FIFA 17

poruka: 8.373
|
čitano: 634.752
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: FIFA 17
movie kaže...

Uzeo sam ovu super deluxe edition fifu 17 preko PS4 dok daju 10% popusta. Još kupim pointsa za 50 packova i to je to...

Ako ce bit bugovita kao i 16. ne vrijedi toliko para i najvjerojatnije cu je preskocit kao sta sam i proslu...

17 godina
Shivi kaže...

Ako ce bit bugovita kao i 16. ne vrijedi toliko para i najvjerojatnije cu je preskocit kao sta sam i proslu...

A kaj da radim cijelu godinu? To je jedina igra koju igram. Opet će biti red plaća, red igranja i tako cijelu godinu..

Mislim da fifa16 nije bila bugovita već samo loša igra...

17 godina
FIFA 17

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
FIFA 17

rekal sam si da više neću radit preorder nakon fife 16. i sad čekam 10. da sjednu pare i opet ću pljunit pare unaprijed... klasika.

mkay?

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Hornet_93 kaže...

rekal sam si da više neću radit preorder nakon fife 16. i sad čekam 10. da sjednu pare i opet ću pljunit pare unaprijed... klasika.

e, jesi karakter....

13 godina
odjavljen
FIFA 17

Ja nikad nisam preorderao fifu,uvijek sam nekak bio karakter i pricekao da izade,ali ovaj put mi bas nekako obecava,nekako imam filing da nece razocarati ko 16. Kaj mislite?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zin8 kaže...

Ja nikad nisam preorderao fifu,uvijek sam nekak bio karakter i pricekao da izade,ali ovaj put mi bas nekako obecava,nekako imam filing da nece razocarati ko 16. Kaj mislite?

ja mislim da si u pravu :D

10 godina
neaktivan
jovial kaže...
Zin8 kaže...

ja mislim da si u pravu :D

Zivi bili pa vidjeli... Ja cekam da izade, da je uzme netko od kolega i onda da vidim jel mi se svida ili ne :D

14 godina
Zin8 kaže...

Meni skroz obrnuto. Možda i prva Fifa zadnje 4 godine koja me baš ničim nije zasad zaintrigirala. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
Hexfire kaže...

Meni skroz obrnuto. Možda i prva Fifa zadnje 4 godine koja me baš ničim nije zasad zaintrigirala. 

Kod mene je situacija uvijek ista. Igra mi se nogomet bez obzira kakav je a onda uz njega pizdim, divljam, svađam se sa svima po kući... mislim da će ove jeseni sve biti po starom. Igra smeće, ja lud, plakanje po forumu i tako do nove fife..

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Kod mene je situacija uvijek ista. Igra mi se nogomet bez obzira kakav je a onda uz njega pizdim, divljam, svađam se sa svima po kući... mislim da će ove jeseni sve biti po starom. Igra smeće, ja lud, plakanje po forumu i tako do nove fife..

Teško da ću i ja bez virtualnog nogaća ove godine, ali moglo bi se dogoditi. Planiram nabaviti PS4.5 pa ću imati dosta zaostataka za odigrati + cijena je duplo veća nego na PC-u. A i vele da je PES na konzolama dosta bolji, možda napokon isprobam ove godine.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
movie kaže...
Hexfire kaže...

Teško da ću i ja bez virtualnog nogaća ove godine, ali moglo bi se dogoditi. Planiram nabaviti PS4.5 pa ću imati dosta zaostataka za odigrati + cijena je duplo veća nego na PC-u. A i vele da je PES na konzolama dosta bolji, možda napokon isprobam ove godine.

PES na konzolama je dosta dobar, lako se navuces ;)

17 godina
Hexfire kaže...

Nakon što sam se prije par godina vratio fifi jednostavno pes više ne mogu igrati. FIFA ima opasnih problema a problemi u PES-u su veliki ko Himalaja! No uopće ne sumnjam da dosta ljudi uživa u ovakvom pesu, sve ovisi što očekuješ od igre...

11 godina
FIFA 17

Ne znam dugo dugo godina sam igrao PES,Fifa mi ni na kraj pameti nije bila ali u zadnjih nekoliko godina PES je ispustio onu poznatu kvalitetu i igrivost koju je imao,Fifa ima jos posla da bude kako treba igra ali po mome skromnome misljenju i ovakva kakva jeste je kvalitetnija od PESa.

1 0 hvala 0
13 godina
FIFA 17

Ovu godinu sam preskocio, brijem da cu i sljedecu. Cisto radi hardwarea. Steta je da sam 15 igrao bez problema a 16 mi uzasno radi.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Ovu godinu sam preskocio, brijem da cu i sljedecu. Cisto radi hardwarea. Steta je da sam 15 igrao bez problema a 16 mi uzasno radi.

Sad su prešli na novi engine pa možda budeš bolje sreće a možda bude još gore radila. Bit će demo pa ćeš vidjeti..

13 godina
odjavljen
movie kaže...

Sad su prešli na novi engine pa možda budeš bolje sreće a možda bude još gore radila. Bit će demo pa ćeš vidjeti..

Baš zbog toga sam u velikoj dilemi. Imam neki filing da bi mogla biti vrhunska igra koja će stvarno visoko postaviti ljestvicu i pokopati PES...s druge strane možda izbace neko poludovršeno, neoptimizirano smeće kakvo je GTA IV bio..

17 godina
Zin8 kaže...

Baš zbog toga sam u velikoj dilemi. Imam neki filing da bi mogla biti vrhunska igra koja će stvarno visoko postaviti ljestvicu i pokopati PES...s druge strane možda izbace neko poludovršeno, neoptimizirano smeće kakvo je GTA IV bio..

Igra se razvija već dvije godine. Ako u tom periodu ne mogu složiti solidnu igru onda firmu treba zapaliti..

12 godina
neaktivan
FIFA 17

Additional Leagues are added in the new FIFA 17. It's now possible to play in the South American Leagues. In the new FIFA 17 you will find that there is a lot attention given to Leagues beside the traditional Europe ones. Some of the new Leagues are the, Ecuadorian, Uruguayan, Bolivian, Venezuelan, Greek, Ukrainian, Romanian, Croatian, Serbian, Czech, Finland and Bulgarian leagues.

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ak će stvarno biti HNL licenciran onda ću možda samo radi toga igrati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
ak75 kaže...

Additional Leagues are added in the new FIFA 17. It's now possible to play in the South American Leagues. In the new FIFA 17 you will find that there is a lot attention given to Leagues beside the traditional Europe ones. Some of the new Leagues are the, Ecuadorian, Uruguayan, Bolivian, Venezuelan, Greek, Ukrainian, Romanian, Croatian, Serbian, Czech, Finland and Bulgarian leagues.

Molim te da nam daš izvor kad citiraš ovakve stvari. Zvuči too good to be true..

šumski put je bio ravan.
10 godina
neaktivan
ak75 kaže...

Otkud ovaj info??? I naravno sad cu jos radi toga pljunut pare na igru makar ne pratim nasu ligu...

12 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 17

Ne vjerujem dok ne bude službeno od EA-a. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

istina ni ja ne vjerujem,ali nikada manje vijesti o novoj fifi kao ove godine

13 godina
neaktivan
FIFA 17

Ma kakva hrvatska liga, ili još gore srpska hahaha. Ove male lige što su i sada u FIFA-i za to daju velike novce, a mi prošle godine nismo mogli dogovorit iznos novca koji će nam EA ustupit kako bi ubacili hrvatsku reprezentaciju u igru .
Volio bi vidjeti Dinamo u Rest of world, valjda je zaslužio jer je podignuo koeficijent hrvatskih klubova u Ligi Prvaka pobjedom nad Arsenalom.

PSN: RayzCRO

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Cisto sumljam da su licencirali nasu ligu, posto EA se zadnjih godina muci stavit Hrv repku, a kamoli da ce i cijelu nasu ligu, doduse nije to puno klubova ni nista al opet...nas suker misli da smo mi brazil pa eto mozemo se cjenkat sa EA-om oko novca...i jelte nas suker "voli" PES..i tako te nebuloze koje si samo on ocito moze dozvolit...nigdje objektivnosti i neutralnosti kod njega..

drugi problem je, mozda i nije bas "problem" al..kako ocjenit vecinu igraca iz nase lige? i recimo velika razlika bi bila u igri, cak i veca nego u pravom zivotu izmedju nasih klubova, primjerice dinamo i neznam istra...dinamobi igraci bi vjerovatno imali puno vec eocjene zato jer eto su "najbolji" hrv klub, i najpoznatiji...odma bi dobili "reputation" boost...naravno nemojte sad od ovog napravit svadju i raspravu koji je nas klub najbolji i to, ja to govorim sa stajalista neutralca...dovoljan primjer vam je juve u seria a, koliko igracima guraju ocjene iznad drugih..kao i barca i real...pumpaju ih samo zato jer je to real i barca, vecina igraca dobi instant boost kad predju u real i barcu samo zbog imena, a puno rijeđe downgradove...recimo uzmimo primjer danila iz reala, odigrao je jako losu sezonu u realu, ispod svog prosjeka iz porta, opet vjerovatno ce ostat ili na svojoj ocjeni ili veliko mozda dobit neki sitan downgrade, a nebi se cudio da nekim cudom i dobije ocjenu vise jer je kao "evoluirao" s tim sta igra za real.

Ocjene u fifi su vec dugi niz godina ne konzistentne i nelogicne, sad dal je to plod nemara, neznanja ili se indirektno boosta određene igrace, i zanemjaruje druge. Primjer xabi alonso, covjek izgubio pace, ko da je izgubio nogu, u samo jednoj godini, pa nema covjek 70 godina, istina nikad nije bio brz, a nije ni vise toliko mlad, al to su gluposti koje oni rade...i tako neke nebuloze za dosta igraca...

Origin ID: ReaLazio
17 godina
TheDarkSide kaže...

Ocjene u fifi su vec dugi niz godina ne konzistentne i nelogicne, sad dal je to plod nemara, neznanja ili se indirektno boosta određene igrace, i zanemjaruje druge. Primjer xabi alonso, covjek izgubio pace, ko da je izgubio nogu, u samo jednoj godini, pa nema covjek 70 godina, istina nikad nije bio brz, a nije ni vise toliko mlad, al to su gluposti koje oni rade...i tako neke nebuloze za dosta igraca...

Ocjene su više manje realne ali pojedini atributi unutar tih ocjena su smiješno vrednovani. Po meni ako je netko imao lošu sezonu to ne znači da je zaboravio trčati ili je izgubio na snazi. Loša nogometna sezona donosi lošije ocjene u tehničkom dijelu. Već sam se prepirao ali recimo rooney trči gotovo jednako brzo kao i messi a pogledaj im razliku u paceu na štetu rooneya? Hazard je u prošloj sezonni bio najbolje ocjenjen igrač BPL, ove godine je neprepoznatljiv. No dam se kladiti da prošlu i ovu sezonu trči jednako brzo. Jedina je razlika što ove godine igra lošiji nogomet. I to se treba odraziti na ocjenama koje vrednuju igračku kvalitetu. No ea ocjene spušta ili diže u proporciji svih atributa na kartici, što po meni nema smisla..

15 godina
TheDarkSide kaže...

Cisto sumljam da su licencirali nasu ligu, posto EA se zadnjih godina muci stavit Hrv repku, a kamoli da ce i cijelu nasu ligu, doduse nije to puno klubova ni nista al opet...nas suker misli da smo mi brazil pa eto mozemo se cjenkat sa EA-om oko novca...i jelte nas suker "voli" PES..i tako te nebuloze koje si samo on ocito moze dozvolit...nigdje objektivnosti i neutralnosti kod njega..

drugi problem je, mozda i nije bas "problem" al..kako ocjenit vecinu igraca iz nase lige? i recimo velika razlika bi bila u igri, cak i veca nego u pravom zivotu izmedju nasih klubova, primjerice dinamo i neznam istra...dinamobi igraci bi vjerovatno imali puno vec eocjene zato jer eto su "najbolji" hrv klub, i najpoznatiji...odma bi dobili "reputation" boost...naravno nemojte sad od ovog napravit svadju i raspravu koji je nas klub najbolji i to, ja to govorim sa stajalista neutralca...dovoljan primjer vam je juve u seria a, koliko igracima guraju ocjene iznad drugih..kao i barca i real...pumpaju ih samo zato jer je to real i barca, vecina igraca dobi instant boost kad predju u real i barcu samo zbog imena, a puno rijeđe downgradove...recimo uzmimo primjer danila iz reala, odigrao je jako losu sezonu u realu, ispod svog prosjeka iz porta, opet vjerovatno ce ostat ili na svojoj ocjeni ili veliko mozda dobit neki sitan downgrade, a nebi se cudio da nekim cudom i dobije ocjenu vise jer je kao "evoluirao" s tim sta igra za real.

U FIFA Manageru 14 (ujedno i posljednjem) je bila naša liga i to licencirana. Te iste ocjene sam prebacivao u FIFA-u (jer je potpuno isti sistem u obje igre, logično jer obje igre radi ista tvrtka) i mogu reći da su bile potpuno realne i nije bilo velike razlike između klubova. Čak sam se iznenadio koliko su detaljno pristupili tome jer večina igrača koje sam prebacio je imala stil igre kao i u stvarnosti.

nemam za potpis
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice