FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 656.064
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovu WL sam valjda prvi put odigrao a da se nisam niti malo nanervirao.

U cetvrtak otvorim pakete od prijasnje Wl i dobijem Dybalu, otisao za 200k i rekao ajde vec kad imam francuze da probam malog IF Mbappe-a.

10 tekmi, 9 golova, 3 asistencije. 

Znaci to je ruzno sta sam sa njim radio ekipi :D

Zavrsio sam sa 15 pobjeda s tim da sam 5 tekmi sam sebe pobjedio jer sam izgubio koncentraciju pa sam dobivao golovo u 90+ tako da bi moj golman rukom bacio njegovom napadacu umjesto da je napucam u 3 picke materine., taj problem imam od kad sam prvi put upalio fifu, uvijek dodajem, kreten.

posto sam imao masu igraca u clubu slozio sam i onaj Marquee pa me i tamo posralo, uletio Kross, otisao za 90k nakon 2 min.

Nakrcao se coinsima, uzeo IF Kološinca, IF Mbappe-a, crnog Sane-a (u nadi da ce igrati za repku pa kurac,al nema veze nek stoji), IF 86 Depaya, orange Fabinho iz Monaca.. 

Sve u svemu ovaj vikend mi je prosao ko po loju :) 

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Išao bih si napraviti sbc suareza a ne da mi se par sati kupovati igrače i tražiti ih po najpovoljnijim cijenama. Puno posla. No ako se odlučim išao bih si slagati ovu momčad. Vuće me već duže vrijeme. Večinu igrača ionako imam i trebao bih kupiti samo tri igrača. Nisam pametan.. sljedeći vikend će cijene pasti ako krene rođendanska proslava kako su najavili... možda pričekati vikend?

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Re: Fifa 17

That's great. FIFA 16 is my favorite Android game after dream league soccer.
There is more fun and playing dream league soccer when you get unlimited coins.

http://noxappplayer.com/dream-league-soccer-2017-hack/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 12:38 (wrtahir).
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...

Išao bih si napraviti sbc suareza a ne da mi se par sati kupovati igrače i tražiti ih po najpovoljnijim cijenama. Puno posla. No ako se odlučim išao bih si slagati ovu momčad. Vuće me već duže vrijeme. Večinu igrača ionako imam i trebao bih kupiti samo tri igrača. Nisam pametan.. sljedeći vikend će cijene pasti ako krene rođendanska proslava kako su najavili... možda pričekati vikend?

Definitivno bih ti preporučio SBC Suareza. Ja sam ga jedan petak navečer oko 23h počeo raditi i do 3 ujutro sam napravio nekih 14-15 momčadi, ostatak sam dovršio drugi dan.

SBC je u rangu SIFa, koji košta oko 1 mil na XB, a SBC složiš za skoro duplo manje coinsa. Jedino se moraš pomiriti da više tih 500-600k nečeš moći vratiti.

Moja preporuka za La Liga momčad.

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 13:32 (soft).
13 godina
neaktivan
Ma ništa od takvih ekipa nema.
Ja imam 4 ekipe, Bundesligu, Seriu A, Premier a najviše igram sa Francuzima.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17
Ja sam sve razjebo i već neko vrijeme igram isključivo s ove dvije ekipe.
Francuzi naoko izgledaju slabije, ali moj dojam je da s njima više dobijam nego s Talijanima.
[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
Ja sam sve razjebo

znaci da si pun coinsa ko sipak :)

btw. ja imam otkrice godine kod francuza, 77 CM Clément Grenier. 

17 godina
C3c1l kaže...
Ma ništa od takvih ekipa nema.
Ja imam 4 ekipe, Bundesligu, Seriu A, Premier a najviše igram sa Francuzima.

Ja sam imao jebene francuze i prodao ih. Trenutno imam bpl, bundesligu i brazilce. No već vidim da ću ponovno ići i na francuze jer sam s njima igrao najbolji nogomet. Još uvijek imam otw kantea, if martiala i otw dembelea. Odličan kostur ekipe.

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Lovio sam ja OTW Dembelea ali mi je bio previse love na kraju, debelo preko 400k.

Nisam ga jos probao ali susreo sam se sa njim u WL i dobro mi je znao zapaprit.

Sto se tice francuza, ja ih imam zadnjih 3 godine, koliko su dobri toliko znaju imat tako los dan, jucer me tip prebio, uvalio mi je 6 komada, nisam se sa loptom sastao.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
C3c1l kaže...

znaci da si pun coinsa ko sipak :)

btw. ja imam otkrice godine kod francuza, 77 CM Clément Grenier. 

Ma trošim sve na SBC.

Jedino što imam masu igrača u klubu pa mi olakšavaju rješavanje.

Pola ovih igrača što vidiš sam dobio u paketima ili preko rješavanja SBC-a.

Al neće nikako neki masni jebo ga ja.

Još imam složit 2 kluba za Kanea plavog.

Ne igram s Englezima, više sam to rješavao zbog paketa :)

A od tih 18 klubova što sam složio baš ništa nisam dobio.

Vrijedno spomena jedino iz Bayerna Martinez i Thiago, ali šteta što idu za siću.

Ovo ostalo kurac.

Čuvat ću ih za plavog Lewandovskog, trebat će 100% :P

[19xx] 4ntraks
17 godina
C3c1l kaže...

Lovio sam ja OTW Dembelea ali mi je bio previse love na kraju, debelo preko 400k.

Nisam ga jos probao ali susreo sam se sa njim u WL i dobro mi je znao zapaprit.

Sto se tice francuza, ja ih imam zadnjih 3 godine, koliko su dobri toliko znaju imat tako los dan, jucer me tip prebio, uvalio mi je 6 komada, nisam se sa loptom sastao.

Ja sam dembelea imao i prodavao u više navrata. zadnjeg sam kupio za 200k coinsa i držim ga u klubu i mislim da ga neću prodavati do kraja igre. Imam par dragih kartica kojih se neću riješiti ni u kom slučaju. Sinoć sam prodao motm thiaga jer ga je bilo malo na marketu pa sam za njega dobio 235k coinsa. Danas već ide za 200k coinsa a vidim da ga neki spominju kao novog motm s obzirom kaj je odigrao za repku iako sumnjam. Slab protivnik i dva asista nisu nešto što bi zaslužilo još jedan motm. Trenutno imam ovo i još par otw kartica koje ne koristim. Čekam ih jako dugo ali nikako da im se posreći pa da upadnu u totw i podignu si cijenu. Sane, bailly, mustafi, giuliano, embolo, schneiderlin

11 godina
movie kaže...

Ja cekam vikend da padnu cijene.Meni je osto jos atl.madrid i od reala samo kroosa trebam kupit.Meni se neda provodit sate na marketu da zaradim pa moram cekat ovakve evente da nesto kupim.

8 godina
neaktivan
ja sam poceo da otvaram pakete od 400 coinsa i da skupljam arapske igrace za sbc al somu.em se zaradjuje od tih pekova 5-10k dnevno sa malo srece em sakupljam igrace za sbc em cu na kraju dobiti i one pekove od sbc i 10k coinsa.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo mojih junačina sa kojim mislim otići do kraj u svim takmičenjima: http://www.futhead.com/17/squads/5424971/

Vjerovali ili ne za njih sam potrošio 1,167,000 coinsa (skupa sa zamjenama i rezervama). Uzeo kalkulator i redom zbrojio i nisam ni sam mogao vjerovati....Sve što sam stekao je bilo isključivo igrom tj., prilivom sredstava od nagrada. Ovi šupci iz EA mi nisu dali ništa, a otvorio sam toliko packova. Čak su mi i u mjesečnoj nagradi uvalili šrot da nemože biti veći.

Nalazim se u div 1 i mislim da konačno imam sve što mi je potrebno da se obračunam sa oponentima. U WL također dobro stojim i treba mi još nekoliko pobjeda da dohvatim mjesečni gold rank 2 u nadi da će mi uletiti igrač tipa npr., IF Martial, koji je bio moja želja za prošlu mjesečnu nagradu.

Budući da puno igram po tim bokovima, probao sam mnogo dobrih igrača na krilnim pozicijama, ali niti me jedan nije dojmio kao IF Valencia i IF Bolasie. Mnogo golova zabijam glavom tj., kada probijem bok i centriram u kazneni prostor na ovu mrcinu Bentekea koji ne prašta. "MaliVeliki" Kante i IF Gueye iako sitno djeluju igraju za četvoricu. Son zna dati i dupli hattrick na jednoj tekmi i on je moj čovjek za velike i ključne tekme.

U zadnjoj wl sam skupio 21 pobjedu i izgubio 15-ak tekmi sa po jedan razlike. Jebe me vrijeme i moram dosta forsirati da bi stigao sve odigrati jer oženjen sam čovjek.

Borim se kako znam i umijem jer ovi šupci iz EA nemaju millosti i stalno ih hvatam u nekim sitnim forama kojim žele masi ljudi sjebat živce.

Zaboravih napomenuti da sam lijepo zaradio prodajom pojedinih specijalnih kartica igrača atl. madrida. Npr., na IF Torresu sam uzeo preko 100k, a kupio ga za 25k, itd...Na taj način sam popolovio onu pušionu od skoro 300k za futmas packove, jer nisam dobio jebeno ništa.

Ako netko sulučajno sumnja u vjerodostojnost gornje poveznice: https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=ermQAOkunMzYT:FFA17PS4

tu je i De Gea, samo sam ga maknuo kako bi napravio mjesta za Mkhitaryana, ali on brani u drugoj varijanti momčadi.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put uto 28.3.2017 7:32 (TheMaverick).

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Zar vi stvarno vjerujete da je igra programirana tako da vas zahebe?

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Da i meni to nije jasno , a pogotovo za Moviea koji je kao i mi svi ispisao vamo toliko situacija skirptniga da mi ne treba nitko govoriti da ne postoji.

Prodat ču sve igrače za kojih 400k i tako igrati do petka i onda vidjeti što će biti za FUT rođendan.

Nada se padu cijena svih igrača, da će biti SBC bundeslige jer imam 150 igrača iz bundeslige u klubu a nikog ne koristim od njih.

Htio bih isprobati Aubameyanga,Vidala,Robbena...ovo ostalo vjerovatno nikad neću ni probati znate na koje igrače mislim...

U svakom slučaju složit ću sebi jendu momčad Barcelone bez MSN-a logično i složuit jednu momčad najdražih igrača općenito i isprobavati neke druge formacije tipa 442 kojima nisam dao puno šanse...

This time next year we'll be millionaires
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.3.2017 21:28 (Boixus Nois PS).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Daj nam neki tip za 442 fromaciju van onog što piše u futheadu za svaku formaciju.
This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
Ova priča oko pada cijena vam ne drži vodu nikako, ove godine je to nemoguće pogodit. Ja mislim da neće biti nikakvog značajnog pada cijena i ne prodaje nikoga, igram samo WL i jebe mi se. Tih 2 dana pokušavam igrati koliko mi dozvole i uživati, kad ne ide lagano alt+f4 jer nije zdravo toliko uništavati živce jer je tamo neki Kanađanin napravio poluproizvod.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

gdje bi se dalo povoljno nabavit fifu 17 za pc? blizi se sestri rodjendan pa razmisljam da joj poklonim :D

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Boixus Nois PS kaže...

Da i meni to nije jasno , a pogotovo za Moviea koji je kao i mi svi ispisao vamo toliko situacija skirptniga da mi ne treba nitko govoriti da ne postoji.

Što ti nije jasno za mene? Samo sam linkao par stranica i razmišljanja nekih ljudi. Svatko od nas ima svoje mišljenje pa tako i ja svoje. Nikako se ne mogu složiti s njihovim tvrdnjama "to je nogomet" i "to se događa u stvarnom nogometu". Da, neke stvari se događaju ali ne stalno i ne uvijek jednoj momčadi. Ako ja ovaj tjedan otvorim svaku tekmu s tri mrtvaca i sva tri njegov golman brani a protivnici mi iz prvog udarca skroz iskosa zabijaju gol, što da ja pomislim? Meni je to jebanje u mozak od strane ea sportsa. Na koji način ne znam.

Nije me briga je li to momentum ili samo glitch u igri ili neki treći propust igre. Ne interesira me. Mene igra jebe u tim situacijama i to je očito. Isto kao i svakodnevno plakanje o prekršajima. Ne može proći nekažnjeno ako me lik s leđa sruši na 16m a ja sam idem na golmana a onda meni da crveni jer sam uklizao u prostor kod korner zastavice i izbio loptu a lik pao preko mene. Linkao sam drukčija mišljenja i njihova objašnjenja. Ne da mi se ići u prepisku s njima je to nema smisla ali dobro je pročitati i takve stvari..

Evo, ja tvrdim da igram bolje i lakše s prosječnom momčadi nego momčadi nakrcanu IF karticama.  Lik tvrdi drukčije i opet se ne slaže da je bolja momčad hendikep

http://futfacts.com/2015/05/19/squad-handicapping/

14 godina
neaktivan
The_K kaže...
movie kaže...

Ja cekam vikend da padnu cijene.Meni je osto jos atl.madrid i od reala samo kroosa trebam kupit.Meni se neda provodit sate na marketu da zaradim pa moram cekat ovakve evente da nesto kupim.

I tako češ provest puno više sati na marketu nego da si prvo nešto zaradio i onda jednostavno išao buynow, buynow, buynow.. Složiš sve u nekoliko sati. Ovako razvlačit na dane, tjedne, mjesece....

8 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi,koliko naloga mozes da imas za Fifu 17 na pc,imam vec jedan ali planiram jos jedan pa da li ce to praviti problem neki.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Dextroza kaže...
naloga 

sta ti to znaci?

12 godina
C3c1l kaže...
Dextroza kaže...
naloga 

sta ti to znaci?

Vjerojatno misli uzet jos jednu fifu za drugi racun na originu i zanima ga hoce li to pravit problem. Pitaj u ea help jer ne vjerujem da je to itko drugi to radio.

8 godina
neaktivan
Origin nalog
8 godina
neaktivan
Bas to
16 godina
neaktivan
FIFA 17

ja se zbilja divim ovima igracima koji zavrsavaju u top 100,kako oni igraju strava ziher,danas igram najcudniju tekmu u ovoj fifi u preko 1200 tekmi nisam se osjecao ovako bespomocno,moji kao od papira,malo ga takne padaju ko kruske nemogu nista,a sudac nista,protivnik uklizava kao budala sudac nista ni prekrsaj ne svira trebao dobit barem 5-6 zutih,u 20 faulova od tih 20 mozda je sviro 3,a meni za svaki najmanji kontakt daje zuti,nisam  se smio priblizit protivniku odma zuti,klasicno remplanje rame uz rame,lik nije niti pao,meni da zuti,katastrofa

EUNE LOL: frenkySTYLE
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
Ryder007 kaže...

ja se zbilja divim ovima igracima koji zavrsavaju u top 100,kako oni igraju strava ziher,danas igram najcudniju tekmu u ovoj fifi u preko 1200 tekmi nisam se osjecao ovako bespomocno,moji kao od papira,malo ga takne padaju ko kruske nemogu nista,a sudac nista,protivnik uklizava kao budala sudac nista ni prekrsaj ne svira trebao dobit barem 5-6 zutih,u 20 faulova od tih 20 mozda je sviro 3,a meni za svaki najmanji kontakt daje zuti,nisam  se smio priblizit protivniku odma zuti,klasicno remplanje rame uz rame,lik nije niti pao,meni da zuti,katastrofa

Kad ti se to dogodi odi u custom tactics i stavi suprotnu brojku na slider za aggression. Ako ti je na 40 stavi na 60, a ako ti je oko 50 probaj 30 pa 70 pa vidi koji ce ti funkcionirat. Ja sam primijetio da kad netko ima male brze igrace poput dybale, gomeza, if ben yeddera itd i igra tako da trci cik cak kroz obranu da mi nizi aggression dosta pomogne jer mi tad obrambeni igraci ostaju na svojim mjestima i samo ja ga napadam, a kod viših igrača u napadu stavim veći aggression jer oni vecinom imaju losiji passing pa udvajanja dovode do njihovog pogresnog dodavanja i lakog uzimanja lopte. Kod ljudi sto imaju ronalda i ekipu se mozes nadat da ne znaju igrati, al vecinom se mozes jebat.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.3.2017 13:36 (jpantalon).
8 godina
neaktivan
Origin nalog
8 godina
neaktivan
Jos jedno pitanje,jel moguce da odem u PC igraonicu i da preko svog origin naloga (racuna) igram sa mojim UT

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice