FIFA 19

poruka: 7.924
|
čitano: 1.004.456
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
FIFA 19

Prijatelj mi ima ps3 i misli uzet fifu.

Sta znaci ovo legacy na izdanju za ps3?

Ako sam ja dobro razumio gameplay nije identican kao za ps4 nego se samo vizualno mijenja.

Ne znam ni sam.

Jasno mi je.

Origin_Steam: hrka11
Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2018 11:57 (hrka11).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 19

Ekipo, trebao bih uslugu. 

Ima netko vremena uzet par screenshota i poslat mi ih u PP? Ja sam na poslu, a trebam za jednu recenziju. 

Recimo screenshot taktičkih opcija, FUT rivals nagrada, onog menija di se bira custom kick off i slično.

Hvala puno! 

0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 19
sexytoiletpaper kaže...

Izgleda da da. 15% dobiva rank 1, 30% rank 2, 50% rank 3, za zadnja dva ne znam ali je lako pobrati i za njih. Ono sto mi je bilo nejasno je zasto Rank 2 ima bolje packove od Rank 1 u D5? Rank 1 dobije Mega i Jumbo Gold Pack dok Rank 2 dobiva Mega i 12Rare Players Pack (2x za untradable). Rank 1 dobiva vise coinova pa se taj dio isplati ali opet.

Ja sam se isto čudio nagradama, ali mi se čini da su u višim rankovima tradable nagrade - nisam 100% siguran u to doduše?!

Jedino što je bolje je da se dobije više champions bodova i više coinsa, ali sami paketi mi se čine bolji u nižem ranku.

Treba još malo da to sve pohvatamo i vidimo što je najbolje pa lako rihtamo rank u srijedu navečer :)

Nego, sustav bodovanja tj. rankiranja mi nije baš najjasniji.

Kad izgubiš dobiješ bodove i konstantno dižeš rank, sporije, ali dižeš.

Zanima me da li se može ispasti u niži rank i kako?

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam se isto čudio nagradama, ali mi se čini da su u višim rankovima tradable nagrade - nisam 100% siguran u to doduše?!

Jedino što je bolje je da se dobije više champions bodova i više coinsa, ali sami paketi mi se čine bolji u nižem ranku.

Treba još malo da to sve pohvatamo i vidimo što je najbolje pa lako rihtamo rank u srijedu navečer :)

Može, ako ne igraš jer se razina bodova diže stalno.

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
Dodinho kaže...

Može, ako ne igraš jer se razina bodova diže stalno.

Ako je tako, onda to nije pošteno.

Po meni bi bilo u redu da kad izgubiš dobiješ negativne bodove.

Ovako ispada da kad odeš na godišnji ili ostaneš bez neta par dana ispadaš u nižu diviziju ni kriv ni dužan - bezveze.

[19xx] 4ntraks
8 godina
Skilledžija kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Izgleda da da. 15% dobiva rank 1, 30% rank 2, 50% rank 3, za zadnja dva ne znam ali je lako pobrati i za njih. Ono sto mi je bilo nejasno je zasto Rank 2 ima bolje packove od Rank 1 u D5? Rank 1 dobije Mega i Jumbo Gold Pack dok Rank 2 dobiva Mega i 12Rare Players Pack (2x za untradable). Rank 1 dobiva vise coinova pa se taj dio isplati ali opet.

1 - Nisu, ista shema kao u nizem ranku, Tradable su 1x, Untradable su 2x paketici.

2 - Da, tako da se rank tehnicki moze grindati ali se SR mora zasluziti, a SR ti sluzi da bi dobio promociju u visu Diviziju na svakom restartu. Mene vise od icega zanima kako izgledaju nagrade po divizijama, da li su uvijek iste ili su za vise divizije bolje.

3 - Da ne radim novi post, divizija je ovisna o SRu, SR gubis i dobivas kroz pobijede i poraze, to se ne mijenja ako ne igras. Rank se mijenja tako da uvijek bude odredeni postotak igraca (u toj divizij valjda) stalno u tom ranku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.9.2018 12:15 (sexytoiletpaper).
8 godina
FIFA 19

Evo, upravo zadnju tekmu odigrao koja mi je trebala za promaknuce u D4. Izgleda da jednom kada si promaknut u D4 se trebas ponovno spustiti na 1500SR da bi pao u D5.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Strašno kako su nekima cijene pale. Sanchez je potonuo za više od 20k coinsa. Ljudi ga kupovali za oko 70k a danas ga prodavali za 45k coinsa. Uzeo jednog. Da ga jebeš toliko vrijedi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 19

neka mi neko objasni sta su oni mislili postic sa ovim kung fu volejima, jel ovo jebeni captain tsubasa il simulacija nogometa??

2 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Otvaram packove i iskace crna kartica, reko to je to! Nigerija...? Lijevo krilo...? MUSA! :'D

Barem sam se potrgao od smijeha :D

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ništa od crnih. Dobio pjanica. Drugo sve propuh.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Ja otvorio 20 packova i nisam dobio igrača vrijednog 5k coinsa. Znači, kod mene sve ok što se packova tiče..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 19

Ja sam otvorio ove nagrade od division rivals dobio sam Otamendija vidim ide za 12k da li vrijedi pricekat ili da ga odmah prodajem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
FIFA 19

Kako vam ide u DivRivalsima?

Ja sam trenutno na 1690SR.

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 19

Vidim da neki imaju po nekoliko plavih kartica lige prvaka? Od kuda im? Kod nekog sam vidio Sanea 87? Gdje ga je pobrao?

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja sam isto otvorio 15-ak packova i jedino što sam Khediru dobio kojeg sam prodao za 6k, a sve ostalo žali bože, tuljani za koje ni 2k ne možeš boljeti.

0 0 hvala 0
13 godina
sexytoiletpaper kaže...

Kako vam ide u DivRivalsima?

Ja sam trenutno na 1690SR.

Dobar si. Ja sam bio na skoro 1600... Pa se srozal na 1450. Jos se privikavam na ovaj sporiji gameplay i drugacije duele. Cesto znam izgubit duel bzvz i jeftino primam golove 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
movie kaže...

Vidim da neki imaju po nekoliko plavih kartica lige prvaka? Od kuda im? Kod nekog sam vidio Sanea 87? Gdje ga je pobrao?

Imas SBC koji ti daje dva dodatna i Loan Aubu. Ja sam dobio dva debilceka.

Prodajem upravo Valenciu i ubaciti cu novce u OTW Dembelea. Igraju sutra protiv Nantesa koji je na dnu ljestvice i ako dobro odigra, upgrade bi mogao biti ogroman. Musa ima 75gold i 81TOTW kartice. Ako ovaj skoci na 81 fuuuuuu...

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 0:08 (sexytoiletpaper).
11 godina
FIFA 19

Uhuhu fino me posralo na pocetku dobio sam Isca u nation sbc-u vrijedi 80k na marketu, vi sto ste market znalci sto mislite odmah prodaja ili ce poskupiti. MIslim si mozda ce mu skociti cijena ako izadje legenda sbc jer je isco 89 rating

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 0:13 (The_K).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Imas SBC koji ti daje dva dodatna i Loan Aubu. Ja sam dobio dva debilceka.

A kakva sam ja tek dobio dva debilčeka? Strašno. Ustvari, normalan dan u uredu.

11 godina
protjeran
FIFA 19

Imam ps account 77 lvl.I ulogirao sam se u fifu i na ps4.

Sad me zanima kako se na companionu povezati jer ne znam star ea account...

Ako stvorim novi hocu li moci povezati jedan sa drugim?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 19

Ljudi imam jedno pitanje, nije tema fife ali vjerujem da vas ima tu puno iskustva sa PS4. Naime dugo ne igram igre na Playstationu (od PS one), sve igram na PC. Htio bi prijeci na Playstation, pa me zanima sto bi trebao gledati od specifikacija kad bi kupovao TV, da bi dobio najbolje gaming iskustvo?

0 0 hvala 0
8 godina
iDelete kaže...

Ljudi imam jedno pitanje, nije tema fife ali vjerujem da vas ima tu puno iskustva sa PS4. Naime dugo ne igram igre na Playstationu (od PS one), sve igram na PC. Htio bi prijeci na Playstation, pa me zanima sto bi trebao gledati od specifikacija kad bi kupovao TV, da bi dobio najbolje gaming iskustvo?

Ako je za FIFU, onda gledaj monitore :P

Van toga, najmanji delay i eventualno 4k? Moj philips je cist ok za sve ali iz nekog razloga na fifi i samo na fifi ima probleme i slika ima stutter.

8 godina
FIFA 19

Movie, meni je stvarno vise zao ali rijesio sam Weekly objective "attacking mentality" i dobio 2 player pack. Crno, Brazil. Talisca! Steta samo sto je untradable ali ce odlicno sjesti!

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 19

Ja ne kuzim kako taj Rival funkcionira, mene non stop spaja sa TOP ekipama a kao u 5toj diviziji sam.

Do sada sam naletio na lika sa 5 icona, sa ronaldom, messiem, mbappe da niti ne pricam.

Pa ne mogu 3 pasa odigrati.

Otisao sam kupiti pointse, 2x po 20 dolara kao mozda me posere pa da bar neku ekipu slozim.

Dobio sam takvu kurcinu da je to preruzno.

Nista preko 80 ratinga u 4400 pointsa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 19

Kako je najbolje iskoristiti ove coin boostere...Posto ih imam dosta za ukljuciti jel najbolje ih odmah sve ili?Hoce li se zbrajati boosteve ili jedan po jedan?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Ja ne kuzim kako taj Rival funkcionira, mene non stop spaja sa TOP ekipama a kao u 5toj diviziji sam.

Do sada sam naletio na lika sa 5 icona, sa ronaldom, messiem, mbappe da niti ne pricam.

Pa ne mogu 3 pasa odigrati.

Otisao sam kupiti pointse, 2x po 20 dolara kao mozda me posere pa da bar neku ekipu slozim.

Dobio sam takvu kurcinu da je to preruzno.

Nista preko 80 ratinga u 4400 pointsa.

Zato jer te spaja po Skillu a ne po ratingu ekipa. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649 - GEARBEST POPUSTI, AKCIJE, KUPONI, GIVEAWAY
8 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Kako je najbolje iskoristiti ove coin boostere...Posto ih imam dosta za ukljuciti jel najbolje ih odmah sve ili?Hoce li se zbrajati boosteve ili jedan po jedan?

Da mozes sve ali aktivan ti je samo jedan, znaci ne zbrajaju se npr. ako aktiviras 1000x15 i 1000x10 meceva, neces dobiti 2000 za jedan mec, nego kada istekne ovaj 1000x15 onda je 1000x10 aktivan, zato pazi aktiviraj prvo ove najjace 1000x

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 16:33 (pleyr).
11 godina
protjeran
FIFA 19

I zasto ne mogu ukucati ove kodove iz igre...Imam 2.

Jedan za FUT drugi za ps plus i nijedan mi nece.

Ukucao sam ih tamo gdje i pise da treba u reedem codes ali nece

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 19

A koje tocno imas? Mozda si nesto napravio pa vise nisu iskoristivi. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.9.2018 18:20 (SimeKZ).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice