FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 710.672
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ja isto idem opet uzimat pointe i rokamo 2-3 packa,a nakon toga draft! Ako.mi 2200 pointsa ne donesu nista idem rokat divizije i ni centa vise ne ulazem :)

Liverpool is not just a football club,its way of a life.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
Bash kaže...

Ja isto idem opet uzimat pointe i rokamo 2-3 packa,a nakon toga draft! Ako.mi 2200 pointsa ne donesu nista idem rokat divizije i ni centa vise ne ulazem :)

To sam i ja reko pa sam nakon 2 dana morao jos jednom uzet :D ali se isplatilo jer sam dobio TOTW karticu :D

16 godina
FIFA 17

nevjerojatno kako im prolaze "mikrotransakcije"... koliko vas kosta igra na kraju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Idealist kaže...

nevjerojatno kako im prolaze "mikrotransakcije"... koliko vas kosta igra na kraju?

pun kurac i 800

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Nakon dvije godine stopiranja zbog loseg pc,nazad sam.

Dodajte na origin:Draksides.

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
TheMaverick kaže...

Kod mene je sada glavna zvijezda Mertens. Pohvalio bi još Mandžu, Calljona i Hamšika koji je btw zabio jedan prekrasan gol sa 24m. 

Potrošio sam skoro svih 70 000 coinsa na pojačanja i napucao rating momčadi na 84 i sada laganini...

Tko ti igra na RW,LB i RB?

https://gyazo.com/c19406454cfcc63b960f9e98aa12c34c

Btw., otresli smo i tu DIV 3, sada lagano prema osinjaku cheatera ili bolje reči prema gamadi...

https://gyazo.com/64d61a05169904dab72ed5eb80e7ee47

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 8:59 (TheMaverick).
13 godina
Kakva je situacija sa FUT champions na PC-u?

0 0 hvala 0
15 godina
pc_fan005 kaže...
Kakva je situacija sa FUT champions na PC-u?

ja sam kvalifikacije glatko prošao, ovo još nisam igrao. za sad nisam naišao na gamad

nemam za potpis
12 godina
neaktivan
FIFA 17

ja sam jutros odigrao 5 tekmi ja mislim, dobia svih 5, a bilo je jos minimalno 5 tekmi koje su bili citerske ili ako on da gol disconect ili odmah na pocetku disconect. tako da ima ih i tu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nitro66 kaže...
Idealist kaže...

pun kurac i 800

800 čega?

12 godina
neaktivan
FIFA 17

i a, koliko utakmica imate u fut championsu pc i ps4/xbox? jer meni je 25 utakmcia. a zar nije trebalo biti 40?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Sinoc sam odigrao dvije tekme sezone 8.div, jedna sa atleticom gdje sam slavio sa 4:0. Griezman standardno dobar, Carrasco me ugodno iznenaduje dok mi je Gameiro dosta los kao i Gabi kojem kronicno fali snage, a Savic me iznenadio koliko je dobar. Ostatak ekipe zadovoljio...

Drugu tekmu igram sa chelseaom i dobijem liverpool 8:0 haha. Oni su mi do sada najbolje legli, Ivanovic, Luiz, Terry i Azi sa veznim Maticem i Kanteom tvore neprelazan bedem, bas nista ne prolazi, dok Fabregas proigrava kao u najboljim danima, a Hazard mi djeluje nezaustavljivo... Wiliama sam koristio za proboj i ubacaj i zacudio se da Costa dobiva vecinu duela, a kad se ogradi nema boga da mu se uzme lopta, tri igraca je navlacio na sebe i onda sam samo odigrao u prazno... statistika sa 20 udaraca u okvir, posjed je bio 50:50...

Do sada sam dosao do zakljucka da se u ovoj fifi jako lako dolazi do prilika za gol i vise manje su tekme 5+ golova, bar kod mene (3:2, 4:3, 5:4 itd)... jedino sta jede zivce je to sta mrtvac neces zabit ali ono sta bi se trebalo branit ili je gotovo nemoguca situacija za udarac ulazi bez problema...
I am over 9000!!!

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Jel još nekom iritantno osim meni što nemaju originalnu BPL prezentaciju nego koriste onaj generički scoreboard? Totalno glupo, dvije godine imaju i sada nema, baš ubije doživljaj.

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
orim0909 kaže...

i a, koliko utakmica imate u fut championsu pc i ps4/xbox? jer meni je 25 utakmcia. a zar nije trebalo biti 40?

Mislim da je na pc 25 utakmica i nisam siguran ali mislim da su i nagrade lošije,  koliko sam skuzio na pcu traje samo 2 dana,  a sve to je pretpostavljam zbog cheatera. Na draftu su lošije nagrade iz istog razloga.  Pričam ono što sam pročitao na forumu,  nisam još bio ig danas. 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
KiCo77 kaže...
orim0909 kaže...

Mislim da je na pc 25 utakmica i nisam siguran ali mislim da su i nagrade lošije,  koliko sam skuzio na pcu traje samo 2 dana,  a sve to je pretpostavljam zbog cheatera. Na draftu su lošije nagrade iz istog razloga.  Pričam ono što sam pročitao na forumu,  nisam još bio ig danas. 

Pa kako nemogu staviti tu zastitu protiv chitera na PC verziji, koliko mi na originu ostali govore sto imaju cheatera na svakom uglu. FUT Champion izgleda svi imaju odjednom 25 pobjeda tako da ovaj mod nema uopce smisla igrat

11 godina
neaktivan
40 utakmica na ps4, ali tesko ih je odigrat za dva dana koliko traje..

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ne mogu meda bokte,nemam para za igrace,buse mo me nista. 

Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

a na pc je 25. koji je to k.... ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
PC verzija ima dosta manje igraca nego konzole pa vjerojatno zbog toga
12 godina
neaktivan
FIFA 17

ali s obzirom na broj pobjeda koliko treba za pojedine nagrade onda je gotovo ne moguce doc do toga?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k

EUNE LOL: frenkySTYLE
11 godina
neaktivan
Pa ides iz ranka u rank ja cu brzo u bronze 1, tu je nagrada 7500 i 2 premium gold packa a treba ti 5 pobjeda

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 17

da ali nije receno da bih dosao do ajmo rec nekog odredenog ranga trebas pobjeidti 30 utakmica otprilike? kako kad mozes igrat samo 25?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Ryder007 kaže...

mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k

Osvojio sam dva drafta i zajedno nisam dobio u packovima vrijednost 20k coinsa.

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Poz ljudi, imam jedno pitanje ako se netko razumije.. je l' moguce pokrenut fifu 17 i da bude igriva na mom laptopu: 

Processor
Intel(R) Core(TM) i5-3230M CPU @ 2.60GHz

Video Card
Intel(R) HD Graphics 4000

Video Card #2
AMD Radeon HD 8600/8700M

RAM
4.0 GB

Operating System
Microsoft Windows 10 (build 14393), 64-bit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Jel se za ps 3 plaća kakva pretplata za igranje online?
Nisam nikad igrao preko konzola i ne znam.
Imam pc ali se bojim da mi gt 740 2gb i 4gb ram neće moći pokrenut
:((((( ne znam za šta uzeti :(

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Fifa 17

Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.

13 godina
VolfHR kaže...

Poz ljudi, imam jedno pitanje ako se netko razumije.. je l' moguce pokrenut fifu 17 i da bude igriva na mom laptopu: 

Imaš na Originu još uvijek betu pa možeš probati hoće li ti raditi ili ne.

[19xx] 4ntraks
16 godina
neaktivan
FIFA 17

Grizem se jer sam dao novce za fifa pointse. Danas je zadnji put da sam ulozio lipe ove godine u ovu fifu. Ne zato jer nisam nista dobio, to je tako i onako lutrija , nego zbog opcenito chitera u igrici . Draft squad igram 3 puta mi frajer DC napravi, a onda dobijem 4 i sve mi laga hahaha ;D znaci show. 

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Fifa 17
The_K kaže...

Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.

ma to je zbog taktika. kada složite pravu taktiku ide lagano. evo ja sam gubio od početka, a sad imam 6 pobjeda za redom

nemam za potpis
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice