FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 598.771
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
protjeran
Re: FIFA 16
Ja se zabavim samo pritiv cpu i to.max. na proff. Dalje ne ide ....
17 godina
Shivi kaže...

procitaj sta sam napisao, svatko ima drugaciji pogled na nogomet, znaci svakom je nesto drugo zabavno. meni je npr patnja dodavanje pola utakmice sa stoperima, ne vidim tu zabavu... cekanje sretne lopte bi bilo cekanje na tvoje krivo dodavanje i tvoju pogresku. za mene nije sretan gol ako npr nakon tvoje akcije brzo izvedem gol aut, dodem sa 3-4 dodavanja pred tvoj gol i zabijem. kao sta sam vec prije napisao, svatko ima svoj stil, tvoj je forsiranje posjeda i to ti je zabavno jer se igras, a meni je zabavna direktna i brza igra, igra sa 2-3 dodira i bez puno petljanja...

ne znam zasto imam osjecaj da su ti svi trn u oku koji ne dijele isto misljenje sa tobom?

Imaš krivi osjećaj ali nebitno. Samo sam rekao što me veseli i logično je da me onda nešto što je kontra toga ne veseli ali jasno sam ti na kraju rekao da svatko ima svoj put do sreće i da je dobro da se na tom putu ea ne miješa ili miješa što manje. Sinoć sam nakon dugo vremena odigrao pet tekmi na računalu. Četiri sam izgubio 1-0 i jednu sam dobio 1-0. Baš sam bio zadovoljan jer sam dobro igrao a golove sam po obićaju dobijao na samom kraju tekme tipa lik puca s 20 m lopta pogodi mog igrača u leđa i odbije se njegovom na penal gdje stoji sam kao duh. Na to ne mogu utjecati već samo konstatirati kako nije bilo sreće. S druge strane pogađao sam stative, imao posjed i kontrolirao sve tekme. Nemam kome kaj zamjeriti.

Šanse nisam iskoristio, primio neke nesretne golove ali sam se dobro zabavio. Sve tekme su bile napete do zadnje sekunde.. i to je to. Ne mogu razviti brzu igru s puno dodavanja jer ove godine su ta dodavanja upitna. Nikad ne znam kamo će završiti i uvijek osjećam malu nelagodu kod brze igre zbog toga. Još nisam igrao protiv protivnika koji može izmijeniti 4/5 brzih dodavanja bez pogreške. Sredina terena neki puta zna biti tragikomična zbog tih krivih dodavanja s obje strane.

Zbog toga i dopuštene grubosti u igri ovogodišnja fifa mi ne odgovara..

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

ja igram na legendary i fin je balans nekad pobjedim jaci klub a nekad izgubim od slabijeg

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

ja igram na legendary i fin je balans nekad pobjedim jaci klub a nekad izgubim od slabijeg

Svaka cast ,ne mogu ni na WC da igram .

Sad sam 4 div. offline,cim pocne pretezno proff. i WC gubim ,dok je semi-pro ,proff. i poneka WC moze nekako ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 12:01 (mackocicko2004).
15 godina

Isto tako :) Eto igram malo career na legendary i dobio sa Chelseam City 4:1 pa igrao jedva 2:2 sa WBA

Jedino je u početku malo frustrirajuća igra CPU-a kad se dodavaju po obrani al navikne se čovjek

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 13:16 (CoKsA).
10 godina
protjeran
CoKsA kaže...

Isto tako :) Eto igram malo career na legendary i dobio sa Chelseam City 4:1 pa igrao jedva 2:2 sa WBA

Jedino je u početku malo frustrirajuća igra CPU-a kad se dodavaju po obrani al navikne se čovjek

Ako vodi CPU pred kraj dodje do korner zastavice i tamo se zagradi nesto i stoji do kraja tekme ! hahahhahahahaha

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
CoKsA kaže...

Ako vodi CPU pred kraj dodje do korner zastavice i tamo se zagradi nesto i stoji do kraja tekme ! hahahhahahahaha

i meni je to bilo nekoliko puta ali snasao sam se nekako i oteo loptu

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Dođeš sa svoja dva igrača. Dok se jedan s njim rempla drugi mu odnese loptu..

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Dođeš sa svoja dva igrača. Dok se jedan s njim rempla drugi mu odnese loptu..

Dobra ideja ,probacu ,ja sam pokusao nesto jednim igracem ali obicno izbacim u aut ili korner !

15 godina
FIFA 16

evo jedan gol koji sam zabio

http://trakt.tv/user/MjezZza
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 19:11 (maxy0).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
maxy0 kaže...

Zbog ovakvih stvari čovjek gubi volju. Tekma bez golova i onda popiješ ovakav gol. Glavno da brane udarce s jednog metra. Smeće od igre...

15 godina
movie kaže...
maxy0 kaže...

Zbog ovakvih stvari čovjek gubi volju. Tekma bez golova i onda popiješ ovakav gol. Glavno da brane udarce s jednog metra. Smeće od igre...

pobijedio sam 4-1 ovu, ali vjerojatno ne mislis na mene?

inace, malo i je prelako zabiti slobodnjak... s pravim igracem

http://trakt.tv/user/MjezZza
14 godina
movie kaže...
maxy0 kaže...

Kakav? Pa kad je naciljao sami kut onda i zasluzuje zabit.

Nego, evo vec tjedan dana se ne mogu ulogirat u web app, samo stoji na onom pocetnom Loading, a sad se dijele daily giftovi pa bi volio da se napokon loada haha, jel vama radi il je do mene?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
maxy0 kaže...

pobijedio sam 4-1 ovu, ali vjerojatno ne mislis na mene?

inace, malo i je prelako zabiti slobodnjak... s pravim igracem

Ma naravno da ne. Mislim na fifu...

KiCo77 kaže...

Kakav? Pa kad je naciljao sami kut onda i zasluzuje zabit.

Nego, evo vec tjedan dana se ne mogu ulogirat u web app, samo stoji na onom pocetnom Loading, a sad se dijele daily giftovi pa bi volio da se napokon loada haha, jel vama radi il je do mene?

Naciljao sam kut? Pa daj me nemoj hebati. Skroz iskosa s nekih 25m, golman kao skretničar ide a na lopti je. Ovakav gol ne bi popio golman 1 zagrebačke lige. Ustvari, da ga ja popijem u veteranima svi bi mi hebali mater. Iz te pozicije u taj kut svaku loptu uhvatim bez problema ma gdje ti pogodio. Inače u ovoj igri ja uredno zabijem a da sam još više ukoso od ove pozicije. Smiješno i žalosno... s obzirom da neki preglednici blokiraju javu jasno je da imaš problema. Probaj s operom. Instalirao sam je samo zbog web appa...

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 20:00 (movie).
16 godina
neaktivan
FIFA 16

Evo odigra sam naj...nesto utakmicu u ovoj Fifi dosad. Znaci idiot igra u 3-5-2 formacijom sa park the bus i tip spama ofsajd zamku...znaci njemu svih 90 min 7-8 igraca stoji na centru tocno poredani uz liniju, ima san jedno 10-12 ofsajda jer jednostavno sva dodavanja u napad bi savrsila tako. Da mi je dva krumpir gola iz totalno nejasnih situacija di moji CB-ovi primaju lopte kroz noge i slicna s*anja, na kraju sam izvuka 3-2.

Znaci navika sam se na sranja koja Fifa zna servirat...sudci, penali, momentum shift i ostale situacije al ljudska glupost mi najvise ide na k****, znaci taj balavac nije u stanju odigrat normalno pa koristi ovakve metode...nemogu vise igrat protiv ljudi. Idem par dana offline da se ohladim jer ovo mi je tako diglo zivce. U biti sve manje krivim EA za ova sranja koja se dogadaju, je*iga nisu oni svetci i rade totalne idiotarije, ali nemogu oni izbjec to da ce balvadurija naci i iskoristiti eksploitove i naj taj nacin unistit igru svim drugima. 

Cisto da znate protiv koga sam igra: InvincibleLuca (PC) ako ga ikad sretnete na pasnjacima, pazite na zivce.

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Padali su i iz cudnijih kuteva ali ok

Webapp mi je radio super, onda sam se jedan dan pokusao ulogirat preko wifija od faksa, nije islo i mislio sam da je blokirana stranica (jer su i torrenti, steam i sl. blokirani) ali onda kad sam dosao doma vise se nisam ni doma mogao logirat. Probat cu na drugi browser onda, hvala.

Eto da ne skidam operu probao sam prvo na edge i uspio sam uc napokon, ne znam sta je sa chromom

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

ne znam sta je sa chromom

blokira javu po difoltu kao i firefox... nekome radi, nekome ne radi...treba se poigrati oko postavki jave

17 godina
JackD kaže...

Evo odigra sam naj...nesto utakmicu u ovoj Fifi dosad. Znaci idiot igra u 3-5-2 formacijom sa park the bus i tip spama ofsajd zamku...znaci njemu svih 90 min 7-8 igraca stoji na centru tocno poredani uz liniju, ima san jedno 10-12 ofsajda jer jednostavno sva dodavanja u napad bi savrsila tako. Da mi je dva krumpir gola iz totalno nejasnih situacija di moji CB-ovi primaju lopte kroz noge i slicna s*anja, na kraju sam izvuka 3-2.

Znaci navika sam se na sranja koja Fifa zna servirat...sudci, penali, momentum shift i ostale situacije al ljudska glupost mi najvise ide na k****, znaci taj balavac nije u stanju odigrat normalno pa koristi ovakve metode...nemogu vise igrat protiv ljudi. Idem par dana offline da se ohladim jer ovo mi je tako diglo zivce. U biti sve manje krivim EA za ova sranja koja se dogadaju, je*iga nisu oni svetci i rade totalne idiotarije, ali nemogu oni izbjec to da ce balvadurija naci i iskoristiti eksploitove i naj taj nacin unistit igru svim drugima. 

Cisto da znate protiv koga sam igra: InvincibleLuca (PC) ako ga ikad sretnete na pasnjacima, pazite na zivce.

Ja sada odigrao teretanu na PS4. Znači nisam dugao naletio na takvog skillera kao što je ovaj. Ima odličnu momčad, talijane. Nekoliko ifova. Dva puta vodim i nisam izdržao i izgubim 4-3. Prvi put da mi je netko uvalio 4 gola u ovoj fifi. Znači sva igra se svodi na to tko ima loptu s tim ide do kraja. Nema tu suradnje, dodavanja, ničega. Samo cirkuske majstroije koje stvarno radi odlično. Branim se od toga ali jednostavno neki puta ne ide. Pirueta ova, ona, uvijek mu se nekako lopta odbije nakon što ju izbijem, pazim se penala i onda to koristi. Stvarno ne znam kako neki ljudi uspiju povezati nekoliko skillova i koristiti ih u pravom trenutku. Sve mu je logično a ustvari nepredvidljivo. Nikad ne koristi iste fore, uvijek nešto novo. Stvarno me iscrpilo to naganjanje njegovog igrača po mojoj polovici terena...

15 godina
FIFA 16

Jel igra ovo jos netko na pcu? Jbt u div2-3 50% tekmi su ili neki exploiteri sa onom supskim dc-om ili tekma lagga do bola a ping zelen... za igru od 50+ eur stvarno neznam kako je to dopustivo. Kad bi svaku tekmu odigrao u "normalnim" uvietim mozda bi i nekako usao u div1 ali ovako nema sanse kad me poveze da u 4 tekme dobijem 1 lose od dc-a, 1 tekma laga a jednu me posteno netko nadigra i sta onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
toninho kaže...

Jel igra ovo jos netko na pcu? Jbt u div2-3 50% tekmi su ili neki exploiteri sa onom supskim dc-om ili tekma lagga do bola a ping zelen... za igru od 50+ eur stvarno neznam kako je to dopustivo. Kad bi svaku tekmu odigrao u "normalnim" uvietim mozda bi i nekako usao u div1 ali ovako nema sanse kad me poveze da u 4 tekme dobijem 1 lose od dc-a, 1 tekma laga a jednu me posteno netko nadigra i sta onda...

To je jos dobro. U 1. ligi zna biti da cijeli dan ne mogu naci protvinika koji ne koristi dc trainer.

12 godina
FIFA 16

Cini mi se da je demo dosta bolje funkcionirao ili je ovo samo fckin bloody FUT :D 

Penala i greda na izvoz mogu reci, za svaki prekrsaj igraca koji ulazi bocno dobijem penal cccc

Mislim da je dobra obrana kljuc uspjeha u ovoj igri, uz malo dobre pass igre lako se dodje do suparnickog gola.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Evo vam još 2 "šokantne" istine, pa se možda nećete čuditi nekim stvarima.

1. Neki ljudi igraju FUT samo i isključivo da zarade od prodaje coinsa. To je u pravilu ova ekipa sa trainerima, cheatovima i tko zna s čim sve ne. Šta njih zaboli što svojim postupcima uništavaju iskustvo igranja nekom random liku iz Kroejše.

2. Neki ljudi igraju FUT samo i isključivo zbog sakupljanja kartica, tj. jer su se navukli na FUT. To je ona ekipa koja ustvari nema pojma igrati pa koriste sve moguće exploit taktike i debilne načine igranja (tipa ovo što je kolega iznad naveo, cijela tekma park the bus i nabijanje lopte na napadača) da bi došli do bodova. Nije nikakav problem kad protivnik igra defanzivno jer vidi da si bolji od njega ili ima rezultat koji mu osigurava cilj u seasonsu, ali ovi koji u svaku tekmu po defaultu ulaze sa bunkerom ustvari ne uživaju uopće u nogometnoj igri. FUT je grindanje, a kao što u WOW-u trebaš pobiti milion veprova da dobiješ skill point, ovdje moraš odigrati X utakmica da bi si mogao priuštiti nekog igrača i neki si jednostavno žele ubrzati taj "dosadni" dio FUT-a, igranje nogometa. EA je s FUT-om uspio napraviti cijelu generaciju novih igrača nogometnih igara koji ne znaju igrati nogometnu igru, a opet ju svake godine ponovno kupuju. Genijalno. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

jucer sam odigrao samo jednu partiju i to sve zbog tog muckog provokatora... lik izvede centar i doda lotpu stoperu, ode do svoje korner zastavice i gradi se -.- to je napravio 3-4 puta u 15 min igre sve dok se nismo borili za jednu mrtvu loptu kod njegove zastavice gdje sam stisnuo da moj igrac nabaci, ali je naravno uklizao i pokupio loptu koja je otisla u gol aut i usput njegovog igraca sa prednje strane. sviran je faul, ja onak miran, ok, a ono sudac vadi crveni, WTF??? lik je onda napravio strasan pritisak, 30. minuta, nicija lopta na centru, uklizem, odnesem loptu, moj igrac se prakticki poceo dizat dok naleti njegov, padne prek mog, faul i opet crveni -.- 2 faula 2 crvena dok je on mene rezo kak je znao i umio, a nije sviran niti jedan faul...

oko 70+ minute me vodi 2:0 i tek sam tad uspio napravit 2-3 vezana brza passa, dosao na cca 25m i iz ocaja opalio i pogodio raslje, ala movie sa lahmom :D poslije toga se lik naravno zatvorio i dodavao sa stoperima, ja sam uzalud pokusavao sa poludistance, nekim kvazi nabacima sve dok se visa sila nije umijesala u 89.min kada je njegov stoper prekrasnom asistencijom uposlio mog napadaca koji je zaobisao golmana i zabio za 2:2...

nakon tog jucer cu malo odmorit od fife, bar 2-3 dana... procitao sam da vam se dogadaju svakakvi penali itd. ja sam npr. napravio jedan penal, i zaradio jedan, ali sve je zasluzeno svirano... da li je netko imao takvih dozivljaja sa crvenim kartonima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Posto mi je orgin zbagiran jos odkada je lista prijatelja smanjena sa 150 na 100 ne mogu nikoga normalno prihvatiti niti izbrisati sa liste. Tako da mi broj prijatelja varira od 140-100 kako ni sam ne znam. Uglavnom ako vam se igra zajedno i vidite me on line slobodno mi se tu javite pa cu vas probat dodat u pro club ili fut match http://www.twitch.tv/53copceco.
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Dodajte me na originu svi koji igrate na pc , cisto da imam hrvate neke na fifi i na originu :D

NICK : MaciStyle

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

jucer sam odigrao samo jednu partiju i to sve zbog tog muckog provokatora... lik izvede centar i doda lotpu stoperu, ode do svoje korner zastavice i gradi se -.- to je napravio 3-4 puta u 15 min igre sve dok se nismo borili za jednu mrtvu loptu kod njegove zastavice gdje sam stisnuo da moj igrac nabaci, ali je naravno uklizao i pokupio loptu koja je otisla u gol aut i usput njegovog igraca sa prednje strane. sviran je faul, ja onak miran, ok, a ono sudac vadi crveni, WTF??? lik je onda napravio strasan pritisak, 30. minuta, nicija lopta na centru, uklizem, odnesem loptu, moj igrac se prakticki poceo dizat dok naleti njegov, padne prek mog, faul i opet crveni -.- 2 faula 2 crvena dok je on mene rezo kak je znao i umio, a nije sviran niti jedan faul...

oko 70+ minute me vodi 2:0 i tek sam tad uspio napravit 2-3 vezana brza passa, dosao na cca 25m i iz ocaja opalio i pogodio raslje, ala movie sa lahmom :D poslije toga se lik naravno zatvorio i dodavao sa stoperima, ja sam uzalud pokusavao sa poludistance, nekim kvazi nabacima sve dok se visa sila nije umijesala u 89.min kada je njegov stoper prekrasnom asistencijom uposlio mog napadaca koji je zaobisao golmana i zabio za 2:2...

nakon tog jucer cu malo odmorit od fife, bar 2-3 dana... procitao sam da vam se dogadaju svakakvi penali itd. ja sam npr. napravio jedan penal, i zaradio jedan, ali sve je zasluzeno svirano... da li je netko imao takvih dozivljaja sa crvenim kartonima?

Naletio sam i ja na takve pacijente. Pustim ga neka stoji i tehnicira. Uvijek im dosadi nakon par minuta pa onda odustanu jer vide da nisu izazvali nikakv efekt tom provokacijom. On na korner zastavici, ja na centru. Najgore kaj možeš napraviti je iću mu oduzeti loptu jer ti se dogodi to kaj ti se dogodilo a i pokazuješ mu da si nestrpljiv i da te to živcira te mu daješ na važnosti pa onda on ustraje u svome naumu... zato lanksa pa neka on tehnicira i gradi se sam sa sobom.. na kraju uvijek krenu s loptom prema naprijed...

10 godina
protjeran
Ja igram uglavnom fut frindly,od 5 dobijem mozda 1,kako ljudi igraju to je cudo,vezu! Jednostavno su uvijek korak ispred! Saltam igraca sa l1, drzim contain, ocigledno to nije dovoljno,sad me mrzi da ucim saltanje sa rs i rucno uoravljanje!
Igranje protiv kompa mi je vec dodijalo,protiv ljudi memam sanse nikakve! Ne vokim tu agresivnost a tako vecina igra ili loptu na bok pa trci do 16!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

Evo ako ko ima inspiracije i volje da mi slozi neki tim do 100k jer stv nemam ideje koga da slazem :D

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Koja je fora sa izrodima koji sa brončanom ekipom uđu u igru i izađu odmah, što dobivaju time? SUmnjam da to rade zbog 100 i kusur coinsa, pa potrošeni contracsi na 11 igrača ih koštaju više...

0 0 hvala 0
11 godina
Dr.Feel kaže...

Koja je fora sa izrodima koji sa brončanom ekipom uđu u igru i izađu odmah, što dobivaju time? SUmnjam da to rade zbog 100 i kusur coinsa, pa potrošeni contracsi na 11 igrača ih koštaju više...

Postoji cheat s kojim dobivaju pobjedu s time i tako osvoje diviziju.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice