FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 654.527
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...
soft kaže...

ma mislim da se OTW mustafija mora prodati prije nego izađe TOTW... i da bude u njemu, obična IF kartica ne bi trebala ići za više od 80-90k (na XB bar, trenutno je tu cijena OTw 160k).

Ja sam jednu danas prodao za 190k a uzeo sam je za 110k coinsa u nedjelju. Drugu sam uzeo za 120k coinsa i sad me svrbi. Prodati ili je ostaviti. Možda bih je ostavio sebi za igrati kada bih znao da će dobiti upgrade. Ako ne dobije meni je bezvrijedna. Budem je noćas stavio na market kada je slabija ponuda pa su i cijene nešto više pa da vidim. Gledam cijene su bolesno skočile nekim karticama sif hazard je sada preko 1.3 milje a dobit će sigurno upgrade. Kante već sada ide preko 630k coinsa. Razmišljam da sve prodam po stoti put i idem slagati hybrid španjolaca i nijemaca. Intrigira me suarez mjesecima a opet s druge strane imam odlično posložene nijemce i engleze. Nisam pametan. Išao bih na ovo... prespavat ću i dobro razmisliti.

Suarez je fantastičan i zbilja ga moraš probati. IF Montoya mi je bio tak-tak nije se pokazao ništa bolji od Carvajala, dok mi je Messi dvije razine iznad Balea.

16 godina
neaktivan
soft kaže...
movie kaže...
soft kaže...

ma mislim da se OTW mustafija mora prodati prije nego izađe TOTW... i da bude u njemu, obična IF kartica ne bi trebala ići za više od 80-90k (na XB bar, trenutno je tu cijena OTw 160k).

Ja sam jednu danas prodao za 190k a uzeo sam je za 110k coinsa u nedjelju. Drugu sam uzeo za 120k coinsa i sad me svrbi. Prodati ili je ostaviti. Možda bih je ostavio sebi za igrati kada bih znao da će dobiti upgrade. Ako ne dobije meni je bezvrijedna. Budem je noćas stavio na market kada je slabija ponuda pa su i cijene nešto više pa da vidim. Gledam cijene su bolesno skočile nekim karticama sif hazard je sada preko 1.3 milje a dobit će sigurno upgrade. Kante već sada ide preko 630k coinsa. Razmišljam da sve prodam po stoti put i idem slagati hybrid španjolaca i nijemaca. Intrigira me suarez mjesecima a opet s druge strane imam odlično posložene nijemce i engleze. Nisam pametan. Išao bih na ovo... prespavat ću i dobro razmisliti.

Suarez je fantastičan i zbilja ga moraš probati. IF Montoya mi je bio tak-tak nije se pokazao ništa bolji od Carvajala, dok mi je Messi dvije razine iznad Balea.

A jebote led koji sastavi :D

17 godina
soft kaže...

Problem je kod messia što postoji mogućnost da dobije upgrade pa je u ovome trenutku nesplativo investirati toliko novca u karticu kojoj cijena može osjetno pasti. U svakom slučaju neću se rješavati najskupljih kartica prije zimskog upgradea i neću investirati u nif kartice koje mogu dobiti upgrade. Tko ima hazarda, sancheza, messia i aubameyanga mislim da je pravo vrijeme da ih se riješi.

Ode sinoć i drugi mustafi za 190k coinsa. Stavio sam od prodaje tih dviju kartica 140k coinsa u džep i nisam htio riskirati jer je i ovo lijepa zarada za par minuta truda koliko sam uložio u njih. Možda bi večeras zarada bila i veća a možda i manja. Na kraju sam zadovoljan. Idemo dalje. Žao mi što jučer nisam uspio upecati sowa jer već noćas je na toj kartici bila zarada od nevjerojatnih 300k coinsa. Kad se sjetim idiota koji su ga stavljali buy now za 100k coinsa. Ljude prosere pack i onda ga ne znaju unovčiti.

14 godina
neaktivan
movie kaže...
soft kaže...
 U svakom slučaju neću se rješavati najskupljih kartica prije zimskog upgradea i neću investirati u nif kartice koje mogu dobiti upgrade. Tko ima hazarda, sancheza, messia i aubameyanga mislim da je pravo vrijeme da ih se riješi.

Točno to, imam i Hazarda i Messia ali ih ne mislim prodavati iako bi na Messiu zaradio oko 200k. Na njihovim mjestima trenutno nema (meni) boljih kartica, a opet kada (i ako (nekako sumnjam da će Messi dobiti upgrade)) budu upgrejdani cijena će im biti previsoka. Uz to, pitanje je kada će EA izdati te nove kartice i čekanje pada cijena postojećim da bih zaradio 100-200k... nekako mi se neda.

8 godina
neaktivan
FIFA 17

kakav je ovo opet update danas od 560 MB? ne mogu naći na netu ništa official

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 14:20 (dr4zh3n).

0 0 hvala 0
17 godina
soft kaže...

Točno to, imam i Hazarda i Messia ali ih ne mislim prodavati iako bi na Messiu zaradio oko 200k. Na njihovim mjestima trenutno nema (meni) boljih kartica, a opet kada (i ako (nekako sumnjam da će Messi dobiti upgrade)) budu upgrejdani cijena će im biti previsoka. Uz to, pitanje je kada će EA izdati te nove kartice i čekanje pada cijena postojećim da bih zaradio 100-200k... nekako mi se neda.

Prve nadogradnje kreću početkom sljedećeg mjeseca. Po meni nije loše recimo prodati sada nif hazarda koji će ziher dobiti nadogradnju. Sada mu je cijena oko 200k. Prodaš ga pa ga ponovno kupiš po osjetno nižoj cijeni kada u packovima krene novi. Mislim kako bi i lew mogao dobiti nadogradnju pa ću na bubanj staviti njegovu nif karticu dok ide preko 200k coinsa.

https://www.ultimateteam.co.uk/2017/01/13/fifa-17-winter-upgrades-list-fut/

17 godina
dr4zh3n kaže...

kakav je ovo opet update danas od 560 MB? ne mogu naći na netu ništa official

Na PC je meni skinuo update od 766 MB a  na PS4 za sada nema nikakvog updatea?

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Šta misliš @movie jel bi mogao Gabriel Jesus iz sitija dobiti svoju karticu kad bude išao winter upgrade ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Jaoj movie, odkud ti znas sta je njegov cilj bio i kakva mu je druga ekipa ili treca i da li je uopste ima, citer ili ne, prevarant nazovi ga kako hoces izasao i mene izbacilo iz futa i pise mi poraz, oni citri na pc su zlatni za ovakve, makar mi nisu uzimali bodove... Inace to je jedan jedini do sad bio hvala bogu. 

Pa ja ne znam, samo pretpostavljam jer znam dosta ekipe koja tako radi. Ima odličnu momčad i jednu bezveze samo zbog oporavka fitnessa. Uđe, izađe i fitness pun i ne gubi vrijeme i još kaže da mu je to ok jer nema preveliku razliku između pobjeda i poraza pa ga igra manje jebe. Ja tvog protivnika nisam nazvao kako ja hoću, nisam ga nazvao nikako već si ga ti etiketirao kao cheatera bez ikakvog dokaza. S druge strane nije protivnik kriv što igra ima propuste, pogotvo nakon zadnjeg patcha. No vidim da su to fiksali jer kada mi sada protivnik izađe a ja vodim meni se bilježi pobjeda. Do prije par dana kada sam počeo o tome pisati nije tako bilo. No činjenica je da bi protivnik imao bilo kakav benifit mora prije izlaska tj. morao je prije izlaska iz igre voditi. Potom uđe u igru i bilježila mu se pobjeda.

U tvom slučaju nije imao nikakve koristi osim obnove fitnessa. No koliko vidim to su sredili pa više ta fora ne pali. Tako da ja mogu reći da na konzoli nisam sreo cheatera niti znam kako oni izgledaju niti kako bi varali kako su varali na računalu. Nažalost glitcha je uvijek u nekom obliku bilo. Tko je dkužio mogao ga je kotistiti dok ga nisu fiksali. Nisam se nikada služio takvim stvarima i za mene su idioti koji posegnu za time. Eto, samo sam htio reći da olako ne etiketiraš ljude. Sto razloga može biti zašto je netko izišao. Pukla veza, igra mu trzala, samo si punio preko tebe fitness, morao je hitno nekamo otići, nestalo mu struje, crko gamepad, crkla konzola, itd.. Još kažeš to ti je jedan jedini slučaj i odmah u glavu, to je cheater.

A cekaj sad da te pitam ako mu se desilo nesto od tih silnih stvari sto si nabrojao sto bi meni pisao se poraz kod rezultata 0:0, igra ni malo nije trzala lik je izveo sa centra i dodavao se sve do golmana i izgledalo je da ce dati auto gol, ekipa sve bronzani igraci sa 3 golmana jedan na beku jedan na lw poziciji tipicna citer fora, izadju meni neki iz utakmice kad gube pise mi se pobeda a kad je nereseno utakmica se ne racuna i ne gubim bodove sem sto izgubim po jedan ugovor, dakle da jos jednom ponovim izbacilo me odmah iz futa i kad sam usao ponovo pisalo mi je DNF kao da sam ja izasao i zabelezilo mi poraz od 3:0, to ako je fer po tebi da se njemu napuni fitnes onda nemam vise sta komentarisati stobom u vezi ove situacije, kako god. 

Svako prolece na Zvezdu mirise...
17 godina
ruya kaže...

A cekaj sad da te pitam ako mu se desilo nesto od tih silnih stvari sto si nabrojao sto bi meni pisao se poraz kod rezultata 0:0, igra ni malo nije trzala lik je izveo sa centra i dodavao se sve do golmana i izgledalo je da ce dati auto gol, ekipa sve bronzani igraci sa 3 golmana jedan na beku jedan na lw poziciji tipicna citer fora, izadju meni neki iz utakmice kad gube pise mi se pobeda a kad je nereseno utakmica se ne racuna i ne gubim bodove sem sto izgubim po jedan ugovor, dakle da jos jednom ponovim izbacilo me odmah iz futa i kad sam usao ponovo pisalo mi je DNF kao da sam ja izasao i zabelezilo mi poraz od 3:0, to ako je fer po tebi da se njemu napuni fitnes onda nemam vise sta komentarisati stobom u vezi ove situacije, kako god. 

Pa ajde da ponovim po stoti put. Radi se o glitchu koji se pojavio nakon zadnjeg updatea. Ja sam u 6 tekmi vodio u kojima je pukla veza protivniku i svaki put sam dobio DNF. Jesi prespavao zadnjih par dana pa se sada čudiš ko pura dreku? Zbog toga je bila otkazana i vikend liga. Naravno da to nije normalno zato je i nastala sva ova strka oko igre i vrlo vjerojatno zato danas i ide ovaj patch of 766 MB. Jesi li ti pratio što se događa s ovom igrom zadnjih dana?

13 godina
neaktivan
Pratio je on druze mnogo bitniju stvar od glupe fife koju nazalost nemamo bolje za igranje, e sada da ti kazem sta je pratio morao bi da pitam nekog posebnog a to je gospodin RADONJA!!!!!! : ) :)
17 godina
CrazyMan kaže...

Šta misliš @movie jel bi mogao Gabriel Jesus iz sitija dobiti svoju karticu kad bude išao winter upgrade ?

Dobit će ju. Vidim da se vode diskusije hoće li biti rare kartica ili ne. Navodno je netko iz ea potvrdio da neće biti rare kartica tako da je ova fotka samo mokra želja. No vidjet ćemo za desetak dana.

10 godina
neaktivan
Red_Star_Forever kaže...
Pratio je on druze mnogo bitniju stvar od glupe fife koju nazalost nemamo bolje za igranje, e sada da ti kazem sta je pratio morao bi da pitam nekog posebnog a to je gospodin RADONJA!!!!!! : ) :)

Tako nekako, mislim da je bolje da sledeci protivnici kapituliraju nego da se sramote, pocevsi od panatanaikosa :-D

10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Pa ajde da ponovim po stoti put. Radi se o glitchu koji se pojavio nakon zadnjeg updatea. Ja sam u 6 tekmi vodio u kojima je pukla veza protivniku i svaki put sam dobio DNF. Jesi prespavao zadnjih par dana pa se sada čudiš ko pura dreku? Zbog toga je bila otkazana i vikend liga. Naravno da to nije normalno zato je i nastala sva ova strka oko igre i vrlo vjerojatno zato danas i ide ovaj patch of 766 MB. Jesi li ti pratio što se događa s ovom igrom zadnjih dana?

Ne moras ti nista da ponavljas po stoti put, ja samo nmg da verujem da podrzavas te likove sto se sa takvim stvarima bave a pises nesto protiv citera a ovi su ti gori od njih pa kako god ih zvali, toliko. 

16 godina
FIFA 17

neko help?

0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...

Ne moras ti nista da ponavljas po stoti put, ja samo nmg da verujem da podrzavas te likove sto se sa takvim stvarima bave a pises nesto protiv citera a ovi su ti gori od njih pa kako god ih zvali, toliko. 

Gdje sam ja rekao da nekoga podržavam? Samo sam rekao da bezveze ne etiketiraš ljude zbog očitog propusta igre. Sve se ispojebalo nakon zadnjeg updatea a zbog toga nismo krivi mi igrači već onaj tko je napravio igru. Uostalom dogodilo ti se to samo jednom i odmah tu vrištitš, evo cheatera. Meni je puklo 6 tekmi za redom i prvi sam o tome pisao odmah nakon izlaska zadnjeg patcha. Vrati se koju stranicu unazad na forumu pa vidi. Odmah sam se žalio i na ea forum. Ne znam je li i tebi palo na pamet da prijaviš takve nepravilnosti u igri? Evo toliko podržavam nepravilnosti u igri da sam se žalio za ove propuste ea sportsu još 18.01. 2017. Jesi li se i ti žalio i prijavio nepravilnosti u igri?

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/236535/dnf/p1?new=1

Jedan dan mi upala žena u sobu a ja tek ušao u igru i krikne, moramo odmah ići. Što ću, izađem iz igre. Nadam se da nije lik s druge strane kriknuo, evo ga, jebeni cheater ode van iz igre. Igrao sam s jednim starim forumašem i u drugoj minuti izađe iz igre. Niti slike niti tona. Javi mi se kasnije i kaže, taman smo ušli u igru kada gosti pred vratima. Morao sam prekinuti. Što sam trebao i njega nazvati cheaterom? Ljudi neki puta izađu iz kojekakvih razloga. No činjenica je da od zadnjeg updatea od prošlog četvrtka igra ne radi kako treba i svi smo bili bar jednom oštećeni. Eto ja šest puta. Nisam bio ljut na igrače s druge strane već na ea sports. Možda je jednostavno i njima javilo što i meni i oni bijesni na mene? Tko će znati. Valjda su to sada riješili. No nevjerojatno je da igru koja je zlatna koka kompromitiraju ovakvim propustima. I to je najveći problem.

http://www.product-reviews.net/fifa-update-notes

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 18:25 (movie).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Gdje sam ja rekao da nekoga podržavam? Samo sam rekao da bezveze ne etiketiraš ljude zbog očitog propusta igre. Sve se ispojebalo nakon zadnjeg updatea a zbog toga nismo krivi mi igrači već onaj tko je napravio igru. Uostalom dogodilo ti se to samo jednom i odmah tu vrištitš, evo cheatera. Meni je puklo 6 tekmi za redom i prvi sam o tome pisao odmah nakon izlaska zadnjeg patcha. Vrati se koju stranicu unazad na forumu pa vidi. Odmah sam se žalio i na ea forum. Ne znam je li i tebi palo na pamet da prijaviš takve nepravilnosti u igri? Evo toliko podržavam nepravilnosti u igri da sam se žalio za ove propuste ea sportsu još 18.01. 2017. Jesi li se i ti žalio i prijavio nepravilnosti u igri?

https://fifaforums.easports.com/en/discussion/236535/dnf/p1?new=1

Jedan dan mi upala žena u sobu a ja tek ušao u igru i krikne, moramo odmah ići. Što ću, izađem iz igre. Nadam se da nije lik s druge strane kriknuo, evo ga, jebeni cheater ode van iz igre. Igrao sam s jednim starim forumašem i u drugoj minuti izađe iz igre. Niti slike niti tona. Javi mi se kasnije i kaže, taman smo ušli u igru kada gosti pred vratima. Morao sam prekinuti. Što sam trebao i njega nazvati cheaterom? Ljudi neki puta izađu iz kojekakvih razloga. No činjenica je da od zadnjeg updatea od prošlog četvrtka igra ne radi kako treba i svi smo bili bar jednom oštećeni. Eto ja šest puta. Nisam bio ljut na igrače s druge strane već na ea sports. Možda je jednostavno i njima javilo što i meni i oni bijesni na mene? Tko će znati. Valjda su to sada riješili. No nevjerojatno je da igru koja je zlatna koka kompromitiraju ovakvim propustima. I to je najveći problem.

http://www.product-reviews.net/fifa-update-notes

Prva stvar, pogledom na zadnja 3 tvoja posta u vezi ovog nazovimo problemom da se zakljuciti da ne osudjujes takve seronje, a ako ih ne osudjujes znaci da se slazes sa tim, druga stvar sigurno sam vise puta kontaktirao ea i cetovao sa njima jer sam imao mnogo vece problema od ovog i naravno nije bilo pomoci, jedno vreme sam im se javljao svaki dan i nista tako da mi ne pada na pamet vise im pisati u vezi bilo cega, treca stvar ja nisam "vristao" kako ti navodis u svom postu, samo sam lepo napisao da sam naleteo na prvog "citera" na ps i nista vise a ti pravis odmah dramu kao oko svega, na sve imas komentar i mislis da sve znas, ne volim ljude sto se prave prepametni i necu vise da se raspravljam na ovu temu stobom rekla kazala,nazvao sam ga citerom za mene to i jeste i ostace, znaci i na pc nisu krivi citeri jer ima propust igra. 

17 godina
ruya kaže...

Prva stvar, pogledom na zadnja 3 tvoja posta u vezi ovog nazovimo problemom da se zakljuciti da ne osudjujes takve seronje, a ako ih ne osudjujes znaci da se slazes sa tim, druga stvar sigurno sam vise puta kontaktirao ea i cetovao sa njima jer sam imao mnogo vece problema od ovog i naravno nije bilo pomoci, jedno vreme sam im se javljao svaki dan i nista tako da mi ne pada na pamet vise im pisati u vezi bilo cega, treca stvar ja nisam "vristao" kako ti navodis u svom postu, samo sam lepo napisao da sam naleteo na prvog "citera" na ps i nista vise a ti pravis odmah dramu kao oko svega, na sve imas komentar i mislis da sve znas, ne volim ljude sto se prave prepametni i necu vise da se raspravljam na ovu temu stobom rekla kazala,nazvao sam ga citerom za mene to i jeste i ostace, znaci i na pc nisu krivi citeri jer ima propust igra. 

Potpuno krivo zaključuješ. Da mi ne smeta ne bih se žalio ea sportsu isti dan a vidim da se ti nisi žalio a kao smeta ti? Ja sam ti samo htio reći da ako ti netko izađe iz igre ne mora značiti da je cheater a ti si ga upravo tako nazvao. Kako rekoh, mogao je izaći iz 101 razloga ali to još uvijek ne znači da je cheater. Samo to i ništa više. Možeš sada tražiti unazad ali u više navrata sam rekao da ne kužim ljude koji izlaze iz igre. Macku sam to stalno zamjerao jer ovo je zabava u kojoj pobjeđuješ i gubiš. Nisam nikada nikome izašao iz tekme zbog rezultata, nisam nikada nikome izašao iz tekme niti kada mi je igra trzala da je bilo neigrivo. Uvijek želim odigrati do kraja.

Istina je da me užasno smeta to etiketiranje ljudi kao cheateri ako imaju dobru momčad jer kako ju je mogao zaraditi ako ne vara, a većina tako rezonira. Isto tako me smeta kada se ljudi nazivaju cheaterima zato jer su izašli iz igre a realno od toga nemaju nikakvu osobnu korist. Pogotovo kada gube ili je neriješeno. Ovaj glitch je funkcionirao samo na principu tvoga vodstva. Znači povedeš 1-0 u prvoj ili petoj minuti, izađeš iz igre te ponovno uđeš i bilježi ti se pobjeda.

No to je očiti propust igre nakon zadnjeg patcha i sva odgovornost je na izdavaču igre koji je to i sam shvatio te otkazao vikend ligu dok ne riješe problem.

Pod cheatera smatram nekoga tko koristi propuste igre zbog osobne koristi, u ovom slučaju farmanja coinsa jer je to u futu svrha cijele igre. Ne znam je li možeš shvatiti da lik koji ti je izašao iz igre nije od toga imao osobno nikakve koristi? Kakv je on ebeni cheater samo zato što ti je izašao iz igre a da niti ne znaš razlog ali znaš da od toga nema koristi niti će tim potezom podebljati svoj iznos coinsa? Koja je onda svrha i zašto bi on onda bio cheater? Samo zato što je izašao iz igre? Svašta. I da, u pravu si. Nema se smisla dalje raspravljati jer jedan od nas ide šumom a drugi drumom. Očito se ne kužimo ali i to je ok.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 18:57 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo doživio jednu od najslađih pobjeda svoje Fifa karijere. 

Igram FUT protiv lika, solidan igrač, ali ništa osjetno bolji od mene. Zabije gol, nedugo nakon toga i drugi i treći. Za pola sata igre ja gubim 3-0. 

I počne se lik kurčit sa nekim driblinzima, probat radit budalu od mene i raspizdit me. Uspijem smanjiti na 3-1 do poluvremena, ali u drugom odmah on zabije za 4-1 i opet dalje driblinzi, beskonačna dodavanja i slično. 

I dopizdi meni, stavim ofanzivnu taktiku sa svim mogućim presinzima i zabijem mu još 2 komada. 3-3 u osamdesetoj i lik se konačno uozbiljio. Par minuta nakon toga, opet ga pošteno izigrao i zabio za 4-3, a onda park the bus i promjena u formaciju sa 5 braniča. Nije prismrdio golu više. 

Pouka 1 - Nemoj biti smrad kad vodiš, vjerujem da si u tom slučaju smrad i u stvarnom životu.

Pouka 2 - Never give up, rage quit je za vagine 

1 0 hvala 0
10 godina
Nakon sto gubis 4-1 nakraju pobijedis 3-4... Cool story

2 0 hvala 0
13 godina
blowfish_cro kaže...

Pouka 2 - Never give up, rage quit je za vagine 

Ja sam prije 10 minuta okrenuo izgubljenu također.

Povedem 1-0 relativno brzo i on mi okrene na 2-1.

Nikako mu ne mogu prismrdit golu, ali pokušavam uporno.

Igram s Hrvatima i nemam brzanca, a bogami ni krila pa da mogu probit bok i lagano kombiniram po sredini.

Jebeni Rakitić ima teledirigirane lopte, a IF Kalinić je jebeni egzekutor i jako rijetko promašuje.

Negdje u 85' izjednačim na 2-2 i već se pomirio s remijem, čak i zadovoljan bio s tim rezultatom s obzirom na događanja na terenu.

Ali lik je bio malo nervozan kad je primio gol i jurnuo naprijed... presiječem mu loptu i odmah na Kalinića i ovaj se sjuri na gol, a lik me sasječe i penal 3-2 Srna u sudačkoj nadoknadi :)

Inače, jako, jako spora momčad, najsporija koju imam, ali zabavna za igranje.

U desetak utakmica što sam s njima odigrao mislim da sam jednu izgubio.

Formaciju ovu isto nikad nisam igrao, ali zbog ekipe sam morao tako složiti.

Obrana je spora, ali opet nekako uspijevam s njima dobro parirati protivnicima, osim kad mi krenu s nekim brzancem u kontru - tu sam fasovo k'o žuti :)

Sredina solidna, ali Raketa i ova dvojica u napadu su me oduševili, pogotovo Raketa i njegovi pasovi, strašno kako se s njim da lijepo proturit lopta.

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=6X47k5DEnMtcG:FFA17PCC

[19xx] 4ntraks
17 godina
Skilledžija kaže...

a IF Kalinić je jebeni egzekutor i jako rijetko promašuje.

Ovog kalinića kaj imaš je SIF kartica i meni jedna od najdražih. NIF je bio odličan, IF je bio fenomenalan a za SIF Kalinića nemam riječi. I sve to za manje od 20k coinsa. Mislim da je zaslužio upgrade jer ima stvarno odličnu sezonu. Nisam nikada bio njegov ljubitelj ali ovo kaj igra zadnje dvije godine je za svaku pohvalu.

Tko god igra s talijanima trebao bi ovoj kartici dati šansu.

11 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
Nakon sto gubis 4-1 nakraju pobijedis 3-4... Cool story

5-4 je završilo, jel. Mea culpa 

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Treba mi 3 boda iz dve tekme za ulazak u 2 diviziju, dobijem ovakvog protivnika i pobedim xd sad imam sansu da osvojim 3 diviziju fali mi 2 boda i jedna tekma preostala

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samo cepaj, ja prodao Higuan-a i markisija jer su mi previse precenjeni i visoke cene pa ih lepo prodao i sad gledam nesto na marketu po logici movie-a, kada izadje towty na primer za lewandoskog njemu obicna gold rare kartica bi trebalo da bude jeftinija pa sada ja istog pitam, zasto dibaly, lewandoskom ili ramosu nije pala cena?zelim objasnjenje.....
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Samo cepaj, ja prodao Higuan-a i markisija jer su mi previse precenjeni i visoke cene pa ih lepo prodao i sad gledam nesto na marketu po logici movie-a, kada izadje towty na primer za lewandoskog njemu obicna gold rare kartica bi trebalo da bude jeftinija pa sada ja istog pitam, zasto dibaly, lewandoskom ili ramosu nije pala cena?zelim objasnjenje.....

Zato što ih nema u packovima do sljedeće srijede. Manja ponuda veće cijene. Uvijek kada je igrač u TOTW u tom tjednu blago poraste njegova NIF kartica. Moja logika su IF kartice. Danas je Mustafiu cijena i više nego prepolovljena pa sam uzeo jednog za 59k coinsa a još jučer sam ih prodavao po 190k coinsa. U ovom trenutku teško ćeš nešto zaraditi na NIF karticama. Trebat će ti velika doza sreće da naletiš na nešto povoljno. Zato mislim da je puno bolje i jednostavnije gledati IF kartice. Uhvatio sam jednog SIF Colemana za 140k a frknuo ga za 180k coinsa. Sinoć sam uzeo N'zonzia za 80k, već danas je preko 90k. Na NIF lewu nema šanse da zaradiš 10k coinsa. Znači ako hoćeš ostvariti neku zaradu trebao bi gledati u tom smjeru..

13 godina
neaktivan
Ma ja hocu da isporbam igraca da vidim da li mi pase ili ne za vikend ligu, jer sam spremao dve nedelje dva tima sa kojima cu igrati mada po pravilu treba jedan ali ja nemam para da kupujem milijune i da imam fintes kartice za ceo tim pa da peglam samo jedan, hteo sam njega posto imam skoro pa ceo bayern minhen tim pa rekoh da ga uzmem ali sam na kraju uzeo NIF Ramosa za 180K shadow, pa cu videti sutra kako mi lezi jer ovaj glitch mi jednostavno veceras neda da igram normalno ali i sto se cudim kada je to division 1...
17 godina
Red_Star_Forever kaže...
Ma ja hocu da isporbam igraca da vidim da li mi pase ili ne za vikend ligu, jer sam spremao dve nedelje dva tima sa kojima cu igrati mada po pravilu treba jedan ali ja nemam para da kupujem milijune i da imam fintes kartice za ceo tim pa da peglam samo jedan, hteo sam njega posto imam skoro pa ceo bayern minhen tim pa rekoh da ga uzmem ali sam na kraju uzeo NIF Ramosa za 180K shadow, pa cu videti sutra kako mi lezi jer ovaj glitch mi jednostavno veceras neda da igram normalno ali i sto se cudim kada je to division 1...

Gledaš lewa a uzmeš na kraju ramosa? Kako ti se on uklapa u cijelu priču s nijemcima? Inače, meni je nif lew odlična kartica u svakom pogledu. Dobro pozicioniranje, finiš, igra glavom, udarac. Lik ima sve i to je to. Bolje je teško naći. Nisam još jedino susreza probao ali lew spada u sam vrh ove igre.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Jučer sam po 2. put ušao u div 1, samo što sam ovaj put igrao u formaciji 4-3-3 sa 2 CDM-a. Imao sam neke lude postavke i obe momčadi koje sam spremio su se nevjerovatno dobro držale na terenu. Nešt slično ne bi imao srca pokušavati u prijateljskim, ali kada ga EA zna zavrčati, znam i ja biti bezobrazan.

U navedenoj formaciji su mi konačno proradili Di Maria i Martial, čiji sam učinak mogao nabrojati na prste jedne ruke do promjene formacije.

U div 1 sam nastavio gdje sam stao i prioritet je osigurati opstanak. Inspiracija mi je A. Madrid i njihova granitna odbrana.

Outlaws: http://www.futhead.com/17/squads/4180666/

Danas sam kupio Kantea, tako da ću ga ubaciti umjesto Coquelina.

Croatian Football Club Mavericks
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 13:19 (TheMaverick).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
movie kaže...
Red_Star_Forever kaže...

Gledaš lewa a uzmeš na kraju ramosa? Kako ti se on uklapa u cijelu priču s nijemcima? Inače, meni je nif lew odlična kartica u svakom pogledu. Dobro pozicioniranje, finiš, igra glavom, udarac. Lik ima sve i to je to. Bolje je teško naći. Nisam još jedino susreza probao ali lew spada u sam vrh ove igre.

Zato sto mi je druga ekipa sa igracima iz spanije, pa mi je eto ramos kao rezerva ako ne ulovim lewa i tako je i bilo...a zasto sada nece da se konektuje na FUT!!!!update 1.06 se skinuo ali je uz njega doslo da se ne mogu konektovati na fut, sve lepse od lepseg, mada mi smo se na to vec navikli...zar ne? :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice