FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 588.226
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 16
Shivi kaže...

Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)

Jep, bude povremeno koja partija koja se igra s guštom, ali rijetke su takve.

Meni je još u sjećanju jedna, najbolja koju sam igrao u FIFI 16.

Trebala mi je pobjeda da osvojim neku diviziju - ne sjećam se više detalja - uglavnom trebala mi je pobjeda.

Povedem ja relativno brzo i već trljam dlanovima jer mi se učinilo da lik ne zna, al vraga.

Kad je dobio gol, k'o da sam lava razdražio, ali u pozitivnom smislu - igrao je pošteno - bez uklizavanja i ostalih podlosti - dečko je baš igao i akcijama je stvarao šanse, a ne napucavanjima bezveze.

I tu krene šou - napad na napad smo slagali jedan drugom, ali nikako da netko zabije.

I tako do 90' gdje mi na kraju ipak uspije zabiti gol za izjednačenje.

Taj me gol uopće nije pogodio.

Bez obzira što mi je trebala pobjeda, nisam se osjećao pokislo niti sam bio ljut.

Lik je pošteno i lavovskom borbom zaslužio gol.

Šteta što nema više takvih igrača :(

Potpuna suprotnost ovome gore je lik s kojim sam jučer igrao zadnju tekmu.

Znači lag do jaja i to vrlo vjerojatno namjerno isporoviran lag s njegove strane.

Povedem ja odmah na početku - lag se pojača.

Izjednači mi lik pred kraj poluvremena i okrene na 2-1 početkom drugog.

Mučim se ja s njim i s lagom, al mu izjednačim oko 60'.

Negdje u 75' mu presiječem loptu na centru i pošaljem pas na napadača koji izbija 1 na 1 na golmana, pucam i lopta ide u gol.

Lopta na samoj crti gola i lik se diskonektira.

Falio je milimetar da dobije gol, ali je šupak uspio na vrijeme stisnuti diskonekt.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...

Falio je milimetar da dobije gol, ali je šupak uspio na vrijeme stisnuti diskonekt.

Pa jel dobije poraz a ti pobjedu ?

Let the script is on your side
10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

opet me jucer vrag natero na fifu 16 :D odigrao 5 tekmi, u svim tekmama sam se mogao bez problema dodavat iz prve, rekord mi je bio 7 dodavanja iz prve (bilo bi mozda i vise ali napadac nije imao kom dodat, morao sam stopat)... u prve dvije tekme tri penala, ali su bila... lik me doslovno ubio dva puta sa leda, cudio sam se kak nema crvenog, a treci penal je bio u drugoj tekmi di me je povlacio ko majmun bananu...

Odigrao sam sve normalno, nikakvi odbijanci, teleportacije, sumnjivi faulovi, odugovlacenja itd... bilo je milina za igrat, pravi gust :)

Nego, kaj je bilo kad si se probudio?

Vidjet cemo veceras ak nadem vremena :p

13 godina
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Meni u igri tu rundu nije uopće računalo što znači da on koristi cheat.

Znači, on je dobio pobjedu, a ja ništa.

Al stvarno je šupak lik.

Dogodilo mi se dvaput da mi takvi ulete i s centra si odmah daju autogol i diskonektaju.

Ja dobijem pobjedu, on dobije isto i svi sretni.

Ovaj jučer je baš smrad koji ne može trpit poraz pa koristi sve moguće načine da ga izbjegne.

[19xx] 4ntraks
9 godina
protjeran
Skilledžija kaže...
mackocicko2004 kaže...
Skilledžija kaže...

Meni u igri tu rundu nije uopće računalo što znači da on koristi cheat.

Znači, on je dobio pobjedu, a ja ništa.

Al stvarno je šupak lik.

Dogodilo mi se dvaput da mi takvi ulete i s centra si odmah daju autogol i diskonektaju.

Ja dobijem pobjedu, on dobije isto i svi sretni.

Ovaj jučer je baš smrad koji ne može trpit poraz pa koristi sve moguće načine da ga izbjegne.

Jbg ako dobijes i ti i on podjedu onda to nije ni lose . :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 12:57 (mackocicko2004).
12 godina
FIFA 16

Prije nekih tjedan dana igram taj FUT, gubim 1-0 i dobim penal. Lik nekako izazove lag tocno kad ja trebam pucat penal i mos ga jebat, ne mozes u tim okolnostima pogodit sredinu onog power bara da ga jebes. Sva sreca pa sam nekako u slijedecem napadu izjednacio i ostalo na kraju 1-1. Nevjerojatno kakvih pedera ima u ovoj igri.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Moze savjet za upgrade ove postave? 

http://www.futhead.com/16/squads/5315371/ 

Na klupi je i Schnaiderlin,Barry,Falcao,Demichelis i jos neki malo manje bitni igraci. 

Ciljam na boljeg golmana,Lennon ce ic na RM,a za LM trazim nekog. Trebaju mi vasi savjeti za upgrade do 10,000 coinsa.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 17:27 (Bash).

0 0 hvala 0
15 godina
Bash kaže...

Moze savjet za upgrade ove postave? 

http://www.futhead.com/16/squads/5315371/ 

Na klupi je i Schnaiderlin,Barry,Falcao,Demichelis i jos neki malo manje bitni igraci. 

Ciljam na boljeg golmana,Lennon ce ic na RM,a za LM trazim nekog. Trebaju mi vasi savjeti za upgrade do 10,000 coinsa.

Na LM mi je Depay a zamjena mu je Pedro koji je pokazao kao jako dobar, moze se naci za oko 3k. U napad stavi Lukakua, lik je zvijer, golmana ja nebi mijenjao. I ja imam Mignoleta, nekad ima poneki kiks al strasno sta mi je sve spasio. Za CDM za oko 20-30k mi je ponuda nekako slaba, bar sto se tice engleza, pa na toj poziciji uz matica mijenjam, ramseya, milnera i fernandinha.. Nisu losi. Mogu se jeftino naci

http://trakt.tv/user/MjezZza
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Sve si naveo kao sto i ja imam u planu,samo ne bi mjenjao Bentekea.. Odlicno sam ga skuzio i u zadnje 3 tekme 8 golova.

Liverpool is not just a football club,its way of a life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.11.2015 18:35 (Bash).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
FIFA 16

Jeli tko igrao sa Aguerom ? 

Dobio sam ga danas u free packu pa gledam hocu li slozit ekipu oko njega ili da ga prodam. Uopce mi se neda igrat s BPL ekipom i ciljam vec duze vrijeme na Ibru + Pogba hibrid, Pogbu imam jos samo da se dokopam Ibre. E sad Aguera ne mislim prodat do sljedeceg vikenda dok se cijene ne vrate bar malo u normalu pa se mislim da slozim neku jeftinu ekipu oko njega. Jeli osjecaj kao da igras s 87 rated playerom ili je u biti samo dosta skuplji Dybala ?

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
JackD kaže...

Jeli tko igrao sa Aguerom ? 

Dobio sam ga danas u free packu pa gledam hocu li slozit ekipu oko njega ili da ga prodam. Uopce mi se neda igrat s BPL ekipom i ciljam vec duze vrijeme na Ibru + Pogba hibrid, Pogbu imam jos samo da se dokopam Ibre. E sad Aguera ne mislim prodat do sljedeceg vikenda dok se cijene ne vrate bar malo u normalu pa se mislim da slozim neku jeftinu ekipu oko njega. Jeli osjecaj kao da igras s 87 rated playerom ili je u biti samo dosta skuplji Dybala ?

Ne kužim tu logiku? Čekaš da se sljedeći tjedan cijene dignu kako bi dobio više za Aguera? No tada će ti i Ibro doći više pa si na istom.

Inače imao sam nif Aguera i sada imam hero Aguera. Moram priznati da sam bio više fasciniran nif Aguerom. Probao sam dosta toga i meni je Aguero najbolji ST u ovogodišnjoj fifi. Nisam imao jedino suareza i ibru...

10 godina
Jbte vise ni ovaj futscope nis ne pomaze, 5 hakera za redom sad i to svi imaju normalan w/l omjer. Smradovi nemres ni jednu tekmu odigrat

0 0 hvala 0
12 godina
Marijooo kaže...
Jbte vise ni ovaj futscope nis ne pomaze, 5 hakera za redom sad i to svi imaju normalan w/l omjer. Smradovi nemres ni jednu tekmu odigrat

plači plači, manje ćeš pišat

14 godina
Del_Boy97 kaže...
Marijooo kaže...

plači plači, manje ćeš pišat

pravi katalonac 

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
FIFA 16
Nisam igrao deseak dana ovo smeće od igre i danas probam i prva tekma i sve po starom. Pa je li normalno da golman niti ruke neće podići na ubaćaj na pet metara???? Naravno tekma završi 1-1 s ovim smiješnim golom koji sam popio...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

A dobro al to je stvarno iznimka, ja sam mozda zabio 5 kornera od njih 200, stvarno je skoro uvijek golman uhvati, nemas srece.

Pa o tome i pričam. Sva shranja koja mogu, dohvate mene. Od smiješnog gola do praznog packa. Nevjerojatno. Ovogodišnja fifa mi definitivno ne leži..

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
movie kaže...
Nisam igrao deseak dana ovo smeće od igre i danas probam i prva tekma i sve po starom. Pa je li normalno da golman niti ruke neće podići na ubaćaj na pet metara???? Naravno tekma završi 1-1 s ovim smiješnim golom koji sam popio...

Sta tek rec za mog golmana...

https://vid.me/4YoN

9 godina
protjeran
Del_Boy97 kaže...

P.P.S. gomila vas ovdje se kune u poštenje, a nakupovali tone coinsa u ovoj i prijašnjim fifama, te time zapravo podržali one koje zapravo pljuju, a to su igrači i "firme" sa trainerima

Tacno tako ,ubise se od postenja a imaju milionske timove ! hahahahha

I onda prosipaju pricu kako ne igraju kartice vec igrac ?! Dvolicno ,sta ces...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 7:15 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Eto malo sam se zaigrao sa novom FIFA-om , malo nanervirao, malo gledao i na sreću sa svoje strane.. Moram priznati da je dosta zabavno sve osim identičnih napada po krilu i okomitih okreta na gol, a naravno i penali koji se sviraju ko simfonije.. 

Zasad ovako izgleda, skupljam za Krusea Totw napred, a nakon njega će se još i priključit Piszcek desno u obrani i Aubameyang napred.. 

Nakon toga mi je plan Tottenham - Belgija - BPL kombinaciju složit, to nebi trebao biti problem. 

A i čekam neki turnir da se zaigra kao i na prošlim Fifama, također i ako je netko zainteresiran za be a pro klub osnovat da se zafrkava malo, da ne upadam sa klincima koji samo trkeljaju po lopti sa afro frizurama rozim..

13 godina
frenky17 kaže...

ROFL

Fantazija :)

[19xx] 4ntraks
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Tebi da je 11 ronalda opet ne bi dobio comp na prof jer ne znaš i to je pokazatelj da ne igraju kartice. Naravno da netko tko zna igrati bolje će iskoristiti ronalda od tebe koji ne znaš igrati. Tako da i dalje tvrdim da ne igraju kartice već igrači..

14 godina
FIFA 16

Doslovno u svakoj igri ikad... igraju igrači. Eto sad možemo dalje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tebi da je 11 ronalda opet ne bi dobio comp na prof jer ne znaš i to je pokazatelj da ne igraju kartice. Naravno da netko tko zna igrati bolje će iskoristiti ronalda od tebe koji ne znaš igrati. Tako da i dalje tvrdim da ne igraju kartice već igrači..

Dobijam komp na proff. ,ne mogu na WC .

Ako sam u div. 3 offline onda sam igrao na proff. dosta tekmi.Sad imam 14

poena i jos 4 tekme da odigram !

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 10:51 (mackocicko2004).
9 godina
protjeran
Hexfire kaže...

Doslovno u svakoj igri ikad... igraju igrači. Eto sad možemo dalje.

Evo ,Marijoo koji je u 1. div . je u jednom od predhodnih postova

pisao da je igrao protiv lika koji ne zna da igra a ima dobar tim ,i izgubio je

cini mi se 6:3 zato sto lik puca  sa Messijem ili vec sa kim i zabija sa distance . :)

Da ne duzim,svako ima svoje misljenje.

P.S.

Kaze jedan lik na fb ,jesam ,koristio sam trainer dok nisam skupio dobar tim  i dosao do div .1

sad vise ne koristim....

Sve je jasno....

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 10:49 (mackocicko2004).
9 godina
protjeran

Sinoc gledam tut od Krasi-a i Ovvy- a. Kazu ljudi ljudi lijepo,nikako contain u odbrani,stignes sa sprintom pa ispred igraca L2 drzis bez sprinta,ja sve pogresno radio?! Kad trcis onda tipkas L2 za protect the ball,kad upravljas sa LS onda drzis L2 za protect ball.Bolje da sam prije gidinu gledao tutove.

Da je imao ko da mi pokaze par caka face to face dosad bih naucio ovako mogu da se ebem...

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 11:00 (mackocicko2004).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Hello FIFA fans,

The fourth title update for FIFA 16 is now available for PC, PS4 and XB1.

This update includes the following items in FIFA Ultimate Team:

• The ability to quickly change price values when listing items on the transfer market.
  • Adjusted the likelihood of foggy weather during online matches.
  • Added the ability to search your club items by Nationality.

This update includes the following improvements to gameplay:

• Improved through ball accuracy when close to the sideline.
  • Improved pass receiver selection.
  • Improvements made to balance sprinting dribble turns.

In addition to the above, the update addresses a crash when unsuspending online games.

Thank you to all FIFA fans who continue to provide their constructive feedback on Twitter, Facebook, and the EA Forums. Throughout the course of the FIFA 16 season we’ll provide you with more information and updates if and when they become available.

The FIFA Team

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
frenky17 kaže...
movie kaže...

hahaha, nakon prekjucerasnje idile, jucer sam odigrao 3-4 tekme i bilo je cak ok... dobio sam gol slicno kao movie, golman u pet na loptu i gleda ju dok neki kepec skace i zabija glavom... nisu me isla bas dodavanja iz prve, jedva da sam spojio dva zaredom, kod primanja lopte igrac kao da je zasteko, tj. vraca se stari EA lisac u igru xD

ugl. nekog mladog lava, amatera sa hrpom zvijezda, sam izludio do te mjere da je lik dobio 3 crvena pa prekinuo haha... igrao je high pressure, a unistio sam ga tak sta sam kod primanja lopte samo trzno desnu gljivu da gurnem loptu lijevo ili desno, a on prozuji... i da svaki korner koji sam izveo, moj igrac je bio nadmocniji u skoku, ali jbg, nista od gola jer je letilo ili preko ili direkt u golmana...

i da, igraju IGRACI, a ne kartice, da imas hrpu hibrida izmedu ronalda i messia, ako ne znas neces nikog nit proc, nit zabit nit nista napravit... a mozda mislite na manager mod jer tamo igraju kartice xD

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Evo ,Marijoo koji je u 1. div . je u jednom od predhodnih postova

pisao da je igrao protiv lika koji ne zna da igra a ima dobar tim ,i izgubio je

cini mi se 6:3 zato sto lik puca  sa Messijem ili vec sa kim i zabija sa distance . :)

Da ne duzim,svako ima svoje misljenje.

P.S.

Kaze jedan lik na fb ,jesam ,koristio sam trainer dok nisam skupio dobar tim  i dosao do div .1

sad vise ne koristim....

Sve je jasno....

I ja sam igrao s likom koji ne zna te ima poprilično smiješnu ekipu i dobio me a nije imao messia. I što sad? Imao je nekog brončanog golmana od jedva 175 cm a pobrao je sve nabace i obranio sve moguće a s druge strane imao napadača šuta 55 koji je pucao kao messi ili ronaldo. I kaj sad? Neki puta te igra pogura iz nekih samo njoj znanih razloga bez obzira kakvu ekipu imao. No činjenica je da ne igraju kartice već igrači. Jedna tekma nije mjerilo ničega, samo izuzetak od pravila. Vjerojatno marijoo da je s likom odigrao deset tekmi, dobio bi ih 8/9 kao i ja protiv ovog lika. No tu jednu tekmu dobio je on, kako? Koga briga... dobio je..

I što ti je sada sve jasno što je netko koristio trainer kako bi došao do dobre momčadi? Prirodno je da svatko želi igrati s njemu dragim igračima. Ja ne igram s aguerom zato da bi tebe dobio, već zato što mi je aguero drag kao igrač i što se hoću zabavljati igrajući s njim u momčadi. Svaku godinu igram s istim igračima.

Netko je rekao kako mu je toure bezveze. Meni svaka sezona počinje s toureom. Ne mogu zamisliti igrati bez njega. Drugi je sada par cipela što netko da bi došao do aguera ili tourea koeisti nedozvoljena sredstva pa na nepošten način kompletira svoju momčad. Nažalost to je sastavni dio ove igre. netko potroši pointse, netko ima sreće pa ga dobije u besplatnom packu, netko igra danonoćno kako bi došao do njega a netko koristi trainer. Svijet nije fer, što to prije shvatiš to će ti biti lakše.. ali i nakon svega ostaje činjenica da ne pobjeđuju kartice već igrači.

Koliko sam samo utakmica izgubo od duplo slabije momčadi s druge strane. No igrač koji je igrao je osjetno bolji od mene. I nije mi pomogao niti toure niti hero aguero niti hazard. Lik igra s none rare španjolcima i dobije me s lakoćom. Kako kada imam pet puta bolju momčad od njega? Reci kako?

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Naravno da igraju igraci, ti upravljas tom karticom i odlucujes kad ces pucat, dodat itd... A naravno, mozes bit i manager pa prepusti sudbinu u ruke kartica....

Da vidimo misljenja ljudi:

10 Igraju igraci
0 Igraju kartice

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Shivi kaže...

Naravno da igraju igraci, ti upravljas tom karticom i odlucujes kad ces pucat, dodat itd... A naravno, mozes bit i manager pa prepusti sudbinu u ruke kartica....

Da vidimo misljenja ljudi:

Ja ne tvrdim da igraju kartice ali tvrdim da imaju itekako vaznosti u igri.

Inace pitanje je tendenciozno i donekle glupo!

Jasno je da ne igraju kartice ,jer bez upliva igraca nema ni igre ! :)

Pustite da komp. igra sa Realom protiv nekog lijevog tima pa cete vidjeti ko je bolji ! hahhahaha

P.S. Cudno je Movie da su tebi obicno najdrazi najskuplji igraci ,Hazard,Aguero,Sancez ,Toure i slicni .

Sto ti nije drag Welbek npr. ?

Pitanje treba da glasi : Da li kvalitet kartice ima uticaja na igru ili ne ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.12.2015 13:31 (mackocicko2004).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice