil. 

Vidis i sad to nisam objavil jer jednostavno nisam htio gnojit temu sa svojim slikama tekmi... nema smisla sve stavljat. Tekmu sam otpeljal na penale cisto svojom greskom... hvala kurcu pa sam obranil dva komada i dobil tu tekmu. 

Ja jos niti jednom nisam videl nekoga, da je gutnul 5 poraza za redom... i da ga je svih 5 puta igra zajebala. Ides igrat nakon 2 ili 3 spojena poraza za redom jos... onda ne moze igra bit stalno kriva. Kuzis kaj hocu rec? 

Koliko sam bio protiv Cofinha kad uleti ovdje pa popuje, toliko vidim da je sad u pravu. Ovdje nikad, nitko ne prizna da je zajebo... al doslovno nikad nitko. Uvijek je kriv delay ili cak EA. DDA postoji, dokazano postoji. Al' ne traje 90min tekme. Da traje 90min tekme, onda nebi postojali ljudi sa 25+ pobjeda.

10 godina
FIFA 20

Ja danas u wl od jednog izgubio 2:0 samo 3 stative sam imao i to 1 na 1, sledeca situacija suarez na 6 metara sutira i golman brani i baca se, lopta se odbija sukiju na glavu on skace i ciljam u gol i sa 3 metra... prazan gol promasi, mislim da sam snimio to, lepo se vidi ona strelica gde sam ciljao, puno, puno takvih situacija ma nisu tu cista posla.

A u jednoj sto sam poderao nekog lika, ja mislim da jaci tim ne mozes imati sve valjda najbolje ikone i pomislih evo meni petarde kad ono na 3:0 za mene i r. kvit, do duse nije da je neki nob ali sam nestvarno dobro odigrao tu utakmicu dao sam sve od sebe. Uspeo sam slikati moju i njegovu ekipu. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2019 22:50 (ruya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Meni je u ovoj igri glava enigma. Ovakva situacija dogodila mi se bezbroj puta. Pucam glavom s tri metra, pogodim prečku, lopta se odbije drugom mom igraču na tri metra koji puca glavom visoko preko gola. Da ne pričam kako recimo na centru lopta ide na glavu mom igraču koji neometano puca loptu glavom ali uvijek protivniku u noge, ili je pukne tako da padne dva metra ispred njega opet protivniku u noge. I tako stalno. Čista frustracija. Očito sam preglup za ovu igru pa se više niti ne zamaram. Nasmijem se i vozi dalje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
movie kaže...

Meni je u ovoj igri glava enigma. Ovakva situacija dogodila mi se bezbroj puta. Pucam glavom s tri metra, pogodim prečku, lopta se odbije drugom mom igraču na tri metra koji puca glavom visoko preko gola. Da ne pričam kako recimo na centru lopta ide na glavu mom igraču koji neometano puca loptu glavom ali uvijek protivniku u noge, ili je pukne tako da padne dva metra ispred njega opet protivniku u noge. I tako stalno. Čista frustracija. Očito sam preglup za ovu igru pa se više niti ne zamaram. Nasmijem se i vozi dalje...

Ma i meni se takve stvari desavaju hrpu puta a i da ne pricam koliko puta sam mogao zabiti prazan gol glavam sa metar dva udaljenosti gdje mi je igrac bio neometen a sivonje svaki put preko gola prebace uopce nema logike sanse su minimalne da das gol glavom bez obzira na situaciju

13 godina
FIFA 20

Heading je u totalnom kurcu ove godine. Toliko je u kurcu da obican pas sa glavom nije funkcionalan niti malo. 

Danas sam zabil gol sa glavom, Van Dijk je natrcal na korneru i zakucal. 15 lopti prije toga u drugim tekmama je poslal preko stadiona. Nest' tu ne stima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Brijem da su im opet serveri prdnuli. Sa svakim igracem je jedna, maks 2 crtice... Ili ne moze uopce pronac protivnika. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/?showoffId=bkPAHDqpnSv7a:FFA20PCC

Nova ekipa. Nadam se da ce ici preko 20 pobjeda za WL.

13 godina
FIFA 20

Kurt za 29 pobjeda u vikend ligi dobije ovo u ultimate TOTW packu.

Ako rangiramo sve kartice koje su u ovom TOTW nije dobio samo najlošiju, 78 rated karticu.

Sve ostale najgore koje je mogao dobiti je dobio.

Inače gledam njegove nagrade svaki tjedan otkad je počeo na jubitu objavljivat i iz tjedna u tjedan gubim volju za igranjem vikend lige.

Ako on prolazi tako kako prolazi s 29-30 pobjeda svaki tjedan onda se ja stvarno nemam čemu nadati sa svojim 14 pobjeda.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Skilledžija kaže...

Ako rangiramo sve kartice koje su u ovom TOTW nije dobio samo najlošiju, 78 rated karticu.

Inače gledam njegove nagrade svaki tjedan otkad je počeo na jubitu objavljivat i iz tjedna u tjedan gubim volju za igranjem vikend lige.

Ako on prolazi tako kako prolazi s 29-30 pobjeda svaki tjedan onda se ja stvarno nemam čemu nadati sa svojim 14 pobjeda.

Sto je najgore uzeli su mu i tu jednu pobjedu frajer je trebao imati 30-0 ali su ga disconnectali pri vodstvu od 3-1 ili tako nesto

13 godina
Skilledžija kaže...

Bas zavrsio svoju WL za danas. 8-0. Protivnici su stvarno bili bomba. Tekme mi zavrsavale po 1-0, 3-2 je bila zadnja, osma. Stvarno je gust igrat protiv kvalitetnih protivnika. Delay je nazalost osjetan i dalje. Makar vidim i kod protivnika iste probleme ko i kod sebe. Dodes u sansu za udarac i tocno taj dodir viska usere sve. Steta da to ne mogu nikako popravit.

Jumbo rare players kao nagrada za 200 pobjeda u WL. Brutalica. 

12 godina
FIFA 20

jel mi moze netko objasniti sta je sa lagom? znaci kupio sam nedavno novi pc i u svakoj tekmi bar jednom mi se dogodi lag i naravno lik prosece pored mojih igraca i zabije gol...to mi se desi bar jednom u utakmici,na starom pc-u nikada nisam imao tih problem,sumnjam da je net

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

I lik je dobio crveni kod 1-1.

9 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...

Kolega, sto se tice izbora igraca, ti i ja smo skoro na istoj valnoj duljini.

The Commissioner of Football
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Mozete misliti koliko sam nisko pao da sam od muke poceo tlaciti za Politana, a poslije njega lagano slagati onog novog Gattusa Tonalia.

Hvala ti EA na nicemu.

Ovaj squad zacrtao sam do kraja igre i neke igrace vec imam, a ostali su u obicnoj verziji.

Militao je najveci zalogaj za sada, ali mozda se pojavi neka alternativa.

The Commissioner of Football

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Pas mater kanadsku kako sam se sada nanervirao necu ni pisat jer sam napisao to vec 100000000 puta tako mi i treba kad nisam stisnuo odmah alt+f4 kod prvog zajebavanja ali ne ja moram biti retardiran i nastaviti igrati smece tako da me skroz izbaci iz takta. Jebali ih i oni packovi napravio sam sve sbce imao oko 8,9 paketica ja nisam board vidio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
zlurad kaže...

Maradona u base icon packu :D

Bas mi se svida ekipa koju imas. Imam hrpu untr. high rated kartica... al nekako mi ih je zao zviznut u base icon sbc. 

Svaka cast na pulu.

A gledaj, prvenstveno ja base icon sam radio 4 puta da imam content za video klip. Ovo je čista sreća, napraviti ću još jedan pa će možda biti Inzaghi. Ja bi ti preporučio sa napraviš bar jedan pa da okušaš sreću :D

Hvala ti :)

https://www.youtube.com/channel/UC4nWZGlmUj1XDSzXk2ak8Hg?
13 godina
FIFA 20

Ovo mi se jos niej dogodilo. 

Krenem u utakmicu WLa. Igra steka, doslovno trokira. Prvo je stajalo 30s na onom pocetnom WL logu. Pa stekalo do pocetka tekme. Pocela je tekma i prestalo. Povedem 2-0. I oko 30min ponovno zasteka. Sve stane. Nakon 1min pojavi se you have been DCed, nakon toga ''your game is under investigation'' ili kaj vec pise i odmah izbaci u pocetni screen FUTa. Naravno, pobjedu nisam dobio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Serveri su u komi. 

Moze se igrat ujutro do 9 makismalno i tu je vec problem. Od tad uvecer do 11 muka ziva.

Tehnika narodu!!!! ...narod kaže: Tko ne pije! Virovat mu nije! ...

0 0 hvala 0
15 godina
TheMaverick kaže...
JohnnyBlaze kaže...

Kolega, sto se tice izbora igraca, ti i ja smo skoro na istoj valnoj duljini.

Volim ovakvu radnu sredinu terena i ove naprijed sa velikom agresivnoscu jer uzimaju lopte kao ludi. Jos sa press after possession loss skoro svaku utakmicu imam oko 20 tacklea.

13 godina
SimeKZ kaže...

Ovo mi se jos niej dogodilo. 

Krenem u utakmicu WLa. Igra steka, doslovno trokira. Prvo je stajalo 30s na onom pocetnom WL logu. Pa stekalo do pocetka tekme. Pocela je tekma i prestalo. Povedem 2-0. I oko 30min ponovno zasteka. Sve stane. Nakon 1min pojavi se you have been DCed, nakon toga ''your game is under investigation'' ili kaj vec pise i odmah izbaci u pocetni screen FUTa. Naravno, pobjedu nisam dobio. 

Doletio mi je prvi poraz od nekakvog lika koji kad je zabio prvi gol, jedino kaj je radil je uzimal FUTMAS Mendya i trcal po liniji gore dolje i gradil se. Ovo jos nisam dozivel. S kim god dodem na Mendya odbije se od njega ko od zida. Dobije me lik 1-0 sa posjedom od 75%. Koja komedija od igre. 

Drugu tekmu za redom mi se dogodilo ovo kaj sam citiral. Udem u igru. Lag nevjerovatan, doslovno smrzne sliku na 20s i krene opet par sekundi... i tako u krug. Ponovno 30min i pukne veza.

12 godina
JohnnyBlaze kaže...

Ekipica je super.Sta ne staviš drugu formaciju i semeda na rb da Vidal bude na full chemistry ? 

13 godina
FIFA 20

Kako graditi loptu?
U smislu, trcim i vidim da me dostize njegov igrac i sa desnom gljivom gurnem jos loptu i onda u isto vrijeme negdje dolaze i njegov samo odgurne mojeg igraca, moram ili nabaciti ili pucati po golu jer on ne moze nikako loptu inace zadrzati.

Samo da napomenem kako ja imam drugacije kontrole pa me zanima tocno ime kontrole, a ne na kojoj je tipki. PS4 u pitanju.

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
acmilan2 kaže...

Kako graditi loptu?
U smislu, trcim i vidim da me dostize njegov igrac i sa desnom gljivom gurnem jos loptu i onda u isto vrijeme negdje dolaze i njegov samo odgurne mojeg igraca, moram ili nabaciti ili pucati po golu jer on ne moze nikako loptu inace zadrzati.

Samo da napomenem kako ja imam drugacije kontrole pa me zanima tocno ime kontrole, a ne na kojoj je tipki. PS4 u pitanju.

Ista tipka kojom radis jockey ti je gradenje kad imas loptu. U punom sprintu ju samo spamas i tvoj igrac bude usel u animaciju remplanja. Funkcionira perfektno. 

Ako ti to ne pali. Samo napravi fake shot u punom sprintu ( pogotovo ako imas agilne i brze igrace ) oslobodit ces ga se u trenu i otic prema gol.

12 godina
daseparo kaže...

Serveri su u komi. 

Moze se igrat ujutro do 9 makismalno i tu je vec problem. Od tad uvecer do 11 muka ziva.

Ja sam igrao u petak ujutro od 9 do 13 sati. .

5 utakmica sam se zagrijavao u Rivalisima pa onda na wl i igra je radila odlično i u Rivalisima i u wl. 

Od 7 utakmica imao sam 6 pobjeda i 1 loss, i 3 sam još vodio i no loss glitch mi naprave...

Ne mogu vjerovati koliko su ljudi jadni i rade taj no loss glitch. Mislim imalo pametan čovjek ga može napravit svaku utakmicu . 

Lik me sa bronze timom sjebe lagano. Pauza, igra krene i ajd zdravo nakon par sekundi..

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Kako se natjera obranu da se sami bacaju u blok? Ja zbog tog zabijam 3-4 gola manje po tekmi, a primam ih bez beda. Ako ja rucno ne ulazim u blok ovaj moj u obrani nece pratit sam nema sanse. Sad igram dvije tekme likovi me naganjaju s cdmom a branici savrseno jockeyaju i cekaju moj sut da zastopaju loptu. Probam istu foru ja on protrci kroz moju obranu ovi se nisu ni zasprintali. 

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

kako to rade ne razumijem?

This time next year we'll be millionaires
15 godina
FIFA 20

nije loše 

Poruka je uređivana zadnji put sub 28.12.2019 15:20 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...

Mozete misliti koliko sam nisko pao da sam od muke poceo tlaciti za Politana, a poslije njega lagano slagati onog novog Gattusa Tonalia.

Politano je zvijer i neće ti biti žao što si se mučio rješavajući ga.

Ja ga imam na lijevom ST već dugo vremena i jako sam zadovoljan kako se ponaša u igri i kako zabija.

Što se Tonalia tiče, ja sam uzeo u prvoj turi lijevog beka jer mi je Alex Sandro nekako bio prespor i bio je tradable pa sam ga odmah utopio.

Također sam jako zadovoljan sa tom karticom.

Još mi je ostalo 3-4 kluba riješit za drugu karticu, a to su oni zajebani klubovi na koje bih morao potrošiti dosta coinsa da ih složim pa zato čekam još s njima.

Zato bih te zamolio ako složiš prije mene da javiš da li vrijedi taj Tonalli da ne trošim bezveze coinse ako je loš.

[19xx] 4ntraks
13 godina
SimeKZ kaže...

FUTMAS Mendya i trcal po liniji gore dolje i gradil se. Ovo jos nisam dozivel. 

Ja ga imam i kad sam skužio kakva je Mendy kartica sam i sam počeo raditi upravo to što pišeš.

Kao prvo, ljudi ne očekuju da ćeš sa bekom krenuti u napad, to je prvi element iznenađenja, a drugo, točno što si napisao, nitko mu ne može oduzeti loptu, svi se odbijaju od njega kad mu priđu.

Još nisam naletio na karticu koja mu je oduzela loptu u remplanju, a brz je u pičku materinu pa ako je bek ili bilo tko s kim ga protivnik prati malo sporiji, ovaj ga prepiša u 2-3 koraka.

Zabio sam već nekoliko golova na foru da se sjurim s njim do ruba protivničkog šesnaesterca i onda samo biram kome od napadača dodati loptu jer je onda višak njih u napadu.

Jbga, tko nije složio Mendyja je propustio jednu od boljih kartica u ovoj FIFI.

BTW

U obrani je isto mrcina i uvijek je tamo gdje treba.

Jedanput, tek kad sam ga složio i nisam znao kakva je to kartica ustvari, lik me drka u šesnaestercu i ja ga pratim sa Piqueom, a ovaj petlja li ga petlja, ništa konkretno nego me baš drka bez smisla.

I to je trajalo tako neko vrijeme dok odjednom nije Mendy uletio (ja nisam upravljao s njim) i sam oduzme loptu HAHAHAHAHAAHAH

Bilo je i njemu više pun kurac tog izdrkavanja pa je jednostavno morao doći i riješiti stvari :)

[19xx] 4ntraks
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice