ma mislim da se OTW mustafija mora prodati prije nego izađe TOTW... i da bude u njemu, obična IF kartica ne bi trebala ići za više od 80-90k (na XB bar, trenutno je tu cijena OTw 160k).
Ja sam jednu danas prodao za 190k a uzeo sam je za 110k coinsa u nedjelju. Drugu sam uzeo za 120k coinsa i sad me svrbi. Prodati ili je ostaviti. Možda bih je ostavio sebi za igrati kada bih znao da će dobiti upgrade. Ako ne dobije meni je bezvrijedna. Budem je noćas stavio na market kada je slabija ponuda pa su i cijene nešto više pa da vidim. Gledam cijene su bolesno skočile nekim karticama sif hazard je sada preko 1.3 milje a dobit će sigurno upgrade. Kante već sada ide preko 630k coinsa. Razmišljam da sve prodam po stoti put i idem slagati hybrid španjolaca i nijemaca. Intrigira me suarez mjesecima a opet s druge strane imam odlično posložene nijemce i engleze. Nisam pametan. Išao bih na ovo... prespavat ću i dobro razmisliti.
Suarez je fantastičan i zbilja ga moraš probati. IF Montoya mi je bio tak-tak nije se pokazao ništa bolji od Carvajala, dok mi je Messi dvije razine iznad Balea.