FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 709.094
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Bas interesantno . Slozim player instruction i kazem da svi ostanu tamo iza kod napada. kad ono ja imam korner svi su naprijed hahah i normalno njegov igrac izbije on bude 1na1 i dobim gol pa serem ti se na igricu jebem ti sve koji sam ja konj i dajem pare za ovo sranje.

1 1 hvala 0
15 godina
Re: FIFA 17
nitro66 kaže...

Bas interesantno . Slozim player instruction i kazem da svi ostanu tamo iza kod napada. kad ono ja imam korner svi su naprijed hahah i normalno njegov igrac izbije on bude 1na1 i dobim gol pa serem ti se na igricu jebem ti sve koji sam ja konj i dajem pare za ovo sranje.

Pa logicno da ce ici naprijed kad je korner. Ti nemoj izgubit loptu nego zavrsi udarcem i nema kontre. Nije bit slozit samo player instruction nego treba gledat i na work rate jer ti nece stoper sa H/M ostajat nazad.

9 godina
neaktivan
Re: Fifa 17
tenac kaže...
The_K kaže...

Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.

ma to je zbog taktika. kada složite pravu taktiku ide lagano. evo ja sam gubio od početka, a sad imam 6 pobjeda za redom

U 9. div tip igra tika-taka ,ja jesam levat ali brate kao fliper !U 3-4 dodavanja pred golom mi je .

Ima li neka dobra  taktika za 433(4) ?

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 23:48 (goust78).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Nemam pojma šta se desilo, ali nakon jedne tekme nemam više đojstik. hmmm.... 

2 0 hvala 0
12 godina
FIFA 17

Ovo mi je najgora fifa do sada mozete reci da su bolji udarci,dodavanja ili animacije ali ja uopce nemam kontrole nad igracima kada lopta udje u moj sesnaesterac,nikad nisam u svim fifama zajedno toliko primio autogolova koliko sam primio u 17-ici,korneri su mi cista lutrija nemam pojma sto ce se desiti ili ce mi igrac biti normalan i izbit glavom van ili ce stopat loptu tako da suparnicki igrac moze zapucat ili nece uopce reagirat.Loptu nema sanse da izbijem ili mi vlastiti igrac uklize pa mi blokira izbijanje ili se zabije u golmana ili ispuca loptu 5 metara od sebe.I to da ja svaku drugu tekmu ja imam po 20 udaraca na gol i da jedva uspijem zabit jedan gol i to jos iz odbijanca to isto nije normalno dok suparnik ima po 4,5 udarca na gol i zabije 2,3gola.Necu vise igrat ovu igru dok ne stave neki patch i poprave to sranje od igre ali cisto sumnjam da ce ista popravit.

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ovu sezonu sam i ja sa vama..ko je za neku tekmu ili bilo sta add me: VolfHR

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Zabijam glavom ko mutav haha

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
tenac kaže...
The_K kaže...

Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.

ma to je zbog taktika. kada složite pravu taktiku ide lagano. evo ja sam gubio od početka, a sad imam 6 pobjeda za redom

Kako taktika pomaže golmanu overalla 63 ( Hayashi ) da brani kao bog?

11 godina
neaktivan
movie kaže...
Ryder007 kaže...

mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k

Osvojio sam dva drafta i zajedno nisam dobio u packovima vrijednost 20k coinsa.

Da prodaješ sve što se da prodat,a trenutno se da sve prodat,onda bi dobio,ako si osvojio minimalno ćeš dobit  30k pa taman da stvarno ne dobiješ ni jednog dobrog igrača.Nemoguće da nisi dobio 20k u 2 osvojena drafta.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 11:02 (nidjoPro).
15 godina
The_K kaže...
tenac kaže...
The_K kaže...

Kako taktika pomaže golmanu overalla 63 ( Hayashi ) da brani kao bog?

ea logic, xD

nemam za potpis
9 godina
neaktivan
FIFA 17

Ima netko od vas problem sa .NET Frameworkom? Kako ste rijesili? sve sam probao, instalirao 3.5 i sve starije verzije, 4.0, 4.6.1..sve apsolutno i dalje izbacuje error

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hitno jedno pitanje molim vas da mi odg. Znaci idem kupit PC ganepad i to definitivno xbox 360. Da li da uzmem klasican sa zicom ili bezicni? Ima kakva razlika kada se tipka stisne?ono par mili sekundi da bezicni kasni? Mislim kada sam igrao COD2 onda znam da mi bezicni misevi nisu bili pozeljni zbog delaya odnosno kasnjenja pol sekundi kada sam stisnuo tipku, jel idta stvar sa gamepadom?

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Nema delaya,  samo pazi ako kupiš bežični onda trebaš kupit i receiver za komp koj košta oko 200kn

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 14:26 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 17

ljudi gdje je najjeftinije kupiti fifu 17  ? hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kico sta nema reciver u paketu pise neki usb da se dobije unutra kao wifi signal
16 godina
neaktivan
Kico sta nema reciver u paketu pise neki usb da se dobije unutra kao wifi signal
16 godina
neaktivan
14 godina
nitro66 kaže...

Ne znam na sta mislis, linkaj.

Uglavnom ovo ti treba http://www.sophoslab.hr/kontroleri/83/x360-microsoft-wireless-gaming-receiver-for-windows/4892.html

Mislim da ima i jeftinije al mi se ne da sad trazit

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
10 godina

Nitro, ja ti predlazem zicani da uzmes, ja imam lose iskustvo sa resiverom do duse sa xone gamepadom, radilo mi nekih pola sata i diskonekcija, onda sam morao izvaditi resiver iz usb porta pa ponovo vratiti itd, pola min dok se opet konektuje... Ne mora znaciti da ce i tebi ptaviti problem, al eto samo napominjem. Prodao sam ga neki dan za gotivo iste pare kao kad sam ga kupovao. Imam sad duzi kabl od jedno 2-2,5 m i zakon je.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:11 (ruya).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 17

Sad me spojilo sa njih 10 i svih 10 citeri, jbm im mam'  i citerima i ea!!!

Nece mi vise ovo smece od igre na pc nikad.

Svako prolece na Zvezdu mirise...
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 17

de mi recite da li vama bude u replay scenama kod gola ili kod faula da nema trave odnosno da je nedostaje da bude ravna povrsina, neznam sto je tako kad igram na ultra????

miki12345

0 0 hvala 0
17 godina
nidjoPro kaže...
movie kaže...
Ryder007 kaže...

mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k

Osvojio sam dva drafta i zajedno nisam dobio u packovima vrijednost 20k coinsa.

Da prodaješ sve što se da prodat,a trenutno se da sve prodat,onda bi dobio,ako si osvojio minimalno ćeš dobit  30k pa taman da stvarno ne dobiješ ni jednog dobrog igrača.Nemoguće da nisi dobio 20k u 2 osvojena drafta.

Žao mi je što nisam snimio packove. Od 6 packova u 4 nisam dobio rare igrača. U ova dva u kojima sam dobio niti jedan nije bio vrijedniji od 1000 coinsa. Fitness rare karticu nisam dobio a contractsi ne vrijede više od 300 coinsa. Dresovi i lopte ne vrijede ništa, baš kao niti stadioni. Ono malo što vrijedi to nisam dobio. I sad ti meni reci kako da iz tih packova izvučem 20k kada objektivno u njima nema ništa vrijednog?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 18:58 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Uzet cu zicni, a konekretno KICO sam mislio na ovo http://www.instar-informatika.hr/gamepad-xbox-360-wireless-controller-pc-or-xbox-360-jr9-00010-akcija/JR9-00010/product/ 

Ima  USB Dongle pa sam googlo to je neka vrsta wifi odasiljaca.

A zicni im kosta 240kn a ja dao 3x po 150kn za speed link neko sranje i upale mi tipke za trcanje 3 puta na njemu. Mogo sam 2 kupit kvalitetna

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Omjer 19-10-50! Hahaha,vrh! Sto je najgore ne igram toliko lose.

Na drugom nalogu 28-14-62 ! Do kurca .

Sta mogu bolje sa ovim timom,nista ! :)

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 21:23 (goust78).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
goust78 kaže...

U kojoj si ti onda diviziji? 15? xD

9 godina
neaktivan

8. sa tendencijom ispadanja! Igra drug koj je tek poceo a nisam ni ja bolji!

Udjem u 8. ,on ispadne i tako u krug !

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 21:38 (goust78).
11 godina
neaktivan
Imas tim iste jacine ko ja, mozda malo i bolji cak, pa imam 32-4-10 omjer, cuj sta mogu s ovim timom.

0 0 hvala 0
13 godina
goust78 kaže...

Što će ti ruski trener iz ruske lige u ekipi iz BPL-a koja nema niti jednog rusa?

Samo trošiš ugovore na njemu, a ne znači ti ama baš ništa.

Osim što ti je možda lijep pa ga voliš povremeno pogledati :)

BTW

Prije par dana sam kupio crnog Milika.

Jučer se ozlijedio i neće ga biti par mjeseci.

Što reći?

Cijena mu pala duplo.

Jbga, to je kad imaš sreće pa ubodeš pravo u govno.

Sad čekam da netko Sansoneu slomije nogu jer i njega imam crnog...

[19xx] 4ntraks
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 21:42 (Skilledžija).
9 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

Što će ti ruski trener iz ruske lige u ekipi iz BPL-a koja nema niti jednog rusa?

BTW

Što reći?

Cijena mu pala duplo.

Trebao sam slagati samo jednu ligu zbog ovih glupih  povreda !

16 godina
neaktivan
Skilledžija kaže...
goust78 kaže...

BTW

Što reći?

Cijena mu pala duplo.

Prodao sam ga prije par dana za 75k jer sam imo feeling da ce cijena pasti :D Drago mi je da sam to napravio, naravno nije mi drago zbog ozljede igraca i sve najbolje mu zelim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice