FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.211
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 20
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

evo baš gledam i iskreno nikad nisam koristio in game change gameplan.

onda nije ni cudo sto si u 6. div

A dobro, on nije igrao fut prije, šta ga jebeš odmah.

A da je divizija u kojoj igraš neko mjerilo tvoje igre/skilla, u ovoj sve samo ne skillneeded igri, nego luckorienteted scripted shit, nije.

U svakoj diviziji imaš ekipe sa jebenim momčadima i gdje likovi znaju igrat s tim likovima, nije samo credit card momčad a gazda šaban, niti svatko ima vremena visit na igri i nabijat tekme i dizat skill....

Dolje su ti 2 momčadi koje sam ovih dana sreo u 6oj diviziji. Ne stignem ss-at sve, ali mane-auba-salah+kdb je svaka druga ekipa. A nisu rijetki ni neymar-mbappe-messi. Tak da ne znam šta ima jače u prvoj diviziji vaše veličanstvo -.-

Tim ti ne znaci nista ako ne znas igrat, a stalno spominjanje lucka i skripte su izlike upravo vas igraca koji ne znate osnovne mehanike ove igre i tjesite se time jer se ne mozete pomirit s cinjenicom da ne znate igrate lol

Ne kazem da nema tekmi koje odluce elementi srece, ali ti ako znas igrat ovu igru, igrat ces 1. div i tocka.

Aj ne seri. Mehanika igre? Skriptirano smece kao i svaka do sad. Lani je svaki majmun mogao igrat prvu diviziju, one two pass i sut sa vrha 16erca je bio gol. Sad je ta tvoja kvazi mehanika kao naprednija, jer uz one two treba dodat jos drag back ili side roll. Woooow, kakva mehanika, kakvo cudo da se onda protivnicki igrac izmakne i imas prostor za dodat loptu u for nekom high pace igracu. Kak volim umisljene debile ko ti...

25 godina igram fifu, samo za razliku od tebe kompleksaša boli me ona stvar za diviziju i rank. Slozim si tim koji me zanima i igram koliko stignem i koliko mi se da. 

13 godina
jopis kaže...
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A da je divizija u kojoj igraš neko mjerilo tvoje igre/skilla, u ovoj sve samo ne skillneeded igri, nego luckorienteted scripted shit, nije.

U svakoj diviziji imaš ekipe sa jebenim momčadima i gdje likovi znaju igrat s tim likovima, nije samo credit card momčad a gazda šaban, niti svatko ima vremena visit na igri i nabijat tekme i dizat skill....

Dolje su ti 2 momčadi koje sam ovih dana sreo u 6oj diviziji. Ne stignem ss-at sve, ali mane-auba-salah+kdb je svaka druga ekipa. A nisu rijetki ni neymar-mbappe-messi. Tak da ne znam šta ima jače u prvoj diviziji vaše veličanstvo -.-

Tim ti ne znaci nista ako ne znas igrat, a stalno spominjanje lucka i skripte su izlike upravo vas igraca koji ne znate osnovne mehanike ove igre i tjesite se time jer se ne mozete pomirit s cinjenicom da ne znate igrate lol

Ne kazem da nema tekmi koje odluce elementi srece, ali ti ako znas igrat ovu igru, igrat ces 1. div i tocka.

Aj ne seri. Mehanika igre? Skriptirano smece kao i svaka do sad. Lani je svaki majmun mogao igrat prvu diviziju, one two pass i sut sa vrha 16erca je bio gol. Sad je ta tvoja kvazi mehanika kao naprednija, jer uz one two treba dodat jos drag back ili side roll. Woooow, kakva mehanika, kakvo cudo da se onda protivnicki igrac izmakne i imas prostor za dodat loptu u for nekom high pace igracu. Kak volim umisljene debile ko ti...

25 godina igram fifu, samo za razliku od tebe kompleksaša boli me ona stvar za diviziju i rank. Slozim si tim koji me zanima i igram koliko stignem i koliko mi se da. 

Onda si stvarno retardiran kad nakon 25 godina igranja fife igras u 6. div lmao

daj prodaj igru i uhvati se neceg sto te ide

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
17 godina
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Retardirana ti glava čobane balavi. Imam bolesno dijete koje vozim za Zg svaki tjedan dva,tri puta i radim dva posla da to mogu isfinancirat. Dobro da uopce igram ista.

Stvarno si kreten.

13 godina
FIFA 20

Igra je govno. Ali bas da svaka tekma bude odlucena od strane igre je smijesno izjavit. 

Po tome su svi ovdje top 100 igraci, samo eto... Igra nas jebe maksimalno. Ponekad si treba priznat da nisi nista bolji od onoga kak stvari stoje.

Ako se ne mozes gegnut iz D6 a tamo neki hešteg ide u elite sa silver ekipom... Onda sigurno nije toliko do skripte. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jopis kaže...
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
jopis kaže...
Cofinho kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Retardirana ti glava čobane balavi. Imam bolesno dijete koje vozim za Zg svaki tjedan dva,tri puta i radim dva posla da to mogu isfinancirat. Dobro da uopce igram ista.

Stvarno si kreten.

Kultura na nivou. Imas dijete i tak se ponasas na jebenom gamingu forumu? Stvarno si uzor tom djetetu, nemas sta.

17 godina
SimeKZ kaže...

Igra je govno. Ali bas da svaka tekma bude odlucena od strane igre je smijesno izjavit. 

Po tome su svi ovdje top 100 igraci, samo eto... Igra nas jebe maksimalno. Ponekad si treba priznat da nisi nista bolji od onoga kak stvari stoje.

Ako se ne mozes gegnut iz D6 a tamo neki hešteg ide u elite sa silver ekipom... Onda sigurno nije toliko do skripte. 

Jasno je ko dan da i neciji skill ima utjecaja. Ali napisat da igra nije skriptirano smece nego da mi ne znamo mehaniku, je nebuloza i kretenizam. To nije mehanika nego iskoristavanje propusta u skripti. Jednostavno. Imas tu na temi par realnih ljudi koji ce ti napisat posteno kad osjete i da ih igra gura, a ne samo kuknjavu kad ih krade na ocigled. Isto kao kad igras sa 99 finishing igracem pa jednu tekmu taj ne moze kurca pogodit, drugu tekmu ima 5/5.

Nema tu filozofije, samo koliko netko ima vremena i koliko ce si dat truda skuzit kako abjuzat igru, ili gledat one debile po jubitou kak to rade i s cim. Al onda doc tu prosipat pamet o skillu i mehanici igre, daj me se prodji....

13 godina
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Jasno je ko dan da i neciji skill ima utjecaja. Ali napisat da igra nije skriptirano smece nego da mi ne znamo mehaniku, je nebuloza i kretenizam. To nije mehanika nego iskoristavanje propusta u skripti. Jednostavno. Imas tu na temi par realnih ljudi koji ce ti napisat posteno kad osjete i da ih igra gura, a ne samo kuknjavu kad ih krade na ocigled. Isto kao kad igras sa 99 finishing igracem pa jednu tekmu taj ne moze kurca pogodit, drugu tekmu ima 5/5.

Nema tu filozofije, samo koliko netko ima vremena i koliko ce si dat truda skuzit kako abjuzat igru, ili gledat one debile po jubitou kak to rade i s cim. Al onda doc tu prosipat pamet o skillu i mehanici igre, daj me se prodji....

Slazem se s tobom u potpunosti. Samo opet, ja u ovih 30 tekmi kaj sam odigral nisam dozivil da mene neko razvali na nacin da me ostavi na udarcu ili dva prema golu.

Osim onog lika kaj je imal Rusha. Ne znam kaj se dogodilo tu tekmu, al on je 5 komada zabil sa njim u roku nista. Lik je opalio volej sa 35m koji je doslovno preletio preko mog Ter Stegena. 

Jedna od tekmi za Elite 3. Vodim 3-0. Super sve, lik ne prelazi centar. Odjednom njegov Neymar koda igram mystery ball. Ball roll, sprint i ode... Moji se razmicu srce ti jebem. 4 komada mi stisne Neymarom od toga 2 komada da mu je golmsn obranil, visoka lopta... Onda skace sa Piqueom i jednom sa Semedom. Oba puta nosi skok i zabija glavom gol. Jedan gol mi je zabil sa Futmas Sissokom, glavom iz kornera. Nikad toliko golov glavom nisam dobil ko tad. 

Sad ja ne znam jel me iskriptiralo i da se nisam znal branit. Ja bi rekel da me je nervoza pojela nakon 3-0 i laganog padanja prema izjednacenju. Jer imam osjecaj da jr nazalost cijeli community postal ko jedna velika obitelj teorije zavjera. Svi su protiv mene, svi me lazu, ja sam dobar samo me igra jebe i tako dalje. A kad treba naucit nove mehanike ( poput manual defa) onda se cmuze i trazi nerf. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2019 9:52 (SimeKZ).
17 godina
SimeKZ kaže...
jopis kaže...
SimeKZ kaže...

Slazem se s tobom u potpunosti. Samo opet, ja u ovih 30 tekmi kaj sam odigral nisam dozivil da mene neko razvali na nacin da me ostavi na udarcu ili dva prema golu.

Osim onog lika kaj je imal Rusha. Ne znam kaj se dogodilo tu tekmu, al on je 5 komada zabil sa njim u roku nista. Lik je opalio volej sa 35m koji je doslovno preletio preko mog Ter Stegena. 

Jedna od tekmi za Elite 3. Vodim 3-0. Super sve, lik ne prelazi centar. Odjednom njegov Neymar koda igram mystery ball. Ball roll, sprint i ode... Moji se razmicu srce ti jebem. 4 komada mi stisne Neymarom od toga 2 komada da mu je golmsn obranil, visoka lopta... Onda skace sa Piqueom i jednom sa Semedom. Oba puta nosi skok i zabija glavom gol. Jedan gol mi je zabil sa Futmas Sissokom, glavom iz kornera. Nikad toliko golov glavom nisam dobil ko tad. 

Sad ja ne znam jel me iskriptiralo i da se nisam znal branit. Ja bi rekel da me je nervoza pojela nakon 3-0 i laganog padanja prema izjednacenju. Jer imam osjecaj da jr nazalost cijeli community postal ko jedna velika obitelj teorije zavjera. Svi su protiv mene, svi me lazu, ja sam dobar samo me igra jebe i tako dalje. A kad treba naucit nove mehanike ( poput manual defa) onda se cmuze i trazi nerf. 

O tom pričam. To nije razumijevanje ili nerazumijevanje mehanike igre, nego abjuzanje bugova u istoj. A to je jadno, a ne skill. Ista stvar je s likovima koji npr 2000h u bfu igraju samo s jednom puškom jer je tamo neki jutjuber izjavio da je to most op gun in the game -.-

Uvijek, u svakoj fifi do sada je bilo par takvih bugova koje ak si znao abjuzat = gol.

A da ima ekipe koja uz to abjuzanje još i zna jebeno dobro i strpljivo igrat, naravno da ima, to nitko ne poriče. To oduvijek i je bila odlika dobrih igrača fife - strpljivo igranje bez srljanja, negdje će se otvorit.

Za ovo zadnje, naravno, treba uvijek prvo prokužit igru kak radi, samo ponavljam, to se onda svodi na abjuzanje enginea i bugova unutar igre, a ne na skill. A community fife su velikom većinom maloljetnici koji vise na jutubu i da im oni šabani tamo napišu da igraju 631 drop back sa fast build up, vjeruj mi tako bi ti igralo 25 od 30 protivnika u wl. Nema tu communitya, community ove igre je nakupina kancerogena kuknjava only ekipe kojoj je važnije dobit u packu nešto nego odigrat 5 poštenih tekmi. 

17 godina
FIFA 20

Ja sam sve uvjereniji da se u ovoj igri ne radi o skripti već jednostavno o loše programiranoj igri. Tu ima toliko debilana i nejasnoća da boli glava. Recimo obrana je svjesna da bi trebala napraviti korak naprijed kako bi bilo zaleđe ali napadač nema svijest da izađe za njima nego ostane stajati 2 m u zaleđu, ili moj krilni napadač koji je brži od obrane neobjašnjivo otrči u zaleđe kao da prvi put igra nogomet umjesto da se drži linije sa zadnjim igračem obrane. Koliko puta želim prebaciti na igrača koji je ispred napadača a igra mi prebaci na igrača koji je iza napadača. Pa valjda je logika da će ovaj ispred prije blokirati nadolazećeg napadača nego onaj iza koji ne može ništa napraviti. Ima takvih primjera bezbroj i tko bi ih se svih sjetio.

Ono što me ubija su ta odbijanja golmana koji će uvijek loptom pogoditi jedinog napadača u mojih 16m pored nekoliko mojih igrača. To nije normalno, to je bolesno. Branim cijeli život i loptu uvijek pokušavam uhvatiti a ako ne mogu uvijek je odbijaš u stranu ili korner. Ima situacija kada te lik nabije s par metara i tada ne možeš kontrolirati kamo ćeš odbiti loptu i to je ok ali ovi banana udarci pa onda golman jednostavnu loptu ne može uhvatiti već je odbija nazad na noge napadači je čisto sranje koje se proteže iz godine u godinu.

Pozicioniranje igrača je svake godine isto, znači katastrofa. Jučer igram s likom. Imam korner. Lik nasumice izbija loptu prema centru. Tamo stoji jedini njegov napadač, auba. Naravno da ga pogađa u trepavicu. Na centru stoje 3 moja igrača. Najbliži aubi u tom trenutku je bar 5m a sva trojca stoje u liniji. Lik prođe jednog i prošao je sva tri. Koja je to nogometna logika? Čemu tri igrača na centru a ne čuvaju jedinu opasnost po svoj gol? Kako uvijek ta napamet izbijena lopta pogađa tog jedinog napadača? Na kraju lik mi pobjegne, neuer obrani zicera i lik si sigurno misli kako ga igra jebe a da nije promislio da nije realno da nitko od moja tri igrača ne stoji pored jedinog napadača i da je igra normalno da on pored tri obrambena ne bi niti došao do lopte.

S jednim drugim likom igram i lik me samo dere. Svaki kontakt i moj igrač je na podu. Pobjegnem mu i trčim sam na golmana i lik me stigne i s leđa podere i dobijem slobodnjak na nekih 17m po sredini gola. On nije dobio niti žuti. Kako je to moguće. Znači to nije skripta već loše programirana igra, baš kao i one situacije kada lopta prolazi kroz dijelove tijela igrača. Loše odrađeno. Sada me živo interesira što će se dogoditi sljedeće godine. Prelaze na novi engine, na novu generaciju konzola kada će imati neusporedivo više mogućnosti igru napraviti realnijom nego ikada do sada. Po meni sljedeća godina je prijelomna. Ili će ponuditi novo igračko iskustvo ili će trend silazne putanje i dalje biti nastavljen.

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Msm da je to vise do delaya i desynca kojeg taj delay stvara i onda se dogadjaju cudne situacije. Morat ce pod hitno povecat broj servera, inace nece ni na novoj generaciji konzola bit sve divno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Cofinho kaže...

Msm da je to vise do delaya i desynca kojeg taj delay stvara i onda se dogadjaju cudne situacije. Morat ce pod hitno povecat broj servera, inace nece ni na novoj generaciji konzola bit sve divno.

Kako desync može utjecati na to da panično ispucana lopta pogađa točno na nogu jedinog suigrača na drugom kraju terena i ovo što movie piše da njega ne čuva niti jedan od braniča?

[19xx] 4ntraks
16 godina
Cofinho kaže...
CroVandal kaže...

Koja si divizija? Da nema skripte i lucka nebi bilo tekmi gdje netko puca 20 puta u okvir zabije 1 gol i netko puca 2 puta izvan 16m bezveze i zabije. Da ne kazem kako je gameplay malo dobar malo reagiraju igraci prekasno itd.

Prva. Tjesi se lol

Ako je istina svaka ti cast ja neznam kako ti nemas problema sa delayom i slicnim stvarima. Ja sam bio u 3. i pao u 5. kroz zadatke i sad vise niti neigram.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
Skilledžija kaže...
Cofinho kaže...

Kako desync može utjecati na to da panično ispucana lopta pogađa točno na nogu jedinog suigrača na drugom kraju terena i ovo što movie piše da njega ne čuva niti jedan od braniča?

Govorim za cudne situacije tipa cudni odbijanci i prolasci lopte kroz igrace, a ne o tome napucavanju.

13 godina
CroVandal kaže...
Cofinho kaže...
CroVandal kaže...

Koja si divizija? Da nema skripte i lucka nebi bilo tekmi gdje netko puca 20 puta u okvir zabije 1 gol i netko puca 2 puta izvan 16m bezveze i zabije. Da ne kazem kako je gameplay malo dobar malo reagiraju igraci prekasno itd.

Prva. Tjesi se lol

Ako je istina svaka ti cast ja neznam kako ti nemas problema sa delayom i slicnim stvarima. Ja sam bio u 3. i pao u 5. kroz zadatke i sad vise niti neigram.

Normalno da imam i ja problema s delayom kao i vecina fifa zajednice.

13 godina
Cofinho kaže...

Govorim za cudne situacije tipa cudni odbijanci i prolasci lopte kroz igrace, a ne o tome napucavanju.

To je isto kao u FPS igrama kad umreš iza zida npr.

Zbog lošeg servera, tvoje/njegove loše konekcije, loše programiranog netcodea i onda kad to sve zbrojiš dobiješ takve pizdarije.

Zna se dobro da netcode u BF-u ne vrijedi kurca, a FIFA je upravo rađena na istom engineu pa samim time pretpostavljam da im je i netcode isti.

Zato lopta prolazi kroz nogu, zato su neki brži, a drugi sporiji itd.

I onda kad na loš engine i loš netcode dodaš loše isprogramiranu igru dobiješ papazjaniju zvanu FIFA 20.

[19xx] 4ntraks
10 godina
sexytoiletpaper kaže...
ruya kaže...

Evo prvi moj neki komentar na fifu 20, nisam skoro 2 godine igrao tako da sam zadovoljan ovim skorom pobeda i poraza igram sa ove dve ekipe koje su daleko ispod proseka ekipa sa kojima me spaja ali eto mora tako dok ne skupim za neku malo bolju. Gameplay, pa klasika kao i svih ovih godina uvek zalim sto nije onaj iz season mnogo je prijatniji za igranje. Ove sve utakmice sam odigrao u rivalima usao u 5 diviziju i kvalifikovao se za prvu wl a da li cu je igrati nemam pojma ni sam. Ako neko ima na xbox-u nek mi se javi pa da odigramo nekad friendly :) 

zasto si se na xbox prebacio?

Prodao ps4 pre godinu dana pa sad hteo da isprobam cari ove nove xbox konzole xd

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
FIFA 20

Mogući razlog zašto su poskupjele 83 kartice i ove oko tog broja.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...

Mogući razlog zašto su poskupjele 83 kartice i ove oko tog broja.

Da, bas je jucer Nick prical o tome... da ko je kupil 83 pa na gore je na konju bas radi te objave. 

Kaj se tice desynca, delaya i frostbitea. Sve zajedno je jedan cuspajz sranja. Koliko puta sam zaginul u BFu kad sam vec utrcal u zaklon a pingulja mi nejde preko 40. Njihovi serveri nemaju dovoljan tick rate... i to je ponekad problem. 

10 godina
FIFA 20

Malopre vodim 4:1 70 minut, izgubim 7:5  klasika.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Covjek si je ruku strgal  12:30

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2019 17:29 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
SimeKZ kaže...

da hahaahha vidio sam to vec samo sto sam zaboravio to podijeliti. Malo tuzno sto je covjeka smece dovelo u takvo stanje da je slomio ruku radi nje ali ima pravo iz godine u godinu fifa je sve gora i gora

13 godina
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

da hahaahha vidio sam to vec samo sto sam zaboravio to podijeliti. Malo tuzno sto je covjeka smece dovelo u takvo stanje da je slomio ruku radi nje ali ima pravo iz godine u godinu fifa je sve gora i gora

Ja sam u subotu refleksno flisno bocu vode nakon onog poraza od tipa koji je u 120min uputil 3 udarca na moj gol. iz nekog razloga je boca letila tolkom silom da se kap jedna nije prosula. 

Isto, u tom videu ima jedan lik koji igra takav drop back... da sam se najezil kad sam gledal da mu doslovno svih 10 igraca stoji u 16m. 

13 godina
FIFA 20

Idem gledat koliko ima igraca 88 rating u ovoj igri. Znaci, 10 stranica na futbinu su igraci ocjenom iznad 88. 10 jebenih stranica. igra nije vani niti pola godine.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Išao složit svaki od ova tri upgrejd sbca.

U 80+ picku, dobio dva 80 i jednog 81 igraca, u 82-88 dobio 82 igraca, a u 83+ dobio 83.

To je to.

Rekao sam da necu whineat od Kantea, i ne whineam, ali ovo mi je smiješno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

S kakvim smećem sam sad igrao, strašno. Idem odraditi onaj zahtjev s modom gdje treba zabiti ili glavom ili iz voleja. Lik krene u prvi napad i ja ispeljam sve igrače prema centru kako bi lakše došao u 16m i odigrao za gol. I lik dođe u mojih 16m s 3 igrača i zabije gol. Uzme pauzu i nastavi igru. Znači, svi igrači na 16m. Bunker, trga me, svaki start na nož. Ne da mi disati. Lik se bori kao da mu život ovisi o tome. Do sada svaki dan naletim na lika, on pusti meni, ja pustim njemu i nakon toga igramo normalno. No ovo govno ne kuži da sam mu pustio gol. Nekako uspijem zabiti do poluvremena gol, krene drugo zabijam mu i drugi gol i nakon toga lik izlazi iz tekme. Svašta.

Odigrao ove upgrade sbc, svaki po jednom. U onom 83+ dobijem SIF Hernandeza i reko to je to. Da ih odigram još 10 ne bih dobio ništa. Super kartica za neki sbc gdje će trebati IF kartica.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ja sam dobio nekog 83 rated if-a u ovim daily reward one rare player packovima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Ja prvo dobio Jamesa Rodrigueza i nakon njega Harry Kane.... reko sad ide ili Messi ili Ronaldo, ali onda je krenulo nizbrdo... Alaba, Pepe i još neki 84 rated igrači pa sam stao.

Kad dođu nagrade u četvrtak nastavljam dalje :)

Nego, da li se Vidal slaže ili ne?

Ja sam u nedoumici jer mi remeti koncepciju ekipe ako ga ubacim, a izgleda mi jebački kartica.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam u nedoumici jer mi remeti koncepciju ekipe ako ga ubacim, a izgleda mi jebački kartica.

Meni nikako ne paše a opet glupo ga je propustiti jer nikad ne znaš što će biti poslije. Možda negdje zatreba. Nisu neki zahtjevi. Posložio sam sve i sada ću prespavati. Imam fore do sutra navečer da odlučim.

Kad sam pročitao kaj si sve dobio rekoh idem još jednom probati. Sada sam dobio SIF Lecomtea 86. Ono, ne znam što ću s njim osim u neki SBC ga ubaciti. Do sada nisam dobio IF karticu ratinga 82 a sada u dva pokušaja dvije SIF kartice 84 i 86. Po logici u mojoj glavi možda treći put dobijem neku ratinga 88 a možda me spuste na zemlju. Gledam na marketu jedva 4 milje kartica. To je strašan pad u odnosu na prošlu godinu u ovo vrijeme i očito malo časte da im igra do kraja godine ne ode u zaborav.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2019 21:28 (movie).
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja prvo dobio Jamesa Rodrigueza i nakon njega Harry Kane.... reko sad ide ili Messi ili Ronaldo, ali onda je krenulo nizbrdo... Alaba, Pepe i još neki 84 rated igrači pa sam stao.

Kad dođu nagrade u četvrtak nastavljam dalje :)

Slozio ga al nisam klikno. Nekak mi glupo kraj kantea i futmas gmabina. Nije bolji od nijednog, a hrpit cdmove mi suludo.

13 godina
FIFA 20

Ja sam dobil De Jonga u 83+.

Evo ga. Amigo ce se zavuc u rupu i nabijat na kontre... Ja cu nabijat u njegove AI blokove. Nema vajde... I u draftu ga udaraju muski.

Ove godine niti jedna futmas kartica mi nije vila za slozit. Doslovno su to sve kartice za nekog tko uopce ne igra igru, nego eto, zeli imat special karticu. Totalno promaseni igraci. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.12.2019 21:35 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice