FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 659.306
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 17
dabalino kaže...

Hvala momci. Dakle nastavljam online sezone pa dok ne poludim.

Gle, sad ispočetka dok malo znaš o igri, sve će ti biti super.

Čim ju više budeš upoznavao, sve više ćeš biti svjesniji pizdarija, gličeva, "momentuma" itd. koji loše utječu na živce pa nerijetko kontroleri lete zrakom, piju se normabeli da se preživi, unistall se radi i još štošta :)

Zato uživaj sad dok možeš, a za koji tjedan se javi s kukanjem i plakanjem kao i mi ostali :D

[19xx] 4ntraks
14 godina
neaktivan

Ma već se živciram kad primim krumpir, no i ja ih zabijam pa nisam objektivan, no svejedno pizdim. Do Div 6 je sve bilo OK, a tu sada migoljim između Div 5 i 6. Sigurno nisam baš talentiran, al htio bih svejedno malo bolje. Btw znam i da igram ziheraški possesion, a htio bih direktnije, no ne mogu si pomoć :(

Moji kompići u 4 dodavanja imaju šansu, a ja stvaram i stvaram...

Jbg svaki početak je težak. Hvala za tips

17 godina
FIFA 17

Prodam TIF Costu za 212k coinsa i malo me ponese i uzmem drugog za 175k coinsa na bidanju. Gledam zakaj slabo bidaju i onda se sjetim da večeras igra chelsea s predzadnjom momčadi prvenstva. Neće valjda večeras utrpati par komada pa mu srušiti cijenu? Svi čekaju tekmu, nema niti prviše kartica na marketu. Nisam izdržao i uzeo sam i SIF Cana. Mislim da neće biti u TOTS-u a kartica ima stvarno lude statse i bez nje nema smisla slagati sredinu BPL. Imam sbc cana i bio je odličan pa bi ovaj trebao biti još bolji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mene je takodjer danas ponijelo i nisam mogao izdrzati, pa sam doveo SIF Martiala za 367 000c. Odmah je imao vatreno krstenje u div 1 i odmah se pokazao kao igracina jer je zabio za vodstvo koje sam drzao do zadnje sekunde i na kraju 1-1. On i Son 86 su sada rame uz rame i mislim da bolje ne moze.

Imam takodjer pik na Cana 86, ali kad dodje dodje. Sa Martialom sam zavrsio zamaranje igracima i marketom.Za Martiala sam se morao rjesiti Coste i Bentekea imislim da se nisam zezno.

17 godina
TheMaverick kaže...

Mene je takodjer danas ponijelo i nisam mogao izdrzati, pa sam doveo SIF Martiala za 367 000c. Odmah je imao vatreno krstenje u div 1 i odmah se pokazao kao igracina jer je zabio za vodstvo koje sam drzao do zadnje sekunde i na kraju 1-1. On i Son 86 su sada rame uz rame i mislim da bolje ne moze.

Imam takodjer pik na Cana 86, ali kad dodje dodje. Sa Martialom sam zavrsio zamaranje igracima i marketom.Za Martiala sam se morao rjesiti Coste i Bentekea imislim da se nisam zezno.

Meni Costa nikako ne odgovara. Uzeo sam ga samo zato kaj sam ga dobio povoljno na bidanju pa planiram na njemu nešto zaraditi. Evo zabio je prvo poluvrijeme gol. Valjda neće više zabiti jer mi kartica ode k vragu. Za martiala mi žao dati 370k. Trebao bi pasti cijenom pri izlasku totsa pa ću pričekati. On i son bi trebali biti dobitna kombinacija a can ovakav kakav je treba držati pola terena sam. Probam ga sutra. Ne mogu više od pet tekmi odigrati u danu zbog zdravlja.

15 godina
FIFA 17

Što mi predlažete da napravim za vrijeme TOTS-a.

Na accu imam 150k coinsa. Od ove ekipe trenutno su u klubu Lacazzete, Alli, Kante, Smalling i Consigli. Planirao sam iskoristiti market chrash u petak i kupiti si ostatak i s tim igrati na dalje, jer od otvaranja paketića baš nema koristi (bar ne za mene haha)

Znam da će sigurno  biti hrpa SBC-eva za napraviti i garantiranih TOTS igrača, jedino što bi me od toga zanimalo je garantirani BPL TOTS, svi 85+ osim Dele Allia, ali pitanje je što će biti zahtjevi.

Je li bolje uložiti ovih dana svih tih 150k na 84+ informove ili ih ostaviti na accu i sklopiti ekipu u petak? 

Trenutno ne igram jer sam dosta zauzet s fakultetom, ali preko ljeta planiram igrati pa bih iskoristio taj market chrash. Znam da će ovaj klipan na RF dobiti TOTS u L1, ali nez koliko će koštati (90+ sigurno rating)

https://www.youtube.com/channel/UCNEZ9fPqdssgI2SReOIXOeQ
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ja bi volio igrat sto vise prije ovog tots ludila ali ne mogu zbog faksa.Sto mislite kakav ce biti marque matchups.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nul-3 kaže...

Je li bolje uložiti ovih dana svih tih 150k na 84+ informove ili ih ostaviti na accu i sklopiti ekipu u petak? 

Ovaj tjedan svakako ne jer totw i nije neki. Dobiješ if igrača koji vrijedi 15k coinsa a potrošiš koliko za slaganje? Osim toga niti timing nije neki. Sve pada na marketu jer uskoro izlaze totsi. Možda neki drugi put ali ovaj tjedan definitivno se ne isplati. Velika mogućnost da ćeš dobiti ništa a jako mala da ćeš dobiti nešto dobro. No nikad se ne zna, okušaj sreću. 

15 godina
Mislio sam kupiti 84 informove kao sto je ovaj Pereira RM, Horn i slicni za manje od 20k i cuvat ih za BPL TOTS SBC. Jer mozda budu potrebni i onda ako budem u mogucnosti, slozim taj SBC, a ako ne, cijena ce im otic gore i prodam ih za profit
17 godina
nul-3 kaže...
Mislio sam kupiti 84 informove kao sto je ovaj Pereira RM, Horn i slicni za manje od 20k i cuvat ih za BPL TOTS SBC. Jer mozda budu potrebni i onda ako budem u mogucnosti, slozim taj SBC, a ako ne, cijena ce im otic gore i prodam ih za profit

Više ničemu cijena ne ide gore... sbc će jedno vrijeme držati cijenu samo nekih kartica a nakon totsa sve ode u bescijenje.. tako je bilo svake godine do sada

15 godina
Dakle bolje da na day1 kupim ovu ekipu i to je to
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja sam si jucer fino skinuo BF4, lagano snajper, kafe, cigareta i mozak na paši.. koja milina, nabijem fifu i smrdljive kanađane na kurcev poluproizvod. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Jedino sto me sekira je to sto me soaja sa ekipama 5x skupljima od moje. 3. Divizija i oni imaju Pogbe, Hazarde, SBC Suareze a ja imam Begovića. Sve ostalo mi je više manje OK
17 godina
nul-3 kaže...
Jedino sto me sekira je to sto me soaja sa ekipama 5x skupljima od moje. 3. Divizija i oni imaju Pogbe, Hazarde, SBC Suareze a ja imam Begovića. Sve ostalo mi je više manje OK

I kakve to ima veze? Ne igraju kartice već igrači. Evo odigrao sada tekmu i lik ima momčad od 100k coinsa a moja od milju coinsa i pogle kakav kaos u pet metara u 90 minuti imam. Reza 2-2. Prvo moj stoper u raskoraku običnu loptu doda protivniku a potom lik puca dok ne zabije. Krenem s centra i kraj. Zabio mi je dva gola takva? lopta se od mojih odbija kao od zida. Ne mogu vjerovati da reus štopa loptu na 30m od gola na prsa tako da mu se odbije nazad do mojih 16m gdje naravno stoji njegov igrač sam?

Je li ima neka jebena fora kod tog štopanja na prsa kada ti golman baci rukom ili je to to, idiotski napravljeno. Gledam i protivnicima se događaju takve stvari. Prestao sam igrati jer sam se naživcirao i odmah mi srce počne titrati. ljudi umiru od bolesti a ja ću jedan dan riknuti zbog ove jebene igre... U ovoj igri ništa nije normalno. Centriram na 5m i moj igrač uletava i umjesto da puca glavom on loptu štopa na prsa pa se okreće kontra fizike i zabija gol? Ne mogu više...

17 godina
nul-3 kaže...
Dakle bolje da na day1 kupim ovu ekipu i to je to

Teško je to reći. Prošle godine najniže cijene su bile pred izlazak totsa a kada su oni krenuli sve je otišlo gore. Ista stvar je bila ove godine za vrijeme totya. Najniže cijene su bile par dana prije izlaska da bi poslije samo rasle. Evo, sada je aguero ispod 130k, tif costa 160k, motm dembele 165k  a pogba pao na 250k coinsa. Od sinoć su cijene tih kartica pale i preko 50k coinsa.

Teško je predvidjeti kada je pik. Možda danas a možda sutra a možda.... uzmi u obzir da je ove godine popularan sbc a sada će ga biti ko kiše. On drži cijene pojedinih kartica. Zato je i bila skupoća u vrijeme totya pa pretpostavljam da će nešto slično biti i sada.. Govorim o PS4 marketu koji je debelo preko 4 milje i to danas ujutro. Sada sam išao pogledati na PC i tamo se ništa ne događa. Market je manji za 30% nego što je bio jučer a cijene gotovo identične. U odnosu na PS4. PC market je u ovom trenutku manji gotovo 20 puta.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.5.2017 14:51 (movie).
15 godina
Kupit cu jos Koulibalija jer ga mogu i koristit poslije, a onda cu na day1 vidjet sta ce biti od SBCa i kupiti kartice koje mi trebaju. Vjerujem da ce Chieliniju cijena skociti na preko 100k jer je tako bilo i s Courtoisom na rođendan kada su trazili high rated ekipe. Kupio ga za 50 i prodao za 100. Uzet cu kartice te jer cu ih moci koristiti ako ne porastu cijene.

Bilo bi i više zarade da nisu napravili ovo sa 84+ garantiranim, narasle su cijene i teško je investirati.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
 U odnosu na PS4. PC market je u ovom trenutku manji gotovo 20 puta.

Pogba na PC 450k coinsa.

[19xx] 4ntraks
15 godina
I jek se isplati s obzirom da je Kante skoro dzabe a odlican je igrac (osim 5*)
13 godina
nul-3 kaže...

Nemam pojma jer ga nisam probao.

Samo sam napisao radi usporedbe cijena na PC-u i PS-u.

više od 200k coinsa je Pogba jeftiniji na PS-u :(

Ja igram s Francuzima i Pogba bi mi sjeo k'o budali šamar, ali 450k ne dam za njega.

Da je 250k onda bi razmislio.

Možda mu padne cijena kad krenu TOTS?

[19xx] 4ntraks
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
nul-3 kaže...

Nemam pojma jer ga nisam probao.

Samo sam napisao radi usporedbe cijena na PC-u i PS-u.

više od 200k coinsa je Pogba jeftiniji na PS-u :(

Ja igram s Francuzima i Pogba bi mi sjeo k'o budali šamar, ali 450k ne dam za njega.

Da je 250k onda bi razmislio.

Možda mu padne cijena kad krenu TOTS?

kad krenu tots onda je kraj igre, pocinje ljeto, ja ionako taj dio ne budem docekao

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kao sto sam i ocekivao, SIF Martial je brutalan i tu je negdje sa MOTM Sonom. Raazlika je ta, sto je Martial jaci u duelu, a Son ima malo bolju zavrsnicu. Jesam se zaletio jucer ali ko ga hebe.

Btw., danas me je EA brutalno pokrao. Njihov bezobrazluk ne poznaje granice. Ovako igranje sa zivcima moze dozvoliti netko tko je dno dna i svjetski sljam, sto za mene ovi skrti kanadjani i jesu... Izborio sam opstanak u div 1, ali mogao sam ovaj put do kraja da se sljam nike potrudio da mi sjebe dan

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Meni TIF Costa nije los. 8 utakmica, 6 golova i 3 asistencije. Kane od 90 mi u 84 utakmice ima 61 gol i 21 asistenciju. To su jako slicni igraci i treba znat s njima igrat jer nemaju pace. Takvim igracima rijetko kad dajes loptu u for jer ce ih brzi stoperi pojest, ali positioning im je brutalan. Samo obican pass igras na njih i gradis s njima, te odlazes natrag na vezne/brza krila.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cofinho kaže...

Meni TIF Costa nije los. 8 utakmica, 6 golova i 3 asistencije. Kane od 90 mi u 84 utakmice ima 61 gol i 21 asistenciju. To su jako slicni igraci i treba znat s njima igrat jer nemaju pace. Takvim igracima rijetko kad dajes loptu u for jer ce ih brzi stoperi pojest, ali positioning im je brutalan. Samo obican pass igras na njih i gradis s njima, te odlazes natrag na vezne/brza krila.

Skužio sam da Costa bolje funkcionira kao solo napadač nego u paru u 4-4-2. Inače igram pas igru i ne igram da bi mi igrači dobijali lopte u for ili kontre. Jedino znam krilima gurnuti loptu u prostor a onda se oni zabijaju na prvu stativu i povratnu na fora. I tu je problem, sve mu brane ili ide u stativu ili ga nema. Sve golove mu ukrade son. Zagradit se ne mogu jer mu svatko uzme loptu. Ja se bolje gradim i čvršći sam u duelu s IF Jesusom nego s TIF Costom što nije normalno. Do sada sam promijenio 5 TIIF Coste i šestog sam ostavio. Konačno je zabio ali igrao sam dvije tekme s totalnim amaterima i on kao solo napadač pa se raspucao. Čim netko tko zna stane pored njega meni je on beskoristan.

Sinoć i danas je bilo lako na  njemu zaraditi. Na bidanju ga uzmem za 160k a prodam za 182k. Nije neka zarada pa mi se više ne da to raditi. Cijelu noć sam vrtio motm dembelea, sif cana i tif costu. Podebljao sam si račun. Nadam se da će ove godine totsi biti povoljni kao i prošle godine a cijenu bi im mogao dodatno srušiti sbc. Pik su mi alli, kante i jedan ST. te ponovno kupiti Pogbu. Kod nijemaca bih volio uzeti samo dembelea. Ako ne bude išao tots onda bar motm. Zadnjeg kupim za 167k i prodam za 198k i sada ga više nema ispod 190k. Sinoć je bila luda noć. Objava totsa i ljudi su u panici stavljali kartice na market. Tko je jamio, jamio je kako bi rekao jedan lik iz crtića, pardon sabora...

12 godina
FIFA 17

Meni je onaj obicni Costa super zabija volejcine samo takve,u paru sa Villom odlican.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Interesantno. Nekada su novu fifu najavljivali već u 3/4 mjesecu a zadnje dvije godine niti glasa do 6 mjeseca. Valjda nam žele sačuvati živce nepotrebnim uznemiravanjem.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Jučer sam imao zanimljiva dva meča jedan za drugim.

Prvi sam izgubio 7-1 i to je najveći poraz koji sam ikad doživio.

Znao sam izgubiti s velikom razlikom, ili većom možda, ali tada bi sam sebi zabijao golove ili bi pustio kontroler.

Jučer sam baš igrao i borio se svih 90 minuta, a tome je dokaz gol koji sam zabio u 90 minuti.

Dakle, protivnik po igri nije ništa posebno, rekao bih da je slabiji od mene barem duplo, ali kad igra tako hoće onda prolazi sve što ne prolazi u 1000 utakmica.

Prvi gol mi je dao tako što je bio na centru s Ramosom onim što je u Dortmundu igrao, a sad je u Španjolskoj.

Ramos na centru okrenut leđima prema mom golu, a Isco mu utrčava u prostor, ja to vidim, ali nema šanse da mu Ramos može dodati loptu i Ramos se zatrza u nekakvom poluokretu mu pošalje idealnu loptu u for koja prođe kroz moje dvije linije i pravo Iscu na nogu koji je sam kao duh ispred golmana.

Nakon toga je krenuo šou i liku je prolazilo sve što je zamislio, a vjerujem da i većinu toga nije ni sanjao da će izvesti, odnosno da može izvesti.

Svaki put kad priđe mom golu on je zabio.

Zanimljivi su mi takvi igrači, po tome sam još više uvjeren da lik nema pojma... vodi me 6-0 i uklizava mi na centru bezveze.

Uklizavao je cijelu utakmicu, mislim da mu nije niti jedan prekršaj sudilo, možda jedan.

Utakmica nakon toga... krećem s centra, par dodavanja, gol.

Idealne lopte, pogotovo zadnji pas na napadača, savršenstvo.

Lik krene s centra, ja presječem loptu, kontra, gol.

Ukratko... zabio sam mu 4 komada u 3', 7', 11' i u 16' nakon čega je quitao.

Nisam ja bezveze dodavao ili pucao, ali tako idealni pasovi i kretanja mojih igrača mi se ne događaju baš često.

Ja bih volio da moji tako igraju svaku tekmu, ali na žalost stvarnost je puno drugačija.

Usput, protivnik nije bio kanta, možda čak i bolji od onog prošlog koji me nabio 7-1, ali lik jednostavno nije imao šanse jer mu igra to nije dopustila, jbga.

BTW

Sad mi je nekakav mali update skinulo za igru.

Sigurno su popravili momentum..... NOOT :P

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.5.2017 12:02 (Skilledžija).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pozdrav. Uspjelo mi je proraditi, spojio sam se sa EA serverom.
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo skida update tezak 745.51 MB

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Sto im znaci ovo stability fixes

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka: