FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.227
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Jedno pitanje da li ce Embolo biti upgradovan???
13 godina
bole1819 kaže...

4. divizija za sad. Mislio sam još kupiti golmana i onda sastviti špance.Može mišljenje o ekipici

U ekipi imaš 3 igrača koje uopće ne srećem kod protivnika pa iz toga možeš izvući neke zaključke.

To su Cazorla, Silva i golman.

Ja bi ti preporučio jeftinog i odličnog golmana Buttlanda.

A ovu dvojicu u vezi možeš zamijeniti sa Fernandinhom, Hendersonom, Dembeleom ili Eriksonom.

[19xx] 4ntraks
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad i ja imam problem sa latency 2 crvene ili 3 zute crtice, ostalo mi jos 8 utakmica i mislio sad zavrsiti ali nista od toga ako bude ovako los signal

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
goust78 kaže..

Imaju dragi igraci i obicne kartice ! :)

Nisi pitao zašto ljudi vole igrati sa specijalnim karticama već si pitao zašto vole igrati s bolesnim timovima. Pod bolesno se smatra skupo. Kažem ti da ljudi vole igrati s njima dragim igračima. Uvijrk mam pogbu i aguera jer su mi drage kartice, no samo te dvije kartice su koštale preko milju coinsa što vrć spada u domenu skupih momčadi ili kako ih ti zoveš bolesnim timovima. E sad ako bih pogbu mogao kupiti za 10k coinsa meni bi bilo drago no nažalost ne ide..

8 godina
neaktivan
FIFA 17

zavrsio na kraju sa 21 pobedom iz 37 tekmi.igrao dobro ili ocajno kao ovaj vikend na kraju uvek gold 2.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Do elite 3 jako tesko stici, imam 21 pobedu i jos 8 tekmi, sto znaci da ne bih smeo izgubiti vise ni jednu, ali nemiguca misija, bio bih prezadovoljan i sa gold 1. 

Do kad traje wl nisam obracao paznju, do 7 sutra ujutro? Sinoc spavao samo 2 sata, plus mamuran, malo odspavati pa veceras probati zavrsiti. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.2.2017 17:16 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
bole1819 kaže...

4. divizija za sad. Mislio sam još kupiti golmana i onda sastviti špance.Može mišljenje o ekipici

U ekipi imaš 3 igrača koje uopće ne srećem kod protivnika pa iz toga možeš izvući neke zaključke.

To su Cazorla, Silva i golman.

Ja bi ti preporučio jeftinog i odličnog golmana Buttlanda.

A ovu dvojicu u vezi možeš zamijeniti sa Fernandinhom, Hendersonom, Dembeleom ili Eriksonom.

Branio mi je Begović al sam ga prodao da skupim za Sančeza,Fabianski mi je bio low cost rešenje. U vezi šta znam,iskreno sam imao u planu kasnije kupiti Turea i ostaviti Silvu zbog pass acc i driblinga.Od njega mi sve kreće. Usput,imaš predlog za špance do nekih 40k?

8 godina
neaktivan
FIFA 17

meni ovaj tjedan vikend liga uzasna, 12 pobjeda od 25 tekmi ,5 utakmica izgubio u 90 oj minuti plus 4 puta me pogodio skripting na 2:0,i jos jedna dve diskonekcije kod slabih protivnika i tjt

0 0 hvala 0
17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Kako kada je ozlijeđen već tri mjeseca?

11 godina
movie kaže...
goust78 kaže..

Imaju dragi igraci i obicne kartice ! :)

Nisi pitao zašto ljudi vole igrati sa specijalnim karticama već si pitao zašto vole igrati s bolesnim timovima. Pod bolesno se smatra skupo. Kažem ti da ljudi vole igrati s njima dragim igračima. Uvijrk mam pogbu i aguera jer su mi drage kartice, no samo te dvije kartice su koštale preko milju coinsa što vrć spada u domenu skupih momčadi ili kako ih ti zoveš bolesnim timovima. E sad ako bih pogbu mogao kupiti za 10k coinsa meni bi bilo drago no nažalost ne ide..

Eh da ja imam 600k coinsta pa da si Ibru kupim to bi bilo lijepo

8 godina
neaktivan
Zavrsio wl u gold 2, moglo je bolje a i gore bit. Uglavnom zadovoljan sam

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Kako kada je ozlijeđen već tri mjeseca?

Nisam znao da je povredjen...

edit: ne znam da li se secas kada sam postavljao video tj youtubera navodno pro player igraca danas je u turniru u majamiju ispao, klinci ga razvalili bukvalno....

17 godina
Red_Star_Forever kaže...

Nisam znao da je povredjen...

Pa slomio je nogu prije više od tri mjeseca. Trebao bi se vratiti negdje u 4 mjesecu.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi de mi recite zbog cega vecina velikih klubova nemaju licence kopački kad igram na pc sa prijateljem?? ima u carier modu i kad igram division, al kick of nema, zbog cega je to tako jel zna neko, i jel se moze namjestit da budu kopacke ko u ostalim modovima??

miki12345

0 0 hvala 0
17 godina
miki12345 kaže...

Ljudi de mi recite zbog cega vecina velikih klubova nemaju licence kopački kad igram na pc sa prijateljem?? ima u carier modu i kad igram division, al kick of nema, zbog cega je to tako jel zna neko, i jel se moze namjestit da budu kopacke ko u ostalim modovima??

Blago tebi! Od svih problema u ovoj igri tebe muče kopačke? Ja niti ne znam da uopće postoje niti ih vidim kamerom s kojom igram.

13 godina
bole1819 kaže...

Usput,imaš predlog za špance do nekih 40k?

Ne igram s njima uopće tako da nemam pojma, a bogami niti susrećem puno protivnika koji igraju s njima.

[19xx] 4ntraks
11 godina
FIFA 17

Nakon odigranog wl shvatio sam da sa BPL-om vise nikad necu igrat kroz tih 25 tekmi promijenio sam 10-tak igraca i igrao sa 6 razlicitih formacija.Kupio sam onog naradjastog Mane-a i uopce nije vrijedan tih coinsta.Niti jedan obranbeni nije sposoban izbit loptu glavom iz svog sesnaesterca vec svi moraju prvo stopat loptu ili uopce se ne potrude skocit da izbiju loptu vec puste suparnickom napadacu da je pobere pa ja onda moram molit boga da ovaj promasi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
miki12345 kaže...

Blago tebi! Od svih problema u ovoj igri tebe muče kopačke? Ja niti ne znam da uopće postoje niti ih vidim kamerom s kojom igram.

heheh ja ih vidim pa me zanima, a jel znas mozda kako to resiti??

miki12345
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Aaa jedva 25 pobeda skupih i napokon gold 1, imao 21 pobedu i 8 utakmica za odigrati, puno sam kiksao veceras ali uspeo sam ipak nekako. Jedan savet za ostale koji igraju wl ne ostavljajte puno utakmica za nedelju posle podne i navece, izgleda da ostanu najbolji, mene od ovih 8 sto sam igrao skim god me spojilo ima li su ronalda i suareza, nejmara itd, samo jedan nije imao, mislio sam da necu uspeti dogurati do 25 pobeda kad sam video skim me spaja al uspeo sam ipak nekako. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

U fifu 15,16 i 17 sam dosao do 5. div u fut-u ,dalje ne ide jbg .

Ako je za utjehu i ovi Balkanski yt sy tu negdje. Mudja,Bogdan ,Veki smrad,Tapir itl.

Ljudi objektivno igraju mnogo bolje od mene pa su opet zaglavili na sredini tabele .

Ne mogu ni da zamislim kako se igra u wl ili u niskim div. !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Očekivao sam najgoru WL jer MI nije sjela momčad iz PL i dok sam ju testirao prije WL uspio sam se srozati iz div 1 u div 4. Uhvatila me tolika panika i žal za nekim igračima koje sam prodao kako bi kupio igrače iz PL, da sam od sve muke frknuo na market pojedine igrače za koje sam izdvojio više coinsa i vrati natrag Griezmanna i  IF Torresa.

Velim sebi ako mi ne ide u seasons, kako li će tek biti za vikend. Ostavim ove iz PL i sa svojim Bundesligašima i A. Madridom odradim div 4 bez poraza i malo dođem sebi. Vikend liga samo što nije počela, ovi iz PL  ne ulijevaju povjerenje, a nema me u div 2 iz koje uvijek nađem način da uletim u div 1 i na taj način se kvalifikujem za narednu wl.

U petak krenem laganini i krajnje oprezno, znajući kakvu sam hvariju doživio i nakon prvog tjesnog poraza, krenule su pobjede. Budući da sam odstranio neke igrače i zamjenio ih drugim, osjetio sam da se momčad dobro drži. Kako je vrijeme odmicalo i tekme prolazile bio sam sve sigurniji da sam složio dobitnu kombinaciju. Odbrana je nevjerovatno dobro šljakala a Čech branio vanserijski svih 40 tekmi. Stvarno neznam što je bio razlog, ali Čechu je nešto vraški odgvaralo i čupao me iz mrtvih. U FIFA 17 do sada nisam vidio niti jednog vratara na ovom nivou, pa ni u protvničkim ekipama.

Ispred Čecha su bila 2 stupa odbrane Smalling i Koscielny, a na bokovima Bellerin i Shaw. iMAO SAM Walkera na RB, ali mi je Bellerin nekako bolji. S druge strane, godinama koristim Azpilicuetu koji je dobar i u ovoj fifi, ali Shaw je malo bolji na toj poziciji.

Sredinu su držali nevjerovatni "MaliVELIKI"Kante i Ramsey. ovo MaliVELIKI sam urlao svaki put kada Kante zabije, a Ramsey me oduševio jer sam ga slučajno stavio u prvih 11, čisto da vidim kako će reagirati i igrao je za dvojicu, a Kante za 4 igrača. Na krilima su svoj doprinos  dali Shakiri i nevjerovatni Bolasie, a u napadu derač guzova D. Costa i Remy.

Ostvarili smo 22 pobjede, primili nikad manje golova uz dosta nesretno izgubljenih tekmi. Da sam imao 40 team fitnes kartica, dogurali bi smo najmanje do gold rank 1, jer sam  ovih nevjerovatnih 11 odmarao svaku 2. tekmu.

Evo ekipe skupa sa zamjenama: http://www.futhead.com/17/squads/4716521/

Croatian Football Club Mavericks

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

Evo ekipe skupa sa zamjenama: http://www.futhead.com/17/squads/4716521/

Sa " nikakvom, " ekipom imas 22 pobjede ,svaka cast !

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Sad moram prodati opet ove sto sam kupio engleze i francuze ne bi li sastavio spance i nemce za sl wl, koji smor, pa posle opet prodavati i kupovati u nedogled. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

U subotu odigrao najzanimljiviju utakmicu ikad u WL :D ubijao sam lika, bio bolji, 3:0 na poluvremenu, kontao lagano privedem tekmu kraju. Od 45 do 55 minute lik dao 3 gola, evidentno je momentum bio uključen jer to što sam primio nije bilo normalno. U 70-toj lik dao za 4:3, znači gubio sam nakon što sam prije toga vodio 3:0. Na kraju u 85-toj dam gol za 4:4 i produžeci se igraju. Cijelo vrijeme sam bolji, 1 na 1 šanse, bolje prilike, jednostavno sam bolje igrao ali šanse nisu ulazile. I nakon toga u 115-toj minuti dam gol za 5:4 da bi u 120-toj primio gol za 5:5 i išli na penale u kojima sam na svu sreću dobio iako sam bio uzaostatku za jedan gol (obranio golman)... znači jedna od najboljih i najzanimljivijih tekmi ikad :D ali i dalje ne mogu vjerovati da je lik dao 5 golova, a relano je treba 1-2 plafon da igra nije namještena...

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

U subotu odigrao najzanimljiviju utakmicu ikad u WL :D ubijao sam lika, bio bolji, 3:0 na poluvremenu, kontao lagano privedem tekmu kraju. Od 45 do 55 minute lik dao 3 gola, evidentno je momentum bio uključen jer to što sam primio nije bilo normalno. U 70-toj lik dao za 4:3, znači gubio sam nakon što sam prije toga vodio 3:0. Na kraju u 85-toj dam gol za 4:4 i produžeci se igraju. Cijelo vrijeme sam bolji, 1 na 1 šanse, bolje prilike, jednostavno sam bolje igrao ali šanse nisu ulazile. I nakon toga u 115-toj minuti dam gol za 5:4 da bi u 120-toj primio gol za 5:5 i išli na penale u kojima sam na svu sreću dobio iako sam bio uzaostatku za jedan gol (obranio golman)... znači jedna od najboljih i najzanimljivijih tekmi ikad :D ali i dalje ne mogu vjerovati da je lik dao 5 golova, a relano je treba 1-2 plafon da igra nije namještena...

Odma čim sam pročitao ovo "kontao lagano privedem tekmu kraju", ja još nakon 3 mjeseca kada povedem 1:0,2:0 provodim tekme kraju i uvijek znam ako se opustim da ću izgubiti ali ne mogu to prestat radit da se opuštam nakon 1:0,a pogotovo na 2:0.Ove WL me koštalo sam start jer sam bio 2-4 što je daleko najlošiji moj start ove godine,pa sam završio sa 26 pobjeda uz 2 tekme koje nisam odigrao pošto nisam imao šanse za elite.Da sam samo malo bolje startao, elite bi pokucao na vrata.Šteta..

10 godina
neaktivan
nidjoPro kaže...
CrazyMan kaže...

Odma čim sam pročitao ovo "kontao lagano privedem tekmu kraju", ja još nakon 3 mjeseca kada povedem 1:0,2:0 provodim tekme kraju i uvijek znam ako se opustim da ću izgubiti ali ne mogu to prestat radit da se opuštam nakon 1:0,a pogotovo na 2:0.Ove WL me koštalo sam start jer sam bio 2-4 što je daleko najlošiji moj start ove godine,pa sam završio sa 26 pobjeda uz 2 tekme koje nisam odigrao pošto nisam imao šanse za elite.Da sam samo malo bolje startao, elite bi pokucao na vrata.Šteta..

Dzabe sve ovo bez elite 3 makar

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Da, ovo je definitivno lekcija za ubuduće, nema opuštanja ni nakon 3:0, trpaj što više možeš... Ja sam kontao da će lik rage quitat, ali ništa, u 10 min se sve preokrenilo, igra mu dala momentum i dao 3 gola, ja gledam, smijem se i ne vjerujem šta se događa... Ali sam znao da ću dati još koji gol jer sam bio bolji cijelu tekmu, obrana mu je curila na sve strane.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Da, ovo je definitivno lekcija za ubuduće, nema opuštanja ni nakon 3:0, trpaj što više možeš... Ja sam kontao da će lik rage quitat, ali ništa, u 10 min se sve preokrenilo, igra mu dala momentum i dao 3 gola, ja gledam, smijem se i ne vjerujem šta se događa... Ali sam znao da ću dati još koji gol jer sam bio bolji cijelu tekmu, obrana mu je curila na sve strane.

To se meni dogodilo prekjucer, lik mi je u 10 min utrpao 3 komada i to niti manje ni vise nego sa Zazom?! Igrac koji nema 3 tekme u kriz pogađao je nemoguce, a Baily-a i Smallinga mi je razbacivao po 16-tercu, Cech na golu kao da ga nema, ona standard momentum prica. 

Na kraju sam izgubio tu tekmu, malo bacao gamepad u pod, ugasio i sad sam na miru sljedecih 10tak dana.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ova fifa ima 10 razlicitih gejmpleja nekad se vuku po terenu ko prebijeni, danas lete ko da su na dopingu. 

Moj PC  
2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice