evo baš gledam i iskreno nikad nisam koristio in game change gameplan.
onda nije ni cudo sto si u 6. div
A dobro, on nije igrao fut prije, šta ga jebeš odmah.
A da je divizija u kojoj igraš neko mjerilo tvoje igre/skilla, u ovoj sve samo ne skillneeded igri, nego luckorienteted scripted shit, nije.
U svakoj diviziji imaš ekipe sa jebenim momčadima i gdje likovi znaju igrat s tim likovima, nije samo credit card momčad a gazda šaban, niti svatko ima vremena visit na igri i nabijat tekme i dizat skill....
Dolje su ti 2 momčadi koje sam ovih dana sreo u 6oj diviziji. Ne stignem ss-at sve, ali mane-auba-salah+kdb je svaka druga ekipa. A nisu rijetki ni neymar-mbappe-messi. Tak da ne znam šta ima jače u prvoj diviziji vaše veličanstvo -.-
Tim ti ne znaci nista ako ne znas igrat, a stalno spominjanje lucka i skripte su izlike upravo vas igraca koji ne znate osnovne mehanike ove igre i tjesite se time jer se ne mozete pomirit s cinjenicom da ne znate igrate lol
Ne kazem da nema tekmi koje odluce elementi srece, ali ti ako znas igrat ovu igru, igrat ces 1. div i tocka.
Aj ne seri. Mehanika igre? Skriptirano smece kao i svaka do sad. Lani je svaki majmun mogao igrat prvu diviziju, one two pass i sut sa vrha 16erca je bio gol. Sad je ta tvoja kvazi mehanika kao naprednija, jer uz one two treba dodat jos drag back ili side roll. Woooow, kakva mehanika, kakvo cudo da se onda protivnicki igrac izmakne i imas prostor za dodat loptu u for nekom high pace igracu. Kak volim umisljene debile ko ti...
25 godina igram fifu, samo za razliku od tebe kompleksaša boli me ona stvar za diviziju i rank. Slozim si tim koji me zanima i igram koliko stignem i koliko mi se da.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
klasika.
12:30
.
.