Završim ove sbc i uzmem tri mega packa i dobijem tri mega kite. Najjači igrač u ta tri packa mi je bio maksimović ovrl 79? Pa je li to moguće? Ove obične packlove neću spominjati. Netko je rekao da se isplati odigrati jer su ti mega packovi dobri. Znači, ja nisam vratio uloženo osim što sam nabio pun kufer contractsa. Aj, bar nešto...
Čitam komentare i vidim da se pokret otpora igri povećava iz dana u dan. A što reći? Igra je fakat smeće a mi hrpa debila koja svake godine iznova pljugamo iste fore.
Sada sam skužio da kada protivnik gurne loptu u prostor a moj igrač je bliže lopti od protivničkog, uvijek malo zastane. Dovoljno da brži i u lošijom poziciji protivnički napadač to iskoristi i prije dođe do lopte i zabije ti gol? Kako da popravim svoju igru u obrani ako mi igrač zastane? Znači ovo je pravljenje budale od mene kao igrača.
Skiljeđija je sve rekao o silovanjima. Stvarno to nema smisla. Loše je kada se ode u jednu krajnost. Uveli su povlačenja, remplanja, postavljanja itd i to je ok. No nije ok kada to ode u jednom sasvim drugom smjeru. Nogomet nije ragbi. Ista stvar jučer. S leđa me silije i doslovce baci na zemlju, prijeđe preko mene i nastavi trčati s loptom prema mome golu. No najdraža novina u igri mi je kada me lik drži u svojih 16 m i ne da mi trčati. Nekako se otrgnem i otrčim u gol aut, svaki put. Naravno prekršaja nema jer je u ovoj igri normalno da s dvije ruke držiš igrača da ti ne pobjegne u tvojih 16m. Pljuc.