FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: FIFA 20
Skilledžija kaže...

Ja prvo dobio Jamesa Rodrigueza i nakon njega Harry Kane.... reko sad ide ili Messi ili Ronaldo, ali onda je krenulo nizbrdo... Alaba, Pepe i još neki 84 rated igrači pa sam stao.

Kad dođu nagrade u četvrtak nastavljam dalje :)

Nego, da li se Vidal slaže ili ne?

Ja sam u nedoumici jer mi remeti koncepciju ekipe ako ga ubacim, a izgleda mi jebački kartica.

Vidala obvezno.

Maloprije sam pretresao citav klub i na jedvite jade nategao da ga slozim.

Osjecao sam se kao dijete kad razbije kasicu prasicu, pa broji lipe do 100 kuna.

Jbg., cijenim igrace kao Vidal, tako da ga moram imati. 

I sam sam bio takav igrac i uvijek su mi govorili da sam lud i zeljan lopte.

The Commissioner of Football
17 godina
TheMaverick kaže...
Skilledžija kaže...

Ja prvo dobio Jamesa Rodrigueza i nakon njega Harry Kane.... reko sad ide ili Messi ili Ronaldo, ali onda je krenulo nizbrdo... Alaba, Pepe i još neki 84 rated igrači pa sam stao.

Kad dođu nagrade u četvrtak nastavljam dalje :)

Nego, da li se Vidal slaže ili ne?

Ja sam u nedoumici jer mi remeti koncepciju ekipe ako ga ubacim, a izgleda mi jebački kartica.

Vidala obvezno.

Maloprije sam pretresao citav klub i na jedvite jade nategao da ga slozim.

Osjecao sam se kao dijete kad razbije kasicu prasicu, pa broji lipe do 100 kuna.

Jbg., cijenim igrace kao Vidal, tako da ga moram imati. 

I sam sam bio takav igrac i uvijek su mi govorili da sam lud i zeljan lopte.

Ja si stvarno ne mogu racionalno obrazložit da ga složim kraj svih ovih cdm-ova u klubu

13 godina
FIFA 20

Ekipa želim vam sretan Božić.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
5 0 hvala 6
17 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Ekipa želim vam sretan Božić.

Takoder 

13 godina
FIFA 20

Takoder momci i od mene. Puno dobrih packova i manje DDA i delaya. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
3 0 hvala 6
12 godina
FIFA 20

Hvala momci, zelim vam sretan Bozic i da ga provedete u miru sto znaci nemojte paliti fifu 

Moj PC  
5 0 hvala 7
6 godina
neaktivan
FIFA 20

Sretan Bozic svima! 

Leo

3 0 hvala 6
17 godina
FIFA 20

I od mene svima čestit i blagoslovljen Božić.

Sebi sam ga čestitao noćas sa ovim sa slike🤩.

Moj PC  
3 0 hvala 5
15 godina
FIFA 20

Sretan Božić svima, i što manmje nerviranja uz fifu

Who bolan cares
Moj PC  
3 0 hvala 6
13 godina
jopis kaže...

179k? To PC? 

17 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

179k? To PC? 

Yes, pc. To je najjeftinije ovaj tjedan sto sam naisao.

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...
jopis kaže...

179k? To PC? 

Yes, pc. To je najjeftinije ovaj tjedan sto sam naisao.

Ma na PSu je 130k. U vrijeme kad sam ga ja kupil.

9 godina
neaktivan
FIFA 20

I od mene sve najbolje za Bozic. Cuvajte se zivciranja od fife barem danas. 

3 0 hvala 4
15 godina
FIFA 20

svim futmašima Sretan Božić.

Moj PC  
2 0 hvala 2
7 godina
neaktivan
FIFA 20

do sad najjaci fut draft, i osvojen naravno :D

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

ovi debili iz Kanade su ko Grinč, dođe Božić , a darova nema 

jel moguće da je prazan futmas? ovo je prejako

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Baš gledam, maloprije došao kuć, ulogiram se, ono ki.a labudova....

Il su neš zaebali pa sad popravljaju

13 godina
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Svaki, ali doslovno svaki publisher je unutar svojih MMO poklonio nesto... jedino EA. On nije nista dao.

9 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Svaki, ali doslovno svaki publisher je unutar svojih MMO poklonio nesto... jedino EA. On nije nista dao.

Usporedbe radi, danas za Bozic, u PES-u izvukao IF Ronalda (97).

Prosle sezone za Badnjak takodjer sam izvukao Ronalda.

Pored Ronalda za blagdane nesto prije, takodjer izvucem kao poklon legendu Becksa, Hazarda, Kantea i Messia.

Od ovih ljigavaca iz hladne Kanade nista, pa ni za Bozic.

To je za svaku osudu. Zar ce propasti ako uvale svima baby iconu? Zar je to tako strasno i puno? Jedna jebena virtualna kartica.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2019 20:56 (TheMaverick).
15 godina
FIFA 20

Točno to pa skoro svi za Božić daju nešto free unutar igre,čak sam i pomislio da je došlo do neke greške ali sad vidim da nije zajebancija.

jadni su ko zadnja stoka, pa dobro nemoraju sad dat svima ikone ali daj barem nešto,pack  ili kaj god....

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.12.2019 20:58 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Točno to pa skoro svi za Božić daju nešto free unutar igre,čak sam i pomislio da je došlo do neke greške ali sad vidim da nije zajebancija.

jadni su ko zadnja stoka, pa dobro nemoraju sad dat svima ikone ali daj barem nešto,pack  ili kaj god....

Davali su packove  dok nisu krenuli sa SBC. Tada su ukinuli poklone i od tada ne daju ništa. Ako se ne varam dali su nam pack samo za kinesku novu godinu U objectivesima niti danas ništa novog. Ne znam kako da skupljam bodove kada ne daju nove zadatke? Stvarno jadno. Na kraju upalim fifu i počenm dobivati ovakve golove. Zar me tjeraju i na današnji dan da budem prost. Šteta što nema cijela akcija jer sam liku uzeo loptu i hoću je vratiti nazad. No lik sa salahom privuče me kao magnet. Igrač mi grebe na mjestu ali ne može krenuti, dodati, ništa. I normalno lik ponovno osvoji loptu koju nije trebao osvojiti a sve ostalo je za šaljivi kućni video. Zar je moguće da se ovakva sranja događaju u 45 minuti?

Čestit Božić svima!

12 godina
movie kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Davali su packove  dok nisu krenuli sa SBC. Tada su ukinuli poklone i od tada ne daju ništa. Ako se ne varam dali su nam pack samo za kinesku novu godinu U objectivesima niti danas ništa novog. Ne znam kako da skupljam bodove kada ne daju nove zadatke? Stvarno jadno. Na kraju upalim fifu i počenm dobivati ovakve golove. Zar me tjeraju i na današnji dan da budem prost. Šteta što nema cijela akcija jer sam liku uzeo loptu i hoću je vratiti nazad. No lik sa salahom privuče me kao magnet. Igrač mi grebe na mjestu ali ne može krenuti, dodati, ništa. I normalno lik ponovno osvoji loptu koju nije trebao osvojiti a sve ostalo je za šaljivi kućni video. Zar je moguće da se ovakva sranja događaju u 45 minuti?

Čestit Božić svima!

Ma joj jadni su i ja isto nazalost upalio na jednu utakmicu. Uzmem loptu sa De Jongom idem dodati ravno ovaj moj doda u desnu stranu protivniku protivnik krene nadje se malo ispred sesnaesterca ja idem uzeti loptu sa piquem uzmem mu loptu ali on prodje kroz mog Piquea krenem na njega sa van dijkom i vidim da ce dodati na drugu stranu jer sam izvadio van dijka sa te pozicije on doda i moj van dijk rasiri samo noge odjednom da lopta prodje i dodje do njegovog igraca i zabije gol samo sam stisnuo alt+f4 i rekao sebi ne danas.

17 godina
neaktivan
FIFA 20

Evo stvarno ne mogu vjerovati da fakat nisu nis dali. Pa igra je pay to win. Doslovno manipuliraju svime od paketa do gampleya. I sad kad bi morali pokazati kako su ipak dobri na kraju svega i zamazat oci barem onima koji su jos mladi i nadobudni, oni odluce uzet godisnji. Pa gospodo ne mora nitko radit da stavis tajmer na pack release ili sbc release. Jednostavno nisu htjeli i to je to. 

E sad sta je iza toga zasto nisu htjeli, to je marketinsko pitanje. Dal ima previse ljudi koji moraju otvarat nesto, pa ako neka packova ajmo na SBC-e, a ako nema ni toga ajmo lupat po fifa pointsima? Sramota. 

Inace htio sam predloziti da svatko od nas, naravno tko moze i hoce uplati za one fp-e od 150kn ili kolko i da vidimo tko ce sta dobit. Al ovak nema smisla. Cisto ono bozic je da ih vidimo. Ovak bome ne.

0 0 hvala 0
13 godina
TheMaverick kaže...
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Usporedbe radi, danas za Bozic, u PES-u izvukao IF Ronalda (97).

Prosle sezone za Badnjak takodjer sam izvukao Ronalda.

Pored Ronalda za blagdane nesto prije, takodjer izvucem kao poklon legendu Becksa, Hazarda, Kantea i Messia.

Od ovih ljigavaca iz hladne Kanade nista, pa ni za Bozic.

To je za svaku osudu. Zar ce propasti ako uvale svima baby iconu? Zar je to tako strasno i puno? Jedna jebena virtualna kartica.

Da, al opet nema smisla svima davat takve kartice. Svi znamo da u PESu to dobijes jer, jbg, drugacije ne mogu igrace drzat... Jer nista nemaju osim toga. 

7 godina
neaktivan
FIFA 20

znaci lik ima ovakav tim, i na golu mu Perisic, i normala sta god osutas udje, gubio 3-1 na kraju dobio 5-3

0 0 hvala 0
17 godina
cicek kaže...

Evo stvarno ne mogu vjerovati da fakat nisu nis dali. Pa igra je pay to win. Doslovno manipuliraju svime od paketa do gampleya. I sad kad bi morali pokazati kako su ipak dobri na kraju svega i zamazat oci barem onima koji su jos mladi i nadobudni, oni odluce uzet godisnji. Pa gospodo ne mora nitko radit da stavis tajmer na pack release ili sbc release. Jednostavno nisu htjeli i to je to. 

E sad sta je iza toga zasto nisu htjeli, to je marketinsko pitanje. Dal ima previse ljudi koji moraju otvarat nesto, pa ako neka packova ajmo na SBC-e, a ako nema ni toga ajmo lupat po fifa pointsima? Sramota. 

Inace htio sam predloziti da svatko od nas, naravno tko moze i hoce uplati za one fp-e od 150kn ili kolko i da vidimo tko ce sta dobit. Al ovak nema smisla. Cisto ono bozic je da ih vidimo. Ovak bome ne.

Stari, Božić je. Sve ove godine to je bilo vrijeme vrhunca igre. Ove godine to je tropa. Jučer se market  borio da se održi na oko 4 milje kartica. U jednom dijelu dana bilo je jedva 3 milje. Znači nitko ništa ne otvara putem fifa pointsa. Ove godine market je viśe nego duplo manji u odnosu na prošlu godinu. Mislim da će im se igra financijski urušiti da će ih glava boljeti. Danas će se otvarati masa packova pa obrati pažnju na veličinu marketa. Bit će smijeśno malen u odnosu na prośle tri godine. Definitivno su u silaznoj putanji. Neka, neka...

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.12.2019 8:31 (movie).
15 godina
FIFA 20

odličan totw ali dobio sam sranja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
movie kaže...
cicek kaže...

Stari, Božić je. Sve ove godine to je bilo vrijeme vrhunca igre. Ove godine to je tropa. Jučer se market  borio da se održi na oko 4 milje kartica. U jednom dijelu dana bilo je jedva 3 milje. Znači nitko ništa ne otvara putem fifa pointsa. Ove godine market je viśe nego duplo manji u odnosu na prošlu godinu. Mislim da će im se igra financijski urušiti da će ih glava boljeti. Danas će se otvarati masa packova pa obrati pažnju na veličinu marketa. Bit će smijeśno malen u odnosu na prośle tri godine. Definitivno su u silaznoj putanji. Neka, neka...

Ja sam na PCu pak mi je i ovako market malen a i ne pratim ga toliko. Al ove godine su oborili rekod u prodaji fpa pa mislim da na nesto ciljaju. Nitko sretniji od mene da im se obije u glavu.

7 godina
FIFA 20

Od septembra nisam dobio nista u pikovima,do jutros. 

Uzeo sam Ben Yedera i Suareza. 

1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 20

Na pcu je isto market u padu sjecam se da je prosle godine za vrijeme Bozica market bio najjaci brojio je oko 500k kartica sada na market ih ima jedva 300k. Prosle godine za vrijeme Bozica market je bio najjaci i onda je krenuo konstantno padati za vrijeme totsa maksimalno je bilo oko 300k kartica kasnije kad je zavrsio tots market je pao na oko 150k kartica. Ove godine je market bio najjaci na pocetku igre brojio je oko 500k kartica sad za Bozic ima 300k sto znaci do totsa bi mogli imati market oko 150k kartica ako EA ne odluci promijeniti pristup i ne poslusa zelje communitya crno im se pise.

A sto sam dobio od EA za stefanje eto dobio sam tvrd k sa mnogo godina ja se ne sjecam kad sam zadnji put vidio board vec nekih tjedan dva maksimum su mi je 82 rated kartice

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice