FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.525
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...
prcko_croatia kaže...
Mačak , u nedjelju ja i ti ćemo tekmu za youtube.
Ja ću snimiti. Pošto mi je bolja snimka.
Ti mi samo reci sa kojim programom pretvaraš video.
Meni ShadowPlay snima u Mp4, a to traje godinama ako hoću upload napraviti.

Ne smijem ! :)

Program je Moo0 VideoMinimizer 1.20.

Moras samo u programu podesiti da bude optimizovano za net (youtube) i smanjiti fps u programu na 30 ili 25 i snimak nece izgledati ovako iztrzano... Macko koliko vidim odbrana ti je najveci problem u igri, pokusaj tu da poradis, dosta ispadas 1 na 1, da je bio jaci protivnik ne bi dobro prosao.

Ne znam ja da vodim loptu ,to mi je najveci problem,ne znam da se gradim kako treba ,zato se dodajem samo da se rijesim lopte,uglavnom bez veze ,napamet . !

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
10 godina
protjeran
FIFA 16

Daj sad neko drugi da snimi svoje tekme pa da okaci koju ! :)

A sad odoh imam posla preca,opet jedna cimenta tri lopate kreca.To ostaje uvjek isto i to se ne mijenja.
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

mogu ja veceras ubacit 

10 godina
protjeran
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...

mogu ja veceras ubacit 

Ubaci ,jasta ! :)

Evo jos jedna pobjeda 2:0 a kacim video gdje me lik unakazio 0:3 !Da ne bude da se hvalim samo ! :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 0:04 (mackocicko2004).
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...

mogu ja veceras ubacit 

Evo jos jedna pobjeda 2:0 a kacim video gdje me lik unakazio 0:3 !Da ne bude da se hvalim samo ! :)

evo drugo poluvrijeme 

10 godina
protjeran
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...

mogu ja veceras ubacit 

evo drugo poluvrijeme 

Super tekma,kojim programom snimas?

10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo poraza 0:3 ,nisam mogao da prdnem,tip me razbio ! :)

Ovako uglavnom igraju FUT prijateljske na PC ! :)

Ne mogu nikao sa njima .

Necu vise daviti ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...
sonicfox93 kaže...
mackocicko2004 kaže...

mogu ja veceras ubacit 

evo drugo poluvrijeme 

Super tekma,kojim programom snimas?

Na PS4 je ovo jednostavno samo dva puta stisnes tipku share i snima se gameplay 

10 godina
protjeran
Kaze jedan lik na fb, da bi se bilo u 5. div treba samo znati komande u fifi?! Sta mislite o tome?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Kaze jedan lik na fb, da bi se bilo u 5. div treba samo znati komande u fifi?! Sta mislite o tome?

Kaže jedan lik na fb, da bi vozili bicikl trebate samo znati održavati ravnotežu? Što mislite o tome?

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Kaže jedan lik na fb, da bi vozili bicikl trebate samo znati održavati ravnotežu? Što mislite o tome?

ja mislim da ipak treba znati malo vise nego gdje je koja tipka.

10 godina
protjeran
FIFA 16

Evo ovde sam sa Rujinim timom pobijedio, na srecu boljeg od sebe . Zabio je jeftini Ferdandino ,jeftin gol.

Cijelu tekmu mi je disao za vratom ?!

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 12:50 (mackocicko2004).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Evo ovde sam sa Rujinim timom pobijedio, na srecu boljeg od sebe . Zabio je jeftini Ferdandino ,jeftin gol.

lepo je videti ponovo svoju ekipu , kao da i na ovom snimku malo steka igra?

Svako prolece na Zvezdu mirise...
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo samo za macka gol iz prijateljske..

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
ruya kaže...
mackocicko2004 kaže...

lepo je videti ponovo svoju ekipu , kao da i na ovom snimku malo steka igra?

Steka,rjesio si se belaja ! hahahhaha

10 godina
protjeran
Shivi kaže...

Dobar, samo,ebo vas macko ,igrate godinama i opet ste tanki !hahahah

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...

Dobar, samo,ebo vas macko ,igrate godinama i opet ste tanki !hahahah

Pokazi ti njima macko neke finte, tanki su da 

10 godina
protjeran
Ja sam go k,nista nisu bolji a igraju godinama.
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

11 godina
neaktivan
Mačak pitanje za tebe. Koliko ti je teška tekma kad je snimiš u u ovom Moo..... programu?
10 godina
protjeran
prcko_croatia kaže...
Mačak pitanje za tebe. Koliko ti je teška tekma kad je snimiš u u ovom Moo..... programu?

Zadnu sam snimio frapsom bila je teka 7.43 GB !!! Smanji sam je na 685 MB sam Moo....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.7.2016 17:21 (mackocicko2004).
17 godina
FIFA 16

Jedno vrijeme su mi vlastiti golmani redovito zabijali autogolove a sada se to malo okrenulo pa si sad protivnički golmani sami zabijaju. Već nekoliko golova sam zabio u zadnjih par dana na ovakav način. Ovakve intervencijew nisam vidio kroz cijelu sezonu do unazad par dana. Inače, Navas skače glavom i puca pored svih grdosija u obrani, ah ta fifa...

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

Movie ti je vec objasnjavao da to sta si igrao prije ne znaci nista jer je svaki nastavak po necemu drugaciji... Kad se sve zbroji meni je ok sjela ova fifa, nisam igrao od 14. ili 13. pa vidim napredak. Klasika gube se zivci itd, a sad cemo vidjet 17... Nadam se da ce napravit ono sta su prije rekli, a to je da ce demo bit full igra ali ogranicena na 10h...

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
mackocicko2004 kaže...

Movie ti je vec objasnjavao da to sta si igrao prije ne znaci nista jer je svaki nastavak po necemu drugaciji... Kad se sve zbroji meni je ok sjela ova fifa, nisam igrao od 14. ili 13. pa vidim napredak. Klasika gube se zivci itd, a sad cemo vidjet 17... Nadam se da ce napravit ono sta su prije rekli, a to je da ce demo bit full igra ali ogranicena na 10h...

Movie i ti imate svoju teoriju ,ja svoju !Mislim da dugogodisnje igranje mnostva tekmi ima i te kako ucinka na sadasnju igru.

To sto je u 15. prolazilo l1+trokut i slicna sranja ne znaci nista ,na to se lako prilagodis.

Ja ne znma da  vodim loptu,da se gradim ,da stanem ,da se ogradim pa da vidim sta dalje zato sto sam odigrao mozda 300 online a pojedini sa foruma mozda cak i

destine hilajda !

Zato mislim da niste u pravu jer se vecina stavi ne mijenja ,mozda 20 % je drugacije iz fife u fifu .

10 godina
protjeran
FIFA 16

Opet dans u 5. 7 poraza  i povratak u 6. u futu .

Da poludis vise .

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Movie i ti imate svoju teoriju ,ja svoju !Mislim da dugogodisnje igranje mnostva tekmi ima i te kako ucinka na sadasnju igru.

To sto je u 15. prolazilo l1+trokut i slicna sranja ne znaci nista ,na to se lako prilagodis.

Ja ne znma da  vodim loptu,da se gradim ,da stanem ,da se ogradim pa da vidim sta dalje zato sto sam odigrao mozda 300 online a pojedini sa foruma mozda cak i

destine hilajda !

Zato mislim da niste u pravu jer se vecina stavi ne mijenja ,mozda 20 % je drugacije iz fife u fifu .

Pričaš gluposti, kao i obično. Ova fifa nema veze s prošlogodišnjom i meni nikako ne odgovara. Imam najlošiji score u zadnjih pet godina. Kakve sad ima veze što sam ti u prošloj fifi dao u pet tekmi trideset golova kad ti u ovoj ne bi dao deset a pitanje je koliko bih uopće pobijedio. Sve su izmjenjali. Obrana se ne igra kao prošle godine i trebalo mi je par mjeseci da pohvatam konce i svejedno i dan danas igram lošiju obranu nego prošle godine. Sjebali su mi dodavanja i to me trajno osakatilo.

Iz moje perspektive fifa16 je čisto shranje i bez obzira koliko dugo igram nisam se u njoj pronašao i u odnosu na fifu15 igram sigurno 50% lošije..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

destine hilajda !

Pričaš gluposti, kao i obično. Ova fifa nema veze s prošlogodišnjom i meni nikako ne odgovara. Imam najlošiji score u zadnjih pet godina. Kakve sad ima veze što sam ti u prošloj fifi dao u pet tekmi trideset golova kad ti u ovoj ne bi dao deset a pitanje je koliko bih uopće pobijedio. Sve su izmjenjali. Obrana se ne igra kao prošle godine i trebalo mi je par mjeseci da pohvatam konce i svejedno i dan danas igram lošiju obranu nego prošle godine. Sjebali su mi dodavanja i to me trajno osakatilo.

Iz moje perspektive fifa16 je čisto shranje i bez obzira koliko dugo igram nisam se u njoj pronašao i u odnosu na fifu15 igram sigurno 50% lošije..

Da ja igram 10 god kao ti garantujem ti da ne bi mogao da mrdnes ! :)

Da li se mijenja,vodjenje lopte,kontrola igraca,oni fini potezi koji se sticu samo dugim igranjem ?

I hocs da kazes da godine igranja nemaju nikakve veze ?! Ma daj...

Ovi sto skilaju i sto me razbijaju u frendly ,poceli od ove fife da tako igraju ! :)

Malo nerealno !

Isto sam tako ubijedjen da ima ljudi koji bi fifu naucili da igraju za par sati,dana i da bi razbijali !

Zasto?Zato sto imaju talenta za te sitne fine pokrete.

Ja posto nemam talenta nikad necu biti dobar igrac.

Sad da recimo do kraja zivota igram tenis necu se maci od pocetnika zato sto nemam talenta . :)

Sad ce da me napadnu opet,kao kakav talenat za fifu ! hahahaha

Treba talenta i za pisanje po putu . Za sada toliko .

Poruka je uređivana zadnji put ned 10.7.2016 0:12 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Da ja igram 10 god kao ti garantujem ti da ne bi mogao da mrdnes ! :)Da li se mijenja,vodjenje lopte,kontrola igraca,oni fini potezi koji se sticu samo dugim igranjem ?I hocs da kazes da godine igranja nemaju nikakve veze ?! Ma daj...Ovi sto skilaju i sto me razbijaju u frendly ,poceli od ove fife da tako igraju ! :)Malo nerealno !Isto sam tako ubijedjen da ima ljudi koji bi fifu naucili da igraju za par sati,dana i da bi razbijali !Zasto?Zato sto imaju talenta za te sitne fine pokrete.Ja posto nemam talenta nikad necu biti dobar igrac.Sad da recimo do kraja zivota igram tenis necu se maci od pocetnika zato sto nemam talenta . :)Sad ce da me napadnu opet,kao kakav talenat za fifu ! hahahaha

Treba talenta i za pisanje po putu . Za sada toliko .

Umjesto da idem film gledati ili malo ženu zajebavati ja se tu prepucavam s tobom bez ikakvog smisla. Jedno te isto drobiš godinu dana. Inače talent u bilo kojem sportu nije stvorio vrhunskog sportaša nego rad. Znam hrpu talentiranih koji su bili lijeni i koji nisu nikada ništa napravili a isto tako znam dosta dečki koji nisu bili talentirani a radom su sve stvorili, pa i do reprezentacije došli. Što misliš što je Đokovića stvorio? Pitaj ga koliko dnevno trenira i kako živi. Sam po sebi pljuješ. Prvo kažeš da nisi talentiran i da nikada nećeš naučiti igrati a onda kažeš da igraš 10 godina kao neki da ti ne bi mogao centar prijeći? Sam sebe demnatiraš, ali nema veze. Već sutra buš došao s novim postom o talentu, atomskoj fizici, fifi i o svemogućem...

11 godina
FIFA 16

Molim vas da kupite fifu 17 jer vase prepucavanje je presmijesno,volio bi citati vase postove i sljedece godine hahahhahahhaha  

Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
protjeran
The_K kaže...

Molim vas da kupite fifu 17 jer vase prepucavanje je presmijesno,volio bi citati vase postove i sljedece godine hahahhahahhaha  

Ja sam vec kupio ( pre-order ) !

Sad vec znam da necu nista bolji biti nego u ovoj !

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice