FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.238
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 20

Red pickovi. Maestralni. Jos su tu bili Gnabry i Ilicic. Jbg. Vidim u onoj grupi G3 i S1 lagani neymar i picke materine. No, dobro... I ovo je super. 

Od nagrada. Pique dva puta, Alderwield. 

Totw pack - nosioc tarkowski ( jebo on sebe). 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Ajde sto mi ne daju nikakve packove za Bozic ali da mi ne daju da stisnem tipku to je stvarno nisko frajer izvodi korner ja stajem na prvu sa Corlukom stiscem tipku za udarac moj Corluka nije skocio niti zamahnuo glavom pustio je da protivnik udari loptu pogodi lopta stativu odbije se ja u blizini je moj totw Brozovic ja stiscem tipku za udarac da izbijem loptu moj Brozovic nista ne napravi vec mu lopta prodje kroz noge i pokupi loptu protivnik i zabije gol a ja lagano stiscem alt+f4 dosta mi je za dns sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Ja sam isto dobio suareza i onog tahirowskog. Samo ne znam sta cu s njima xD predobar je suarez za sbc a prelos da mi ude u tim. Onda napravim dva 83+ sbca i dobijem wernera, a imam onog potm wernera. Dobre kartice al nis koristi, barem za sad :) 

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Sad su se sami usrali sa ovim if wernerom. Nitko pametan nece ububat tri squada u werner 87 sbc, kad za manje od 200.000 mos kupit if 86 wernera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 20
jopis kaže...

Sad su se sami usrali sa ovim if wernerom. Nitko pametan nece ububat tri squada u werner 87 sbc, kad za manje od 200.000 mos kupit if 86 wernera.

Ko ga je mislil slozit, slozil ga je. Ko je skupljal za njega, sad ima IF verziju. Tak da ti dode na isto.

17 godina
FIFA 20

Najbolja kartica u rivalsima Lucas Leiva, skoro 4k coinsa. Napredujem. Zbubao sam danas ujutro oko 400k coinsa u 84 rating kartice engleske lige. Ako ne bude neki interesantan futmas sbc neću ništa zaraditi. No s obzirom da ne mogu u packu ništa dobiti ako želim do coinsa moram riskirati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 13:22 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

pokupio nagrade, zaradio nešto coinsa i fino se počastio Vierijem , jer dočekat debile da nešto padne iz packa je nemoguća misija.

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
FIFA 20

Evo ovaj igra fifu ceo zivot pa je u 70 minutu rage quit gubio 7:0 xd

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 17:44 (ruya).
Moj PC  
1 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Sto cemo s novim icon swapsom? 

Leo
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 19:32 (Dzem1234).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 20

Svi paketi od nagrada plus Marquee najbolja kartica 84 rated 😂😂😂 igru nisam pokrenuo od Ned. Pickovi smece kao i obicno.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
FIFA 20

Meni iz ovog marquee moments sbc-a ispao ucl Griezman. Ajde, lijepo od njih.

Nego, su oni malo podivljali, ponapijali se za Božić, u Kanadi zatoplilo, koji kujac. Scream Milner i flashback Mascherano u sbc-ovima, ne kontam. A novih za futmas ni traga ni glasa. Da ne velim da u Marquee nisu stavili Leicester vs Liverpool. A ja se baš nakupovao,...

Tko se na peticu opeko i na šesticu puše.
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 20:19 (Perki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Odradim ova tri sbc, dobijem 7 packova. Zastavicu nisam vidio. Najbolja kartica rating 80, i nije rare. Ja to ne mogu vjerovati. Mislim, kakav oni meni motiv daju da ja više igram ovo govno od igre? Danas sam otvorio 10 packova nisam dobio karticu vrijednu 5k coinsa. Pa to više nema smisla. Tko dobije sve one jebene kartice da mi je samo znati? Kaj da ja više napravim da dobijem neku vrijedniju karticu?

Što se swap icona tiče, zaboli me ona stvar. nemam namjeru piti tablete za tlak za jebenih15 swap kartica. nema šanse. Probat ću pobrati perišića ali izgleda da će i to biti malo žešće maltretiranje jer ništa od zadataka ne izbacuju od izlaska novog objectivesa. Što je s week 2 gold, silver, bronze? S ostalim zadacima koji su dolazili u prijašnjim ciklusima? Nema ničega.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jel nije ovo sramota? Pogledajte mu ekipu. Sve su to IF, Futmas i ostale kartice. Po nacinu igranja i koliko je los mogu samo rec da je sve kupljeno novcem. Rezem si glavu ako nije. Jedan od najodvratnijih balavaca protiv kojih sam igrao. Doslovno nista nije pokazao. Mislim da sam zbrojil da je do 60min imal 10 dodavanja. 6 od njih dupli pas i gol. Meni ovo nije normalno. Radis objective i uzmem igrace koje bikad koristil nisam. 

Naletis na ovakvu stoku. Da bi mu jebao sve preko poruka koliko je ovo bili van svake pameti. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja ću si riješit Milnera danas, pošto igram s englezima, neka ga, nije loš.

A što se icon swapsa tiče, to ću kao i do sad igrat do kraja, samo sam za sad neodlučan, ganjat Essiena i prodat Kantea, ili uzet Zambrottu+netko od ekipe tipa Socrates/Koeman/VDSar/Seedorf/Pires (tim redom me zanimaju, ali sam neodlučan ajme).

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Tek kad zaigras DR shvatis kako je ovaj community totalno otisao u krivom smjeru. Tolika kancerogenost nrki igraca nije mjerljiva sa rusima u DOTAi. Moj boze... Na kaj sve nailazis u ovoj igri to nije normalno ponekad. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

A što se icon swapsa tiče, to ću kao i do sad igrat do kraja, samo sam za sad neodlučan, ganjat Essiena i prodat Kantea, ili uzet Zambrottu+netko od ekipe tipa Socrates/Koeman/VDSar/Seedorf/Pires (tim redom me zanimaju, ali sam neodlučan ajme).

Ja sam odlučan da me ništa od toga ne interesira. Igram do nove godine a onda me više niti ovo govno od igre neće interesirati. Onaj dan kada ne igram tlak mi ko u bebe a kad igram ne mogu bez teblete. Kaj to meni treba, stvarno sam idiot. I onda me još nagrade s packovima da ne znam mogu li biti gori. Od izlaska igre u rivalsima nisam dobio karticu vrijednu 10k coinsa. Onaj talijan kaj sam neki dan pričao, danas u packovima dobio 2 milijuna coinsa. Kad to vidim dođe mi da plaćem. Od izlaska futmasa lik je u packovima do sada dobio preko 10 milijuna coinsa. Ja ne znam kaj lik radi da ga tako sere u packovima. Imao sam 4 milje zarađenih coinsa više od njega a sada on ima 6 milja više od mene. Sve to u dva tjedna. Ja sam se usro da bih zaradio 9 milja na marketu od izlaska igre a on više od toga izvuče u dva tjedna u packovima. Stvarno nije fer. Ne pričamo o nekoj trajnoj vrijednosti koju oni nama daju već o karticama koje su interesantne 7 mjeseci a onda sve ispočetka. I opet ne daju.

6 godina
neaktivan
Ja sam svoj SBC slago 5 godina :)

4 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Ja i dalje nisam skuzio ovu fifu, nikako ne mogu naci svoju igru i zaredat par pobjeda. Prijasnje fife sam uvijek igrao na nacin da pass igrom gradim napad od pocetka, od zadnje linije pa prema naprijed, a u ovoj fifi to uopce ne mogu jer protivnicka momcad savrseno u milimetar pokriva liniju za svakog mog igraca dok se dodajem zadnjom linijom, i tu slijedi moje krivo dodavanje, kontranapad i gol, ili cak i dobro dodam al je moj igrac nekako pretrom pa me lik tacklea odbije se lopta 3-4 puta izmedu nas, zavrsi u njegovim nogama dobar postotak puta i opet neka kontra/polukontra. Pressing je isto uzasno broken, ne mozes mi staviti pod postavkama pressing od prve minute a da ti igrac ne umre u 60. minuti i da i dalje normalno trci i u 90. 

Igram fifu godinama, kuzim koncpeciju nogometa, gledam ga na tv i sam ga igram uzivo, i znam da nisam noob u ovoj igri, ali ova fifa 20, tocnije fut nema veze s nogometom, samo je naizgled kao nogomet. Popizdio sam i pao je deinstall, al instalirat cu ponovo i odsad samo seasons i friendly s frendom, to je koliko toliko normalno za igrati.

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 20

Dugo me kopkao klose i danas sam ga kupio i stavio kanea na klupu. Jednistavo mu ocjene ne odg ingame statsima. Stavio sam na klosea i otw ben yedera hunter i klose je zabio al ovaj kao da je panj najveci. 3ili4 1na1 sanse sam ulupao u prazno s tim "op" govnom. A najsmjesnije lik ima istog ben yedeta s hawkom i zabije 3 gola iz tri udarca :D

Lokativ i gasim do sutra.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 23:56 (cicek).

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Ja razmišljam o ovome base Icon pack. Nikad nije bio jeftiniji i košta oko 360k...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2019 7:46 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
manipulator kaže...

Ja razmišljam o ovome base Icon pack. Nikad nije bio jeftiniji i košta oko 360k...

Sad je jasno da si trol 

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

Ja sam odlučan da me ništa od toga ne interesira. Igram do nove godine a onda me više niti ovo govno od igre neće interesirati. Onaj dan kada ne igram tlak mi ko u bebe a kad igram ne mogu bez teblete. Kaj to meni treba, stvarno sam idiot. I onda me još nagrade s packovima da ne znam mogu li biti gori. Od izlaska igre u rivalsima nisam dobio karticu vrijednu 10k coinsa. Onaj talijan kaj sam neki dan pričao, danas u packovima dobio 2 milijuna coinsa. Kad to vidim dođe mi da plaćem. Od izlaska futmasa lik je u packovima do sada dobio preko 10 milijuna coinsa. Ja ne znam kaj lik radi da ga tako sere u packovima. Imao sam 4 milje zarađenih coinsa više od njega a sada on ima 6 milja više od mene. Sve to u dva tjedna. Ja sam se usro da bih zaradio 9 milja na marketu od izlaska igre a on više od toga izvuče u dva tjedna u packovima. Stvarno nije fer. Ne pričamo o nekoj trajnoj vrijednosti koju oni nama daju već o karticama koje su interesantne 7 mjeseci a onda sve ispočetka. I opet ne daju.

E, SUPRISEEEEEEEEEEEEEE

Sad ode Kante na prodaju 101%, koliko god da mi je predrag igrač Kante, Desailly je ipak moj Rossoneri i ikona koja se može uparit sa svim igračima za chem.

15 godina
FIFA 20

TOP! Pa di si ga izvukao

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
jopis kaže...

E, SUPRISEEEEEEEEEEEEEE

Sad ode Kante na prodaju 101%, koliko god da mi je predrag igrač Kante, Desailly je ipak moj Rossoneri i ikona koja se može uparit sa svim igračima za chem.

Mučki provokatoru, u čemu si ga to dobio?

17 godina
movie kaže...
jopis kaže...

E, SUPRISEEEEEEEEEEEEEE

Mučki provokatoru, u čemu si ga to dobio?

Ovaj glupasti pack iz današnjeg futmas sbc-a Za ne povjerovat...

Vrh. Za milijun godina fife nisam dobio ikonu, nego samo one kupljene ili krvavo zarađene za icon swapse, ovo mi je Božićni poklon izgleda za sinov imendan danas.

12 godina
FIFA 20

Pas im mater kanadsku zasto mome protivniku nikad ne sude prekrsaj frajer mi cijelu tekmu gazi igrace uvijek se prvo pobere moj igrac i onda se pokupi lopta a sudac nista ne reagira. Evo sada situacija zbog koje sam stisnuo alt +f4 uletim preko krila sa orsicem ubacim nisku sa R1 krug i moj rebic samo treba tap inat kad ono njegov sivonja uklize u ledja mome rebicu i ovaj padne bez da dodirne loptu i sudac majmun umjesto da svira  i da izravni crveni on nista njega se to ne tice a zato kada ja se samo ubacim izmedju lopte i protivnika i onda se protivnik zabije u moja ledja ja dobijem odmah prekrsaj.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Ekipa spremna za WL..  

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Sad je jasno da si trol 

??? Šta je čudno? Bilo je oko 550 k, jutros sam provjerio cijene na futbin i izdaje me oko 360k...sastavio sam momčad  imam oko 700k uloženo i oko 400 k za ovako potrošit . Tako da ne vidim razloga zašto ne  .san je dobit Eusebia...  :) 

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.12.2019 11:53 (manipulator).
13 godina
manipulator kaže...
SimeKZ kaže...
manipulator kaže...

Sad je jasno da si trol 

??? Šta je čudno? Bilo je oko 550 k, jutros sam provjerio cijene na futbin i izdaje me oko 360k...sastavio sam momčad  imam oko 700k uloženo i oko 400 k za ovako potrošit . Tako da ne vidim razloga zašto ne  .san je dobit Eusebia...  :) 

Kolko si ulupal u te Icon sbce vec si mogel bit na pola puta da ga kupis. 

10 godina
maxy0 kaže...

Ja i dalje nisam skuzio ovu fifu, nikako ne mogu naci svoju igru i zaredat par pobjeda. Prijasnje fife sam uvijek igrao na nacin da pass igrom gradim napad od pocetka, od zadnje linije pa prema naprijed, a u ovoj fifi to uopce ne mogu jer protivnicka momcad savrseno u milimetar pokriva liniju za svakog mog igraca dok se dodajem zadnjom linijom, i tu slijedi moje krivo dodavanje, kontranapad i gol, ili cak i dobro dodam al je moj igrac nekako pretrom pa me lik tacklea odbije se lopta 3-4 puta izmedu nas, zavrsi u njegovim nogama dobar postotak puta i opet neka kontra/polukontra. Pressing je isto uzasno broken, ne mozes mi staviti pod postavkama pressing od prve minute a da ti igrac ne umre u 60. minuti i da i dalje normalno trci i u 90. 

Igram fifu godinama, kuzim koncpeciju nogometa, gledam ga na tv i sam ga igram uzivo, i znam da nisam noob u ovoj igri, ali ova fifa 20, tocnije fut nema veze s nogometom, samo je naizgled kao nogomet. Popizdio sam i pao je deinstall, al instalirat cu ponovo i odsad samo seasons i friendly s frendom, to je koliko toliko normalno za igrati.

Kao da citam moj post pre par godina ovde  do duse i sad tako mislim, ovaj gameplay u futu je tuga ali nema nista drugo za igrati, sezona u fifi je monotona i dosadna, pes je ok ali je uzas online po 5 minuta trazi ti protivnika ma haos. Fifa 19 je bila najgora po meni u serijalu ali ni ova joj ne bezi puno. Inace fifa godinama vec primetim kao da ima dve brzine od ponoci pa mozda do podne je brza igra, fluidna pa se i da nekako igrati popodne je uzas, igraci ko da svaki na ledjima ima po 30 kila tereta.

Inace necu kukati ovde na temi u vezi futa to sam odlucio od kako sam poceo igrati ovu fifu 20, nisam igrao jedno 2 godine i krecem od pocetka, ne opterecujem se vise koja sam divizija, kakvu ekipu imam i slicno. Dovoljno mi kad pobedim ove nabudzene ekipe sa ikonama, ronaldima, mesijima i ostalim azdajama sa mojom gold ekipom od 10K . I da, ne mogu da verujem eto odigrao sam cirka 100 tekmi do sad, ja ne znam da li sam video 5 poput moje, znaci nebitna divizija, svi imaju napucene ekipe da to nije realno.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice