Jučer odradim ovaj najjeftiniji dio za POTM Son-a i u običnom gold packu dobijem TOTS Jorgensena. Danas nastavim i dovršim do kraja SBC, kad u jednom od tih packova TOTS Danilo Pereira, walkout (na prvi trenutak mislio Carvajal hahaha), a od boljih igrača sam dobio još Carrasca. Uložio u rješavanje 206k, vratio oko 136. 70k za POTM Son-a je itekako isplativo. Ili su pojačali mogućnost dobijanja TOTS igrača ili me malo sreća pomazila :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Son POTM... na XB1 cijena mu je cca 200k. Ozbiljno razmišljam da 94Hazarda prodam za 400k i uzmem ovog Sona.
Ja sad odigrao na PS4. Došao me 230k coinsa. Mogao sam i jeftinije proći ali nije mi se dalo čekati. Uglavnom prodam sada sona 88 a u packu sam dobio griezmanna tako da ću biti na nuli.
edit: evo nakon svega 20k sam u plusu i son 89. Dobro sam prošao...
Jučer odradim ovaj najjeftiniji dio za POTM Son-a i u običnom gold packu dobijem TOTS Jorgensena. Danas nastavim i dovršim do kraja SBC, kad u jednom od tih packova TOTS Danilo Pereira, walkout (na prvi trenutak mislio Carvajal hahaha), a od boljih igrača sam dobio još Carrasca. Uložio u rješavanje 206k, vratio oko 136. 70k za POTM Son-a je itekako isplativo. Ili su pojačali mogućnost dobijanja TOTS igrača ili me malo sreća pomazila :D
Kao i uvijek samo sreća. Ja sam dobio griezmanna i hrpu smeća. S obzirom da je ovo najbolje ocjenjeni igrač kojeg sam dobio u ovoj fifi moram biti zadovoljan. Otvorio sam preko 700 packova do sada za griezmanna koji trenutno ne vrijedi niti 80k coinsa.
To dobijes u mjesecnim nagradama od WL.
Mislim da su vec izasle nagrade
Evo odigrao sam WL imao sam 14 pobjeda i samo 2 disconnecta.Sveukupno sam zadovoljan jedino mi treba bolji golman iz la lige jer ter stegen je prelos.
odi tamo u ea help i reci im da nisi dobio mjesecne nagrade
Neznam do čega je ali mogu osvajati najjače lige samo sa igračima to jest napadačima koji su lijeva noga...Fekir 21 utakmica 31 gol i 12 utakmica i to sve u prvoj diviziji...
Osvojena prva divizija napokon, prvi put ove godine.
Izgleda da mogu igrati samo ovu formaciju i to sa 4 tenka u sredini koji trče ko budale cijelo vrijeme...Ali eto šta je tu je.
Rješio i ja ovaj SBC za POTM i ovo mi je prvi put da sam se upustio u ovak nešto malo ozbiljnije. Prije nego sam se krenuo, sve sam prvo izračunao, ali samo za 3 zadatka, dok sam one koreance smatrao nebitnim i to sam ostavio za kraj. Ne bi bio JA da na kraju nisam naletio na problem i to baš kada sam došao do koreanaca. U trenutku kada sam krenuo u kupovinu, na marketu niti jednog jedinog koreanca...srce mi je na trenutak stalo i nisam mogao vjerovati...Pomisli sam da su ljudi počistili market i da više nitko ne otvara te bronze packove jer svi se čuvaju za TOTS. Od silne panike, krenem otvarati bronze packove, jer znam da sam dobivao more bronze koreanaca. Ispadaju japanci kao mravi kada nagaziš na mravinjak, a koreanaca niti za lijeka...Već se mislim da pišem ovdje u temu i zavapim za pomoć...Potrošim ja tako 10k otvarajući bronze packove od 400coinsa i odjednom mi se zacrni ekran na mob. tj. isprazni mi se baterija. Ostavim sve na 1h da malo dođem sebi, nakon čega, kada sam se pokušao da se ponovo prijavim na fifa companion, nisam uspio jer mi je izbacivalo neku grešku. Uspijem od 10 pokušaja i odem na market, zadam nacionalnost, kad ono more koreanaca po svim mogućim cjenama. Od silnog šoka i straha, krenem kupovati ne mareći za cijenu i na kraju i to rješim.
U pm i EA i njihovi serveri i market i sve...Na kraju me je Son izašao blizu 300k jer sam iskoristio neke svoje standardne igrače, a kojim je u međuvremenu cijena skočila, ali ko ga jebe...Sada bi trebao prodati ovog MOTM Sona, ali pričekat ću malo dok vidim kako ovaj milka Son šljaka...
Bem ti robiju oko čega ja živce gubim...
Rješio i ja ovaj SBC za POTM i ovo mi je prvi put da sam se upustio u ovak nešto malo ozbiljnije. Prije nego sam se krenuo, sve sam prvo izračunao, ali samo za 3 zadatka, dok sam one koreance smatrao nebitnim i to sam ostavio za kraj. Ne bi bio JA da na kraju nisam naletio na problem i to baš kada sam došao do koreanaca. U trenutku kada sam krenuo u kupovinu, na marketu niti jednog jedinog koreanca...srce mi je na trenutak stalo i nisam mogao vjerovati...Pomisli sam da su ljudi počistili market i da više nitko ne otvara te bronze packove jer svi se čuvaju za TOTS. Od silne panike, krenem otvarati bronze packove, jer znam da sam dobivao more bronze koreanaca. Ispadaju japanci kao mravi kada nagaziš na mravinjak, a koreanaca niti za lijeka...Već se mislim da pišem ovdje u temu i zavapim za pomoć...Potrošim ja tako 10k otvarajući bronze packove od 400coinsa i odjednom mi se zacrni ekran na mob. tj. isprazni mi se baterija. Ostavim sve na 1h da malo dođem sebi, nakon čega, kada sam se pokušao da se ponovo prijavim na fifa companion, nisam uspio jer mi je izbacivalo neku grešku. Uspijem od 10 pokušaja i odem na market, zadam nacionalnost, kad ono more koreanaca po svim mogućim cjenama. Od silnog šoka i straha, krenem kupovati ne mareći za cijenu i na kraju i to rješim.
U pm i EA i njihovi serveri i market i sve...Na kraju me je Son izašao blizu 300k jer sam iskoristio neke svoje standardne igrače, a kojim je u međuvremenu cijena skočila, ali ko ga jebe...Sada bi trebao prodati ovog MOTM Sona, ali pričekat ću malo dok vidim kako ovaj milka Son šljaka...
Puno te na kraju došao. Ja sam prvi dan odradio koreance jer su cijene bile od 150 do 300 coinsa po igraču. Onda sam razmišljao i u subotu poslije 19h krenem rješavati ostalo jer tada dolaze novi packovi pa se u tih sat vremena puno otvara i market je najveći. Znači, morao sam kupiti sve i jednog igrača jer nisam imao niti jednog. Na kraju me cijela igra koštala između 220 i 230k consa. Prodao sam onda sona 88 i u packovima dobio griezmanna i na kraju sam imao točno 24k coinsa više nego kada sam krenio rješavati potm.
No nebitno, ionako se približava kraj igre pa ako si potrošio 70k više nego je trebalo nećeš propasti. Ionako će ti na kraju ostati coinsa s kojima nećeš više ništa moći uzeti jer ti neće trebati. Svaka godina je ista. Grčevito skupljanje da bi na kraju sve ostavio. Inače potm son mi je na ST sa 7che izvrstan. Najbitnija nadogradnja je po meni kaj je sada dovoljno čvrst da izdrži svaki duel. Ne koristim na njemu nikakvu che karticu jer mislim da nije potrebno. Statsi su mu ionako bolesni.
Ja ne igram s Englezima više pa me Son ne zanima, ali sam riješio taj zadatak s Koreancima zato jer sam ih imao u klubu dosta.
Zbog chema sam morao kupiti 2 i bez problema sam to riješio jer ih je na marketu puno i nisu skupi.
A za market sam već pisao da je zbugiran i da pripazite kad kupujete jer često ne izbacije cjelovitu ponudu kod pretraživanja.
Pogotovo ako stavite max buy now cijenu ili neki drugi parametar - tu sam primjetio da najviše griješi.
14 tekmi odigro ovu weekend ligu, 14 pobjeda, nisam imao vremena vise.
Inače potm son mi je na ST sa 7che izvrstan. Najbitnija nadogradnja je po meni kaj je sada dovoljno čvrst da izdrži svaki duel. Ne koristim na njemu nikakvu che karticu jer mislim da nije potrebno. Statsi su mu ionako bolesni.
Dobro je čuti da je izvrstan, jer onda čovjeku nije žao niti consa, truda i živaca...
Probat ću ga prvo na lijevom krilu, a poslije ga prebaciti na ST, pa ga malo testirati i na toj poziciji kao LF, te zatim usporediti sa MOTM karticom. Ako se pokaže dobar i ništa manje ubojit u odnosu na MOTM karticu, onda nema potrebe da u klubu držim obe kartice.
Dok sam rješavao POTM u onim packovima nisam dobio apsolutno ništa, kao i tokom cijele sezone. Cijelo vrijeme čekam nekog igrača na kome ću ostvariti šestocifrenu zaradu ili ga ostaviti u klubu. Do sada najbolje što sam dobio je Courtoa, kog sam jedva prodao za 30k. Da stvar bude tragičnija, niti u mjesečnim nagradama nemam sreće, a igrao sam WL svaki vikend i završavao u gold, tako da mi je ovo bila zadnja, koju sam stopirao na pola, tj., ostalo mi je bilo 20 tekmi.
Imam solidnu ekipicu, sa kojom ću igrati online seasons bez opterećenja i živciranja i čim se dokopam 15k, odmah otključavam draft i tamo malo guštam sa vrhunskim karticama, paako što uleti u onim packovima, uletilo i jest. Ono čekanje nagrade po tjedan dana mi se popelo na vrh kuuur***, a pogotovo mjesečne. OK za pc platformu zbog svima poznatog razloga, ali na konzoli čekati toliko duga, stvarno mi se više neda.
SON je za mne obilježio ovu FIFU i jednostavno njemu u časat sam rješio SBC POTM i nisam žalio coinse, već sam gledao da to što prije privedem kraju. Tresao je mreže kao lud, davao po 6 golova u jednoj tekmi, ukazivao se u "drži-nedaj" tekmama, zabijao u zadnjim sekundama...itd.
Sada laganica do kraja bez živciranja...Za mene je ovo bez obzira na silne mane najbolja FIFA do sada i igrao sam je kao lud, pored svih mogućih obaveza (posao, žena, uskoro dijete...,itd.)
Update na učinak Diega Costa od 90. 21 tekma, 21 gol, 3 asistencije. Nevjerojatno kako se uvijek nadje tamo gdje ga trebas.
Update na učinak Diega Costa od 90. 21 tekma, 21 gol, 3 asistencije. Nevjerojatno kako se uvijek nadje tamo gdje ga trebas.
Kupio sam Costu i Kanea ( oba 90) u paketu. Costa mi je puno bolje legao i mislim da ima više golova nego odigranih tekmi, tako da ostaje zacementiran u klubu, a Kane 90 mi se pokazao kao teška prevara, jer mi se dešavalo da sa peterca jedva uputi šut, a kamo li zabije. Realizacija na nivou nekog bronze igrača. Uspio sam ga prodati za lijepu cijenu u odnosu na nabavnu, tako da sam čak malo i zaradio.
Valjda će ovaj EA tražit neke 88 rated timove za TOTS BPL... Treba mi to da prodam igrace pa onda krenem u slaganje Sona.
Kupio sam Costu i Kanea ( oba 90) u paketu. Costa mi je puno bolje legao i mislim da ima više golova nego odigranih tekmi, tako da ostaje zacementiran u klubu, a Kane 90 mi se pokazao kao teška prevara, jer mi se dešavalo da sa peterca jedva uputi šut, a kamo li zabije. Realizacija na nivou nekog bronze igrača. Uspio sam ga prodati za lijepu cijenu u odnosu na nabavnu, tako da sam čak malo i zaradio.
Meni je taj Kane u 4-3-2-1 isto brutalan. Jako slican Diegu Costi, samo sto vise asistira nego on, a nesto manje zabija. Ali uglavnom zabija u teskim utakmicama, uvijek se nadje jedanput u prilici i bar jedan utrpa. Za sad ima u 94 tekme 72 gola i 28 asistencija.
Imam oko 3 milijuna coinsa i par igraca.
Evo ja sam rjesio one nove SBC-eove gdje je trebalo slagat 77 rating momcad i dobio sam Marcela tots iz Besiktasa,totw Lemara i tots nekog urugvajskog golmana
Evo ja sam rjesio one nove SBC-eove gdje je trebalo slagat 77 rating momcad i dobio sam Marcela tots iz Besiktasa,totw Lemara i tots nekog urugvajskog golmana
Ja sam u jedom paketu dobio Rooneya, a u ostalima jedan veliki kurac kao i obično.
Ja sam u jedom paketu dobio Rooneya, a u ostalima jedan veliki kurac kao i obično.
Ronneya je dobilo 90% njih, bas citam na forumima. Ja jos imam nekih 300k pa cekam nesto ozbiljniji sbc.
Ronneya je dobilo 90% njih, bas citam na forumima. Ja jos imam nekih 300k pa cekam nesto ozbiljniji sbc.
Ja sam mozda potrosio to rjesavajuci 10k a dobio sam oko 100k coinsta tako da ti se isplati jer nisu skupi.
Ja sam mozda potrosio to rjesavajuci 10k a dobio sam oko 100k coinsta tako da ti se isplati jer nisu skupi.
Da, kada dobiješ uvijek ti se isplati a kada ne dobiješ onda reagiraš kao i većina nas...
Jel se isplati sad za mjesec dana (kad zavrse ljetni rokovi) uzeti fifu i krenuti od 0 na PS4, ili da potražim neki acc sa igracima/coinsima
Jel se isplati sad za mjesec dana (kad zavrse ljetni rokovi) uzeti fifu i krenuti od 0 na PS4, ili da potražim neki acc sa igracima/coinsima
Ne budi lud, za 4 mj izlazi nova
Koliko bi me uopce izasao neki acc