FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.249
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Igram kvalifikacije za sledeci turnir vezem 3 pobede i udjem u 4 vodim i nestane mi struje..Brate mili ko da zivim u 15-tom veku jebem ti sve..Sad igraj ispocetka uff,sto sam hteo da polomim koliko sam ga udarao

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

U japanu kad su bili oni zemljotresi u tokiju nestalo struje, pre toga preko 100 godina se to nije desilo, ljudi mislili da je smak sveta,opsta panika i haos. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Kada sam u nedjelju vidio ovu MOTM karticu Howedesa, odlučim provjeriti cijenu, kad ono ide za 35k. Odlični statsi..., tako da se nisam dvoumio, jer dugo koristim njegovu NIF karticu i zadovoljan sam. Danas ću ga testirati i nadati se da će se ponašati u skladu sa statsima.

Za sljedeću WL sam i više nego spreman jer izmjenjujem squadove iz Bundeslige i La lige već dugo i neki npr. Mr. Godin ima preko 200 odigranih tekmi, tako da je slijedeća WL idealna prilika za novih 20+ pobjeda, a samim time zagarantirana mjesečna nagrada koja se sastoji od određenih gold IF kartica. Nadam se bar jednoj kartici iz liga 5-ice.

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

jel moze neko da mi pojasni pravila za turnir sad sto dolazis wikend..Koliko trebam da imam spanaca i nemaca? i koliko treba u prvu postavu,jel mogu svi spanci u prvu a 7 nemaca u izmenema?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 17
ruya kaže...

Sad moram prodati opet ove sto sam kupio engleze i francuze ne bi li sastavio spance i nemce za sl wl, koji smor, pa posle opet prodavati i kupovati u nedogled. 

Genijalan način kako smanjiti količinu coinsa u opticaju...

17 godina
Vladapfc kaže...

jel moze neko da mi pojasni pravila za turnir sad sto dolazis wikend..Koliko trebam da imam spanaca i nemaca? i koliko treba u prvu postavu,jel mogu svi spanci u prvu a 7 nemaca u izmenema?

Pa imaš na ulasku u WL zahtjeve pa ih pročitaj. Ner znam sada napamet..

14 godina
neaktivan
Vladapfc kaže...

Mogu. Isto tako može da ti je i cijela prva postava i sve zamjene iz španjolske/njemačke lige. Nebitno je koliko je kojih, već samo da su svi iz španjolske ili njemačke lige.

8 godina
neaktivan
soft kaže...
Vladapfc kaže...

Mogu. Isto tako može da ti je i cijela prva postava i sve zamjene iz španjolske/njemačke lige. Nebitno je koliko je kojih, već samo da su svi iz španjolske ili njemačke lige.

E hvala ti puno.

11 godina
protjeran
Neznam zašto ali ja mogu igrati samo sa kompletnim napadačima koji imaju snagu i brzinu tipa Morata i Laccazete...Sa njima milion golova a sa drugima skroz malo..
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Pošto sam osigurao iduću vikend ligu polako se pripremam za istu.

Sa Španjolcima sam igrao kratko na početku i nisu mi se svidjeli pa sam sve rasprodao i nikad ih više nisam koristio.

Neki dan sam dobio Carrasca pa mi je šteta ne uvrstiti ga u ekipu.

Koristio sam ga par puta u ovoj vikend ligi kao zamjenu za produžetke i solidan mi je bio.

Znači, složio sam ekipu od igrača koje imam, osim Felipea Luisa i Turana - njih lako kupim.

Malo me brine Chicarito u napadu jer sam neki dan igrao par tekmi s njim i promašio mi je par zicera, a u vikend ligi je to nedopustivo.

Turan i Felipe moraju biti u ekipi zbog chemistryja, ali sam mislio možda izbaciti Calhanoglua pa da stavim onog Portugalca iz Barce u sredinu ili Rakitića.

Kad bi to napravio onda u napadu može i neki iz Španjolske igrat, ali nemam pojma tko.

Ako netko ima kakvu preporuku pošto stvarno ne znam igrače iz Španjolske, a ne da mi se kupovat i trošit coinse i istraživat koji su dobri.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=dld1UFYMnMusY:FFA17PCC

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Kako vam se cini ? Ostalo mi 50 coinsa :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
super tim samo overralll smanji ako hoces da budes BEAST.....
8 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
super tim samo overralll smanji ako hoces da budes BEAST.....

realno ako mislis da ce to da promeni nesto varas se.igrao sam sa bronzanom klupom i isto je kao i sa normalnom samo nemas zamene bzvz.

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Sad moram prodati opet ove sto sam kupio engleze i francuze ne bi li sastavio spance i nemce za sl wl, koji smor, pa posle opet prodavati i kupovati u nedogled. 

Genijalan način kako smanjiti količinu coinsa u opticaju...

Daa, kad god prodajem igrace budu po par hiljada pa ovi skuplji i do 10k koinsa jeftiniji nego kad sam kupio iako uvek idem na najmanji bid ili snipe ali dzabe. 

8 godina
neaktivan
FIFA 17

U zadnje vrijeme igram karijeru sa Lyonom. Samo zapalo mi je za oko da svaka utakmica pocinje u 3 popodne. Glupo mi da svaku igram u isto vrijeme. Je li moguce podesiti da bude random terminu, osim da je namjestam ono prije utakmice.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad idem sve na market staviti, imam nekih 25 igraca, pa slagati nst za wl, ali sta sloziti nemam ni sam predstavu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Iskreno nemam pojma šta slagati za ovu WL, baš sam se uklopio sad u BPL sa IF Gabrielom Jesusom koji je nevjerovatan, ali razmišljam nešto jeftino složit.

Jedna preporuka, nemojte još kupovat squad za WL jer su cijene nekih igrača brutalno porasle, pričekajte kraj tjedna.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Sinoc sam igrao s ajednim ,prijateljsku ,klub mu je osnovan 2011 ,pobjedio me 2:0 ,nisam centra presao ,jednostavno tip zatvara sve puteve,igra u napadu kako hoce ,taj nivo nikad necu dostici ,dzaba se nerviram ..

Nije ovo za mene i moje godine !Vecina vas se za koju god sebi nabiti secer zbog ove igre .

Predajem se ......

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja slozio ove dve ekipe pa kako bude, verovatno ce biti jos neka promena ali otprilike sam napravio sta sam mogao sa toliko koinsa koliko sam imao. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17

Pre 2 dana nisi mogao da kupis gabriela jesusa jer niko ga nije prodavao mislim na obicnu karticu...Jutros ga kupim za 7000...Uzeo sam ga samo da preprodam 

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
Kako vam se cini ? Ostalo mi 50 coinsa :D

Nisam pobornik momčadi gdje pojedini igrač ima che 3/5 ili koji ti već che ima suarez.

Ja ovako nikada ne bih igrao niti slagao momčad. Kod hybrida i je poanta slaganja momčadi s maksimalnim che. No dobro, slažeš kako te veseli, no kada pitaš eto da i ja kažem svoje mišljenje. 

8 godina
neaktivan
Ljudi po vama za lijevi bok bundeslige dal je bolji Baba ili Šmelcer? Šmelcera sam koristio i ok je al niš posebno, dok Babu nisam koristio al vidim da ima odličan pace 86 ali fizika i defending su mu na 74

0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ja slozio ove dve ekipe pa kako bude, verovatno ce biti jos neka promena ali otprilike sam napravio sta sam mogao sa toliko koinsa koliko sam imao. 

Draxler na CDM? Meni je najbolji CDM bundeslige Luis Gustavo, i to već godinama. Ova brkata kartica je dušu dala za CDM poziciju.

11 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Draxler na CDM? Meni je najbolji CDM bundeslige Luis Gustavo, i to već godinama. Ova brkata kartica je dušu dala za CDM poziciju.

Slažem se, premjesti Renata na CDM, šta će ti Draxler tu?

17 godina
ddjuro92 kaže...
Ljudi po vama za lijevi bok bundeslige dal je bolji Baba ili Šmelcer? Šmelcera sam koristio i ok je al niš posebno, dok Babu nisam koristio al vidim da ima odličan pace 86 ali fizika i defending su mu na 74

Kaj ti znači pace u igri u kojoj svi stignu sve? Schmelzer mi je već par godina najdraži lijevi bočni u bundesligi. Prije babe bi stavio i rodrigueza i hectora. Naravno, netko drugi će imati neko drugo mišljenje tako da je najbolje da sam probaš kaj ti najviše odgovara..

8 godina
neaktivan
Movie uzel sam obojicu pa ćemo vidjet. Zasad mi Šmelcer u prednosti pa ak nebudem zadovoljan u wl, ide na klupu

0 0 hvala 0
17 godina
ddjuro92 kaže...
Movie uzel sam obojicu pa ćemo vidjet. Zasad mi Šmelcer u prednosti pa ak nebudem zadovoljan u wl, ide na klupu

Aj nisu skupi pa možeš isprobavati..

8 godina
neaktivan
E pa movie suarez je na 8 chem. verovao ili ne(iako ima jednu zutu liniju), na 3 ili 5 ga ni ja sigurno nebi koristio ali na 8 se ponasa bolje nego na 10.nisam ni ja za igranje na malim chem. gde igraci igraju van svojih pozicija tipa lm stavis na cm ili lb na cb ali ovako nije nikakav hendikep.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
FIFA 17
kakav je ovo update danas, 904mb? ne mogu nista nac na netu

0 0 hvala 0
17 godina
vaskeas kaže...
E pa movie suarez je na 8 chem. verovao ili ne(iako ima jednu zutu liniju), na 3 ili 5 ga ni ja sigurno nebi koristio ali na 8 se ponasa bolje nego na 10.nisam ni ja za igranje na malim chem. gde igraci igraju van svojih pozicija tipa lm stavis na cm ili lb na cb ali ovako nije nikakav hendikep.

Čudno da je na 8 s dvije crvene linije a bez zelenih ali ako kažeš, valjda je.. meni na futheadu pokazuje che6 u tvojoj kombinaciji..

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice