FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.084.660
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 18
Mortiis kaže...

ako vam je fifa toliko sranje..i ako non stop serete,nije mi jasno zašto kupujete i igrate tu igru???

Zato jer volimo nogomet, i trenutno, ovo govno je nazalost jedini izbor..

14 godina
neaktivan
JohnnyBlaze kaže...
ReventoN kaže...

Vec mi je pun k.. ovog jebenog smeca od igre. Nikako se ne mogu kvalificirati na WL. Vec par puta sam izgubio u finalu od tako jadnih protivnika da je to strasno, a razlog zasto su pobjedili je taj sto igraju jebeni ragbi. Jebem ovima u EA sve sto imaju, u ovoj fifi ce jebeno proc oni koji igraju fliper i ragbi.. imao sam 26-2, sad imam 32-13, s tim da sam prije dobijao puno jace igrace, a sad gubim od likova koji uklizu 650 puta, naprave 300 faula, ali mrtvo smece od sudca nista ne sudi, i suge sugave pobjede.. U pocetku sam mislio da nije toliko losa igra, ali ovo sto se pocelo sad desavat je pre strasno..

Ako igra ragbi igraj i ti. Stavi 5 igraca u obranu i udaraj na kontre. Koliko puta mi se dogodilo da lik samo klize i udara ili napravi visoki pritisak da se ne mogu 3 dodavanja spojit. Stavim tri stopera i dva jaka vezna i ne moze ni on nista jer su mi linije ko zidovi. Stavis dva napadaca i odigras jedan dupli pas i eto gol.

Jedino mi to i preostaje.. bas kako si napisao, nekad ne mogu 3 dodavanja spojit, a i kad uspijem, lik mi nabije high kick u glavu, uzme loptu i probusi golmana :D

Npr, koga imas u obrani da izlazis na kraj s takvim smradovima?

17 godina
FIFA 18

Skroz sam puko. Nisam igrao nikada sa španjolcima a sada sam sve na njih potrošio. uzeo u 19h modrića kada mu pala cijena zbog početka otvaranja packova. uzeo i IF Adana za 13k coinsa. Za golmana odlični statsi. Prodam sada oblaka i zaradim duplo i ostane mi IF Adan. Tak svejedno tko je na golu ali veseli da je visok i sa solidnim statsima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
ReventoN kaže...
JohnnyBlaze kaže...
ReventoN kaže...

Vec mi je pun k.. ovog jebenog smeca od igre. Nikako se ne mogu kvalificirati na WL. Vec par puta sam izgubio u finalu od tako jadnih protivnika da je to strasno, a razlog zasto su pobjedili je taj sto igraju jebeni ragbi. Jebem ovima u EA sve sto imaju, u ovoj fifi ce jebeno proc oni koji igraju fliper i ragbi.. imao sam 26-2, sad imam 32-13, s tim da sam prije dobijao puno jace igrace, a sad gubim od likova koji uklizu 650 puta, naprave 300 faula, ali mrtvo smece od sudca nista ne sudi, i suge sugave pobjede.. U pocetku sam mislio da nije toliko losa igra, ali ovo sto se pocelo sad desavat je pre strasno..

Ako igra ragbi igraj i ti. Stavi 5 igraca u obranu i udaraj na kontre. Koliko puta mi se dogodilo da lik samo klize i udara ili napravi visoki pritisak da se ne mogu 3 dodavanja spojit. Stavim tri stopera i dva jaka vezna i ne moze ni on nista jer su mi linije ko zidovi. Stavis dva napadaca i odigras jedan dupli pas i eto gol.

Jedino mi to i preostaje.. bas kako si napisao, nekad ne mogu 3 dodavanja spojit, a i kad uspijem, lik mi nabije high kick u glavu, uzme loptu i probusi golmana :D

Npr, koga imas u obrani da izlazis na kraj s takvim smradovima?

Koulibaly i Bonucci. Koristio sam i Sule-Alderweireled tandem. Ugl ove sto sam imao loan. 

15 godina
Ja cu ovo sastavit. Sad sam bacio 60k na packove i dobio samo Carrasca koji ide za nekih 20k.
17 godina
FIFA 18

Ja više nemam kaj dodati. Jedino ako nekim čudom uleti Bale, no i Williams je jednako dobar. Po marketu neću više drobiti. Sada lagano i bez živciranja.. Nisam mislio da ću na španjolcima završiti. Počeo sam slagati i engleze ali za sada dalje od ovoga ne ide... Sada igrom skupljati coinse pa završiti engleze za koji mjesec..

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

Sad ako se ne kvalificiram jebat cu im sve.... fifa, skripte, momentum na moju stranu

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 18

-

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 1:19 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Posljednji FIFA 17 turnir je osvojio igrač sa foruma, Iduci je vec 1. oktobra na FIFI 18, SRETNO MOMCI!

PC : https://play.eslgaming.com/fifa/pc/fifa18-pc/open/1on1-kickoff-cup-adria/

PS4 : https://play.eslgaming.com/adria/fifa18-ps4-adria-1/

KoRaa
Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 0:33 (KoRaa_SenSei).

1 0 hvala 0
13 godina
KoRaa_SenSei kaže...

Posljednji FIFA 17 turnir je osvojio igrač sa foruma, Iduci je vec 1. oktobra na FIFI 18, SRETNO MOMCI!

PC : https://play.eslgaming.com/fifa/pc/fifa18-pc/open/1on1-kickoff-cup-adria/

PS4 : https://play.eslgaming.com/fifa/pc/fifa18-pc/open/1on1-kickoff-cup-adria/

Oba linka su PC. 

http://forum.pcekspert.com/showthread.php?p=3105649#post3105649
8 godina
neaktivan

SimeKZ  ispravljeno ;)

KoRaa
11 godina
neaktivan
FIFA 18

Haha igram na 17 jos dok ne dodje 18ka draft, i usere me Pogba u packu, prije toga James i Muller u istom.. inace ova

godina definitivno najbolja za mene sto se toga tice.. Ronaldo i Pogba.. bilo je jos zanimljivih igraca oko 100-200k al njih dva najveci ulov

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 18

čeka se da stigne fifa 18, naručena. No ono što mi je žao jest to da na FIFI 17 nisu pružili nadogradnju za Neymara u PSG.....ili će pružit istu nakon dolaska FIFE 18 u trgovine.... 

0 0 hvala 0
11 godina
Gale92 kaže...

čeka se da stigne fifa 18, naručena. No ono što mi je žao jest to da na FIFI 17 nisu pružili nadogradnju za Neymara u PSG.....ili će pružit istu nakon dolaska FIFE 18 u trgovine.... 

Kako misliš nisu pružili? Objasni

14 godina
playjob kaže...

želim reći da u postavi PSG-a Neymar nije ondje..... 

9 godina
neaktivan
Ekipa sa kojom sutra pocinjem sezonu . U napadu cu iz fore da kupim pipa inzagija 87 samo da skupim jos 150k coinsa

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 18

Proda sam hazarda za 350k i coutinha za 45k pricekat vu do sutra jer mislim da bi mogle pasti cijene pa cu uzeti balea i sloziti neki hybrid bpl i real

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 18

pišite mi dojmove ko sutra zaigra :)

uzimat cu za tjedan-dva najdalje

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 18

Pozdrav ekipa! trebam Vaš savijet. Dobio Moratu u pack-u (OVR 84)... vidim da ide za cca 30k pa me internesira je li bi bilo bolje ga zadržati (radim PL ekipu) ili ga prodati pa uzeti nešto drugo (i što uzeti).

Respect my authority!
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 18

UPISAO SAM CD KEY U ORIGIN  PA ONDA PREORDER POSLJE NJEGA ALI NE MOGU JE SKINIT NEMA MI ZA DOWNLOAD OPCIJA JELI MORAM ČEKAT SUTRA?

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 12:44 (Vladitor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Pp mom misljenju i nekoj logici sutra bi trevale pasti cijene jer ce biti puno igraxa na marketu i svi ce htjeti prodati sve sta prie i slagati momcad 

17 godina
Gale92 kaže...
playjob kaže...

želim reći da u postavi PSG-a Neymar nije ondje..... 

U FUTU je!

17 godina
MaciStyle kaže...

Proda sam hazarda za 350k i coutinha za 45k pricekat vu do sutra jer mislim da bi mogle pasti cijene pa cu uzeti balea i sloziti neki hybrid bpl i real

Počinje vikend liga, teško da će cijene pasti. Svi će htjeti složiti dobru momčad za WL. Eventualno sljedeći tjedan.. No opet market je nepredvidljiv... Uvijek bude kontra onoga sto pomislim.

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.9.2017 15:19 (movie).
15 godina
Koliko ulazete u chem styles na igrace? Jel stavite svakom igracu ili?
17 godina
Vladitor kaže...

UPISAO SAM CD KEY U ORIGIN  PA ONDA PREORDER POSLJE NJEGA ALI NE MOGU JE SKINIT NEMA MI ZA DOWNLOAD OPCIJA JELI MORAM ČEKAT SUTRA?

Ista situacija kod mene, moguće da omoguće skidanje kroz današnji dan ili sutra ujutro oko 5-6 po našem vremenu.

Koristite blage riječi i jake argumente
16 godina
Dodinho kaže...
Vladitor kaže...

Ista situacija kod mene, moguće da omoguće skidanje kroz današnji dan ili sutra ujutro oko 5-6 po našem vremenu.

+1

10 godina
neaktivan
Vladitor kaže...

Ista situacija, upravo sam sada unio key, i pomislio sam da je nesto do mene, medjutim vidim da ima jos kod koga je ista situacija, pa mi je malo lakse odma.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice