FIFA 20

poruka: 9.102
|
čitano: 1.271.906
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FIFA 20

Moj Galaxy ocitava fifa 20 companion kao malware i preporucuje brisanja aplikacije. 

Ima li kakvo rjesenje?

Btw., vrijeme je darivanja, a ja jos nisam osjetio toplinu blagdana od strane ovih skutora iz Kanade.

Koji je ovo nakaradni studio...Da mi je vidjeti face svih tih ljigavaca, koji imaju veze s fifom. Picka im materina...

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Jebe se njima za nogomet. Da im je bitan nogomet, nebinse dogadale utakmice kakve ja dozivljavam svaki jebeni, put kad igram. 

Kupili bi servere u svakom mrtvom gradu koji ima imalo veze sa nogometom. A ne da se ja spajam u jebenu Njemacku ili di vec jbt led.

Neka si puse kurac premazan javorovim sirupom konji raspali. Majku ti jebem kad mene lik iz, 3 udarca na gol dobije u 110min pogotokom iz slobodnjaka. 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Ma koji nogomet pobogu, gdje meni sinoć Aguero 2x i Militao 2x u istoj utakmici rukom brane RUKOM čisti gol u 16ercu i nikom ništa.

Igra u kojoj golman stoji 3 metra van svog prostora, hvata loptu rukama i baca se kao klokan 3 metra leti zrakom uz okret od 180 i pada glavom u prostor, dok je lopta i dalje van 16, i opet nikom ništa....

Igra u kojoj za remplanje ramenom u 28oj sekundi igre dobiješ žuti karton.

Igra u kojoj tvoj obrambeni utrčava u 5erac ispred golmana, sam ko duh, dok protivnički napadač tek ulazi u 16erac, sam nesmetan, jer tvoja obrana trči ko muha bez glave prema golu, ne čuvajući nikog.

Igra u kojoj svakakva ruska i turska kancerogena smeća za 5-10 eura mjesečno mogu kupiti cheat i upravljati tvojim igračima, imati cijelu tekmu 99 staminu, imati na 50 pace igračima 99 pace, pucati finese udarce u rašlje sa 25 metara sa weak footom igrača kojima je weak foot 2*, itd. itd., itd. Da ne nabrajam sve, jer nemam živaca, a to sve smeće se uredno izdogađa u 30 tekmi wl. Skidam kapu ekipi koja odigra 30 tekmi da ne nalete ni na jedno čitersko govno, i niti na jednu kretensku situaciju kakvih ja imam svaku tekmu najmanje 10x.

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
Re: FIFA 20
SimeKZ kaže...

Jebe se njima za nogomet. Da im je bitan nogomet, nebinse dogadale utakmice kakve ja dozivljavam svaki jebeni, put kad igram. 

Kupili bi servere u svakom mrtvom gradu koji ima imalo veze sa nogometom. A ne da se ja spajam u jebenu Njemacku ili di vec jbt led.

Neka si puse kurac premazan javorovim sirupom konji raspali. Majku ti jebem kad mene lik iz, 3 udarca na gol dobije u 110min pogotokom iz slobodnjaka. 

Ma nije to do spajanja u njemacku. U BFu je na njemacku latency na cca 40ms. Ne mozes to osjetiti da ga jebes. Problem je sto je u fifi delay barem 300ms+ kada te igrica odluci sjebat. Kada se Griezmann sa engineom okrece pola seknude a Pique radi trostruki salto, znas gdje si, jedino ne znas jel zato sto su skrta smeca ili zato sto nisi dao pare pa ne daju ni oni tebi da igras.

15 godina
FIFA 20

Ja još nisam naletio na čitera pogotovo ne tak očitog.

ok razbili su me ali da su varali sumnjam.

pa jopis koja si divizija da ti se stalno takve stvari dešavaju? Ja sam 5.divizija i zasada se dobro držim i napredujem šta je najbitnije

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Ja još nisam naletio na čitera pogotovo ne tak očitog.

ok razbili su me ali da su varali sumnjam.

pa jopis koja si divizija da ti se stalno takve stvari dešavaju? Ja sam 5.divizija i zasada se dobro držim i napredujem šta je najbitnije

Ja evo s ovom dvojicom jučer, već preko 20 istih takvih govana u zadnjih mjesec dana. Uzorak je isti, account iz nov./dec.2019, imena totalfut, unrealfut, futtest, +brojevi na kraju, i funkcije iste. Puca slobodnjak, pa odvuče mog golmana 5 metara od gola, dodaje sa cbima kirurški precizne lopte iz svoje polovice i razmakne moje igrače na aut liniju, čak i onog kojim ja upravljam, itd. Pričam o pc-u naravno, čitera na plejki ili nema ili je minimum. Ovdje je svaki drugi retard sa ruskom ili turskom zastavom/logom, kancerogeno smeće.

6.a najčešće, padam u 7.u kad rješavam ove kojekakve glupaste zadatke, ako ništ ne rješavam, dođem u 5.u bez problema. Dalje nisam stigao jer uvijek dođe neki kretenski zadatak- igraj sa igračem iz la lige/serie a/ligue1/bundeslige istovremeno ili debilane o 128 asistova defenderom i slično. Pošto sam hrčak koji igra po principu moram skupit sve, onda rješavam ta sranja kad dođe iole zanimljiv igrač, i padam u 7.u jer te onda još i igra krene silovat. 

13 godina
sexytoiletpaper kaže...
SimeKZ kaže...

Ma nije to do spajanja u njemacku. U BFu je na njemacku latency na cca 40ms. Ne mozes to osjetiti da ga jebes. Problem je sto je u fifi delay barem 300ms+ kada te igrica odluci sjebat. Kada se Griezmann sa engineom okrece pola seknude a Pique radi trostruki salto, znas gdje si, jedino ne znas jel zato sto su skrta smeca ili zato sto nisi dao pare pa ne daju ni oni tebi da igras.

Sa BFom nikad problema. No to ocito nisu isti serveri i mozes ga jebat. Puno je to vise ljudi u FIFAi nrgo u BFu i tu nastaje problem.

Covjece, igram GT sa 20 ljudi na stazi. Neki su cak iz arabije i imaju fenomenalan signal. Dakle, do servera je... Niceg drugog. Ja u FIFAi nisam videl 5 crtica konekciju, nikad. Samo 4 ili manje.

Igra kompenzira kad se spoje dva igraca sa razlicitim pingom. I to unistava ljudima koji imaju odlicnu konekciju. 

8 godina
neaktivan
FIFA 20

Koga dovest na spicu do 50k engleska liga,imam rashforda ali nije bas cvrst 

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Tko je od vas otvarao portove za fifu, PS4?

Ja zvao u tele 2 i naveli me u postavkama rutera na ovo i ovdje da ih dodajem, a sad ove stavke ne znam pa bih molio za pomoc. Hvala

Kovačić
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheMaverick kaže...

Moj Galaxy ocitava fifa 20 companion kao malware i preporucuje brisanja aplikacije. 

Ima li kakvo rjesenje?

Btw., vrijeme je darivanja, a ja jos nisam osjetio toplinu blagdana od strane ovih skutora iz Kanade.

Koji je ovo nakaradni studio...Da mi je vidjeti face svih tih ljigavaca, koji imaju veze s fifom. Picka im materina...

I moj ali ignoriram poruku i sve ok.

Razmišljam složiti wernera ali sam neodlučan. Sve sam posložio i samo trebeam stisnuti. Interesira me što bih dobio u packovima? Danas u dva rare mega packa nastavlja se mega kurchina koju mi uvaljuje ea. Opet ništa. Najbolja kartica koju sam dobio vrijedi 1500 coinsa.

13 godina
FIFA 20

Ne znam od kud puknut treba. 

Za portove upisi u google forward ports for fifa 20. Za svaki router imas upute. Maksr to nista ne pomaze. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SimeKZ kaže...

Za portove upisi u google forward ports for fifa 20. Za svaki router imas upute. Maksr to nista ne pomaze. 

Ma nema to veze s pucanjem.

Tako sam ja jučer ujutro u WL dok me držao momentum... čim bliže golu sam pucao, to je golman lakše branio.

Kad se momentum ispraznio, kako god da sam opalio je ušlo... bilo me sram par golova koje sam zabio.

[19xx] 4ntraks
17 godina
SimeKZ kaže...

Uzmeš ko 5-6 majmuna protiv mene sinoć, grizmana, staviš ga na cdm-a, on jebe mom kanteu mamu cijelu tekmu jer ipak je to jel, prirodni cdm grizman a kante je ipak neki tam bezveznjak, i još zabija fines sa 25m desnom nogom ko iz pič..

Ili Sanea na cam, isto čovjek puca desnom fines u rašlje, ko dobar dan. Ja kad puknem desnom ide sa 16erca 32 metra preko gola....

Samo finesse sa weak footom bajo moj, samo finesse.

13 godina
FIFA 20

Frenkie de Jong je smijesno OP u sredini. Lik nagurava Kanea koda je od papira. Griezmann, Pogba i freniienu sredinu i miran si. Niti jedan nije klasicni razbijac, al budu ave razbili.

Naletis na ovakvog telebaka i jaja otegnes da ga dobijes. Da nije ovog Mbappea i Kanea, zabio bi kurac... Makar je stativa udubljena od nabijanja u nju. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2019 12:23 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Imam griezmana i Kantea ali Kante je daleko najjaci lik za cdm, nema mi boljeg.

ma odlučio sam zamjenit Sterlinga za Salaha pa će de bruyne malo pričekat bolje dana :)

Cak vidim da neki od vas drže Kantea na špici?a isto sam vidio na twitchu nekog lika ima

brutalnu momčad a majstor u špici, ne kužim u čem je fora? Pa jedina mu je po meni mana loše pucanje sa lijevom nogom ostalo mu je sve top bez obzira na ocjene.

ako ima neko da je oko moje divizije tipa 5-6 možemo bacit koju friendly čisto da vidim di sam  ali tamo negdje oko 8 navacer pa nadalje

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2019 12:58 (ZeNGe_CRO-mt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Imam griezmana i Kantea ali Kante je daleko najjaci lik za cdm, nema mi boljeg.

ma odlučio sam zamjenit Sterlinga za Salaha pa će de bruyne malo pričekat bolje dana :)

Cak vidim da neki od vas drže Kantea na špici?a isto sam vidio na twitchu nekog lika ima

brutalnu momčad a majstor u špici, ne kužim u čem je fora? Pa jedina mu je po meni mana loše pucanje sa lijevom nogom ostalo mu je sve top bez obzira na ocjene.

ako ima neko da je oko moje divizije tipa 5-6 možemo bacit koju friendly čisto da vidim di sam  ali tamo negdje oko 8 navacer pa nadalje

koja platforma?

15 godina
FIFA 20

PC

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
The_K kaže...

Ovaj ben yedder je najveca glitcherska kartica koja je postojala u svim fifama svaki put ali svaki put kada igram protiv njega moji igraci se ponasaju cudno. Evo sada primim gol tako sto je on poslao loptu prema naprijed i ja trcim sa Vrsaljkom a Ben Yedder je 10 metara iza njega i moj Vrsaljko odjednom zastane i krene trcati opet premda sam drzao gljivicu konstantno i on prodje pored lopte umjesto da je pokupi i pokupi je Ben Yedder koji potom zabija gol. Prekjucer kad sam igrao kad sam sve alt tabao tri puta sam igrao protiv njega i u sve tri utakmice ja njemu nisam mogao loptu uzeti to jest ja sam mu uzeo loptu ali mu se lopta magicno vraca ili prolazi lopta kroz moje igrace. Jos prije sam to primjetio da kad igram protiv njega da mi se desavaju sranja sada sam sto posto siguran da su oni nesto zajebali kod izrade njegove kartice i da su mu podarili glitcherske sposobnosti

Mrzim to malo smece vec 3 fife zaredom. Totalno je op i dize mi tlak redovito, a najgore od svega sto sad ima velike sanse da opet dobi novu IF karticu jer je zabio dva gola i jednom asistirom u pobjedi 5-1 ovu subotu.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
8 godina
neaktivan
FIFA 20

Imam misiju za odradit,moram zabit low driven shotom,to je lob ili?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Kako low driven moze bit lob, ako je lob, lob? 

R1+l1+udarac. Ne jako napunit jer onda nejde po podu. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 20

Još kada i ako dobijem onog perišića imat ću sasvim solidnu fitness momčad do kraja fife. Kad mi se digne prodam engleze i ostavim samo ove nijemce. Ne bi bilo loše da u futmasu izbace jednog solidnog CB njemačke lige. Recimo ovog akanjia. U packovima od wernera dobio modrića. Jedva 50k ali bolje išta nego ništa jer to mi je kartica najvećeg ratinga koju sam dobio u ovoj fifi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Cim vidim ovskvu ekipu znam da me ceka constant pressure i drkanje isusa 90min. Lik me doslovno ostavil bez udarca na gol prvo poluvrijeme jer je sve zavrsavalo i ovom mrtvom Paulinhu i Ferdinandu. Kako je Ferđo stignul Mbappea, to ste trebali vidit. Mrzim igrat protiv takvih debilcina jer jedan moj krivi pas ( odnosno kad igra odluci dodat nosacu vode na klupi, umjesto igracu) i on ode sa 7 igraca u kontru. Jer, zakaj nebi on mogel 90min letit po igralistu. Imat 10 igraca u obrani i u isto vrijeme imat 10 igraca u napadu cim osvoji loptu. Makni jebeni tactics screen i pusti nas da igramo aa WR od igraca i traitovima. Ovo je tesko ruglo majku im milu jebem posred picke. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 20

Molim vas da mi netko objasni ovu logiku naime imam aubu kao drugu špicu i plavog običnog Kanea i odlučim prodat Kanea dok još vrijedi i kupim Kanea 91 i sad mi frajer ima pvl 6 ak igra u prvoj ,a Auba lvl7?!?

a dok sam plavog običnog Kanea stavio imao je pvl 7.

koji k?da sam znao nebi ga kupio....

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 20

Pa nema odigranih 10 tekmi za tebe, odnosno nema loyalty. 

Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Molim vas da mi netko objasni ovu logiku naime imam aubu kao drugu špicu i plavog običnog Kanea i odlučim prodat Kanea dok još vrijedi i kupim Kanea 91 i sad mi frajer ima pvl 6 ak igra u prvoj ,a Auba lvl7?!?

a dok sam plavog običnog Kanea stavio imao je pvl 7.

koji k?da sam znao nebi ga kupio....

Loyalty - nakon 10 odigranih utakmica će imati 7 chem.

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 20

Joj da kako sam luuud. Kaj onda mora odigrat u prvoj 10 ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da. Makar brijem da ako promijenis u 451 i poslozis ekipu da mozes dobit 10 chema na svakome. 

EDIT: Evo, svi osim Trippera budu na 10. Tripper bude na 8. Kaj je po meni ok. Ako hoces sve imati na 10, samo kupi carvajala i to je to. Cak ima IF koja je ok.

15 godina
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

Da. Makar brijem da ako promijenis u 451 i poslozis ekipu da mozes dobit 10 chema na svakome. 

EDIT: Evo, svi osim Trippera budu na 10. Tripper bude na 8. Kaj je po meni ok. Ako hoces sve imati na 10, samo kupi carvajala i to je to. Cak ima IF koja je ok.

A kak da si saveam formacije da ih mogu mijenjati u igri? Nemoj niti odgovarat ak ti se neda jer je njubersko pitanje a nisam se niti potrudio pronaci odgovore na googleu  budem kasnije to malo proguglo.

što se tiče Trippiera frajer je otkriće!! Imam i Caravajala ,semeda,alexandera i wan bissaku i frajer je bolji od svih ,vjeruj mi.

brz i jako dobar u obrani što je najbitnije. A koštao me cca 70k a cijena mu je i dalje ista koliko vidim...

9 godina
neaktivan
FIFA 20

Meni je Carvajal odlican, sam mu treba nakacit shadow.

Imao sam i IF, ali sam ga morao prodati, jer mu je skocila cijena, ali budem ga vratio.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
ZeNGe_CRO-mt kaže...
SimeKZ kaže...
ZeNGe_CRO-mt kaže...

A kak da si saveam formacije da ih mogu mijenjati u igri? Nemoj niti odgovarat ak ti se neda jer je njubersko pitanje a nisam se niti potrudio pronaci odgovore na googleu  budem kasnije to malo proguglo.

što se tiče Trippiera frajer je otkriće!! Imam i Caravajala ,semeda,alexandera i wan bissaku i frajer je bolji od svih ,vjeruj mi.

brz i jako dobar u obrani što je najbitnije. A koštao me cca 70k a cijena mu je i dalje ista koliko vidim...

S tim se mozes igrati i na fifa 20 companionu.

Kada udjes u squad, stisnes onu rozu ikonicu u gornjem desnom kutu, pa zatim change mentality. Tamo imas  5 slotova, te u svakom mozes nastimati posebno formaciju, instrukcije, koje na terenu vrtis kako ti odgovara  na d-pad.

Fora je u tome da na "basic" nastimas najbolju formaciju za kemiju, a onda jednim klikom prebacis na sljedeci slot s drugom formacijom, koja ti odgovara, ali igrace rasporedis bez kemije na edit position.

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.12.2019 16:39 (TheMaverick).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice