FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 587.815
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 16
mackocicko2004 kaže...

Ja ne tvrdim da igraju kartice ali tvrdim da imaju itekako vaznosti u igri.

Inace pitanje je tendenciozno i donekle glupo!

Jasno je da ne igraju kartice ,jer bez upliva igraca nema ni igre ! :)

Pustite da komp. igra sa Realom protiv nekog lijevog tima pa cete vidjeti ko je bolji ! hahhahaha

Svakim sljedećim postom kopaš se sve dublje i dublje.. Ti ne tvrdiš ali to pišeš? Daj se dogovori..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 13:50 (movie).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

P.S. Cudno je Movie da su tebi obicno najdrazi najskuplji igraci ,Hazard,Aguero,Sancez ,Toure i slicni .

Sto ti nije drag Welbek npr. ?

Pitanje treba da glasi : Da li kvalitet kartice ima uticaja na igru ili ne ?

Što je tu čudno? Svatko od nas ima svoje favorite. Ja recimo nikada ne igram sa španjolcima niti mi je želja imati messia ili ronalda jer se ne mogu identificirati s njima. Nisu mi dragi a svaku fifu do sada sam si ih mogao priuštiti. Prošlu sam kupio ronalda i prodao ga drugi dan uz dobru zaradu. Nisam niti pomislio da ga zadržim bar tjedan dana.

Što se tvog pitanja tiče opet se vraćamo na početak. A početak je, igrač. Ako recimo ti igraš s kvalitetnim karticama protiv mene to neće imati neki ozbiljniji utjecaj na igru dok recimo ako bi protiv mene s kvalitetnim karticama igrali npr. antiljano, šime ili anchor (iako neki od njih niti ne trebaju imati bolje kartice od mojih da bi me dobili), sasvim sigurno bi to imalo utjecaja na tu utakmicu. Znači, sve ti je isto i sve se svodi na igrača.. ne na karticu kako god okreneš i kako god se trudio priču pokazati drukčijom..

9 godina
protjeran
movie kaže...

Što se tvog pitanja tiče opet se vraćamo na početak. A početak je, igrač. Ako recimo ti igraš s kvalitetnim karticama protiv mene to neće imati neki ozbiljniji utjecaj na igru dok recimo ako bi protiv mene s kvalitetnim karticama igrali npr. antiljano, šime ili anchor (iako neki od njih niti ne trebaju imati bolje kartice od mojih da bi me dobili), sasvim sigurno bi to imalo utjecaja na tu utakmicu. Znači, sve ti je isto i sve se svodi na igrača.. ne na karticu kako god okreneš i kako god se trudio priču pokazati drukčijom..

Konacno smo se slocili ,cini mi se,da je presudan igrac ali i da su kartice bitne ! :)

Let the script is on your side
14 godina
mackocicko2004 kaže...
Hexfire kaže...

Doslovno u svakoj igri ikad... igraju igrači. Eto sad možemo dalje.

Evo ,Marijoo koji je u 1. div . je u jednom od predhodnih postova

pisao da je igrao protiv lika koji ne zna da igra a ima dobar tim ,i izgubio je

cini mi se 6:3 zato sto lik puca  sa Messijem ili vec sa kim i zabija sa distance . :)

Da ne duzim,svako ima svoje misljenje.

Lol, dobije 6 golova i kaze da lik ne zna igrat.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Konacno smo se slocili ,cini mi se,da je presudan igrac ali i da su kartice bitne ! :)

Treba ti dati oscara za snalažljivost... odigraj jednu s antiljanom pa ćeš se uvjeriti da kartice nisu bitne...

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Treba ti dati oscara za snalažljivost... odigraj jednu s antiljanom pa ćeš se uvjeriti da kartice nisu bitne...

Ajde molim te odgovori mi na pitanje.

Comp. vs comp. ,Real vs Nirnberg ,ko ce da pobijedi koliko puta u 10 tekmi ? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 14:06 (mackocicko2004).
10 godina
Pa ak se tebi nikad nije deslio da nekom ulazi sve zivo onda fakat, lik je svaki gol dao s 30 metara s aguerom, tevezom i messiem nako ispucane lopte sa svojih 16 metara, ja sam mu bio da 3 komada i fulo jos cuda, nije imo pojma al ga je kenjalo, messi s desnom u raslje s 30 metara, aguero iz okreta itd. Siguran sam da bi ga kao sto je movie reko dobio 8/9 utakmica od 10

0 0 hvala 0
14 godina
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Comp. vs comp. ,Real vs Indija ,ko ce da pobijedi koliko puta u 10 tekmi ? Hvala

O Bozeeeeeeeeeeeeee o cem ti pricas, LJUDI nisu RAČUNALA pa da svatko igra isto, SVAKI IGRAC ima svoj nacin igre koj ima svoje prednosti i mane, netko se bolje brani od driblinga, nego nece primit nijedan gol iz ubacaja, netko napada preko krila, netko kroz sredinu, zato je utjecaj kartice u ONLINE milion puta manji nego OFFLINE.

A ti i dalje usporedujes CPU vs CPU i to real i indiju sa futom 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
9 godina
protjeran
KiCo77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Comp. vs comp. ,Real vs Indija ,ko ce da pobijedi koliko puta u 10 tekmi ? Hvala

O Bozeeeeeeeeeeeeee o cem ti pricas, LJUDI nisu RAČUNALA pa da svatko igra isto, SVAKI IGRAC ima svoj nacin igre koj ima svoje prednosti i mane, netko se bolje brani od driblinga, nego nece primit nijedan gol iz ubacaja, netko napada preko krila, netko kroz sredinu, zato je utjecaj kartice u ONLINE milion puta manji nego OFFLINE.

A ti i dalje usporedujes CPU vs CPU i to real i indiju sa futom 

Imaju kartice uticaja znacajnog ,ne presudnog ali imaju uticaja !inace se vecine nebi upinjala da ima sto bolji tim ,nego bi igrali sa nekim losim timom.

Pa sustina filozofije EA i Futa je da te tera da ulazes zive pare da bi kupovao sto bolje igrace ili otvarao packove . :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Comp. vs comp. ,Real vs Nirnberg ,ko ce da pobijedi koliko puta u 10 tekmi ? Hvala

To nije pitanje jer nitko nije kupio ovu igru da bi igrao comp protiv compa i ne mogu ti dati odgovor jer nisam tako nešto probao.  Realno pitanje je koliko ćeš ti tekmi s realom dobiti recimo antiljana koji igra s nirnbergom? Ja se kladim od 100, gubiš svih 100 i to vrlo lagano.. i opet se vraćamo na početak. Ne igraju kartice nego igrači...

Da ti odmah odgovorim i na gornji post. Ljudi slažu momčadi oko svojih nogometnih heroja, momčadi za koje navijaju ili repki koje su im drage. Sada bih te ja mogao pitati zašto se najbolje prodaju dresovi messia, ronalda, neymara i drugih zvijezda a ne nekih anonimusa? Pa valjda je to jasno. FUT je samo preslika toga. Ništa više, ništa manje.. ako si ne mogu priuštiti novog lamborghinia onda bih ga bar volio provozati u nekoj auto simulaciji. Ako ne mogu biti aguero, volio bih onda bar igrati s aguerom u nogometnoj simulaciji. Ljudima to pričinjava zadovoljstvo a ne vožnja fićeka ili igranje s nekim engleskim trećeligaškim igračem i zato je tu fut.  Doduše, postoje izazovi da ljudi vole startati s trećeligašem i doći do vrha europe u igri ali to je neka druga priča i nema veze s ovim o čemu mi pričamo..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 14:26 (movie).
9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

To nije pitanje jer nitko nije kupio ovu igru da bi igrao comp protiv compa i ne mogu ti dati odgovor jer nisam tako nešto probao.  Pealno pitanje je koliko ćeš ti tekmi s realom dobiti recimo antiljana koji igra s nirnbergom? Ja se kladim od 100, gubiš svih 100 i to vrlo lagano.. i opet se vraćamo na početak. Ne igraju kartice nego igrači...

Da li bi ti pobijedio gorepomenutog sa Realom vs Nirnbergom?

11 godina

Ako igrači igraju podjednako dobro onda će biti kartice presudne jer npr. ti mos promašit gol s Martialom a on će zabit s Aguerom.A ako ti igraš puno bolje od protivnika nema šanse da te dobije i da ima 11 ronalda u timu,jer on s ronaldom tebi ništa neće moći jer igraš bolje

9 godina
protjeran
The_K kaže...

Ako igrači igraju podjednako dobro onda će biti kartice presudne jer npr. ti mos promašit gol s Martialom a on će zabit s Aguerom.A ako ti igraš puno bolje od protivnika nema šanse da te dobije i da ima 11 ronalda u timu,jer on s ronaldom tebi ništa neće moći jer igraš bolje

To i govorim svo vrijeme !

Ako je neko bolji od tebe 20 % kartice mogu da ispeglaju to ,ako je bolji puno onda nista ! :)

13 godina
mackocicko2004 kaže...

Imaju kartice uticaja znacajnog ,ne presudnog ali imaju uticaja !inace se vecine nebi upinjala da ima sto bolji tim ,nego bi igrali sa nekim losim timom.

Pa sustina filozofije EA i Futa je da te tera da ulazes zive pare da bi kupovao sto bolje igrace ili otvarao packove . :)

Lani si kenjao za onog srebrnog Diekmeiera - kako li se zove, a sad ti smetaju Messi i Ronaldo.

Odluči se čovječe :P

BTW

Numberg vs Real

Ako Numberg igra na legendary težini dobit će 10/10 Reala na amateur.

Isto to prenesi u online samo umjesto legendary stavi igrača koji igra par godina FIFU i ima skilla, a na ameteur stavi sebe ili nekog sličnog.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...

Lani si kenjao za onog srebrnog Diekmeiera - kako li se zove, a sad ti smetaju Messi i Ronaldo.

Odluči se čovječe :P

BTW

Numberg vs Real

Ako Numberg igra na legendary težini dobit će 10/10 Reala na amateur.

Isto to prenesi u online samo umjesto legendary stavi igrača koji igra par godina FIFU i ima skilla, a na ameteur stavi sebe ili nekog sličnog.

Naveo sam primjer ,da pustis  komp da igra sam sa sobom ,normalno je da ce igrati na jednoj tezina za oba tima !

Ko ce da pobijedi ?Igraci su isti ?! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

On u formi, ja u formi, ja real a on nirnberg, mislim da bih ga dobio 2 ili 3 tekme od 10 iako se ne bih na to kladio... tko je bolji, bolji je..

9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

On u formi, ja u formi, ja real a on nirnberg, mislim da bih ga dobio 2 ili 3 tekme od 10 iako se ne bih na to kladio... tko je bolji, bolji je..

Znaci ipak bi sa boljim  timom  dobio poneku . :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Pa nadam se da bih dobio ali kako rekoh, ne bih se na to kladio.

10 godina
Sve zavizi od stila igre, i manje o karticama i znanju samog igraca, i naravno o sreci.

Pa puno puta dobijem nekog boljeg igraca jer u napadu nekim cudom uspijem napravit sto sam zamislio, dok mi nekad nemogu proc dva dodavanja, lik me kad ima loptu ubija i svaki put se uspijem nekako obranit prije samog udarca, i eto ti pobjede. Puno srece u obrani i u napadu. Dok s druge strane mozes igrat protiv jazavca koji na pocetku tekme stavi ultra defending i lomi te cijelu tekmu, i ono malo sto prode nemres dat gol. Liku napad izgleda uvijek isto, izbi loptu na krilo ili na napadaca koji glavom prebacuje krilima, i to je kao neki skill?

Evo jucer sam igro protiv lika koji igra 4-5-1 i ultra defending, uspio u prvih 30min slozit dvije akcije, vodio sam 2-0, stavio park the bus i dodavo se u obrani ostatak tekme, lik nije ni probo prebacit na attacking. Taj isti lik me je mogo razbit da nisam iz 2 udarca dao 2 gola i zatvorio se.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Pa nadam se da bih dobio ali kako rekoh, ne bih se na to kladio.

Jbg trebao si priznati odmah . :)

Znaci ti Real on nesto bez veze imas neke  sanse ,on Real ti los tim ,nikakve sanse nemas  ? :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 14:49 (mackocicko2004).
10 godina
FIFA 16
skontao sam,genius ti si zid!
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
3 0 hvala 0
9 godina
protjeran
hanteed kaže...
skontao sam,genius ti si zid!

Sto si se na mene navalio ?Daj sjasi malo .

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Jbg trebao si priznati odmah . :)

Znaci ti Real on nesto bez veze imas neke  sanse ,on Real ti los tim ,nikakve sanse nemas  ? :)

Ne znam zašto izvrćeš i slažeš konstrukcije koje nemaju veze s mozgom? Pitao si me kako bi izgledalo da sam ja real a on nirnberg. Rekao sam da bi možda dobio 2 ili 3 tekme od 10 ali da se ne bih na to kladio. Znači moguće je da ne bih dobio niti jednu, što opet znači da je lik neusporedivo bolji, što opet znači da kartice nemaju veze jer iako imam tri puta bolju momčad teško ga mogu dobiti. Tko normalan nakon ovoga ide u bilo kakve zaključke kakve su mi šanse s lošijom momčadi kada niti s tri puta boljom momčadi ne mogu sa sigurnošću računati na pobjedu?

edit: evo nakon dugo vremena pokrenio sam i PS4 verziju fife. Danas je došao update pa rekoh da probam. Nakon updatea imam još veći postotak netočnih dodavanja. Meni to sada izgleda još gore. Igra s jednim igračem dobija novu dimenziju. Još je lakše zaljuljati protivnika i još je teže oduzeti loptu tom jednom cirkusantu koji davi loptu do besvjesti. Ne znam što bih rekao ali ovo izgleda iz dana u dan sve gore i gore..

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 16:19 (movie).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

događa li se ovo još nekom? Usred tekme me izbaci i pripiše mi poraz ....

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
vedator kaže...

puca ti internet veza.. bar je meni dok se to pojvaljivalo.. 

http://trakt.tv/user/MjezZza
17 godina
vedator kaže...

Dobro došao u klub! Nema igrača kojem se ovo ne dogodi. Nekome više nekome manje ali se dogodi.. Ja imam sreće pa jako rijetko gledam ovu poruku...

10 godina
Sad igram protiv lika koji samo i jedino cijelu tekmu trci uz aut liniju i igra ultra defending sa madzom u spici. Pa koji je to iq, koji je kura* ljudima, pa fakat tri tekme za redom isti tip je pacijenta... kako im se da. I onda povedem jedan nula, lik izbije na krilo, moj igrac je glavom da njegovom u for i 1-1, povedem 2-1, lik trci s cuardadom uz aut, proba nabacit, ja izbijem loptu u korner. Izvede korner, golman mi zazuji i glavom u prazan gol, eto 2-2... Pa da imas isusa na terenu ak te igra hebe mozes si pk

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

to je normalno sto se tiče EA servera ili ? Svake godine isto

16 godina
movie kaže...

edit: evo nakon dugo vremena pokrenio sam i PS4 verziju fife. Danas je došao update pa rekoh da probam. Nakon updatea imam još veći postotak netočnih dodavanja. Meni to sada izgleda još gore. Igra s jednim igračem dobija novu dimenziju. Još je lakše zaljuljati protivnika i još je teže oduzeti loptu tom jednom cirkusantu koji davi loptu do besvjesti. Ne znam što bih rekao ali ovo izgleda iz dana u dan sve gore i gore..

Meni je na PC lakse dodavat nakon updatea od neki dan, vecinom igram na posjed i izrađene akcije, pa sam uspio osvojit div 1 tek nakon updatea...

Ako igras 4-3-3 probaj 4-3-3 (5), Teixeira ubija na CF, mogu mislit sta bi tek Aguero radio...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 18:14 (frenky17).
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Molim da ovaj moj post ne shvatite kao neko trolanje, ali pred par mjeseci sam nabavio PES 2016 i majko mila, sve ove godine sam bio u teskoj zabludi, kupujuci FIFU Na stranu prekrasni meniji, licence (to se lako promjeni), stadioni itd. Kad se sve svede na cisti gameplay i uzivanciju, PES je daleko ispred FIFE. Ponavlja, ovaj post nije nikakvo trolanje, vec samo pokusavam reci da postoji i puno ugodnija alternativa ovogodisnjem smecu od FIFE. Zamislite, cak mogu i dodati igracu kojem sam htio dodati

Moj PC  
2 1 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice