FIFA 18

poruka: 6.361
|
čitano: 1.039.535
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
FIFA 18

Moj prvi TOTW je ovaj panj :)

https://www.futbin.com/18/player/1488/Wangberg/

Što se cijena tiče.

Rashford je išao za 14.000 koliko se sjećam, a jutros po 27.000.

Zato jer je AASkillz jučer objavio video gdje trpa po 5 komada u draftu s njim.

Jbga, cijene će skakati kako jutuberi budu hvalili pojedine igrače.

Samo treba pratiti jubitu i kako netko pohvali igrača odmah u šoping :)

Kad smo već kod OP igrača... za početak ako vam treba dobar i jeftin CM/CDM u BPL-u onda bacite oko na ovog igrača: https://www.futbin.com/18/player/402/Roque%20Mesa/

U 7 utakmice što je odigrao za mene je zabio 3 gola što je odlično s obzirom na njegove pucačke statse.

No više od toga me zadovoljava njegova igra u obrani i kako s lakoćom oduzimam protivnicima loptu s njim.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 18

Ja jos uvijek nemam niti jednu pobjedu u 10toj diviziji, 5 utakmica, 1 remi-4 poraza.

Vodim lika 2-0, on ubacuje Aubameyanga i Hazarda i uvali mi Donnarumi 5 komada sa njima u 20tak minuta.

alt-f4 i odmah gasim, ne pada mi na pamet da razbijam stol i sobu zato sto 5 godina nisu u stanju sloziti igru.

nek si jebu mater svi redom.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 18
Skilledžija kaže...

To ti je bolje obrisati i uzeti 9300 coinsa i kupiti neku karticu koja će cijenom ići gore.

8 godina
C3c1l kaže...

Ja jos uvijek nemam niti jednu pobjedu u 10toj diviziji, 5 utakmica, 1 remi-4 poraza.

Vodim lika 2-0, on ubacuje Aubameyanga i Hazarda i uvali mi Donnarumi 5 komada sa njima u 20tak minuta.

alt-f4 i odmah gasim, ne pada mi na pamet da razbijam stol i sobu zato sto 5 godina nisu u stanju sloziti igru.

Bez uvrede, ali se uvrijedi. Nije igra kriva ako ne mozes do pobijede u Div10. Je da su sad svi u Div 10 al ipak...

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 11:22 (sexytoiletpaper).
11 godina
C3c1l kaže...

Probaj 4-3-3 formaciju sa dva CM i jedan CDM. Otkad igram sa njome nemam poraza,trenutno sam u sedmoj diviziji. Ma koliko god golova zabio trudi se zabiti jos njih,nesmijes se opustiti bez obzira bio protivnik los ili dobar. U ovoj fifi je dosta lako zabit gol dokaz tome je taj sto sam uspio preokrenut 4:0 na rezultat 6:6.

13 godina
movie kaže...

To ti je bolje obrisati i uzeti 9300 coinsa i kupiti neku karticu koja će cijenom ići gore.

To mi je bila prva misao kad sam ga dobio.

Druga misao je da će mi trebati IF igrač u nekom od SBC-a pa sam ga ipak ostavio u klubu.

Sad si mi bacio bubu u uho pa ga možda i utopim na kraju :)

[19xx] 4ntraks
8 godina

Trebat ce sigurno za POTM SBC tako da ga zadrzi do tada.

17 godina
The_K kaže...

Probaj 4-3-3 formaciju sa dva CM i jedan CDM. Otkad igram sa njome nemam poraza,trenutno sam u sedmoj diviziji. Ma koliko god golova zabio trudi se zabiti jos njih,nesmijes se opustiti bez obzira bio protivnik los ili dobar. U ovoj fifi je dosta lako zabit gol dokaz tome je taj sto sam uspio preokrenut 4:0 na rezultat 6:6.

Pa to je smiješno. Jučer opet gledam Itania jer je igrao s IF Dybalom i Lukakuom. Lik zabija po 5/6 golova i prima po 3/4 gola po tekmi. Pa to nema nikakvog smisla. I sam sam igrao i nisam loše prolazio ali golovi padaju kao na pomičnoj traci. Samo idu i idu... Prošle sezone rijetko tko mi je zabio dva gola, sada rijetko tko mi ne zabije dva gola. Obrane toliko široko stoje i nikoga ne čuvaju da je to strašno. Koliko god u offlineu pričali da pace nije bitan u onlineu je opet jako bitan, da ne kažem ključna stvar do pobjede. Znači brzina, snaga i smušena protivnikova obrana ključ su do pobjede.. Golmani su priča za sebe i ako me nešto živcira to su onda oni.

13 godina
The_K kaže...

Ja igram 4-3-3 (4) sa CAM-om.

10 diviziju sam prošao 3-3-0 i prvi poraz online sam doživio u prvoj utakmici 9. divizije.

Čak sam popušio jednu na squad battles na professional... vodio 2-1 i zajebavam se i okrene mi AI 2-3 :(

Prvih par utakmica sam igrao s puno golova, ali 2-3 zadnje je bilo sve na guz.

Zadnju u 10. diviziji sam igrao 0-0.

Čudno s obzirom da je protivnik bio puno bolji od nekih koji su mi zabijali 1-2 komada, a jedan čak i 4 :)

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...
C3c1l kaže...

Bez uvrede, ali se uvrijedi. Nije igra kriva ako ne mozes do pobijede u Div10. Je da su sad svi u Div 10 al ipak...

jos si ti zelen da shvatis o cemu pricam.

8 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...
C3c1l kaže...

jos si ti zelen da shvatis o cemu pricam.

Ajde onda budi zlato pa objasni.

17 godina
Skilledžija kaže...

Čak sam popušio jednu na squad battles na professional... vodio 2-1 i zajebavam se i okrene mi AI 2-3 :(

Squad battles je malo žešće nerealno sranje. Igram s  brončanom ekipom che 40 protiv ekipe koja ima messia i ronalda i na wc težini im uvaljam 6 komada. Onda igram sa solidnim talijanima protiv nekog miksa brončanih i srebrnih che oko 60 i mogu se ebati. Znači moja tri puta jača ekipa ne može složiti točno dodavanja a ovo sranje s druge strane ne može se krivo dodati. Čisto ebanje u mozak. U tom modu je momentum ili kako god to nazvali izraženije nego u bilo čemu do sada. Kada igram s bezveze brončanom momčadi sve je ok, čim stavim solidnu momčad problemi nastaju. Ispada da je bolje igrati s bezveznom momčadi, bar sam ja to tako doživio. Koliko vidim igrajući samo ovaj mod bez beda se mjesečno može potegnuti bar 100k coinsa plus packovi. Sve to mi sugerira da će ove godine u opticaju biti puno coinsa a to znači i skuplji market. Lako dođeš do coinsa, lako ih i potrošiš..

13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Cim vidim da mi golman odbija svaki udarac, i SVAKI taj udarac zavrsava kod suparnika koji naravno sa lakocom posprema u mrezu dok mojih 5 igraca stoji u međuprostoru, sere mi se.

More golova sam dobio na istu shemu a pomoci nema, pomaka kod EA-a nema sto se toga tice.

Nakon sto mi je dao gol za 2-2 svi su moji stali, sve je vuklo da na to da me mora pobjediti.

Odi na temu Fifa 12,13,14,15,16,17.

Tamo sam sve ovo pisao odmah na izlasku svake igre.

Bitno da su oni Kikiju slozili facu i frizuru, a to sto "momentum" odluci tko ce dobiti tekmu a ono nije ni pocela nije nikoga briga ili im se zivo jebe jer mi i dalje kupujemo poluproizvod.

11 godina
FIFA 18

Kad sam igrao squad battles primjetio sam da je gameplay dosta sporiji i rezultati utakmica su bile 2:1,3:2(igrao sam na legendery) dok online gameplay je puno brzi.Po meni ako misle ostavljat ovako losu obranu u igri trebaju onda smanjit brzinu igre jer treba vremena sve to namjestit a ne da ti protivnik samo projuri kroz obrane jer ti nisi stigao odreagirat. Puno manje bi golova padalo i vise bi se taktiziralo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
sexytoiletpaper kaže...

Trebat ce sigurno za POTM SBC tako da ga zadrzi do tada.

Jako će pomoći pri slaganju POTM kartica ovrl 76 ako će se tražiti za POTM momčad recimo ovrl 87+. S čime nadoknaditi taj minus i koliko će ga to koštati?

17 godina
The_K kaže...

Kad sam igrao squad battles primjetio sam da je gameplay dosta sporiji i rezultati utakmica su bile 2:1,3:2(igrao sam na legendery) dok online gameplay je puno brzi.Po meni ako misle ostavljat ovako losu obranu u igri trebaju onda smanjit brzinu igre jer treba vremena sve to namjestit a ne da ti protivnik samo projuri kroz obrane jer ti nisi stigao odreagirat. Puno manje bi golova padalo i vise bi se taktiziralo.

Ne znam jeste li primjetili ili je to samo kod mene ali prebacivanje na igrača kojim želim upravljati je dozlaboga loše napravljeno. Moram stisnuti po dva puta dok mi prebaci a kada i prebaci, prebaci mi na igrača koji je udaljeniji od protivnika s loptom a ne na igrača koji je bliže i na kojeg sam ja to želio? Inače sam prebacujem kojim ću igračem upravljati. Baš me to frustrira. Koliko sam golova zbog toga dobio. Ja hoću prebaciti na igrača koji je lijevo od protivnika i normalno nakon što prebacim guram gamepad prema napadaču a igra prebaci na mog igrača koji je desno od protivnika i onda mi obrambeni trče jedan lijevo a drugi desno a protivnik po sredini ide sam na golmana. To se prije jako rijetko događalo ali sada je puno izraženije.

Evo, za igrače PS4 još manje od 12 sati do početka nove sezone frustracija, divljanja i svake godine iznova istog pitanja, što je meni ovo trebalo?

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 12:25 (movie).
11 godina
FIFA 18

Kada se pritisne alt+tab dali te izbaci iz utakmice ili su to izbacili iz igrice?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 18

Pošto nisam bio pri novcu za puno investiranja, napravio sam si ekipu prvo, i onda ostatak uložio. Rodrigo i Williams su već danas skoro 50% narasli, vjerujem da će biti duplo prvu vikend ligu (oba su preko 90 pace)

Samo istina što movie kaže, sve će porasti u cijeni... tako da ne znam jel ih  bolje sad prodati (svakako sam na dobitku) i odradit te SBC-eve pa me možda ukenja nešto dobro. Jel imaju negdje već gotovi ti SBCovi da vidim cijene?

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Cim vidim da mi golman odbija svaki udarac, i SVAKI taj udarac zavrsava kod suparnika koji naravno sa lakocom posprema u mrezu dok mojih 5 igraca stoji u međuprostoru, sere mi se.

More golova sam dobio na istu shemu a pomoci nema, pomaka kod EA-a nema sto se toga tice.

Nakon sto mi je dao gol za 2-2 svi su moji stali, sve je vuklo da na to da me mora pobjediti.

Odi na temu Fifa 12,13,14,15,16,17.

Tamo sam sve ovo pisao odmah na izlasku svake igre.

Bitno da su oni Kikiju slozili facu i frizuru, a to sto "momentum" odluci tko ce dobiti tekmu a ono nije ni pocela nije nikoga briga ili im se zivo jebe jer mi i dalje kupujemo poluproizvod.

Covjece, presolio si juhu. Dakle hoces reci da je igrica i "momentum" ilitiga S/M/H (scripting/momentum/handicap) kriva za to sto ti gubis? A kako onda objasnjavas mojih 41 titula u D1 u 80ak sezona? D1 sam bio od 11. mjeseca u 17-ici a prvi puta da sam FIFU igrao online i prvi puta da sam igrao FUT. Uz to i Elite rankovi svaku WL od 11-12 mjeseca...

Hoces reci da je radije nego da sam ja kvalitetniji i bolji od protivnika, igrica svaki puta na mojoj strani? Da je igrica svaki puta na strani ekipe sto ga drma 40-0 u WL? Ali nikada na tvojoj?

Imao sam jednog prijatelja grka koji je tvrdio da je FIFA namjestena itd, igrali smo 5 poluvremena, lik je radio RQ na svakom poluvremenu jer bi gubio po 5, 6-0.

Ako ne priznas sam sebi da si koma i da ne razumijes kako igrati igricu, neces se nikada popraviti. Prvi WL koji sam igrao u 17 sam odigrao 6 tekmi, 5 izgubio i ispizdio. Nisam isao kriviti igricu nego sam se odlucio popraviti i nauciti igrati a isto tebi preporucam radije nego da svake godine kupujes igricu i razocaras se jer je "igrica namjestena da igra protiv tebe".

13 godina
neaktivan
sexytoiletpaper kaže...

Dakle hoces reci da je igrica i "momentum" ilitiga S/M/H (scripting/momentum/handicap) kriva za to sto ti gubis?

Da. Kraj price.

14 godina
FIFA 18

Šta je da je, taj EA-ov pristup FIFI da svatko mora imati šansu za pobjedu odbija sve više i više, ali pošto nema ozbiljne alternative, situacija je kakva je. Dio igrača je jednostavno dovoljno dobar da "zanemari" momentum, dio će probati sve i svašta da ga što manje osjeti, a dio će jednostavno preći na neku sasvim drugu kompetitivnu igru ako "mogu" bez virtualnog nogometa.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 18

Ima li kakvih naznaka da ce vratiti one stare branke i mreze ovo je stvarno ocajno i nema nekakvog ambijenta pogodka ... Imam osjecaj kao da pucam na pesu stvarno neznam sto su htjeli s ovim

1 0 hvala 0
8 godina
C3c1l kaže...
sexytoiletpaper kaže...

Dakle hoces reci da je igrica i "momentum" ilitiga S/M/H (scripting/momentum/handicap) kriva za to sto ti gubis?

Da. Kraj price.

Ok, shvacam, i Plenković je kriv zato sto ja imam 8 kila viska. Koje govno.

17 godina
FIFA 18

Na koje dane u tjednu izlaze ovi paketi kupljeni sa FIFA 18 Icon edition, a na koje se obiju nagrade za WL i Squad Battles? tnx

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.9.2017 14:18 (Sova).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Sova kaže...

Na koje dane u tjednu izlaze ovi paketi kupljeni sa FIFA 18 Icon edition, a na koje se obiju nagrade za WL i Squad Battles? tnx

Ja sam jučer dobio dva paketa.

Valjda su pomaknuli s ponedjeljka na nedjelju?

Za squad battles ne znam.

I mene zanima.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 18

sa svime sam zadovoljan dosad jedino mi fali ovaj drugi napadač - vuku me Rashford i Diego Costa, možda čak i Morata...i to je sad velika dvojba ilitiga trojba

0 0 hvala 0
13 godina
dr4zh3n kaže...

sa svime sam zadovoljan dosad jedino mi fali ovaj drugi napadač - vuku me Rashford i Diego Costa, možda čak i Morata...i to je sad velika dvojba ilitiga trojba

S obzirom da brzina ima veliku ulogu u ovoj FIFI mislim da ne trebaš puno razmišljati i da se odgovor nameće sam.

Samim time što mu je cijena sa 14.000 skočila na 28.000 u jednom danu ti mnogo govori.

[19xx] 4ntraks
8 godina
neaktivan
FIFA 18

Pozz svima!!

Pokrenuo sam vlastiti youtube kanal pod nazivom gameground. ukoliko imate neke sugestije kako i na koji nacin da ga uredim i poboljsam, javite mi u komentare i naravno subujte kanal biti cu vam zahvalan. Lp!!!

https://www.youtube.com/user/GameGroundInfo/videos?view_as=subscriber 

Napomena: ukoliko neko ima fifa 18 za ps4 neka se javi u kometare ili privatne poruke da se malo druzimo i igramo FIFA 18 zajedno!!!

0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Pošto nisam bio pri novcu za puno investiranja, napravio sam si ekipu prvo, i onda ostatak uložio. Rodrigo i Williams su već danas skoro 50% narasli, vjerujem da će biti duplo prvu vikend ligu (oba su preko 90 pace)

Samo istina što movie kaže, sve će porasti u cijeni... tako da ne znam jel ih  bolje sad prodati (svakako sam na dobitku) i odradit te SBC-eve pa me možda ukenja nešto dobro. Jel imaju negdje već gotovi ti SBCovi da vidim cijene?

Imaš ovdje samo cijene uvijek ne odgovaraju istini. Ljudi su ko roboti. Pročitaju i onda kupuju samo navedene igrače kojima onda skoči cijena. Malo kreativnosti i zamijeniš one najskuplje s nekim jeftinijima karticama koje nisu ponuđene a sve isto funkcionira. Ja sam tako slagao cijelu prošli godinu. Ovdje pogledam da puno ne mozgam a onda samo izbacim ako je to moguće najskuplje kartice.

http://www.futhead.com/squad-building-challenges/

17 godina
Skilledžija kaže...

Ja sam jučer dobio dva paketa.

Valjda su pomaknuli s ponedjeljka na nedjelju?

Za squad battles ne znam.

I mene zanima.

Ja nisam dobio ništa ali to je valjda zato kaj još nisam pokrenio igru na PS4 tako da očekujem da bih trebao dobiti prve packove danas u ponoć. Web app vjerojatno ne kuži tko je kupio koju verziju igre. Ti si na PC?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice