Ja isto idem opet uzimat pointe i rokamo 2-3 packa,a nakon toga draft! Ako.mi 2200 pointsa ne donesu nista idem rokat divizije i ni centa vise ne ulazem :)
Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Ja isto idem opet uzimat pointe i rokamo 2-3 packa,a nakon toga draft! Ako.mi 2200 pointsa ne donesu nista idem rokat divizije i ni centa vise ne ulazem :)
Liverpool is not just a football club,its way of a life.
To sam i ja reko pa sam nakon 2 dana morao jos jednom uzet :D ali se isplatilo jer sam dobio TOTW karticu :D
nevjerojatno kako im prolaze "mikrotransakcije"... koliko vas kosta igra na kraju?
nevjerojatno kako im prolaze "mikrotransakcije"... koliko vas kosta igra na kraju?
pun kurac i 800
Nakon dvije godine stopiranja zbog loseg pc,nazad sam.
Dodajte na origin:Draksides.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
Kod mene je sada glavna zvijezda Mertens. Pohvalio bi još Mandžu, Calljona i Hamšika koji je btw zabio jedan prekrasan gol sa 24m.
Potrošio sam skoro svih 70 000 coinsa na pojačanja i napucao rating momčadi na 84 i sada laganini...
Tko ti igra na RW,LB i RB?
https://gyazo.com/c19406454cfcc63b960f9e98aa12c34c
Btw., otresli smo i tu DIV 3, sada lagano prema osinjaku cheatera ili bolje reči prema gamadi...
https://gyazo.com/64d61a05169904dab72ed5eb80e7ee47
ja sam kvalifikacije glatko prošao, ovo još nisam igrao. za sad nisam naišao na gamad
ja sam jutros odigrao 5 tekmi ja mislim, dobia svih 5, a bilo je jos minimalno 5 tekmi koje su bili citerske ili ako on da gol disconect ili odmah na pocetku disconect. tako da ima ih i tu.
pun kurac i 800
800 čega?
i a, koliko utakmica imate u fut championsu pc i ps4/xbox? jer meni je 25 utakmcia. a zar nije trebalo biti 40?
I am over 9000!!!
Jel još nekom iritantno osim meni što nemaju originalnu BPL prezentaciju nego koriste onaj generički scoreboard? Totalno glupo, dvije godine imaju i sada nema, baš ubije doživljaj.
i a, koliko utakmica imate u fut championsu pc i ps4/xbox? jer meni je 25 utakmcia. a zar nije trebalo biti 40?
Mislim da je na pc 25 utakmica i nisam siguran ali mislim da su i nagrade lošije, koliko sam skuzio na pcu traje samo 2 dana, a sve to je pretpostavljam zbog cheatera. Na draftu su lošije nagrade iz istog razloga. Pričam ono što sam pročitao na forumu, nisam još bio ig danas.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Mislim da je na pc 25 utakmica i nisam siguran ali mislim da su i nagrade lošije, koliko sam skuzio na pcu traje samo 2 dana, a sve to je pretpostavljam zbog cheatera. Na draftu su lošije nagrade iz istog razloga. Pričam ono što sam pročitao na forumu, nisam još bio ig danas.
Pa kako nemogu staviti tu zastitu protiv chitera na PC verziji, koliko mi na originu ostali govore sto imaju cheatera na svakom uglu. FUT Champion izgleda svi imaju odjednom 25 pobjeda tako da ovaj mod nema uopce smisla igrat
Ne mogu meda bokte,nemam para za igrace,buse mo me nista.
Origin ID:Draksides,BF4:Drakula327,Steam ID:Stole :),Xfire-Darksides
a na pc je 25. koji je to k.... ?
ali s obzirom na broj pobjeda koliko treba za pojedine nagrade onda je gotovo ne moguce doc do toga?
mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k
da ali nije receno da bih dosao do ajmo rec nekog odredenog ranga trebas pobjeidti 30 utakmica otprilike? kako kad mozes igrat samo 25?
mislim da ce mi ove godine sreca u packovima biti nasmjesena,prvi pack otvorim 7,5 k neki inform utrpam ga za 20 k,zatim udjem u draft,3 pobjede i dobim 20 k coinsa i jos igrace u packovima u vrijednosti 30 k
Osvojio sam dva drafta i zajedno nisam dobio u packovima vrijednost 20k coinsa.
Poz ljudi, imam jedno pitanje ako se netko razumije.. je l' moguce pokrenut fifu 17 i da bude igriva na mom laptopu:
Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.
Poz ljudi, imam jedno pitanje ako se netko razumije.. je l' moguce pokrenut fifu 17 i da bude igriva na mom laptopu:
Imaš na Originu još uvijek betu pa možeš probati hoće li ti raditi ili ne.
Grizem se jer sam dao novce za fifa pointse. Danas je zadnji put da sam ulozio lipe ove godine u ovu fifu. Ne zato jer nisam nista dobio, to je tako i onako lutrija , nego zbog opcenito chitera u igrici . Draft squad igram 3 puta mi frajer DC napravi, a onda dobijem 4 i sve mi laga hahaha ;D znaci show.
Imam osjećaj da svi ljudi koji igraju fut champions koriste trainer koji daje svim igracima 99 overall. Svaki put imam hrpu prilika i zabijem jedva, a oni sa nekim non rare igracima, momcadima bez 100 chemistrya zabijaju isprve. Posebno golovi iz kuta koje nikad nisam zabio, a oni svaki put. A da ne govorim o njihovim golmanima koji sve brane.
ma to je zbog taktika. kada složite pravu taktiku ide lagano. evo ja sam gubio od početka, a sad imam 6 pobjeda za redom