FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 655.084
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Može pomoć za složit SBC sa 6 igraca, uvijek mi neki kurac fali, baš sam tele

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: FIFA 17
C3c1l kaže...

http://www.futwiz.com/en/fifa17/squad/1060570

http://www.futwiz.com/en/fifa17/squad/1071878

Zaboravio sam ti napomenuti da ih moraš imati u klubu inače ako ih kupiš chem će im biti 9.

Onda moraš odigrat 10 tekmi s njima jbga.

Ja to obično riješim na offline i predam 10 tekmi na brzaka i voila :)

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 17:56 (Skilledžija).
13 godina
neaktivan
citao sam poslenje postove vezano za if colemana i mislite da ce mu se cena povecati kada prodje ovo ludilo kooje traje? posto sam ga dobio u onom paku gde trba da sastavis SBC sa 6 igraca????
14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi, pa jel ovo jebeno moguce?? Likovi imaju 91 i 92 rated timove.. jebem im pleme, odkud im to?

Od ovog sto ima 91 rated sam izgubio 1-0, smrad je poceo laggat i u 87 minuti mi zabije. A ovaj sto ima 92 rated ekipu, lik nema blage veze igrat. Dobio me 4-2 samo zato jer su mu igraci bar 300 puta skuplji i bolji od mojih..

Btw, to su timovi iz vikend ljige.. :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 29.1.2017 23:11 (ReventoN).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

kako me nerviraju ovi marquee matchupsi kad treba sloziti neke random lige gdje ne postoje gold igraci tipa hyundai league...

Treba će mi oko 40k da ih slozim jer se ne moze nista naci ispod 35-4k na buy now od igraca cm-cam itd...

I to uvijek daju ovu retrdiranu postavi sa 4 u obrani 2 zadnja vezna i rombom u sredini sa napadačem...

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Planiram ovako neku ekipu da slozim kad skupim dovoljno koinsa, ima li nekih sugestija uglavnom odbrana i napad bi bio taj a u veznom redu ko bi se najbolje uklapao to trazim, nzm zasto mi je kemistri 99. 

Edit: evo ova druga ali je jos skuplja :-\

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 5:19 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Zaboravio sam ti napomenuti da ih moraš imati u klubu inače ako ih kupiš chem će im biti 9.

a zato me vjerojatno i jebe, jer mi fali 2-5 chem svaki put

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Stigao je Grizi kao najskuplje pojačanje ikada i zadovoljan sam. Sada to izgleda ovako: http://www.futhead.com/17/squads/4262867/

Svi osim Grizija i Oblaka imaju +/- 100 nastupa i dobro se drže. Ovaj Mangala je toliko dobar da ga jednostavno stalno guram, bez obzira što ga mogu zamjeniti zvučnijim stoperom. Isto vrijedi i za Williamsa, jer vrhunski odrađuje posao..., još kada bi imao 5*weak foot, ne bi ni maštao o Baleu. ;)

Da me nisu jebali futmas packovi, mogao sam sada imati sbc Juanfrana i još koju IF karticu od igrača A. Madrida, radi jačeg dojma, ali može i ovako.

Imam i ekipu iz Bundeslige sa kojom mi ide dobro, samo bi još volio imati A. Vidala i to je to.

Vikend ligu sam odradio uspješno s obzirom da sam osigurao narednu, što mi je uvijek primarni cilj.

EDIT:

Može li mi netko odgovoriti, vrijedli li IF Broz (CM) uloženih coinsa? Ima bolesne statse pa me zanima kakav je na terenu?

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 9:20 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
17 godina
Skilledžija kaže...
C3c1l kaže...

Sada si otkrio zašto ljudi izlaze iz tekme u prvoj minuti sa smiješnim momčadima. Zbog sbc. Pametniji to riješe kroz offline tekme a nazovimo ih pokvareni kroz online tekme.

Inače jučer završio na hitnoj zbog nogometa te sam došao ujutro doma i propustio vjerojatno hrpu lijepih prilika za zaradom. Ajde bar sam živ ostao. Tako je to kada u mojim godinama i dalje igram nogomet a imam fibliraciju atrija. Zajebanciji je došao kraj i mislim da sam jučer odigrao zadnju tekmu. Sad neko vrijeme ne smijem niti fifu igrati dok mi se stanje ne stabilizira. Krene tekma, adrenalin i odmah mi srce brže kuca. A taman sam mislio kako sam se zaliječio od početka prošle godine kada sam zbog iste stvari završio u bolnici. Znam da je patetika ali novu šansu neću propustiti, od danas samo zdrav život pa dok traje...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Sada si otkrio zašto ljudi izlaze iz tekme u prvoj minuti sa smiješnim momčadima. Zbog sbc. Pametniji to riješe kroz offline tekme a nazovimo ih pokvareni kroz online tekme.

Inače jučer završio na hitnoj zbog nogometa te sam došao ujutro doma i propustio vjerojatno hrpu lijepih prilika za zaradom. Ajde bar sam živ ostao. Tako je to kada u mojim godinama i dalje igram nogomet a imam fibliraciju atrija. Zajebanciji je došao kraj i mislim da sam jučer odigrao zadnju tekmu. Sad neko vrijeme ne smijem niti fifu igrati dok mi se stanje ne stabilizira. Krene tekma, adrenalin i odmah mi srce brže kuca. A taman sam mislio kako sam se zaliječio od početka prošle godine kada sam zbog iste stvari završio u bolnici. Znam da je patetika ali novu šansu neću propustiti, od danas samo zdrav život pa dok traje...

ne znam dal da ti napisem da si LUD ili GLUP.

uglavnom ja uopce ne igram vise, drkam tu i tamo po marketu kad me uhvati i kad su ovi SBC-ovi, ne pada mi na pamet da se vise nerviram.

9 godina
neaktivan
C3c1l kaže...
movie kaže...

uglavnom ja uopce ne igram vise, drkam tu i tamo po marketu kad me uhvati i kad su ovi SBC-ovi, ne pada mi na pamet da se vise nerviram.

Igram friendly i to lagano ,pocnemo ,ja dam loptu protivniku pa onda polako bez pritiska.

Obicno ljudi prihvate pa onda zajebancija . :)

Ako ima momentuma ,stekanja ,lijepo izadjem ...

4-5 dnevno taman ! :)

Ako bude nerjeseno zabijem sebi gol,necu ni produzetke da igram ...

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 10:40 (goust78).
14 godina
neaktivan
movie kaže...
Marijooo kaže...
Movie bi mogo rec ako nije tajna za koliko coinsa sad uzimas fitness kartice i za kolko ih mislis poslje prodavat? I to mislis na gold squad fitness ili?

Da, gold squad fitness. Gle, prije ovog vikenda na PS4 fitness kartice su išle za 1600 coinsa. Ja sam ih danas kupovao za 750, 800 i 850 coinsa. Tu cijenu možeš dobiti jedino na 59 minuti i dereš koliko ih ima. Nisam poslije puno visio na marketu već sam malo uz rukomet uzimao tako da sam završio na 330 kartica. Znači neki prosjek je 800 coinsa. Pričekat ću par dana i s njima na market po 1500/1600 coinsa. To je po kartici zarada od 700 coinsa. Nikud mi se ne žuri. Do sada sam ih sve prodao po toj cijeni pa se nadam da ću i ove. Bitno je da sam kreiraš cijenu jer kada staviš 100 kartica s istom cijenom i to razvučeš na deset stranica imaš masu ljudi koji kupuju po jednu karticu i ne gube previše vremena. Stisnu stranicu dvije, vide sve ista cijena i kupe. S masom možeš prodati karticu neki put skuplje nego što ona objektivno vrijedi. S tom logikom idem uvijek. Nikada ne stavim 10 kartica. Kada prodajem fitness ili contracts kartice stavljam ih 100 komada koliko mi stane na moju transfer listu.

Točno na taj način sam ja došao do svojih momčadi. Kasnije i malo trejdanja s legendama, ali fitness kartice su uvijek bile glavni izvor i garantirani profit. Sporo, ali sigurno bez ikakvog rizika (a i ne treba ti nikakvo posebno znanje).

17 godina
C3c1l kaže...

Ma ne živciram se ali neke tekme znaju biti napete pa mi malo proradi adrenalin i ubrza se rad srca. Prebacio sam se samo na online prijateljske tekme jer imam filing da su poštenije.  No ovaj tjedan uzimam pauzu dok mi se stanje ne stabilizira da ne bude naslov, umro igrajući fifu.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 12:27 (movie).
10 godina
A gle, ako ce se ikome to desiti jednog dana, to ces biti ti 😊

Salu na stranu, zaboravi fifu neko vrijeme, nije vrijedno zivaca, a u tvom slucaju i vise nego zivaca... Sve najbolje i cuvaj se, ipak je zdravlje najvaznije. Takoder ne igram fifu 2 mjeseca iz zdravstvenih razloga, nego sad pokusavam malo na marketu zaradit, i iskreno i ne fali mi bas dnevna doza zivciranja.
8 godina
neaktivan
show must go on

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
TheMaverick kaže...

EDIT:

Može li mi netko odgovoriti, vrijedli li IF Broz (CM) uloženih coinsa? Ima bolesne statse pa me zanima kakav je na terenu?

da definitivno vrijedi,ja ga imam,strava od igraca, zabio oko 20 iz 40 tekmi mislim,brz je i prodoran,agilan,a snazan, odlican pass,dosta golova iz daljine s njime zabio,ja ga imam na CAM,pa mozda zato i daje puno golova,

EDIT: nije 25 nego 19 golova, i 16 asistencija

EUNE LOL: frenkySTYLE
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.1.2017 15:44 (Ryder007).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja od Nove Godine odigrao mozda par online utakmica iz sličnog razloga kao movie. Mislim se pa koja san ja budala da to sebi dozvoljavam, mali me nešto dođe pitat a ja ga onako nervozan otkantan. To je bio kraj nerviranja zbog ove debilne igre. Prebacio se na Division i nba u slobodno vrime i uživam ko nikad do sad. Fifu je izmislio sam vrag i nema šanse da se opet onako zakačim.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Još davno sam ja tvrdio da je FIFU izmislio George Soros glavom i bradom.

PSN: RayzCRO

3 0 hvala 0
13 godina
balky1911 kaže...

Mislim se pa koja san ja budala da to sebi dozvoljavam, mali me nešto dođe pitat a ja ga onako nervozan otkantan. To je bio kraj nerviranja zbog ove debilne igre.

E baš, zato ja igram dok ne izgubim utakmicu kad izgubim onda ostavljam sve, najbolja taktika.

11 godina
protjeran
FIFA 17

Danas u 2 utakmice bez pretjerivanja 6 stativa i prečki...Protivnik što opuca to i uđe...Izgubim par tekmi par primim u 90.minuti gol i onda doijem lika 6-0 sve što sam pucao je ušlo...

Ali mi se gadi ova igra to je čudo.

U draftu igram odlično do 3 kola...Ide na produžetke utakmica povedem 1-0.

Zatim lik dobije faul na centru i svi mu odu na skok.Njegov nadskoci mog moj golman obrani,zatim mu se odbije u mrtvi kut otprilike 10 metara od prve stative i lik sa Albom zabije škaricima dok je moj golman bio van terena te je bio 

zapeo za prvu stativu i stojao van terena.

Reko dosta,složim neki SBC i dobijem De geu u packu...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
balky1911 kaže...

Ja od Nove Godine odigrao mozda par online utakmica iz sličnog razloga kao movie. Mislim se pa koja san ja budala da to sebi dozvoljavam, mali me nešto dođe pitat a ja ga onako nervozan otkantan. To je bio kraj nerviranja zbog ove debilne igre. Prebacio se na Division i nba u slobodno vrime i uživam ko nikad do sad. Fifu je izmislio sam vrag i nema šanse da se opet onako zakačim.

Ja sam vise puta Boga opsovao i sve sto ide uz to u ove 2 god . nego u citavom zivotu a imam punooo god.

Sad igram prijateljske i poneku u div. u futu ...

Kaze kcerka da sam poludio od kad igram fifu ..

Odem na posao i samo o fifi razmisljam ...

Gadna navlaka ......

Nikad se ne raspravljaj sa budalom neko sa strane nece primjetiti razliku!
Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2017 7:37 (goust78).
14 godina
neaktivan
FIFA 17

ala me namamili ovim packovima, potrošio valjda 30k i dobio kur*c, jedino je dobro što sad imam fitness i contract kartice

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Mislio sam sloziti neku jacu ekipicu za vikend ligu ali nzm koliko je to isplativo zbog cimanja oko fitnes kartica, ili je bolje da zadrzim dve slabije ekipe i da ih menjam kao i do sad? Nemam ja volje traziti stalno fitnes kartice. Igram sa ove dve ekipe stim sto cu iguaina uzeti mesto bake. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Osvojim draft a najbolji igrac u packu srbin iz benfice 79 rated...
Odlicno
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
FIFA 17

Ma ti packovi su cista prevara,jucer sam rijesio 5,6 squad challenga i nisam dobio nista dobro u packovima najveci rating mi je bio 81

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Koliko bese treba pobeda u vikend ligi da bi se obezbedilo ucesce u sledecoj? Znam da je bilo reci o tome ali nmg sad naci na kojoj je stranici, na ps verziji me zanima. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

Nasao sam na netu ako je to tacno 18 pobeda je neophodno ili ti gold 3

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ruya kaže...

da,tocno je treba ti minimalno 18 pobjeda

EUNE LOL: frenkySTYLE
10 godina
neaktivan
Ryder007 kaže...
ruya kaže...

da,tocno je treba ti minimalno 18 pobjeda

Taman sam toliko i imao i jos 2 utakmice za odigrati ali nisam ih ni igrao jer za gold 2 treba 21 pobeda, posto nisam bio siguran koliko treba pobeda da se osigura sledeca vikend liga igrao sam juce kvalifikacije i lagano iz prve se kvalifikovao sve 4 tekme dobio sam sa 3+ gola

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja ne znam zasto se vi uopste nervirate oko fife, ne treba ni najmanje, kad igra ne zeli da pobedite onda i necete cist dokaz je sad sto sam odigrao jedno 6-7 utakmica, popravio sam dosta igru od juce i mislio sam napokon uci u prvu diviziju ali nije tako mislila i igra, skripting ili sta vec, ni jedna pobeda od tih utakmica iako sam od svakog protivnika bio najmanje duplo bolji i imao i po 20 suteva na gol, ukupno 10 stativa, precki 1 na 1 staridz panjina teska, prodao sam ga odmah, smejao sam se sta mi se desava, nisam se ni najmanje iznervirao ispadanjem u 3 diviziju pored odlicne igre, nemojte se ljudi nervirati jer je sve namesteno igrajte da se zabavite ako je ikako moguce, ovako kad vidite da ne ide posle 2-3 tekme treba odustati, ja nisam hteo bas da vidim dokle sve to ide i ide do 3 divizije haha, a da ne pricam da sam popio par puta odlucujici gol u 90'

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice