FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.004.447
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 19
Boixus Nois PS kaže...

I zasto ne mogu ukucati ove kodove iz igre...Imam 2.

Jedan za FUT drugi za ps plus i nijedan mi nece.

Ukucao sam ih tamo gdje i pise da treba u reedem codes ali nece

Trebaš ukucati šifru koju si postavio za origin. Ja si to sve lijepo zapišem pa u ladicu. Ako mi za koju godinu treba, izvadim iz ladice. Tko će sve to pamtiti. Bez  tične šifre koju si sam posatvio može se ebati ili zvati ea pa objašnjavati gdje je puklo.

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Ja ne kuzim kako taj Rival funkcionira, mene non stop spaja sa TOP ekipama a kao u 5toj diviziji sam.

Do sada sam naletio na lika sa 5 icona, sa ronaldom, messiem, mbappe da niti ne pricam.

Pa ne mogu 3 pasa odigrati.

Otisao sam kupiti pointse, 2x po 20 dolara kao mozda me posere pa da bar neku ekipu slozim.

Dobio sam takvu kurcinu da je to preruzno.

Nista preko 80 ratinga u 4400 pointsa.

Zato jer te spaja po Skillu a ne po ratingu ekipa. 

Po skillu?! Jeba ih skill kad imam mrtvu ekipu.

Kako da igram kad lik ima ekipu ratinga 89

Mrtva im je to spika 

Evo slike s kim me spaja konstantno

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 18:41 (C3c1l).
17 godina
C3c1l kaže...

Mrtva im je to spika 

Još ako ti je ovakva i slika na TV, kužim da si u banani. Stalno držati glavu naopaku je jako teško. Inače, ovakvu obranu bih si i ja volio složiti. Mislim da nema bolje na ovoj fifi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 18:48 (movie).
13 godina
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Ja ne kuzim kako taj Rival funkcionira, mene non stop spaja sa TOP ekipama a kao u 5toj diviziji sam.

Do sada sam naletio na lika sa 5 icona, sa ronaldom, messiem, mbappe da niti ne pricam.

Otisao sam kupiti pointse, 2x po 20 dolara kao mozda me posere pa da bar neku ekipu slozim.

Mrtva im je to spika 

Rating skupljas igranjem, rangiras se prema pobjedama... Odnosno prema osvojenim bodovima za Rating. Druga je stvar kaj ekipa ima ovakve ekipe a ne zna igrat pa zaglibi u losim rangovima... Odnosno divizijama.

Ja se vrtim između 1450-1550 i naletio sam na samo jednog lika da je imo ikonu. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

Mrtva im je to spika 

Još ako ti je ovakva i slika na TV, kužim da si u banani. Stalno držati glavu naopaku je jako teško. Inače, ovakvu obranu bih si i ja volio složiti. Mislim da nema bolje na ovoj fifi.

Movie ne jebi me. Dobro znaš da je slika sa moba, to što ga forum forum zavrti jebat ga.

SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...
SimeKZ kaže...
C3c1l kaže...

Mrtva im je to spika 

Rating skupljas igranjem, rangiras se prema pobjedama... Odnosno prema osvojenim bodovima za Rating. Druga je stvar kaj ekipa ima ovakve ekipe a ne zna igrat pa zaglibi u losim rangovima... Odnosno divizijama.

Meni je skill rating 1319, ne kužim kako tebi sa većim baca tako loše ekipe.

11 godina
FIFA 19

Problem je u tome sto u matchmaking moraju ubaciti opcije da li zelis da te spaja sa istim skill-om i da mozes birati sa kojim ratingom tima zelis da te spaja npr. ti imas 82 rating tim i ti stavis da te spaja sa +-2 ratingom od tvog tima sto znaci da te moze spojiti protiv protivnika koji ima 80 ili 81 ili 82 ili 83 ili 84 rating tim ili da stavis da te spaja sa bilo kojim ratingom pa tako mozes susresti momcad od 74 i od 90 rating. Ja da sam pravio matchmaking tako bi ga napravio jer tako je najlakse stvoriti neku ravnotezu. Ovo da ti imas 80 rating tim i tebe spoji sa 90 rating timom bez da ti to zelis smatram vrlo nepravednim matchamakingom i nadam se da ce ga promijeniti. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta da radim sa Kanteom ,prodavati ili jos cekati

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

vodim 6-1 u 75-oj minuti i samo prekide se mec izbaci na glavi meni i meni se pise poraz wtf, stvarno postaje iritirajuce, vec 2 puta ovako

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran

Igram preko ps4.

Nisam ništa unosio ni krivo zapisao cim sam upalio ps4 to sam napravio.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FIFA 19

Nakon pišanja na marketu uspio sam složiti ovo. Još mi je cilj uzeti OTW Freda. Zato kao idiot igram SB da poberem onih 30k i dva rare mega packa. Pa valjda ću od svega toga skupiti 70k za njega. Inače do sada u packu najjača kartica mi je bila jebeni muller koji je otišao za 11k coinsa tako da nemam kao neki briga prodati kantea sada ili poslije. Iako, osobno bih ga prodao poslije ako nemam u planu ništa za kupiti.

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
movie kaže...

Nakon pišanja na marketu uspio sam složiti ovo. Još mi je cilj uzeti OTW Freda. Zato kao idiot igram SB da poberem onih 30k i dva rare mega packa. Pa valjda ću od svega toga skupiti 70k za njega. Inače do sada u packu najjača kartica mi je bila jebeni muller koji je otišao za 11k coinsa tako da nemam kao neki briga prodati kantea sada ili poslije. Iako, osobno bih ga prodao poslije ako nemam u planu ništa za kupiti.

Odigraj bar nesto Divisionsa, za rank3 koji preko picke dobijes, dobijes 32k coinova.

17 godina
sexytoiletpaper kaže...
movie kaže...

Odigraj bar nesto Divisionsa, za rank3 koji preko picke dobijes, dobijes 32k coinova.

Frka me. Spremam se ali nikako. Zadnji put kada sam na PS4 igrao online prije nekih mjesec dana zastalo mi srce. Usro sam se, valjam se po krevetu ali ne puštam gamepad. U takvom stanju liku zabijem dva gola i napokon lik izađe i nekako dođem sebi. Da nije izašao ne znam kaj bi bilo. Probao sam sada igrati online na PC i sve ok. Mozak zna da mi se jebe hoću li izgubiti ili ne dok je na PS4 druga priča. Sve je ok dok ne fulam prvi zicer. Tada izgubim kontrolu i ode sve k vragu. Probat ću polako sljedeći tjedan.

11 godina
neaktivan
FIFA 19

Sta je najisplatljivije ekipa za slozit na pocetku? Koju ligu, naciju?

0 0 hvala 0
8 godina
movie kaže...
sexytoiletpaper kaže...
movie kaže...

Frka me. Spremam se ali nikako. Zadnji put kada sam na PS4 igrao online prije nekih mjesec dana zastalo mi srce. Usro sam se, valjam se po krevetu ali ne puštam gamepad. U takvom stanju liku zabijem dva gola i napokon lik izađe i nekako dođem sebi. Da nije izašao ne znam kaj bi bilo. Probao sam sada igrati online na PC i sve ok. Mozak zna da mi se jebe hoću li izgubiti ili ne dok je na PS4 druga priča. Sve je ok dok ne fulam prvi zicer. Tada izgubim kontrolu i ode sve k vragu. Probat ću polako sljedeći tjedan.

Samo polagano, frustracije cuvaj za eventualnu WL. R1+L1 za preskakanje golova i slavlja (svojih) i ljudi ce generalno uzvratiti istom mjerom.

8 godina
miikaa77 kaže...

Sta je najisplatljivije ekipa za slozit na pocetku? Koju ligu, naciju?

Mislim da je sve osim EPLa trenutno ok i relativno dobre omjere kvalitete i cijene dobijes.

14 godina
neaktivan
FIFA 19

SBC cini cuda, sta mislite ocemu padat\rast cijena

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
deathlegend kaže...

SBC cini cuda, sta mislite ocemu padat\rast cijena

najs, meni isto uletio icon scholes 87
ako igras bpl team i uklapa ti se igraj s njim jer je cudo ako ne ja bi svejedno cuvao do 2. wl mislim da ce cijene malo skociti

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.9.2018 1:09 (pleyr).
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Seria A ili Spansku ligu? Gdje su bolje cijene i ponuda?

0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Samo polagano, frustracije cuvaj za eventualnu WL. R1+L1 za preskakanje golova i slavlja (svojih) i ljudi ce generalno uzvratiti istom mjerom.

Nikada ne gledam golove niti provociram sa slavljima. Samo stisnem za dalje i gotovo. No ima seronja koji gledaju svaku šansu. Ne smeta me. Popizdim kada nešto fulam ili pogriješim u obrani. Tda se ne mogu kontrolirati i ode sve k vrgu. Tlak mi skoči, srce ubrza itd.

10 godina
neaktivan
FIFA 19

Imam problem sa fut companion na androidu. Nee raboti mi transfers kaze  "your accaunt Has not earned access To transfer market yet" continue Playing fut to unlock.....

Imam izigrano 15 tekmi I nista. Jel I'ma neki slicni problem?

BTW ovo mi je prva FIFA na ps4

0 0 hvala 0
7 godina
FIFA 19

Moja preporuka je da se pocne sa francuzima. Bisu skupi,a imaju odlicne ocjene. 

0 0 hvala 1
13 godina
C3c1l kaže...

Meni je skill rating 1319, ne kužim kako tebi sa većim baca tako loše ekipe.

Ja sam isto 5. divizija i skill kao kolega gore imam i samo jedanput me spojilo s tipom koji je imao bijesnu ekipu.

Ovo ostalo su ekipe slične mojoj tako da se da normalno igrati.

[19xx] 4ntraks
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Kad se logujem u companion trazi mi da mi posalje kod na mail stari ili app autehnticator. Kliknem app medjutim ne dodje mi kod. Da li neko zna rijesenje?

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
miikaa77 kaže...

Kad se logujem u companion trazi mi da mi posalje kod na mail stari ili app autehnticator. Kliknem app medjutim ne dodje mi kod. Da li neko zna rijesenje?

Koristis li google authenticator app, jer taj 2FA kod ne treba doci nego ti trebas otvoriti app na mobu i oni se stalno generiraju svakih ~30 sek pojavi se novi kod, probaj na email ako nista (ako znas pw, posto si napisao stari email)

btw. sta mislite dali da kupim ovakvo nesto?

11 godina
FIFA 19

Evo zabio sam gol sa timed finishing tako sto sam pogodio zuto i odbila se lopta od protivnickog obranbenog i tocno u raslje. Da mi EA u tom trenuntku nije pomogla imao bi remi ovako sam dobio utakmicu ali kako svi znamo kako EA daje tako i uzima odmah sljedecu tekmu pri vodstvu od 1:0 u 35min dobijem disconnect sa njihovih servera.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

Da li se vama događa da ponekad ne možete prebaciti na igrača?

Igra odabere jednog igrača i više se ne može prebaciti na drugoga dok taj ne uzme loptu ili protivik.

Meni se to dogodilo već nekoliko puta - moguće da je bug?

Štoviše, malo prije sam dobivenu utakmicu prosuo u 92' upravo zbog tog sranja.

Loptu je moj ispucao na drugu stranu i nisam mogao prebaciti na drugog igrača nego sam s drugog kraja trčao s ovim kojeg je igra odabrala po nju.

Naravno, protivnik je bio brži, ja otvorio drugu stranu i lagano 2-2.

Inače, polako se navikavam na ovu FIFU i, šta ja znam, čini mi se bolja od prošle i da ima manje sranja i manje golova u režiji EA-a.

No, to je tek početak, vidjet ćemo što će donijeti vrijeme i mogući patchevi.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

U onih 10 sati igranja mislio sam da su rjesili problem kick off glitcha ali sad kad sam kupio igru vidio sam da su vratili kick off glitch u igru (sto bi bila fifa bez kick off glitcha ). Odigrao sam 7 utakmica i u njih 4 je bilo golova iz kick off glitcha ja sam zabio 2 a moj protivnik mislim 4 ili 5 komada. Stvarno ne razumijem zasto su to vratili u igru ako su se cak profesionalci zalili na to.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Skilledžija kaže...

Da li se vama događa da ponekad ne možete prebaciti na igrača?

Igra odabere jednog igrača i više se ne može prebaciti na drugoga dok taj ne uzme loptu ili protivik.

Meni se to dogodilo već nekoliko puta - moguće da je bug?

Štoviše, malo prije sam dobivenu utakmicu prosuo u 92' upravo zbog tog sranja.

Loptu je moj ispucao na drugu stranu i nisam mogao prebaciti na drugog igrača nego sam s drugog kraja trčao s ovim kojeg je igra odabrala po nju.

Naravno, protivnik je bio brži, ja otvorio drugu stranu i lagano 2-2.

Inače, polako se navikavam na ovu FIFU i, šta ja znam, čini mi se bolja od prošle i da ima manje sranja i manje golova u režiji EA-a.

No, to je tek početak, vidjet ćemo što će donijeti vrijeme i mogući patchevi.

Znalo mi se desiti par puta samo sto sam imao srece i nije me protivnik kaznio

11 godina
neaktivan
FIFA 19

kakva je bila situacija s cheaterima u fifi 18 na PCu? jel ima smisla kupiti igru za FUT na PCu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Krivo mi je ko psu što sam kupio ovu igru i bacio još 300 kn na coinse.

Dešava mi se da ne mogu produžiti igraču ugovor, jednostavno mi ne prihvaća X, moram izaći iz igre i ponovno pokrenuti i onda bude sve oke.

Ekipica je skužila da su opet vratili onu foru iz fife 17 kad vrludaš sa igračem po 16 metara i zabijes se u protivnika, svaki put sudi penal.

Meni je to lik napravio 3 puta i jednom poluvremenu i sva tri puta mu je sudio.

Čekam da izađe battlefield pa da mogu odjebat degeneričnu igru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice