FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 711.952
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 17
soft kaže...
TheMaverick kaže...
Hazar kaže...

Jel ovo istina da su ubrzali FUT. Planiram za PS4 kupiti jednu nogometnu igru i zasad sam bliže FIFI, uglavnom sam pročitao pozitivne komentare u usporedbi s prošlogodišnjim izdanjem, ali ako su je sada ubrzali i opet izgleda kao fliper onda mi se baš i neda igrati. Moja nogometna filozofija je više obrambeno orijentirana pa to pokušavam primijeniti u svakoj nogometnoj igri, ali ako sad to izgleda tako da se samo lopta hokejaski odbija od jednog kraja terena na drugi ne znam ima li to smisla. Osim toga, kakvi su vam općenito komentari na FIFU 17, biste li preporučili. PES mi se također sviđa, ali taj FUT je ipak prekretnica. Hvala unaprijed

Budući da i sam dosta posvećujem defanzivnom segmentu igre, mogu reći da se u FIFI 17 mnogo učinkovitije branim u odnosu na FIFA 15 i 16.

Za ovo ubrzanje gameplaya, osobno nisam primjetio da mi to smeta na bilo koji način tj. nisam primjetio ništa čudno kada je FUT mod u pitanju, u nekoj ajmo reći pretjeranoj mjeri.

Zato jer je igranje obrane u 17 predobro napravljeno. Kada se braniš, igrače iz obrane ne treba uopće dirati niti koristiti teammate contain. Samo se braniš sa veznim igračima. Ovo će gotovo sigurno u prvom patchu ispraviti.

Meni se u fifi 17 najgore branit nemam uopce kontrolu nad svojim igracima u svojem sesnaestercu,samo pogledaj ovaj video sto sam stavio igrac mi nije uspio izbit loptu vec je samo nastavio trcat golman nije isao izbit loptu vec se smijesno uklizao i dodao kalinicu koji to jednostavno posprema vec mi se hrpu puta dogodila slicna situacija dok u fifi 15 i 16 toga nije bilo.

10 godina
Nitro66 haha ima istine, ali smucila mi se fifa stvarno, pa zar im je toliko tesko postaviti neki ok gameplay, sporiji, realniji, bez toliko skripte. Ovo tacno prave za decu do 15 godina. Problem je sto je pes jos gori i onda nemamo alternativu, a volimo igrati virtualni fudbal. Meni u offline modu svaka fifa je super, kad igram sa drugarima, fut je prica za sebe.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Skinio fifa 17 app za mob i izbaci mi uvijek ovu glupost?
This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ljudi jel ima netko ideju zašto mi igra trza kad stavim na no limit fps. U meniu i to sve mi odlično radi, a dok utakmica počne fps mi skoči na negdje 220-230 fpsa i sve izgleda onako kao da lagga. Grafička je amd 7950, a proc i5 2500k. 

0 0 hvala 0
10 godina
Pa i meni trza kad stavim na no limit. Na 60 radi savrseno.
Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina

Meni je trzalo na hd7870, a kad bi stavio na locked 60 fps činilo mi se dok driblam kao da PC slabije reagira na kontroler i da ima dosta latencije. Postavio sam Radeon settings (vidi sliku) i u Fifa game settings auto, auto i no limit. Više ne trza.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 15:42 (jpantalon).
13 godina
neaktivan
Ljepse mi radi sve dok ne dodje do utakmice. Mislio sam ako se moze kako rijesiti , a nemogu nigdje naci rjesenje.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ova vikend liga sad za par dana zanimljiv kriterij ima. Max 6 igraca iz jedne lige i min 90 chemistry. Moramo se spremiti :) doso sam do finala knockout turnira. Idem odmorit , nabacit corkicu i veceras se finale igra :) ovo mi je drugo , prvo sam ispo u produzecima 2-1

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
soft kaže...

Zato jer je igranje obrane u 17 predobro napravljeno. Kada se braniš, igrače iz obrane ne treba uopće dirati niti koristiti teammate contain. Samo se braniš sa veznim igračima. Ovo će gotovo sigurno u prvom patchu ispraviti.

Da li to znači da ti igraš 3-5-2 formaciju? Jer po tvojoj teoriji, to bi bila jako zgodna formacija, ako je vezni red taj koji rješava defanzivnu zadaću...Baš bi volio na terenu vidjeti kako funkcionira tvoj vezni red kada je u pitanju defanziva.

Možeš me slobodno dodati na Originu:  MaverickCrues

Samo nam treba to da opet vrate ono kada si mogao sa centra protutnjati kroz vezni red i zavuči golčinu odmah na startu.

17 godina
goust78 kaže...

Koju grafu da trazim  da glat pokrece fifu 17 do 100 e ?Radeon 6750 1 Gb zeza ! GTX 660 obecava ?!

Kakvog smisla ima danas kupiti grafičku koja je stara oko 4 godine ako ne i više? Da, puno obećava kartica izašla 2012 godine koja je tada bila niži segment Nvidijine prodaje.. Pogotovo su danas obećavajuće kartice s 1GB....

12 godina
TheMaverick kaže...
soft kaže...

Da li to znači da ti igraš 3-5-2 formaciju? Jer po tvojoj teoriji, to bi bila jako zgodna formacija, ako je vezni red taj koji rješava defanzivnu zadaću...Baš bi volio na terenu vidjeti kako funkcionira tvoj vezni red kada je u pitanju defanziva.

Možeš me slobodno dodati na Originu:  MaverickCrues

Samo nam treba to da opet vrate ono kada si mogao sa centra protutnjati kroz vezni red i zavuči golčinu odmah na startu.

Pa toga imas i dalje primjetio sam da ekipa na pocetku krene sa taktikom all out attack i samo projure sa 4 igraca prema naprijed,pretesko je to zaustavit.

14 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovo su moja 2 squada koja sam do sad slozio. Vecinom igram sa spanjolcima, ali ponekad odigram i s vatrenima :D..

Dvoumim se jos izmedu Inieste i Rodrigueza na CAM poziciji.. sta vi mislite, koji bi bolje odgovarao?

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ja bi te samo pitao ako nije tajna, od kuda coinsu za takvu nomcad u ovom stadiju igre? Ja sam gledao market i tipa Girzman mi kosta 450k coinsa(govorim PC verziju) , a ja sam do sada skupio mozda 200k racunajuci otvaranje pekova i prodaju tih igraca. Normlno uz poneku kupnju na pocetku trening itema.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kakvih 450k? sve ukupno ne dode toliko.. griezmana sam kupio za 215k coinsa prije 20 min..

17 godina
nitro66 kaže...
Ja bi te samo pitao ako nije tajna, od kuda coinsu za takvu nomcad u ovom stadiju igre? Ja sam gledao market i tipa Girzman mi kosta 450k coinsa(govorim PC verziju) , a ja sam do sada skupio mozda 200k racunajuci otvaranje pekova i prodaju tih igraca. Normlno uz poneku kupnju na pocetku trening itema.

S 200k coinsa možeš za par dana zaraditi bar 100k coinsa. Kada imaš opipljivu količinu coinsa nije problem multiplicirati ih. Ja sam kupio određenu količinu pointsa, došao do neke količine coinsa i do danas sam ih uduplirao, pa i nešto malo više od toga. Jučer sam si konačno složio odličnu momčad i danas vidim da je cijena svima porasla pa sam ih sve prodao i na njima zaradio još gotovo 100k coinsa. Sada nemam niti jednog igrača, no ne živciram se jer će opet doći neki happy hour kada će cijene opet pasti i sve ispočetka. Istina, još nisam počeo igrati jer cijelo vrijeme visim na marketu. Zato sam si uzeo PC verziju igre gdje pomalo pikam dok si na PS4 ne složim ono kaj mi paše i ne dođem do neke cifre coinsa.

16 godina
neaktivan
Ne kuzim igranje na pc i ps4. Ak igras jedan FUT taman posla da se zivciram i na drugom :) al svako ima svoje.

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Ne kuzim igranje na pc i ps4. Ak igras jedan FUT taman posla da se zivciram i na drugom :) al svako ima svoje.

Pa ja ti ne objašnjavam razloge igranja igre na dvije platforme već kako i zašto netko u ovoj fazi ima dobru i skupu momčad. Recimo, zicer su ti bile fitness kartice. Ja sam ih dnevno prodavao oko 100 što mi je donosilo zaradu od 25k coinsa. Malo sporo ali siguran dobitak. Danas to ide malo teže jer su svi počeli raditi isto pa više cijene nisu takve da bi me to interesiralo, ali opet se da nešto zaraditi. Pošto pratim engleze i pomalo nijemce, recimo zicer ti je toure. Nerijetko ga možeš uhvatiti za 61k coinsa a ide glatko za 74k coinsa. Jučer sam recimo uzeo aguera za 421k coinsa a danas sam ga prodao za 467k coinsa. Boatenga sam uhvatio za 171k coinsa a danas sam ga prodao za 205k coinsa... eto, to sam ti htio objasniti a kada već pitaš, na PC igram jer ne trgujem a na PS4 ne mogu igrati jer nemam igrača već sve coinse što imam stalno ulažem u igrače i prodajem na marketu..

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma super je to, ali nemam ja vremena toliko biti na marketu i pratit cijene. sad sam stavio na prodaju sve talijane, smucilo mi se vise. Znaci 3 tekme super igram, odlicna forma po 4 - 0 nabrijani igraci, dodje finale daily knockout i izgubim 6-0. Igraci se ne snalazi na terenu, ovaj dodaje protivniku, moj golman nejde na loptu a drzim trokut , znaci show show jebeni show. 

0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...

Ma super je to, ali nemam ja vremena toliko biti na marketu i pratit cijene. sad sam stavio na prodaju sve talijane, smucilo mi se vise. Znaci 3 tekme super igram, odlicna forma po 4 - 0 nabrijani igraci, dodje finale daily knockout i izgubim 6-0. Igraci se ne snalazi na terenu, ovaj dodaje protivniku, moj golman nejde na loptu a drzim trokut , znaci show show jebeni show. 

Ove godine sam primjetio da golmani izlaze za ku..c. Meni je to smiješno, nerijetko niti ne izađe na centaršut koji ide u njegovih 5m i normalno dobijem gol pošto nisam išao s igračem već golmanom a on me shebe i samo stoji.. Inače, tradicionalno svaka složena momčad desetak tekmi odigra perfektno a onda počne padati. I tako u valovima. malo gore, pa malo dolje... to je fut. Sad s tobom tipkam i odem iz zahebancije pogledati fitnesse na 59 minutu i kupim ih 30 komada.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 20:12 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Sta kazete na ovo? http://prntscr.com/csmduh stim da RW bi mozda uzeo  Iñaki Williams-a ? Ima ko kaj o njemu dobroga za rec :D ? Ili koji su vasi prijedlozi? Defitnivino spanjolce idem. 

0 0 hvala 0
14 godina
nitro66 kaže...

Sta kazete na ovo? http://prntscr.com/csmduh stim da RW bi mozda uzeo  Iñaki Williams-a ? Ima ko kaj o njemu dobroga za rec :D ? Ili koji su vasi prijedlozi? Defitnivino spanjolce idem. 

Ja cu ti samo rec iz svojeg iskustva, igram sa spanjolcima od webappa (zadnjih 5 godina haha)

Naprijed imam Carrasco - Correa - Vela, svi 3 su mi odlicni, Callejona sam imao jako kratko, nije mi uopce lego, a Velu kad namjestim na lijevu svakakvi golovi padaju. Moratu nisam probao jer sam prezadovoljan sa Correom.

Veza mi je CM-CDM-CM, Koke mi je desni CM i mozda najdrazi igrac u timu, odlican, kod tebe ce mozda bit skriven iza Isca al svejedno ce doc do izrazaja

CDM Casemiro, na drugom CMu mjenjam Kovacica i Turana, Turan je dobar kao igrac, ali nekako mi cijeli tim igra bolje i obrambeno i napadacki kad je Kova unutra, steta sto ima katastrofalan finishing (mislim da oko 50??), stvarno se vidi da je uzasan finishing kod pucanja, zbog toga mu i long shot trait pada u vodu, steta jer bi inace bio odlican. Isca planiram ubrzo uzet ili mozda za Modrica skupim.

Od CBova mi se Abdennour pokazao kao zvijer, 187cm + 90 strength, imam ga od pocetka i ne mislim ga mjenjat uskoro. I jos mogu izdvojit RB Danilo odlican napadacki.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
16 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...

Ja cu ti samo rec iz svojeg iskustva, igram sa spanjolcima od webappa (zadnjih 5 godina haha)

Naprijed imam Carrasco - Correa - Vela, svi 3 su mi odlicni, Callejona sam imao jako kratko, nije mi uopce lego, a Velu kad namjestim na lijevu svakakvi golovi padaju. Moratu nisam probao jer sam prezadovoljan sa Correom.

Veza mi je CM-CDM-CM, Koke mi je desni CM i mozda najdrazi igrac u timu, odlican, kod tebe ce mozda bit skriven iza Isca al svejedno ce doc do izrazaja

CDM Casemiro, na drugom CMu mjenjam Kovacica i Turana, Turan je dobar kao igrac, ali nekako mi cijeli tim igra bolje i obrambeno i napadacki kad je Kova unutra, steta sto ima katastrofalan finishing (mislim da oko 50??), stvarno se vidi da je uzasan finishing kod pucanja, zbog toga mu i long shot trait pada u vodu, steta jer bi inace bio odlican. Isca planiram ubrzo uzet ili mozda za Modrica skupim.

Od CBova mi se Abdennour pokazao kao zvijer, 187cm + 90 strength, imam ga od pocetka i ne mislim ga mjenjat uskoro. I jos mogu izdvojit RB Danilo odlican napadacki.

Sad sam odigro prvu tekmu. Moram custom taktiku nac, ovo je ocaj..zavrsilo 2-2. Odlicno krenu 2-0 vodim i onda padnu samo tako. Callejon mi je najbolji u timu. Ali mi je poceo ici na k...bez obzira sto ima assist i golove nekako mi nije to ti. Moram nac drugog

16 godina
neaktivan
FIFA 17

Jebeno fascinantno kako ove godine ne steka puno, ali svaki put krene kada je odlucujuca tekma za ostanak u ligi ili finale ili nesto haha jebo im pas mater sa serverima 

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.10.2016 22:08 (nitro66).

0 0 hvala 0
13 godina
nitro66 kaže...
KiCo77 kaže...
nitro66 kaže...

Sad sam odigro prvu tekmu. Moram custom taktiku nac, ovo je ocaj..zavrsilo 2-2. Odlicno krenu 2-0 vodim i onda padnu samo tako. Callejon mi je najbolji u timu. Ali mi je poceo ici na k...bez obzira sto ima assist i golove nekako mi nije to ti. Moram nac drugog

Orellana sa hawk chemistry 

12 godina
FIFA 17

Ja ti lijevo imam Carrasca u napadu gameira,desno je willams(mislim ga promijenit) u CM imam Kokea i Kovacica u CDM imam Casemira,LB Balenziaga,CB Gimenez i Laporte,RB Marko Gaspar i na golu mi je Navas(nije bas nesto)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Znaci slusajte ovo. Igram zadnju tekmu u diviziji 7 za ostanak znaci katastrofa. I dobro. Povedem 1-0. Protivnik ima korner nabaci, igrac puca i moj obrabeni na stativi (kleci na koljenima) izbija loptu i sa glavom ju posprema u svoj gol. 1-1 . 

Reko ajde dobro desi se i najboljima. Krenem ja , napadam, pritisak , kad ono evo njega u napadu, ja uzimam loptu i saljem povratnu svom golmanu i stisnem B ili ti krug da izbijem, a moj golmom se posklizne, znaci WTF posklizne se i nogom malo odgurne loptu 

protivnickom igracu koji je bio u zaletu i on posrpema za 2-1 . Na kraju je zavrsilo 2-2 ja ispo, ali sam snimio golove da mogu tu poslat samo moram skuziti kako sa moba uplodat.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja cu probat sad sve prodat pa malo trejdat..

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Kad oni misle dijelit ove nagrade za pobjede u weekend ligi? 

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Iduci vikend koliko sam ja skonto, tj. sad za vikend

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
The_K kaže...

Pa toga imas i dalje primjetio sam da ekipa na pocetku krene sa taktikom all out attack i samo projure sa 4 igraca prema naprijed,pretesko je to zaustavit.

Juce sam igrao protiv lika ,igra 442 i to mi se bas desilo !Baci lik loptu sa golmanom i bum,njegova 2 igraca ispred golmana ,

popusim tako 2:0 ali sam do kraja izjednacio na 2:2 !

To su bile kontre posle kornera !Znaci zavrsio sam

napad sutem ali golman rukom paci na pola terena i eto zla !

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.10.2016 7:48 (goust78).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice