FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.297
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Znate onaj EST data 2012 tipa kad nekom pise. Sto to znaci konkretno? Ja sam poceo fifu u 2015 a meni pise 2016 ....cuo sam navodono da je to kada si napravio EA account , a zasto ja kasnim godinu dana :D ?

Dobro si cuo :D Ove godine su nesto zeznuli i jako puno ljudi je izgubilo svoj est. date, jos uvijek nisu uspjeli svima vratit

(Ako se sjecas one drame pred mjesec dana kad je tek izasao webapp, pa pola ljudi nije moglo uc na njega. E pa ti koji nisu mogli uc su izgubili svoj est. date i nisu dobili one paketice za vjernost)

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja isto,a imam klub od 2013.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

PA DOBRO DOKLE VISE CE SE OVO DESAVAT MAJKU TI JEBEM NEMREM VISE IZGUBIM ZIVCE

Znaci ubijam lika prvo poluvrijeme i drugo mi frajer stisne 4 komada ko ih picke ja same stative same obrane i opet popusim daily knockout nemrem vise ovo sranje igrat idem DELETE JEBEM IM SVE ZIVO

3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samo chill :P
14 godina
neaktivan
Koji ti je origin, da odigramo koju prijateljsku :D
15 godina
neaktivan
ReventoN kaže...

odi u kurac invaj me da te razbijem tamo 

Ajde disi reventon

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 22:58 (nitro66).
14 godina
neaktivan
Hahaha ma nisam tebi pisao, ne zeli preko mobitel quotat.. Al ajd ako zelis opet izgubim moze kroz nekih 15 min hahah
14 godina
neaktivan
Izgubit* xD..
15 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo sto da kazem sada, slozim super momcad u draftu reko idem bacit zadnjih 15k coinsa i igram sve lijepo, prvu dobijem, onda naletim na 3 citera ali tako je to. I na kraju naletim na lika ide tekma 1-1 i DC-a me i sada EA serveri nedostupni, meni net radi ko uvijek super

ali ja cu zbog toga sada valjda dobiti poraz i popusiti coinse. Evo sto sada da kazem na to, ali pvo ono kika me kao provijeri kabel ko da sam alt tab stisnuo, a nisam normalno jer nisam kreten da se zajebavam. Jednostavno mislim da je ovo sada zalosno, jel bolja situacija na PS4 igrati FIFU?

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Evo sto da kazem sada, slozim super momcad u draftu reko idem bacit zadnjih 15k coinsa i igram sve lijepo, prvu dobijem, onda naletim na 3 citera ali tako je to. I na kraju naletim na lika ide tekma 1-1 i DC-a me i sada EA serveri nedostupni, meni net radi ko uvijek super

ali ja cu zbog toga sada valjda dobiti poraz i popusiti coinse. Evo sto sada da kazem na to, ali pvo ono kika me kao provijeri kabel ko da sam alt tab stisnuo, a nisam normalno jer nisam kreten da se zajebavam. Jednostavno mislim da je ovo sada zalosno, jel bolja situacija na PS4 igrati FIFU?

Nemoj se ljutiti ali glupo pitanje. Ja već dvije godine govorim kako je fifa na PC izgubila svaki smisao i ako hoćeš normalno igrati prebaci se na PS4.

10 godina
neaktivan
FIFA 17

Upravo se jedna spanjolska momcad poigrala sa favoritom za naslov samoproglasene najjace lige svijeta jedina zalost mi je bila sta englezi nisu pruzili jaci otpor pa da bude zanimljivo do kraja... Fakat me zanima MOTM  

Nisam nicij fanboy, ali volim kad prepotentni dobiju po piksi

I am over 9000!!!

2 0 hvala 0
14 godina
Shivi kaže...

Upravo se jedna spanjolska momcad poigrala sa favoritom za naslov samoproglasene najjace lige svijeta 

Koju tekmu si ti gledao...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Pa vjerojatno Barcu

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kada imaš igrača, pred kojim se tresu gače svima, onda se nije čuditi. Ma TAJ mali iz svemira je u stanju razmontirati Real dok si rekao keks a kamo li ne tamo neki city, koji se ukakao po tko zna koji put.

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Evo sinoć konačno dvije dobre partije, jedan poraz 2:1 i pobjeda 5:3, napad dobar, obrana užas :D znači posjed lopte u prvoj tekmi 65:35, u drugoj 70:30 (taktika je 4-3-3(2) s custom taktiom koju je netko ranije postavio). Dok imam loptu sve super, kontroliram igru, imam šansi, ali kad lopta nije u posjedu to je raspad sistema, ne znam se braniti haha. Prvo tekmi vodio 1:0, na kraju spušio iz dvije kontre. A drugu tekmu gubio 1:0, okrenio na 2:1, penal bio za 2:2 i onda otrpo 3 komada glavom sa čičaritom :D sad u 8. diviziji imam omjer 3-0-1, valda ću osvojiti naslov i konačno proći u 7. diviziju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

Upravo se jedna spanjolska momcad poigrala sa favoritom za naslov samoproglasene najjace lige svijeta jedina zalost mi je bila sta englezi nisu pruzili jaci otpor pa da bude zanimljivo do kraja... Fakat me zanima MOTM  

Nisam nicij fanboy, ali volim kad prepotentni dobiju po piksi

Pa rekao sam ti da s MOTM karticama kreću od druge faze natjecanja. Bez obzira na sinoćnji rezultat ja i dalje rađe subotom pogledam bilo koju tekmu engleske lige nego spanjolske. Inače tekma splet nesretnih okolnosti. Kod prvog gola Fernandinho se posklizne i padne i Messi ni kriv ni dužan dobije loptu za gol. Pa onda onaj kramp od golmana dobije bezveze crveni i tu je bio kraj tekme. S druge strane neke svoje šanse MC nije iskoristio i na kraju rezultat takav kakav je, posve zasluzeno. Barca u prvenstvu ima 5/6 zahtjevnih tekmi a MC ih ima barem dvadeset pa ti sada vidi koje je natjecanje zahtjevnije.

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

Evo sinoć konačno dvije dobre partije, jedan poraz 2:1 i pobjeda 5:3, napad dobar, obrana užas :D znači posjed lopte u prvoj tekmi 65:35, u drugoj 70:30 (taktika je 4-3-3(2) s custom taktiom koju je netko ranije postavio). Dok imam loptu sve super, kontroliram igru, imam šansi, ali kad lopta nije u posjedu to je raspad sistema, ne znam se braniti haha. Prvo tekmi vodio 1:0, na kraju spušio iz dvije kontre. A drugu tekmu gubio 1:0, okrenio na 2:1, penal bio za 2:2 i onda otrpo 3 komada glavom sa čičaritom :D sad u 8. diviziji imam omjer 3-0-1, valda ću osvojiti naslov i konačno proći u 7. diviziju.

Igraj duboku odbranu,cover i LB i RB stay back i CDM isto i nema zime !

Ja sam 6. div ,da me ne zaza drug i gubi probio bi se do 5 garant.

Polako ,bez puno sprinta ,samo kad imas " placa " ispred moze sprint.

Odbrana sa contain +Obicno drzim l2+r2 i sa LS ga guram napolje !

Sad na 5 dobijenih imam mozda 2-3 poraza ! :)

Ako s ovako nastavi izjednacicu w/l ! :)

Sinoc sam odigrao 6-7 ,nijedan gol glavom nisam dobio iz prekida ,niti sam penala napravio !

Nekad zabiju izvan 16 m ali jbg !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 9:23 (goust78).
14 godina

IF Higuain najbolji napadac u igri sigurno. Dobio sam ga 3 puta u draftu i sva 3 puta osvojio s njim. Lik trpa ko lud.

13 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Shivi kaže...

Upravo se jedna spanjolska momcad poigrala sa favoritom za naslov samoproglasene najjace lige svijeta 

Koju tekmu si ti gledao...

Do crvenog City bio bolji, znalo se da nema ko kvalitetno uposlit KDB-a i znalo se da ce obrana City-a kad tad kiksat

PSN: RayzCRO
14 godina
Rayz00 kaže...

Do crvenog City bio bolji, znalo se da nema ko kvalitetno uposlit KDB-a i znalo se da ce obrana City-a kad tad kiksat

Pa no, tekma je sveukupno bila puno otvorenija nego bi rezultat sugerirao. Reći da se Barca s nekim poigrala može samo onaj koji nije gledao tekmu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
nitro66 kaže...

Na PS4 radi sve savrseno. Nisam imao niti jedan DC, a odigro sam vec sigurno 200 utakmica. Dok sam bio na PC, u tih 200 utakmica 20 puta bi bio DC da ga jebes.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
9 godina
neaktivan
Cofinho kaže...
nitro66 kaže...

Na PS4 radi sve savrseno. Nisam imao niti jedan DC, a odigro sam vec sigurno 200 utakmica. Dok sam bio na PC, u tih 200 utakmica 20 puta bi bio DC da ga jebes.

Na PC u 6.div je svaki 2-3 citer.Taman se dovucem do kraja tekme ,do 89 min i racunam na bod kao ono disconect !

Dobijem 0 bodova !

Izgleda da cu morati po onoj staroj ako ne mozes da ih pobjedis bar se pridruzi !

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 10:38 (goust78).
16 godina
neaktivan
goust78 kaže...
CrazyMan kaže...

Igraj duboku odbranu,cover i LB i RB stay back i CDM isto i nema zime !

Ja sam 6. div ,da me ne zaza drug i gubi probio bi se do 5 garant.

Polako ,bez puno sprinta ,samo kad imas " placa " ispred moze sprint.

Odbrana sa contain +Obicno drzim l2+r2 i sa LS ga guram napolje !

Sad na 5 dobijenih imam mozda 2-3 poraza ! :)

Ako s ovako nastavi izjednacicu w/l ! :)

Sinoc sam odigrao 6-7 ,nijedan gol glavom nisam dobio iz prekida ,niti sam penala napravio !

Nekad zabiju izvan 16 m ali jbg !

LB, RB i CDM sam stavio stay back, i stavio sam cover, ali mi uvijek nekako kontru nabace. Baš se loše branim, probam presječi loptu, pa ispadnem haha A ček kako l2 i r2 jel nije samo jedna tipka teammate pressing ? Da da, ja isto znam izvan 16 m primiti golčinu, kako se likovi namjeste to nije normalno :D

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...
g

LB, RB i CDM sam stavio stay back, i stavio sam cover, ali mi uvijek nekako kontru nabace. Baš se loše branim, probam presječi loptu, pa ispadnem haha A ček kako l2 i r2 jel nije samo jedna tipka teammate pressing ? Da da, ja isto znam izvan 16 m primiti golčinu, kako se likovi namjeste to nije normalno :D

Drzim obicno contain+r2(sprint)

To kad moram da ga ganjam,kad ga stignem ili ako je moj igrac dobro postavljen

onda drzim contain +jockey i sa LS idem na njega ,obicno ga izguram na bok ili gdje vec .

Po meni ona zadnja tri broja drzim na pressure oko 20-30,agresion  50 ,Team Width 40 , cover ,za 443(5) formaciju .

Ako ti je pressure i agresion preveliki onda lako popusis kontru !

Rijetko kad mi uvale full kontru ,obicno neke polu kontre koje se mogu sasjeci !

I bolje mi ide kad sam wingerima stavio instrukciju Come short !

16 godina
neaktivan
goust78 kaže...
CrazyMan kaže...
g

Drzim obicno contain+r2(sprint)

To kad moram da ga ganjam,kad ga stignem ili ako je moj igrac dobro postavljen

onda drzim contain +jockey i sa LS idem na njega ,obicno ga izguram na bok ili gdje vec .

Po meni ona zadnja tri broja drzim na pressure oko 20-30,agresion  50 ,Team Width 40 , cover ,za 443(5) formaciju .

Ako ti je pressure i agresion preveliki onda lako popusis kontru !

Rijetko kad mi uvale full kontru ,obicno neke polu kontre koje se mogu sasjeci !

I bolje mi ide kad sam wingerima stavio instrukciju Come short !

A pa da, to je i problem meni, pressure i agression oko 70, nije ni čudno što mi šilje kontre :D

9 godina
neaktivan
CrazyMan kaže...

A pa da, to je i problem meni, pressure i agression oko 70, nije ni čudno što mi šilje kontre :D

To ti je to ,ovako igras " labavo " , osjetljiviji si na long shot ali zato ti je odbrana dubaka i ne moze bas da ti proda kontru svako !

9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
ReventoN kaže...

odi u kurac invaj me da te razbijem tamo 

Ajde disi reventon

Klapane , ja sam ti također poslao zahtjev i očekujem da budeš muško  i prihvatiš kako bi odigrali friendly, razmjenimo iskustva i još po nešto... 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 11:34 (TheMaverick).
11 godina
protjeran
Svaki komentar je suvišan.
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Svaki komentar je suvišan.

Hajde realno,statistika moze da znaci sve a moze i nista ?! Mozda si ti pucao,izvan 16,iskosa ili kako vec a on pucao samo  kad je izgledna prilika za gol ! :)

Mozda ti je namjerno ostavio posjed i igrao na kontre ! Ima raznih igraca !

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima li neka bolja kamera od Tele Broadcast jer mi kasni uzasno ?Drzim je na custom ,visina na 17 a zum na 4-5 ?Kasni pola sec sigurno ,dajem  loptu u for napamet !

I brate dodavanja su suvise precizna ,moze se bukvalno na prvu sastaviti 5-6 pasova !Sto ovo malo ne oslabe ?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.10.2016 12:07 (goust78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice