Ne znam da li mi neko može objasnit, da li je to vremenom kod igrača postalo standard bez obzira na divizije ili je to što sam ja napredovo u više divizije, ali trenutno ne postoji utakmica gdje se igra nogomet, već protivnik spama dragbackove i ballrollove cijelu utakmicu. Kao da nema drugi skill move osim ta dva. Ima npr. 80 pasova i jedno 70 dragbackova i ballrollova kombinovano. Znaš unapred kad će ga uradit, znaš često gdje će završit, ali on se zapuca u tebe i izađe kao pobjednik iz duela jer retardacija od programirane igre forsira napadača koji spama skill poteze bez obzira što je to klasični spam, a ne neko razumno i pravovremeno izvođenje. Pobjediš ti takve, ali poslje utakmice jednostavno nemaš želje i volje igrat takvo smeće.
Ako sam u fifi 19 kao najgoroj u serijalu povraćo na la corcquete, piruete od šuteva iz prve i dizanje lopte i ubacivanje, gdje ništa od toga nije imalo veze sa fudbalom u stvarnošću, a forsirano je kao "SKILL GAP" onda u fifi 20 povraćam na ove SKILLERSKE poteze u vidu dragbacka i ballrolla. Ako to moram da spamam i forsiram da bi se digao do div 1, to bi mi bio i kraj sa fifom u svakom smislu.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24

.