FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.073.907
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Najgora stvar je sad ic prodavat igrace. Market crash je u pitanju. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
ReventoN kaže...

Ljudi, u dilemi sam pa molim za misljenje.. Sad trenutno imam engleze kao na slici, pa me zanima dal se isplati prodati to sve i uzeti bundes ligu kao sto sam slozio na slici??

prosle godine sam imao vrh Bundeslige,najbolje sto se moglo sloziti i nisam ni malo bio zadovoljan sa njima,po tome se ravnam pa mi ne pada na pamet njih slagati.

17 godina
ReventoN kaže...

Ljudi, u dilemi sam pa molim za misljenje.. Sad trenutno imam engleze kao na slici, pa me zanima dal se isplati prodati to sve i uzeti bundes ligu kao sto sam slozio na slici??

Da si išao prodavati prije desetak dana lijepo bi zaradio, ovako samo ćeš promijeniti momčad a sve igrače prodati za puno manje nego si ih kupio. Doduše i ove koje kupuješ, kupit ćeš za manje nego što su vrijedili kada si kupovao engleze ali kako rekoh, šteta što to nisi napravio prije desetak dana. Lijepo bi zaradio. sam odluči.

8 godina
neaktivan
FIFA 18

Kako vama ide sa obranom ? Jeste doveli taj segment na zadovoljavajući nivo ?

Ja nisam i još nikako da počnem tu obranu pristojno igrat, pogubim se u toku meča, jednostavno primam po 5 golova na utakmici i moš ga jebat, dok sam bio u nižim divizijama pa i ajde zbijem više nego što uspijem primiti, ali sad u ovoj 5-oj diviziji jednostavno nema teorije da mogu zabit ljudima 5 golova, a primam ih i dalje redovito, naravno ne primim svaku toliko golova ali u globalu puno previše primam i tako ne mogu dalje napredovat u igri nikako.

Ima netko neke savjete kako unaprijediti taj segment, kako je vama uspjelo dići igru u obrani na zadovoljavajući nivo ?

0 0 hvala 0
13 godina

Ne diraj obrambene osim ako je kriza u 16 metara.

14 godina
neaktivan
FIFA 18

Oke, onda necu prodavati. A sto se tice tog market crasha, hoce se market oporavit ili ce od sada cijene samo padati? Znam da nitko to sa sigurnoscu ne zna, ali sigurno znate bolje od mene posto ne pratim cijene na marketu, nego samo odem kupit igraca koji me zanima i to je to.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ReventoN kaže...

Oke, onda necu prodavati. A sto se tice tog market crasha, hoce se market oporavit ili ce od sada cijene samo padati? Znam da nitko to sa sigurnoscu ne zna, ali sigurno znate bolje od mene posto ne pratim cijene na marketu, nego samo odem kupit igraca koji me zanima i to je to.. 

Slijede dva turbulentna mjeseca što se marketa tiče. Bit će uspona i padova. Teško je prognozirati kada će cijene biti najniže a kada najviše.

13 godina

Vrijedi uzeti neke igrace iz proslotjednog i novog totw jer ako je sudit po prosloj godini cijena ce im samo rasti.

13 godina
FIFA 18

Cijene da nema SBC-a bi padale.

Pošto nije tako onda budite spremni na povremene skokove i padove s obzirom na zahtjeve određenih SBC-a.

Što se TOTW igrača tiče, također će im skočiti cijena kad budu potrebni za neki popularni SBC.

Zato ja ne prodajem gotovo ništa iz kluba i uvijek sam spreman na iznenađenja :)

Trenutno imam preko 1000 igrača u klubu.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...

Cijene da nema SBC-a bi padale.

Pošto nije tako onda budite spremni na povremene skokove i padove s obzirom na zahtjeve određenih SBC-a.

Što se TOTW igrača tiče, također će im skočiti cijena kad budu potrebni za neki popularni SBC.

Zato ja ne prodajem gotovo ništa iz kluba i uvijek sam spreman na iznenađenja :)

Trenutno imam preko 1000 igrača u klubu.

mislio sam da si prestao igrati, ne vidam te online

10 godina
FIFA 18

Opet neki update 1.05 526,7 MB

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

Manje igram u zadnje vrijeme.

Pogotovo kad ponedjeljkom otvorim nagrade od SB-a.

Prve 4 utakmice skoro uvijek preskočim jer mi je pun kurac drkanja sa AI-om zakurac.

I onda se nakon dan-dva smirim i ponovo krenem u uzaludno skupljanje bodova.

Jučer u jednom paketu rare 78 igrač, a u drugom 79 i u zadnjem s igračima dobijem svjetlo u kutu, a kad se pokazao igrač, mrak mi padne na oči - neki mrtvi golman iz bundeslige koji ide za discard.

I tako svaki jebeni ponedjeljak.

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Prve 4 utakmice skoro uvijek preskočim jer mi je pun kurac drkanja sa AI-om zakurac.

Jučer u jednom paketu rare 78 igrač, a u drugom 79 i u zadnjem s igračima dobijem svjetlo u kutu, a kad se pokazao igrač, mrak mi padne na oči - neki mrtvi golman iz bundeslige koji ide za discard.

Isto kod mene, 3 premium otvorim kurac, pa se nanerviram pa otvorim sve coinse koje imam i opet kurac pa se opet nanerviram.

standard.

8 godina
neaktivan
jpantalon kaže...

Kako misliš ne diraj uopče ? 

Šta da ih puštam da sami igraju ? Pa onda su prepasivni i borbi za loptu, šta da ja onda kontroliram ?

Btw. Nadam se da nisu preglupa pitanja, jbg. jednostavno ne znam šta bi sa tom obranom ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.11.2017 16:36 (Iniesta21).
12 godina
Iniesta21 kaže...
jpantalon kaže...

Šta da ih puštam da sami igraju ? Pa onda su prepasivni i borbi za loptu, šta da ja onda kontroliram ?

Btw. Nadam se da nisu preglupa pitanja, jbg. jednostavno ne znam šta bi sa tom obranom ...

Jako je tesko objasnit ovdje kako se brani. Pogledaj tutorijale na yt tamo ti sve objasne i pokazu i najlakse ces tako shvatit.

9 godina
neaktivan
FIFA 18

Sutra se vraca odbjegli sin...osjecam prazninu bez fife i futa, tako da od sutra pocinje moja kampanja. Nadam se da je igra bar malo dovedena u red patchevima...

The Commissioner of Football

1 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...

OK, nisam jedini... i kod mene je tako. Sinoć gledam po netu kako ekipa ubire vrhnje u sbc gold upgrade plus. Jedan lik dobije dva igrača ovrl 88, drugi 86 i 88, trći 87 i 89. Ništa, bacim se i ja, složim dva i dobijem četiri igrača ovrl 82. Najpoznatiji među njima sturridge. I kaj da ti kađem...

17 godina
Iniesta21 kaže...
jpantalon kaže...

Pa braniš se s veznim igračima a obrambeni su ti samo korektiv ako protivnik prođe veznjake. Ne izlaziš iz formacije i treba timing kada stisnuti x, o a kada L2. Bitno je da sa svojim igračem uvijek budeš na krilnoj poziciji između napadača i svog gola, ako ti se lik ugura i tebe potisne iza sebe imaš problem. Na sredini terena čekaš, ne se zaletavati. Lik će doći do tebe. OK, lako je pisati i pametovati a nešto teže sve to izvesti na terenu no probaš tako igrati i s vremenom ćeš biti bolji. Bitno je u obrani što manje koristiti R1 jer na taj način uvijek odvlačiš jednog svog obrambenog igrača s pozicije i otvaraš prazan prostor napadaču.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.11.2017 18:23 (movie).
8 godina
neaktivan
FIFA 18

A ništa, onda vježbati, nema druge, hvala na savjetima.

U principu prvi put igram fut, FIFU i PES igram oduvjek jer obožavam pratiti i gledati nogomet pa normalno da mi je ovo najdraža igrica. Prije sam ovako igrao sa ekipom, kad se nađemo, online, sam turnire i tako se zajebavao, a ovo je neki potpuno drugi svemir igranja, ali kažem volim to pa ću se potrudit savladat, valjda će doć s vremenom. 

Moje ekipe, uglavnom igram ovu sa 2 DM-a formaciju ali za sad mi đabe i ta 2, puštam na sve strane ...

0 0 hvala 0
17 godina
Iniesta21 kaže...

U principu prvi put igram fut, FIFU i PES igram oduvjek jer obožavam pratiti i gledati nogomet pa normalno da mi je ovo najdraža igrica. Prije sam ovako igrao sa ekipom, kad se nađemo, online, sam turnire i tako se zajebavao, a ovo je neki potpuno drugi svemir igranja, ali kažem volim to pa ću se potrudit savladat, valjda će doć s vremenom. 

Moje ekipe, uglavnom igram ovu sa 2 DM-a formaciju ali za sad mi đabe i ta 2, puštam na sve strane ...

Lijepe momčadi, pogotovo za prvi put ali ne kužim izbor LB u obje ekipe? Po meni puno bolji izbor rose, zbog svog wr a dobar je izbor i darmian. Niti alonso nije za baciti. Uglavnom sve bih prije isprobao od tvog dvojca..

8 godina
neaktivan
movie kaže...
Iniesta21 kaže...

Lijepe momčadi, pogotovo za prvi put ali ne kužim izbor LB u obje ekipe? Po meni puno bolji izbor rose, zbog svog wr a dobar je izbor i darmian. Niti alonso nije za baciti. Uglavnom sve bih prije isprobao od tvog dvojca..

Ma Silvu ne koristim na LB-u, tu sam ga samo stavio da se vidi na slici, uglavnom mi Monreal igra, i ono ok mi je, al da planirao sam sad i Rosea pokupit, Monreal mi je od prvog dana tu i još ga nisam mjenjao, jedina pozicija za koju nisam kupio nikoga od prvog dana igranja.

13 godina

Meni se iskreno na draftu svidio Kolasinac. Spor je ko blato na basic, ali sa shadowom solidan, pojede Balea ko nista. Inace koristim if ghoulama sa anchorom i iako bi trebao biti spor, ne djeluje sporo. Lijevi bek mi je jedina pozicija koja mi nikad ne steka.

17 godina
jpantalon kaže...

Meni se iskreno na draftu svidio Kolasinac. Spor je ko blato na basic, ali sa shadowom solidan, pojede Balea ko nista. Inace koristim if ghoulama sa anchorom i iako bi trebao biti spor, ne djeluje sporo. Lijevi bek mi je jedina pozicija koja mi nikad ne steka.

Imam njegovu IF karticu. U obrani odličan u napadu više manje beskoristan. Privlači me sada IF Baines. U svim prošlim fifama mi je bio odličan

13 godina

Baines je prespor, ni sa shadowom nijednu kontru s njegove strane ne bi mogao obranit.

17 godina
jpantalon kaže...

Baines je prespor, ni sa shadowom nijednu kontru s njegove strane ne bi mogao obranit.

čini mi se da je sa shadow čist dovoljno s obzirom da ove godine svi trče otprilike isto.

Večeras lacazette zabio dva gola nijemcima. Je li tekma bila prekasno da se uzme u obzir za sutrašnji TOTW? Lijepo bi mi legla nadogradnja jer u arsenalu ne bude tako skoro dobio IF.

13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ovako to izgleda zadnjih par dana kod mene, mogu pucati do sutra ali lik pogodi iz prvog udarca..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

Ovako to izgleda zadnjih par dana kod mene, mogu pucati do sutra ali lik pogodi iz prvog udarca..

Nisi jedini...

12 godina
C3c1l kaže...

Prosjecna utakmica fife 

13 godina
movie kaže...
jpantalon kaže...

čini mi se da je sa shadow čist dovoljno s obzirom da ove godine svi trče otprilike isto.

Večeras lacazette zabio dva gola nijemcima. Je li tekma bila prekasno da se uzme u obzir za sutrašnji TOTW? Lijepo bi mi legla nadogradnja jer u arsenalu ne bude tako skoro dobio IF.

Mislim da bi trebao ući u totw pogotovo jer je otw.

17 godina
jpantalon kaže...

Mislim da bi trebao ući u totw pogotovo jer je otw.

Kod EA nikada nisi siguran. Nadam se da si u pravu...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice