FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 989.410
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 19
TStefan91 kaže...

Sta menjati, koji sbc da pocnem i umesto koga. Zadovoljan sam ekipom ali imam dosta kartica u klubu, hteo bih nesto da menjam. 

Da imam takav sastav, Maradonu umjesto Wiliana, kad god sam igrao protiv malog zelenog, čuda je radio, lopta mu se ljepi da je to strašno. Za obranu ne znam, i ja se tu tražim već mjesec dana.

6 godina
neaktivan
jopis kaže...
TStefan91 kaže...

Sta menjati, koji sbc da pocnem i umesto koga. Zadovoljan sam ekipom ali imam dosta kartica u klubu, hteo bih nesto da menjam. 

Da imam takav sastav, Maradonu umjesto Wiliana, kad god sam igrao protiv malog zelenog, čuda je radio, lopta mu se ljepi da je to strašno. Za obranu ne znam, i ja se tu tražim već mjesec dana.

Imam dosta untradeable igraca, mislio sam Perisica ili Socratesa, mozda da pocnem Del Piera, stvarno nemam ideju. Sto se tice odbrane, VVD je masina, imao sam 2,3 njegove kartice i svaka je brutalna. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 31.3.2019 21:17 (TStefan91).
17 godina
streamg kaže...

Neka preporuka za napadaca premier liga ili zamjena? Imam Aguera zlatni i uzeo Rashforda 87 ones to watch i lik je uzas.

Rashford OTW kartica ? Koju fifu ti igraš?

17 godina
neaktivan
FIFA 19

Ovaj vikend sam odigrao nekih 13 tekmi i dosao u silver 1, vise nisam stigao, mozda bi i stigao da sam imao volje... uglavnom presao sam na taktiku s 3 branica posto obrana najmanje ovisi o meni, pa da bar napad igram ko Atila. :D

0 0 hvala 0
16 godina
TStefan91 kaže...
jopis kaže...
TStefan91 kaže...

Imam dosta untradeable igraca, mislio sam Perisica ili Socratesa, mozda da pocnem Del Piera, stvarno nemam ideju. Sto se tice odbrane, VVD je masina, imao sam 2,3 njegove kartice i svaka je brutalna. 

Perišića sam imao 'običnog' meni je bio odličan, a i ovdje ga ekipa hvali jako (ovog iz sbc-a), dakle, takav igrač može ti samo biti upgrejd.

11 godina
FIFA 19

Eto moje najvece postignuce u fifi lupio sam elite 2 i zavrsio 68. u svijetu na pc-u najvjerojatnije cu pasti ispod toga ali nadajmo se da cu ostati u top100. Nezz sto se promijenilo u meni da sam lupio elite 2 jedina razlika su Perisic, Vrsaljko i Gervinho. Prije sam na desnom krilu imao potm Lucasa i kao desnog beka sam imao swap Da Costu. Perisic je u 24 utakmice zabio 8 golova i imao 13 asistencija. Prvih par utakmica nije mogao pogoditi niti jedan zicer stalno je promasivao ali je zato cinio igru bolju. Sheva, Son i Mkhtariyan su pored njega bili 3 puta bolji nego kad su igrali sa Lucasom. Mislim da je jedina razlika od proslih WL sto sam ovu WL najmanje zicera promasio a i Cech mi je imao obrane inace mi golman uvijek bude rupa. Uglavnom preporucam Perisica mislim da ne bi ostvario ovakav rezultat bez njega. Gervinho je zvijer samo takva prije sam kao super suba koristio Lozana crvenog in form koji je bio dobar ali nije bio precizan kao Gervinho. Gervinho je brz, agilan i tako je lako prelaziti igrace sa njime i sto je najbolje frajer zna zabiti gol hrpu puta me spasio ovu WL zabijao je za pobjedu i da napravim veci razmak u golovima da mi protivnik ne moze okrenuti tekmu. Sad me zanima kakav ce biti cetvrtaki i sto cu dobiti u packovima

Moj PC  
10 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
The_K kaže...

Eto moje najvece postignuce u fifi lupio sam elite 2 i zavrsio 68. u svijetu na pc-u najvjerojatnije cu pasti ispod toga ali nadajmo se da cu ostati u top100. Nezz sto se promijenilo u meni da sam lupio elite 2 jedina razlika su Perisic, Vrsaljko i Gervinho. Prije sam na desnom krilu imao potm Lucasa i kao desnog beka sam imao swap Da Costu. Perisic je u 24 utakmice zabio 8 golova i imao 13 asistencija. Prvih par utakmica nije mogao pogoditi niti jedan zicer stalno je promasivao ali je zato cinio igru bolju. Sheva, Son i Mkhtariyan su pored njega bili 3 puta bolji nego kad su igrali sa Lucasom. Mislim da je jedina razlika od proslih WL sto sam ovu WL najmanje zicera promasio a i Cech mi je imao obrane inace mi golman uvijek bude rupa. Uglavnom preporucam Perisica mislim da ne bi ostvario ovakav rezultat bez njega. Gervinho je zvijer samo takva prije sam kao super suba koristio Lozana crvenog in form koji je bio dobar ali nije bio precizan kao Gervinho. Gervinho je brz, agilan i tako je lako prelaziti igrace sa njime i sto je najbolje frajer zna zabiti gol hrpu puta me spasio ovu WL zabijao je za pobjedu i da napravim veci razmak u golovima da mi protivnik ne moze okrenuti tekmu. Sad me zanima kakav ce biti cetvrtaki i sto cu dobiti u packovima

Strava, svaka cast. Bilo bi super vidit ako imas snimljenu neku jacu tekmu da vidimo kako izgleda ta borba protiv zla.

Mene samo zanima kako doc do toliko pobjeda, sta mi noobovi radimo krivo da nemozemo vise od gold3,2 a mislimo da znamo sve o igri.

Ja sam u Wl uspio doc do 18 pobjeda jednom a igrao sam nabrijan i ko navijen. Koju posluku porati?

11 godina
Deadeye kaže...
The_K kaže...

Strava, svaka cast. Bilo bi super vidit ako imas snimljenu neku jacu tekmu da vidimo kako izgleda ta borba protiv zla.

Mene samo zanima kako doc do toliko pobjeda, sta mi noobovi radimo krivo da nemozemo vise od gold3,2 a mislimo da znamo sve o igri.

Ja sam u Wl uspio doc do 18 pobjeda jednom a igrao sam nabrijan i ko navijen. Koju posluku porati?

Kad sam odigrao sve utakmice  pogledao sam jeli ima snimljena tekma u onom champions kanalu i nije bilo mene valjda treba proci neko vrijeme da igra registrira da sam visoko rangiran nadam se da ce biti zadnja tekma jer sam zabio tako lijep gol sa Kanteom, sam sam bio iznenadjen kako je to zabio steta sto sam zaboravio snimiti gol. Ja mislim da je bila sreca jer inace sam dolazio do gold 3 sa jos 10 utakmica viska i uvijek sam se mucio da dodjem do toga jer su moji hrpu zicera promasili eto sada su 25 tekmi bili precizni i nisu toliko promasivali kao inace a i cecha moram pohvaliti jer je par utakmica imao par dobrih obrana i sigurno me on par puta spasio jer je bilo trenutaka gdje sam se ispromasivao i onda protivnik stvori tu jednu sansu ali ga je cech zaustavio i tako mi dao priliku da ne budem u minusu sto se tice rezultata da ne moram loviti protivnika.

17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Cestitam. To si na PC-u? Ako jesi slobodno se javis ako imas volje da odigramo jedan dan jednu, dvije custom cisto da vidim kolko odstupam od elite :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2019 1:23 (cicek).
6 godina
neaktivan
zagid3 kaže...
dinamozg95 kaže...

Ovaj van basten se da slozit sa sicu...500 600 k coinsa max...ako i tolko

Blanc ima iste zahtjeve i kosta 1 000 000

Da u pravu si.prvo nisam skuzio da treba i icona..

15 godina
neaktivan

Zabrijao sam... HERO je iste su boje

No pain no gain
17 godina
streamg kaže...

Zabrijao sam... HERO je iste su boje

Baš i nisu iste ali ok. Ne znam, meni je rashford odlična kartica ta 87 a pogotovo nova 88. Ima sve. Brzinu, skok, udarac s obje noge, viziju, dodavanja, snagu, kompletan igrač u igri. Kada bi ovakav bio u stvarnosti bio bi među 5 najboljih na svijetu. Ne znam čime je zaslužio sve ove statse?

6 godina
neaktivan
FIFA 19

Ibrahimovic na CAM, Seedorf na CDM sa balanced postavkama i anchor chemistry style, i pored njega Zanetti sa stay back je najbolji vezni red koji sam koristio od pocetka igre. Eventualno ulazi Rijkaard umesto Seedorfa pa cu Seedorfa da iskoristim za bolju ikonu. 

0 0 hvala 0
6 godina
neaktivan
FIFA 19

Udem u fut draft danas ujutro iz dosade, ispadnem u prvoj tekmi odma..dobijem 2 gold packa i silver players pack..dobio u silveru nekog igraca iz ceana koji je otiso za 7 k i jos par igraca kaj su otisli za 1k ..vratim si 15 k reko idem jos jedan..osvojim drugi draft i ne dobijem karticu bolju od rafinhe 82 hahahaha koja komedija...ispada da je bolje ispast odma nego osvojit draft.

2 0 hvala 0
13 godina
dinamozg95 kaže...

Udem u fut draft danas ujutro iz dosade, ispadnem u prvoj tekmi odma..dobijem 2 gold packa i silver players pack..dobio u silveru nekog igraca iz ceana koji je otiso za 7 k i jos par igraca kaj su otisli za 1k ..vratim si 15 k reko idem jos jedan..osvojim drugi draft i ne dobijem karticu bolju od rafinhe 82 hahahaha koja komedija...ispada da je bolje ispast odma nego osvojit draft.

Nazalost tak je. Osvojio sam draft 10-15x... samo jednom sam dobio igrace koji vrijede preko 50k. Draft je uzasan, umjesto da te nagradi ti pojedes govno. Ja sam za to, da se prolaskom odredenog praga dobije odredena svota coinsa + paketici. Ovako stvarno ponekad osvajanjem drafta ne mozes vratit ulozeno. 
Nekada je taj draft bio fun za odigrat, nove kartice, nema nekih tenzija... sada su i to izdrkali sa ultra def izdrkavanjem. Ja se nadam da ce iz FUTa kompletno izbaciti mogucnost slaganja taktike... sve na balanced + taktika koju si odabro i peglaj.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=1017619&page=24
6 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
dinamozg95 kaže...

Nazalost tak je. Osvojio sam draft 10-15x... samo jednom sam dobio igrace koji vrijede preko 50k. Draft je uzasan, umjesto da te nagradi ti pojedes govno. Ja sam za to, da se prolaskom odredenog praga dobije odredena svota coinsa + paketici. Ovako stvarno ponekad osvajanjem drafta ne mozes vratit ulozeno. 
Nekada je taj draft bio fun za odigrat, nove kartice, nema nekih tenzija... sada su i to izdrkali sa ultra def izdrkavanjem. Ja se nadam da ce iz FUTa kompletno izbaciti mogucnost slaganja taktike... sve na balanced + taktika koju si odabro i peglaj.

Ja ionak uvijek igram obranu na balanced a u napada mi je fast build up...

11 godina
FIFA 19

Ipak nisam ostao u top 100 falilo mi 30 skill pointsa valjda ce nagrade od elita 2 biti dobre. Nick na originu mi je Cro-K-Justice posto vidim da imam ponuda da igramo

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

JBT jesu se isprsili sa FUT Swap nagradama. Base icon pack, Ultimate pack, Werner, Costa... 

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

JBT jesu se isprsili sa FUT Swap nagradama. Base icon pack, Ultimate pack, Werner, Costa... 

Ultimate pack je i prije bio mislim ali na taj pack treba gledati kao jednu veliku 0 tesko da ce ikoga posrati jer ti svi packovi sto oni dijele u sbc-u i swapovima nikad boarda nisam vidio. Po meni baby ikona se najvise isplati osim ako ti u timu fali griezman ili costa onda se to vise isplati. Smatram da se isplati kockati sa ikonom jer najmanja vrijednost ikone je mislim 400k a i nista coinsa ne ulazemo u taj pack pa bi se htio kockati zbog toga

13 godina
neaktivan
The_K kaže...
SimeKZ kaže...

Ultimate pack je i prije bio mislim ali na taj pack treba gledati kao jednu veliku 0 tesko da ce ikoga posrati jer ti svi packovi sto oni dijele u sbc-u i swapovima nikad boarda nisam vidio. Po meni baby ikona se najvise isplati osim ako ti u timu fali griezman ili costa onda se to vise isplati. Smatram da se isplati kockati sa ikonom jer najmanja vrijednost ikone je mislim 400k a i nista coinsa ne ulazemo u taj pack pa bi se htio kockati zbog toga

Dok skupimo 14 fut swap kartica bit cemo duboko u TOTS-u i vecina baby ikona i ovih kartica na ponudi nece biti ni za klupu.

17 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ipak nisam ostao u top 100 falilo mi 30 skill pointsa valjda ce nagrade od elita 2 biti dobre. Nick na originu mi je Cro-K-Justice posto vidim da imam ponuda da igramo

Evo dodam te kroz 5 min pa mozemo odma opicit jednu. (mamlaz1 na originu)

Poruka je uređivana zadnji put pon 1.4.2019 20:45 (cicek).
17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jesu, al mislim da necu skupljat do kraja mj za iconu jer ce fifa uskoro odumrijeti pa prakticki neces iskoristit tu ikonu kak treba. 

13 godina
neaktivan
FIFA 19

Koja ekipa vam djeluje bolje SMS-Walker ili Vrsaljko-Rashford?  U obje su svi na 10 chema.

0 SMS-Walker
6 Vrsaljko-Rashford

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

Ima li neka opcija da se kao na pesu blokira igrača da me više ne spaja sa istim u Fut rivals? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 19

15 utakmica  14 pobjeda 1 izgubljena  naravno odlagovao me i dobio je win.. 

Iskreno igrica nije loša  ali Pes je duplo bolji  i teži od fife.. 

Nakon svega  ostajem i dalje pri mišljenju da je fifa igra za djecu od 7 fo 15 godina . Pes je ipak bolji  bez obzira na licence i ostale dzidzamidje, ali kad igraš pes igraš nogomet,ovo je prelagano i bazira se na tome da utuces samo pare u igricu radi kartica, ja nisam da se razumijemo, i nakon nekog vremena se zasitis i shvatiš da si bacio novac .

Toliko novaca zarađuju a ne mogu napravit zaštitu protiv citera,, jako jadno, žalosno i neprofesionalno.. 

E stara studentska vremena i pes . 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 17:15 (manipulator).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Zaboravljaš da fifa nema samo FUT. Tako da novce trosit ne moras.

Ove debilne izjave kako je Fifa za odredenu dob su vec smijesne. Igras ono kaj ti pase, ko si ti da ces govorit kaj je za koju dob.

Gameplay je odron, svi kmece, niko ne zeli prestati igrat. Dakle, nije problem u igri koliko u communitia. PES je usto motku pa sad ne moze prodat 1m primjeraka. Kaj je tuzno za igru koja je bila vrh... Nazalost alternative nema to je ono najgore. Jer su sve licence kod EA i sumnjam da tu postoji neko dovoljno velik da to pograbi. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 17:26 (SimeKZ).
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
SimeKZ kaže...

Zaboravljaš da fifa nema samo FUT. Tako da novce trosit ne moras.

Ove debilne izjave kako je Fifa za odredenu dob su vec smijesne. Igras ono kaj ti pase, ko si ti da ces govorit kaj je za koju dob.

Gameplay je odron, svi kmece, niko ne zeli prestati igrat. Dakle, nije problem u igri koliko u communitia. PES je usto motku pa sad ne moze prodat 1m primjeraka. Kaj je tuzno za igru koja je bila vrh... Nazalost alternative nema to je ono najgore. Jer su sve licence kod EA i sumnjam da tu postoji neko dovoljno velik da to pograbi. 

LJudi igraju ovo smece zato jer im se igra nesto nogometnu i doslovno imas dva izbora pes ili fifu nije stvar kao u pucacinama pa imas izbora njih desetak. Meni da se desavaju u nekoj drugoj igrici neke druge tematike koja nije nogometna ja bi odmah prestao igrati tu igricu i igrao bi nesto drugo slicno ali bolje gdje mi se te stvari ne desavaju. Fifu doslovno drzi na zivotu to sto ljudi vole nogomet i sto nemaju izbora nego igrati tu igru naravno tu je i pes ali on je marketinski preslab ne ulaze se u reklame ni priblizno koliko EA ulaze u fifu. Pes da bi pobjedio fifu mora pridobiti youtubere i streamere na svoju stranu jer sto se najvise gleda to se i najvise igra. Pogledajte fortnite npr. igrica nije nista posebno dobra ali je imala predobru reklamu i svi ljudi su je poceli igrati zato jer njihov omiljeni streamer ili youtuber igra, ovaj apex je isto eksplodirao preko noci nije se nista govorilo i onda bum igra izadje i svi je krecu igrati vecina nas ne bi nikad ni probala igru da se nije toliko puno pricalo o njoj. Ja bi iskreno volio da neka europska firma sa programerima koji obozavaju nogomet naprave nogometnu igricu dostojne nogometa jer dosta mi je vise kako se hokejasi rugaju nogometu

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 17:51 (The_K).
13 godina
neaktivan
manipulator kaže...

15 utakmica  14 pobjeda 1 izgubljena  naravno odlagovao me i dobio je win.. 

Iskreno igrica nije loša  ali Pes je duplo bolji  i teži od fife.. 

Nakon svega  ostajem i dalje pri mišljenju da je fifa igra za djecu od 7 fo 15 godina . Pes je ipak bolji  bez obzira na licence i ostale dzidzamidje, ali kad igraš pes igraš nogomet,ovo je prelagano i bazira se na tome da utuces samo pare u igricu radi kartica, ja nisam da se razumijemo, i nakon nekog vremena se zasitis i shvatiš da si bacio novac .

Toliko novaca zarađuju a ne mogu napravit zaštitu protiv citera,, jako jadno, žalosno i neprofesionalno.. 

E stara studentska vremena i pes . 

Zanima me koju diviziju igras?

Dosta ljudi je ovdje dokazalo da bez potrosene lipe na fifa pointse moze imati odlicnu ekipu.

A sto se PES-a tice  ta igra se toliko srozala u zadnjih 10tak godina da je to tuzno, prije je bila miljama ispred fife no sada je miljama iza. Da je PES zanimljiva igra, vrijedna ulaganja truda i vremena ljudi bi ju kupovali, pogotovo jer nitko EA ne voli i bez problema bi presli na PES da je kvalitetnija igra. Glupe su price da se fifa igra zbog licenci pošto postoje patchevi za PES koji promjene sve dresove i grbove klubova u originale, te patcheve se prakticki na day1 moze skiniti i instalirati u pola sata no nitko ni za time nema volje. PES-u nemoze pomoci ni ona besplatna light verzija, zamislite da je FUT besplatan nitko nebi kupio cijelu igru, a PES nitko ni neskine light verziju.

12 godina
neaktivan
FIFA 19

Pozdrav,

ovo je prva Fifa koju igram na PC-u i složio sam solidnu ekipu. Moram priznati da sam imao i sreće u paketićima jer sam dobio Balea, onog narančastog Sona koji je otišao za 1.4 mil., Dybalu, Mid ikonu Klosea ... prodajom i igranjem sam došao do ove ekipe..Što predlažete za krila? Sa Susom mi je nekako teško igrati. Mislim da ću tu štedjeti za Figa bar onu mid ikonu. Sad planiram osvojiti još ovog RB SMS 89 ratinga, a prodati ga IF jer sam u vezi dobro pokriven. IF Gomez mi služi kao Super sub, a najdraža kartica mi je Bentacur future stars. Svaki coins uložen u njega se isplatio.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2019 18:16 (figo77).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Prestao sam i market pratiti. Ne da mi se više. Stvarno ti ubije volju sranje koje dobijaš u packovima. Odigrao sam sve sbc do sada. Otvorio more packova. Trgovao i dobro zarađivao na marketu ali ništa ne može zamijeniti onaj gušt kada dobiješ nešto u packu. Nažalost dobio sam karu. Uskraćen mi je taj gušt i nemam više nikakav motiv za ovom igrom. Igrati sam prestao još početkom prošlog mjeseca. Voljni moment mi je na nuli. Osam zadnjih godina ustajao sam tražeći mob da pogledam kako stojim na web appu.

Nerijetko se budio po noći i sjedio na školjci trgujući. S godinama je to prešlo u ovisnost i drago mi je da me otrijeznio ea sports kada se nisam mogao sam otrijezniti. Stvarno ne znam hoću li više ikada zaigrati ovu igru, i nije me briga. Motiv za igranjem igri izgubio sam prije par godina i cijelo ovo vrijeme nisam ništa igrao osim fife. Došao je i tome kraj. Vjerojatno ću se još pokoji put javiti u temi ali definitivno postajem prolaznik a ne bolesnik kojem su ova tema i ova igra puno značile u proteklih par godina.

Moj PC  
4 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice