FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 651.049
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: FIFA 17
Hexfire kaže...
CoKsA kaže...

Stalno imam onaj sitni lag,tj micro stuttering,a ipak mislim da bi s mojom konfom igra morala fluidno radit. Jel zna netko u čemu je problem? 

Probaj uključiti onu microsttutering opciju u settingsima, ako to još postoji. Fora je kak se prelaskom na novi engine i dalje pojavljuju takvi problemi koji su tu već 5 godina.

Ak to prvo ne radi skini si d3do overrider i uključi triple buffering. Možda se može i preko nvidia control panela.

Ukoliko ne pomogne jbg. Imaš lika post iznad koji kupuje account :P. 

Znaci uvijek isto sa tom fifom, znaci cim padne FPS na 59 osjeti se taj stuttering kao i kod ostalim fifama. Ove godine sma odlucio ne kupiti fifu ponajvise zbog cheatera, ali nekako me ipak uce da je opet uzmem odigram koju kao i prijateljsku sa ostalima pa eto ako je tko bas nezadovoljan igrom neka se javi pa se dogovorimo oko cijene.

13 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

Gdje mi je najjeftinije kupiti cd key fife 17 i kako ste zadovljni igrom

GK4A ...ja sam tamo uzeo cca 40 ojra ;)

12 godina
FIFA 17

I ove godine draft pun cheatera ili se sto popravilo?

0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

jel mi moze neko objasnit kako ekipa napravi taktiku da je svaki njegov igrač na pripadajućem mom igraču mislim presing je nevjerovatan pa me zanima kako?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17

Kako da se sada obraniš od kornera kada golman okreće leđa lopti pri izlasku s gola???? Kako da on uhvati loptu kada je niti ne vidi? Nemoguća misija. 

https://gyazo.com/d4d56698d42037d17a66d824df5f3e24

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 19:45 (movie).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 17

danas sam malo igrao single sesion ,semi pro izgubim 5:0 , sljedeca tekma profesional izgubim 4:0 , nakon njih amateur težina izgubim 2:1 ... mislim stvarno ... nista odoh igrati vs.igraca prije cu tamo pobijediti  nego što cu pobijediti ai na "amateur"

edit: super nemogu igrati ni protiv igrača ili mi nemoze naci protivnika ili mi nadje ali onaj latency bar je crven ili narancast , ma super sve bugove koje sam prosle godine imao se odjdnom polako počinju pojavljivati i u ovoj , plus jos ovi ekstra bugovi sa tezinom ...

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2016 20:41 (TheVeky).

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 17
Evo skužio, kada vratim postavke mreže na početne sve je u redu. Znači neki bug u igri. Koji vrag stavljaju da mogu mijenjati oblik mreže ako nakon promjene mreža gubi svoju funkciju?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Hexfire kaže...
CoKsA kaže...

Stalno imam onaj sitni lag,tj micro stuttering,a ipak mislim da bi s mojom konfom igra morala fluidno radit. Jel zna netko u čemu je problem? 

Probaj uključiti onu microsttutering opciju u settingsima, ako to još postoji. Fora je kak se prelaskom na novi engine i dalje pojavljuju takvi problemi koji su tu već 5 godina.

Ak to prvo ne radi skini si d3do overrider i uključi triple buffering. Možda se može i preko nvidia control panela.

Ukoliko ne pomogne jbg. Imaš lika post iznad koji kupuje account :P. 

Žao mi prodat..Mora postojat neko rješenje :( Valjda ce izac neki noviji driveri il nesto jer vidim da puno ljudi ima taj problem..Al stvarno je iritantno,neigrivo

Battlelog:cro1911
13 godina
neaktivan
Encyanix kaže...
Bash kaže...

30tak packova otvorio ove god i najjaci igrac jebeni Burki!!! Imam 6000coinsa, Lichenstainera,Allija u ekipi. Sad sve ispocetka slagat, spickao od zivaca coinse na draftove nisfa jebeno nisam dobio.. Toliko!! Nikad nista,apsolutno nista!! Nikad nesto barem od 20k coinsa vrijedno da otvorim...

Dodaj me na origin: GalebUbica dat cu ti nesto coinsa al nemoj trosit na draft haha

Ps4 player sam jbg

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
15 godina
neaktivan
Znao sam da cu bogove skidat kad kupim pointse...igram onsj fut challenge ozljedi mi 3 igraca u tekmi dobim gol u extra time sa insignie jebeni kreten cijelu tekmu igra svi krepavaju on jos povuce

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
FIFA 17

Koja je shema sa tim fut challnegom?

Treba mi 15k samo za upad?Kkao se igra koja je nagrada?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
nitro66 kaže...
Znao sam da cu bogove skidat kad kupim pointse...igram onsj fut challenge ozljedi mi 3 igraca u tekmi dobim gol u extra time sa insignie jebeni kreten cijelu tekmu igra svi krepavaju on jos povuce

Stari, ja danas igram s likom koji mi ozlijedi tri igrača. To mi se već jednom dogodilo. Lik samo trga po terenu. Ubijem ga ali lopta neće u gol. Omjer udaraca 20-3 a na kraju završimo na penalima, reza 2-2. Zabije mi u 120 minuti gol i počne slaviti. Klasika gol iz kornera do kojeg je došao tako što je s leđa bacio mog igrača koji je imao loptu u nogmama i pao a lopta ošla u korner. Čisti prekršaj u napadu. Ja krenem s centra i dodam svom igraču na nekih 20m od gola i lik krvnički uđe s leđa i dobije crveni. Imam slobodnjak i gledam, lik sve igrače postavio ispred gola. Odigram kratko dodavanje i zabijem. Na penale lik nije uspio gol pogoditi i prođem.

Igra mi se sve više sviđa samo da izbace te pisdarije s toliko ozlijeđenih igrača i da igra sankcionira nekoga tko samo ima ideju kako uklizati i potrgati protivnika.

Naravno, malo srediti i golmane jer toliko pisdarija rade da čovjek mora poluditi..

11 godina
protjeran

Neznam dali je tko kupio Saponaru ali svaku utakmicu koju odigra on se ozljedi.Odmah sam ga na transfer listu stavio.

Bome ja sam dobio crveni karton par puta kao krvnčki start i kad je igrač bio zadnji.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
FIFA 17
Dok oni ruše rekorde, mi dobivamo slom živaca igrajući. Neko pita zakaj se ne poigraju s PC i riješe pitanje varalica. Pogledajte rezultate prodaje pa će vam biti jasno.. previše posla za malu zaradu ili baš ih briga dok novci kapaju na konzolama.

http://www.bug.hr/master/vijesti/fifa-17-rusi-rekorde-serijala/156137.aspx
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Znaci sve stoji gore, nije losa , za otkinut zivce jeli. Jedna VELIKA zamjerka ove godine suđenje. Dakle 3 puta mi se desilo da protivnicki igrac gurne loptu i ja klasika cisti klizeci na loptu ispred i prvi stignem uopce ga ne dodirnem on se zabije od mene i sudac mi da zuti i faul. To mi je stalno kod mog gola pa tako popusim penal uvijek. Uglavnom kupio sam danas fifs pointse jer jebiga navuklo me. I sada igram 3-4-3 slazem talijane. Imam za sad ljevo na rw callejona -rm cuardado- napad rossi-ljevo na rw pjacu i u obrani benatia (ostali su isto talijani ali manje poznatiji) tako da mi je za sada sredina i napad oke. Da li neko zna kako nariktat i gdje obranu? Volio bi nekako stavit da mi igrace nemaju udaljenost previse jer mi je dosta sjebbano igrat sa 3 u obrani s opet niti jedna druga formacijs nema rw - rm -lw- lm. Stalo mi paseve salju protivnici izmedju igraca i nemrem nista

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Gstone kaže...

meni jos ne radi web app?
vidim dosta se ljudi zalilo? ima itko ovde problema s app?

E probaj preko mozilla firefox pretrazivaca, meni radi :)

Svako prolece na Zvezdu mirise...
8 godina
neaktivan
Kakvi glupani ti iz hcl...ova fifa obecaje puno a oni da je to fliper ili hokej...svasta
14 godina
Mariola1984 kaže...
Kakvi glupani ti iz hcl...ova fifa obecaje puno a oni da je to fliper ili hokej...svasta

Stari moj, FIFA je fliper od 13-ice i postaje sve gora i gora. Nemam ništa protiv da se igra pojednostavni i približi masama, ali tu se otišlo u takvu krajnost da sad doslovno svaki tupsan koji nikad u životu nije igrao virtualni nogomet može bez frke igrati ovu igru. Ne da više ne treba skilla da bi igrao nego čak više ne trebaš imati ni nekakvo osnovno shvaćanje nogometa. Taktika? Planiranje napada? Čitanje protivnika kad napada? Ma da.. pa šta će nam to. 

Da se barem malo smiluju nama koji ustvari znamo igrati i daju nam manual FUT. Onda će me baš biti briga što klinci uživaju u ovome neigrivom smeću.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Glupaju luposti xd, te recenzije treba samo povrsno uzeti u obzir, nista vise.. Meni je ova fifa daleko bolja od predhodne, ima mana normalno, imale su i sve predhodne, koja igra nema? Bunimo se ovde zbog povreda, pre toga nije bilo, pa realnije je da ih bude kao u stvarnom fudbalu, ja zato slazem dve ekipe iz iste lige da bih uvek imao mogucnost da napravim zamenu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Hexfire pa ti igraj pes ako ti je fifa fliper. Kad trazite mane u sportskoj simulaciji uvek treba imati u vidu da kako je tebi za igru tako je i onom drugom.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ruya kaže...
Glupaju luposti xd, te recenzije treba samo povrsno uzeti u obzir, nista vise.. Meni je ova fifa daleko bolja od predhodne, ima mana normalno, imale su i sve predhodne, koja igra nema? Bunimo se ovde zbog povreda, pre toga nije bilo, pa realnije je da ih bude kao u stvarnom fudbalu, ja zato slazem dve ekipe iz iste lige da bih uvek imao mogucnost da napravim zamenu...

Kako može biti realno da mi protivnik ozlijedi 3 igrača do 30 minute a niti žuti ne dobije? Zar je realno da svaku utakmicu imam po dva ozlijeđena igrača. Imam Senegalce, sve mrcine jedan do drugog. Svaku tekmu neki kepec u skoku me baci na travu gdje mi igrač ozlijedi rame? Pa je li to normalno. Ove godine sam pogledao desetak tekmi BPL i nisam vidio da je i jedan igrač izišao zbog ozlijede... u fifi svaku tekmu izađu na obje strane bar dvojca.

ruya kaže...
Hexfire pa ti igraj pes ako ti je fifa fliper. Kad trazite mane u sportskoj simulaciji uvek treba imati u vidu da kako je tebi za igru tako je i onom drugom.

Pa nije poanta da igra nešto što mu se ne sviđa već je poanta da svi želimo bolji nogomot. U pojedinim situacijama fifa je fliper i to nitko ne može poreći. Još je gore što su ove godine napravili dodavanja gotovo pa savršena. Gledam poslije tekme ja imam 88% točnih dodavanja a protivnik 85%. Kada igram protiv AI-a onda imam dodavanja po 96% na legendary težini. Koja je svrha takve nerealne preciznosti? Prošle godine je bila jedna krajnost a ove godine je druga krajnost. Nema sredine i nisu je sposobni naći. Ono što je meni mana možda je tebi vrlina, tako da ne možeš stvari postavljati zdravo za gotovo.

Činjenica je da se fifa svaku godinu pojednostavljuje i činjenica je da više ne moraš biti dobar igrač da bi pobijedio. Dovoljno je da si na protivniku a ostalo će za tebe odraditi ea sports.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 8:25 (movie).
15 godina
neaktivan
Da je u nekim stvarims bezveze to je, ali ne bi se slozio s vama da ne treba skila, itekako treba pogotovo u obrani gdje ako ne koristite jockey puno teze osvajate loptu sto se najbolje vidi. Moze ju igrat bilo tko, ali oni koji znaju puno ce lakse igrat nego neko ko je pocetnik.

2 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
nitro66 kaže...
Da je u nekim stvarims bezveze to je, ali ne bi se slozio s vama da ne treba skila, itekako treba pogotovo u obrani gdje ako ne koristite jockey puno teze osvajate loptu sto se najbolje vidi. Moze ju igrat bilo tko, ali oni koji znaju puno ce lakse igrat nego neko ko je pocetnik.

Druga sam za bukvalno za 10 dana stavio na noge da moze da igra online .Uglavnom gubi ali jbg moze da pruza otpor.

Kad ti neko pokazuje odmah u startu kako treba mnogo znaci !Ja sam lutao mjesecima ....

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
16 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Mariola1984 kaže...

Stari moj, FIFA je fliper od 13-ice i postaje sve gora i gora. Nemam ništa protiv da se igra pojednostavni i približi masama, ali tu se otišlo u takvu krajnost da sad doslovno svaki tupsan koji nikad u životu nije igrao virtualni nogomet može bez frke igrati ovu igru. Ne da više ne treba skilla da bi igrao nego čak više ne trebaš imati ni nekakvo osnovno shvaćanje nogometa. Taktika? Planiranje napada? Čitanje protivnika kad napada? Ma da.. pa šta će nam to. 

Da se barem malo smiluju nama koji ustvari znamo igrati i daju nam manual FUT. Onda će me baš biti briga što klinci uživaju u ovome neigrivom smeću.

Istina da, FIFA je sve samo ne realna, klinci nabijaju loptu, preskaču igru, sprint, udarci iz daljine, neki odbijanac i na kraju te dobije, ja 4-5 zicera i ništa neće ući (istina, moja krivica, trebao bi poraditi na realizaciji :D). A isto tako, sinoć odigrao tekmu protiv nekog lika koji zna igrat, tvrda teška tekma, sve na sredini terena. Lik opalio iz daljine 2x, 2:0 vodi, imao je još par polu prilika, ja bez šuta na gol. U 75-toj i 90-toj dao za 2:2 iz 2 šuta što sam imao i to povukao 2 hebene kontre. Posjed bio oko 50-50 ali nisam imao onaj zadnji pas, zadnji potez i šut, lik je odličnio igrao obranu, a i napad bogami, kontrolirao je više manje igru... Tako da je tu malo mene pomazila sreća...

17 godina
CrazyMan kaže...

Istina da, FIFA je sve samo ne realna, klinci nabijaju loptu, preskaču igru, sprint, udarci iz daljine, neki odbijanac i na kraju te dobije, ja 4-5 zicera i ništa neće ući (istina, moja krivica, trebao bi poraditi na realizaciji :D). A isto tako, sinoć odigrao tekmu protiv nekog lika koji zna igrat, tvrda teška tekma, sve na sredini terena. Lik opalio iz daljine 2x, 2:0 vodi, imao je još par polu prilika, ja bez šuta na gol. U 75-toj i 90-toj dao za 2:2 iz 2 šuta što sam imao i to povukao 2 hebene kontre. Posjed bio oko 50-50 ali nisam imao onaj zadnji pas, zadnji potez i šut, lik je odličnio igrao obranu, a i napad bogami, kontrolirao je više manje igru... Tako da je tu malo mene pomazila sreća...

A kaj da ja kažem? Evo primjer samo dvije tekme od jučer a mogu takvih primjera izvući gotovo svaku tekmu. U prvom primjeru dominiram cijelu tekmu da bi na kraju gubio 2-0 i spašavao glavu. kakavi smiješni golovi za popisditi. Druga tekma ista stvar. Dobijem gol u 120 min da bih izjednačio u istoj minuti i prošao dalje na penale.. Izluđuje me koliko ljudi igraju grubo. Ovaj drugi je imao 6 prekršaja a mogao ih je sudac svirati bar duplo. 

9 godina
neaktivan
FIFA 17

Da li bi pomoglo da s ekupuju ono treneri za fitness i za povrede ?Pogotovo za povrede ?!

Necu nista da radim,necu ni da pokusavam ako me budu terali ja cu da zabusavam.
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2016 9:22 (ruya).
10 godina
neaktivan
movie kaže...
ruya kaže...

Kako može biti realno da mi protivnik ozlijedi 3 igrača do 30 minute a niti žuti ne dobije? Zar je realno da svaku utakmicu imam po dva ozlijeđena igrača. Imam Senegalce, sve mrcine jedan do drugog. Svaku tekmu neki kepec u skoku me baci na travu gdje mi igrač ozlijedi rame? Pa je li to normalno. Ove godine sam pogledao desetak tekmi BPL i nisam vidio da je i jedan igrač izišao zbog ozlijede... u fifi svaku tekmu izađu na obje strane bar dvojca.

ruya kaže...

Pa nije poanta da igra nešto što mu se ne sviđa već je poanta da svi želimo bolji nogomot. U pojedinim situacijama fifa je fliper i to nitko ne može poreći. Još je gore što su ove godine napravili dodavanja gotovo pa savršena. Gledam poslije tekme ja imam 88% točnih dodavanja a protivnik 85%. Kada igram protiv AI-a onda imam dodavanja po 96% na legendary težini. Koja je svrha takve nerealne preciznosti? Prošle godine je bila jedna krajnost a ove godine je druga krajnost. Nema sredine i nisu je sposobni naći. Ono što je meni mana možda je tebi vrlina, tako da ne možeš stvari postavljati zdravo za gotovo.

Činjenica je da se fifa svaku godinu pojednostavljuje i činjenica je da više ne moraš biti dobar igrač da bi pobijedio. Dovoljno je da si na protivniku a ostalo će za tebe odraditi ea sports.

Vidi, prvo nije realno toliko povreda ok, slazem se, a da li je realno da jednu sezonu zavrsis u 6-7 utakmica? Verujem da nas sve muce te povrede ali sta je tu je, ako to ne isprave nekim pecom sta mozemo, moramo igrati kako jeste...

Druga stvar, zelimo svi naravno bolji fudbal, 100 ljudi 100 cudi, nikad se nece tebi sve svidjati sto se meni svidja i obrnuto, prosle godine si kukao kako ne mozes dodati obican pas barem 10 postova a ove godine kako imas dodavanja 85%, morate da se priklonite igri i stilu igre, ako ti se svidja igras, ako ne ne igras i kraj price. Od kukanja nema nista. Ja sam trazio igru 2 dana, gubio sam od igraca kojima bih 5 komada dao u proslim fifama, napokon sam usao u semu i evo za nepunih par dana borim se za 3. diviziju.

14 godina
ruya kaže...
Ja sam trazio igru 2 dana, gubio sam od igraca kojima bih 5 komada dao u proslim fifama, napokon sam usao u semu 

Ovo je ustvari glavni problem. FIFA nema nikakav kontinuitet razvoja jer se iz godine u godinu stvari mijenjaju čisto zato da se može napisati nešto novo pod novosti u igri. I sad umjesto da znaš što od igre očekivati, sve se na kraju svede na to da svake godine moraš tražiti onaj exploit (ili po tvojem šemu) koji najbolje funkcionira jer ga forsiraju i svi drugi. Jedne godine je trough pass, pa je igra glavom, pa je korištenje ultra brzih krila, pa precise shot sa 20m... praktički je nemoguće igrati svaku od zadnjih 5 FIFA na identičan način makar ti tako želio.  

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice