FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.006.728
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 19
figo77 kaže...

Pozdrav,

ovo je prva Fifa koju igram na PC-u i složio sam solidnu ekipu. Moram priznati da sam imao i sreće u paketićima jer sam dobio Balea, onog narančastog Sona koji je otišao za 1.4 mil., Dybalu, Mid ikonu Klosea ... prodajom i igranjem sam došao do ove ekipe..Što predlažete za krila? Sa Susom mi je nekako teško igrati. Mislim da ću tu štedjeti za Figa bar onu mid ikonu. Sad planiram osvojiti još ovog RB SMS 89 ratinga, a prodati ga IF jer sam u vezi dobro pokriven. IF Gomez mi služi kao Super sub, a najdraža kartica mi je Bentacur future stars. Svaki coins uložen u njega se isplatio.

Uzmi ronalda najbolji napadac u igrici a za desno krilo probaj cuadrada

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Imao sam običnog zlatnog Cuadrada. Mogao bi ga čak opet kupiti, dok je onaj CL vrhunski ali skup. Trenutno imam 60 000 coinsa, sad planiram s prodajom SMS i od nagrada vikend lige i Rivalsa doći do 220-230...možda kad bi dobio Zapatu (ako bude u Team of the week) prodao bi ovog naračastog i uzeo tog Cuadrada. završio sam u gold 2 za vikend.

CR7 mi je nedostižan ipak još dosta vremena 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
figo77 kaže...

Pozdrav,

ovo je prva Fifa koju igram na PC-u i složio sam solidnu ekipu. Moram priznati da sam imao i sreće u paketićima jer sam dobio Balea, onog narančastog Sona koji je otišao za 1.4 mil., Dybalu, Mid ikonu Klosea ... prodajom i igranjem sam došao do ove ekipe..Što predlažete za krila? Sa Susom mi je nekako teško igrati. Mislim da ću tu štedjeti za Figa bar onu mid ikonu. Sad planiram osvojiti još ovog RB SMS 89 ratinga, a prodati ga IF jer sam u vezi dobro pokriven. IF Gomez mi služi kao Super sub, a najdraža kartica mi je Bentacur future stars. Svaki coins uložen u njega se isplatio.

Ovako bi ja zamjenio Susa, neznam koliko coinsa imas na raspolaganju pa sam stavio obicnu karticu Mertensa. Pjanic mi djeluje kao najslabija karika u ekipi, mislim da ce ti SMS biti veliko pojacenje u veznom redu. 

11 godina
protjeran
Kad ce novi league sbc?

Jel dosloo sta novo?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 19

Da se malo i ja pohvalim sa nekim novim igracima u timu. :)

Kovačić
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Ronaldo who??

1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Svaki put kad sam otvarao nagrade sa curom izgledalo je ovako nekako jedino sto moja zna zastave hahahaha ali stvarno sramota covjek zavrsi 6. u svijetu i dobije samo jednu 85 karticu bolje da nije ni igrao

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Doslovno gledam lik ovi koji naguraju jedva 14 pobjeda i otvaraju prime ikone i pizdarije. Lik zavrsi 6. U svijetu i ne dobije u svim paketima zajedno 150k coinsa. Koja jebena tuga... 

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Doslovno gledam lik ovi koji naguraju jedva 14 pobjeda i otvaraju prime ikone i pizdarije. Lik zavrsi 6. U svijetu i ne dobije u svim paketima zajedno 150k coinsa. Koja jebena tuga... 

Zato meni nekad dodje da izadjem iz grupe na faceu kad vidim da likovi dobivaju ikone i sarene kartice kad je event a igraju igru jedva dva mjeseca i kao sto kazes jedva skupe 14 pobjeda ako skupe a ja u 6 godina igranja nisam dobio igraca vise od 300k coinsa a i to kad je neki event ja jos nisam dobio niti jednu sarenu karticu a toliko sam paketica otvorio. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Imaš onog lika a i bilo je ovdje postano, dva puta je završio kao prvi na svijetu a pickovi su mu bili tuga da ne mole tužnije. Potom otvara packove a ono, sramota. Ne znam je li skupio 200k coinsa. To nije normalno. Prvom na svijetu uvališ karinu, što onda da očekujem ja koji sam 1000 na svijetu?

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Cujem da su frajeri iz EA produzili prijavu za wl. Haha znaci dotle je doslo, nitko vise nema volje igrat to smece. Mislio sam da je problem u meni sto mi se vise ne igra nit jedan mod u ovoj lopovskoj igrici, ocito nije bio. Spustanje bodovne ljestvice u rivalsima se nije desilo da vise igraca dobije dobre pakete nego zato jer nema vise ko igrat rivalse pa da potaknu ove granicne kojima rank znaci nesto u zivotu da opet probaju igrat. Produzenje prijave za WL je tu samo zato jer velika vecina ljudi nije imala volju ni upalit igru da se registriraju za wl, a di je jos onda odigrati 30 tekmi. Mid icon upgrade, je tu da makne coinse s trzista, a i dosao je malo prerano po mom misljenju, jer opet treba ljude koji ne misle pumpati FP-e i grindati u govnima da nesto "steknu" u toj igri natjerat da opet uloze svoje slobodno vrijeme u fifu. Danas sam se doslovno natjerao odigrati tu jednu mizernu tekmu u rivalsima da bi je opet ugasio nakon tekme i mislio si ode 20 min opet na budale. Prijavio sam se na wl al mislim da je necu palit, nema smisla, ako ocu igrat igre na srecu uplatit cu loto u kojem ako me posere mogu ustvari nesto zaradit a ne dubat, ili trcat u kameru ko panj kakvim me ova igra znala napravit.

1 0 hvala 0
11 godina
cicek kaže...

Cujem da su frajeri iz EA produzili prijavu za wl. Haha znaci dotle je doslo, nitko vise nema volje igrat to smece. Mislio sam da je problem u meni sto mi se vise ne igra nit jedan mod u ovoj lopovskoj igrici, ocito nije bio. Spustanje bodovne ljestvice u rivalsima se nije desilo da vise igraca dobije dobre pakete nego zato jer nema vise ko igrat rivalse pa da potaknu ove granicne kojima rank znaci nesto u zivotu da opet probaju igrat. Produzenje prijave za WL je tu samo zato jer velika vecina ljudi nije imala volju ni upalit igru da se registriraju za wl, a di je jos onda odigrati 30 tekmi. Mid icon upgrade, je tu da makne coinse s trzista, a i dosao je malo prerano po mom misljenju, jer opet treba ljude koji ne misle pumpati FP-e i grindati u govnima da nesto "steknu" u toj igri natjerat da opet uloze svoje slobodno vrijeme u fifu. Danas sam se doslovno natjerao odigrati tu jednu mizernu tekmu u rivalsima da bi je opet ugasio nakon tekme i mislio si ode 20 min opet na budale. Prijavio sam se na wl al mislim da je necu palit, nema smisla, ako ocu igrat igre na srecu uplatit cu loto u kojem ako me posere mogu ustvari nesto zaradit a ne dubat, ili trcat u kameru ko panj kakvim me ova igra znala napravit.

Nemam ni ja volje vise premda sam imao plasman u elite 2 svejedno mi se neda skroz sam se potrosio na WL. U ponedjeljak sam mislio igrati rivalse da dobijem SMS i Boatenga ali odmah prvu utakmicu igrao protiv 7 ikona a ja imao gold rare njemce hahaha i normalno izgubio volju da igram to jer znam da cu se zivcirati pa tako cu igrati samo WL do gold 3 ili ako opet dosegnem 14-2 mozda opet pokusam doci do elite.

13 godina
cicek kaže...

To spustanje ranka je toliko ruganje svima u facu da to nije normalno. Grindas, grindas i onda se oni u pola igre sjete pustit prag za dobrih 200-300 bodova. Alo, jel ima tu ko normalan? Gledam ekipu u onoj grupi na fejsu se krenu hvalit kak su sad rank 2 ili 1. Amigo moj, do tog ranka si prije ovog sranja moral dobro supak oznojit na stolici i karticu normabela kresnut da bi dosel do tam. Ovo sad je komedija. 

Kaj se tice WL. Jako puno ekipe je odustalo jer ulozeno i dobiveno nije niti priblizno dobro. Tebi doslovno nista, ali bas nista nije garantirano. Kaj meni znaci elite 3, 2 ili 1 ako i dalje mogu dobiti isto ko i neko kaj je zavrsil Silver. Pazi molim te, imas vise red pickova... onda otvoris te red pickove i od 3 otvaranja 2 puta ti otvori iste igrace. Paketi su prica za sebe, jer meni se nista ne garantira. Umjesto da sloze da Elite 3 ima sigurno jedan red pick 83+, paketic koji je 84+ ili tak neke sheme. Moze doc casual igrac, otvorit gold pack i izvuc Ronalda, ja mogu otvorit 2 ultimate paketa i izvuc 2 puta Viviana. 

17 godina
neaktivan
The_K kaže...
cicek kaže...

Nemam ni ja volje vise premda sam imao plasman u elite 2 svejedno mi se neda skroz sam se potrosio na WL. U ponedjeljak sam mislio igrati rivalse da dobijem SMS i Boatenga ali odmah prvu utakmicu igrao protiv 7 ikona a ja imao gold rare njemce hahaha i normalno izgubio volju da igram to jer znam da cu se zivcirati pa tako cu igrati samo WL do gold 3 ili ako opet dosegnem 14-2 mozda opet pokusam doci do elite.

Sasvim te kuzim. Ja sam prije te tjedne zadatke rijesio doslovno usput, a od kad su dosli oni klinci sareni nisam rijesio nista jer nemam volje grindad uopce. Ako mi se nes igra igram pubg, jesam noob i ne okinem ni metak vecinu meceva al mi je jebeno zabavnije od fife xD

SimeKZ kaže...
cicek kaže...

To spustanje ranka je toliko ruganje svima u facu da to nije normalno. Grindas, grindas i onda se oni u pola igre sjete pustit prag za dobrih 200-300 bodova. Alo, jel ima tu ko normalan? Gledam ekipu u onoj grupi na fejsu se krenu hvalit kak su sad rank 2 ili 1. Amigo moj, do tog ranka si prije ovog sranja moral dobro supak oznojit na stolici i karticu normabela kresnut da bi dosel do tam. Ovo sad je komedija. 

Kaj se tice WL. Jako puno ekipe je odustalo jer ulozeno i dobiveno nije niti priblizno dobro. Tebi doslovno nista, ali bas nista nije garantirano. Kaj meni znaci elite 3, 2 ili 1 ako i dalje mogu dobiti isto ko i neko kaj je zavrsil Silver. Pazi molim te, imas vise red pickova... onda otvoris te red pickove i od 3 otvaranja 2 puta ti otvori iste igrace. Paketi su prica za sebe, jer meni se nista ne garantira. Umjesto da sloze da Elite 3 ima sigurno jedan red pick 83+, paketic koji je 84+ ili tak neke sheme. Moze doc casual igrac, otvorit gold pack i izvuc Ronalda, ja mogu otvorit 2 ultimate paketa i izvuc 2 puta Viviana. 

Nikad me taj rank nije nes zanimao, naravno lijepo zvuci ultimate pack, al ipak bi rade izgubio jer me neko razbio skillom nego srecom. 

A paketici su namjestaljka samo takva. Nije moguce da sam ja otvarao masu paketica, jer nisam tip koji steti nego sam sipao coinse na doslovno svaki "jeftiniji", a nerijetko i na jebeno skuli sbc i nikad nista. I onda ih odem pitat kako da nastavim lad mi se rugaju s tim paketicima i dva paketica kasnije dobim iz gold playera packa(1 rare ostalo obicni gold) neymara. Kako mi je neymar drag ko i fifa letio je na transfer market odma. XD

11 godina
FIFA 19

Eto otvorio sam elite 2 nagrade u pickovima sam dobio Zapatu i Paulsena a u totw packu sam dobio nekog 84 rating izraelca iz austrijske lige ovi ostali discard

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Zato ekipa u nizim rangovima na fejsu otvara prime ikone i ostalu bagru... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Sakupio sam oko 550k coinsa. Sto bi ste vi mjenjali i sa kime jer ja nemam ideje

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Nista, to je to. Ne znam kaj bi htio. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
The_K kaže...

Sakupio sam oko 550k coinsa. Sto bi ste vi mjenjali i sa kime jer ja nemam ideje

Slicnu ekipu sam i ja imao i menjao sam Torreiru. Ja sam uzeo Zanettija, ali je on dosta skuplji. Meni je Torreira bio previse nizak, sem toga nisam imao problema, jako agilan, brz, dobar work rate. 

17 godina
SimeKZ kaže...

Bolju momčad a nije da se ne bi mogla složiti... odličan je igrač i šteta da nema bar dvije vanserijske kartice.

13 godina
FIFA 19

Ovu vikend ligu sam namjerno završio na silver 1 i dobro sam napravio.

Dobio sam bolje kartice nego sveukupno u zadnjih mjesec dana od golda.

Crveni Partey i u mega packu Godin.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Bolju momčad a nije da se ne bi mogla složiti... odličan je igrač i šteta da nema bar dvije vanserijske kartice.

Perisic, Kante, David Luiz FB, Vrsaljko... sve van serijske kartice. Ne znam kaj bi trebo.

17 godina
neaktivan
FIFA 19

I opet budala ode igrat, jer sam dobio SMS-a crvenog cuda li babilonskog... I u trenutku kad sam poveo 2:1 skripta se upalila da je sve zvonilo. Jedan od golova sam snimio. Decko je imun i na zalede. Nema veze sto igrac nije igrao loptom, utjecao je na igru jer je zaklanjao pogled lopte golmanu, samim time to je zalede. I sad bi se moglo rec, pa ne mogu to isprogramirati, al ipak zalede se zna suditi i prije nego igrac takne loptu poslanu u for, a da se prethodno nalazio u zaledu ili kako bi beusan rekao u nedozvoljenoj poziciji.

Tolko para a šuplje znanje, izut im sve licence s kojima nas gaze i nek si rade hokej na ledu, a ne nogomet.

1 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Perisic, Kante, David Luiz FB, Vrsaljko... sve van serijske kartice. Ne znam kaj bi trebo.

Da, ne znam zakaj si se onda nakrcao iconama kada su ovo vanserijske kartice a puno jeftinije od icona..

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Nije los ovaj Bailey, mnogo brzi u odnosu na Figa i Nedveda, levonog, ulazi u sredinu sa desne strane, a i dosta jeftina kartica. 3 utakmice 2 gola 2 asistencije. Igrace umesto Nedveda ovu WL. Jedva cekam neku jacu ikonu, voleo bih da traze 2,3 ikone za SBC, dao bih Rijkaarda, Nedveda, Crespa. Ali Crespo je najbolji spic sa kojim sam igrao. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2019 21:23 (TStefan91).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj tjedan je cak bila ok konekcija i igra je bila responzivna, nadam se da ce tako bit i za vikend. Samo 1 od 15 utakmica je bila puna fifa cancera i nisam mogo spojit 2 pasa i lopta se odbijala samo protivniku, stavio gumicu na analoge i otisao nest pojest, vratio se za 20 min taman 90. min valjd je lik nastavio igrat i ceko da moji izvedu loptu...

0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Da, ne znam zakaj si se onda nakrcao iconama kada su ovo vanserijske kartice a puno jeftinije od icona..

3 ikone. Stoickhov, Nesta ( kojeg sam slozio jer mi je drag ) i Seedorf ( slozen takoder jer mi je drag igrac ). Kaj je tu nakrcano... jel njemu ko branio da skuplja coinse za ikone, ja mislim da nije. Ikona uopce ne predstavlja ne znam kakvu karticu, osim onih koje su meta i stvarno pomazu u igri. Lik ima ekipu koja je cudo, sve kartice su WL ready i sposobnije od nekih ikona. Stvarno ne znam kaj fali njegovoj ekipi. 

Iso sam sad obavit onih 20 golova za rare players pack ( izvuko IF verdia, uzas ). A community kroz koji moras proc da bi to napravio, to je van svake pameti jbt. Dok pogledam da si moral igrat i za neke kartice, nebi to iso radit nema teoretske sanse. Ganjati golove sa odredenim igracima uz ovaj constant pressure, drop back pizdarije... pa to je psihijatrija za sebe. Kad vidim da mi sa Gullitom naganja kompletni vezni red 90min i da frajeru nije stamina pala niti preko pola, dode mi lose momentalno.

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.4.2019 22:10 (SimeKZ).
11 godina
FIFA 19

Ne fali nista mojim igracima ali uvijek moze bolje. Najveci problem mi je sto su mi oba dva CDM-a niska i ne mogu dobiti zracni duel sa njima ali svaki cdm koji bi se mogao uklopiti u momcad bio mi je preskup ili je imao neku drugu manu. Pitao sam vas jer mozda ste vi imate neke prijedloge koje spadaju u moj budget uglavnom shvatio sam da je najpametnije cuvati coinse za tots koji izlazi za mjesec dana i onda sve potrositi

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja u nagradama dobio T.Alcantaru i onog IF Izraelca, al začudilo me kako su jeftini na marketu. Od dva picka katastrofa igrači. Prodao sam ga odmah i Handanovića zamijenio IF Donnarummom 89. Lik sad kad sam mu dodao chemistry karticu ima dosta toga 99. Čini mi se ponajbolji golman u igri. Savića sam ipak stavio na desno krilo i pretvorio ga u RWB, a Cancela ostavio iza. 

0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...
movie kaže...
SimeKZ kaže...

3 ikone. Stoickhov, Nesta ( kojeg sam slozio jer mi je drag ) i Seedorf ( slozen takoder jer mi je drag igrac ). Kaj je tu nakrcano... jel njemu ko branio da skuplja coinse za ikone, ja mislim da nije. Ikona uopce ne predstavlja ne znam kakvu karticu, osim onih koje su meta i stvarno pomazu u igri. Lik ima ekipu koja je cudo, sve kartice su WL ready i sposobnije od nekih ikona. Stvarno ne znam kaj fali njegovoj ekipi. 

Iso sam sad obavit onih 20 golova za rare players pack ( izvuko IF verdia, uzas ). A community kroz koji moras proc da bi to napravio, to je van svake pameti jbt. Dok pogledam da si moral igrat i za neke kartice, nebi to iso radit nema teoretske sanse. Ganjati golove sa odredenim igracima uz ovaj constant pressure, drop back pizdarije... pa to je psihijatrija za sebe. Kad vidim da mi sa Gullitom naganja kompletni vezni red 90min i da frajeru nije stamina pala niti preko pola, dode mi lose momentalno.

Pališ se na guranje, malo podjebavam. No kaj se momčadi tiče ne bi mu smetao recimo tif pogba ili u špici crveni rashford 88, meni čudo kartica a stasi bolesni. On bi ih sasvim sigurno bolje iskoristio od mene. Isto tako ne bi mu višak bio recimo fabinho 88. Ne mogu zamisliti sredinu bez njega. S obzirom da neće biti u totsu, zadržat ću ovu karticu. O de bruyneu da ne govorimo. I tako, uvijek se može složiti bolje a bolje u rukama nekog tko zna dobija na dodatnoj vrijednosti ili snazi....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice