Jel ovo istina da su ubrzali FUT. Planiram za PS4 kupiti jednu nogometnu igru i zasad sam bliže FIFI, uglavnom sam pročitao pozitivne komentare u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem, ali ako su je sada ubrzali i opet izgleda kao fliper onda mi se baš i neda igrati. Moja nogometna filozofija je više obrambeno orijentirana pa to pokušavam primijeniti u svakoj nogometnoj igri, ali ako sad to izgleda tako da se samo lopta hokejaski odbija od jednog kraja terena na drugi ne znam ima li to smisla. Osim toga, kakvi su vam općenito komentari na FIFU 17, biste li preporučili. PES mi se također sviđa, ali taj FUT je ipak prekretnica. Hvala unaprijed
Budući da i sam dosta posvećujem defanzivnom segmentu igre, mogu reći da se u FIFI 17 mnogo učinkovitije branim u odnosu na FIFA 15 i 16.
Za ovo ubrzanje gameplaya, osobno nisam primjetio da mi to smeta na bilo koji način tj. nisam primjetio ništa čudno kada je FUT mod u pitanju, u nekoj ajmo reći pretjeranoj mjeri.
Zato jer je igranje obrane u 17 predobro napravljeno. Kada se braniš, igrače iz obrane ne treba uopće dirati niti koristiti teammate contain. Samo se braniš sa veznim igračima. Ovo će gotovo sigurno u prvom patchu ispraviti.
Meni se u fifi 17 najgore branit nemam uopce kontrolu nad svojim igracima u svojem sesnaestercu,samo pogledaj ovaj video sto sam stavio igrac mi nije uspio izbit loptu vec je samo nastavio trcat golman nije isao izbit loptu vec se smijesno uklizao i dodao kalinicu koji to jednostavno posprema vec mi se hrpu puta dogodila slicna situacija dok u fifi 15 i 16 toga nije bilo.

Svako prolece na Zvezdu mirise...