FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.252
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Re: FIFA 16
Tog sam se najvise bojao, ekipa koja igra ultra defending s krilima postavljenim da ostaju u napadu, te cijelu tekmu nabijaju loptu na njih dok ne prode, misle da igraju svoj stil nogometa, oprostite ali to nema veze s nogometom. Ja kad se nemogu sastavit s loptom imam 50% posto posjeda. Uzivajte i igrajte kako god hocete, i shivi uopce neznam kak ti igras i ne kazem da igras kak sam opiso, ali iz tvog posta sam skuzio da je ocito to ljudima taktika na koju su ponosni. Do sad sam mislio da su svijesni da nemaju pojma pa tak igraju, ali ocito kad igraju tak misle da su brutalni. I npr. jedan bayern igra presing, ali nikad nemaju 40 posto lopte u nogama i u fazi napada igra cijela momcad, a nn nabijanje na costu i lewa u sredini i bok.

1 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...

to govoris za fut ili sve modove?

Samo za fut. Nisam ništa drugo pokrenio osim futa do danas pa ne mogu onda govoriti o drugim modovima u igri...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
hanteed kaže...

to govoris za fut ili sve modove?

Samo za fut. Nisam ništa drugo pokrenio osim futa do danas pa ne mogu onda govoriti o drugim modovima u igri...

probaj protiv cpua igrati ako ti se svidi njihov stil igranja,ja otkako fife igram nikad nisam igrao turnire protiv cpua tek na 16ci mi se svidja cpuov nogomet

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
hanteed kaže...

probaj protiv cpua igrati ako ti se svidi njihov stil igranja,ja otkako fife igram nikad nisam igrao turnire protiv cpua tek na 16ci mi se svidja cpuov nogomet

Govoriš za fut ili neki drugi mod? Meni je bezveze jer ai uvijek igra isto. Govorim za fut. Svi su barcelona, sve ekipe igraju isto. Još mi je gluplje recimo zadnjih desetak minuta a ja vodim a ai se dodaje do besvjesti ispred svog gola bez želje da krenu naprijed? Pa tko normalan gubi jedan razlike i dodaje se ispred svog gola zadnjih par minuta... nisam nešto oduševljen kako izgleda igra s ai-em u futu... kako rekoh, svaki protivnik igra kao barca. Pa ne igra tako real ili MC ili MU. Da ne pričam sada o nekim ekipama iz nižih liga koji imaju pas igru jednaku barci i samo tako deru..

Igrajući fifu čovjek pomisli da je to jedini način kako se igra nogomet i kako ga baš svi igraju tako...

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 18:07 (movie).
14 godina
FIFA 16

Možda da više vježbaš, a manje gnjaviš po forumu...

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Ne govorim za fut.Probaj napraviti custom tournament sa klubovima od 4.5 ili 4 zvijezda i vidjeces igraju razlicito ali ja sam malo slidere podesio pa mi je zanimljivo i izbalansirano je.Najzanimljiviju utakmicu koju sam igrao na fifi 16 je cetvrtfinale protiv australije,one su udarile autobus od 60te minute sa prednosti od 1-0 i ja sam u tih pola sata drzao strašan pritisak i bio sam 150% koncentriranZasluzeno sam izgubio jer sam imao dvije sanse u sesnestercu koje sam bas prejako opalio i promasio
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
Struja igra bas lijepo,ne uklizava,ne vuce za dres,nema siledzija! Bas kako ti Movie volis!
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
mackocicko2004 kaže...
Struja igra bas lijepo,ne uklizava,ne vuce za dres,nema siledzija! Bas kako ti Movie volis!

Tko je sad struja?

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...

otkud ti znas da movie voli da mu niko ne uklizava da ga niko nevuce i ne siluje?

12 godina
neaktivan
FIFA 16

Origin ID : L1nNK00

Tko zeli neka me add za koju prijateljsku i slicno.

Preskocio sam FIFU 15 zbog racunala, FIFA 16 mi se svidjela kroz demo.

Zasad odigravsi 15 ak utakmica : 5-6-4 rate sam zadovoljan igrom.

Zasad jedino sto mi se ne svidja jest to povezivanje koje je random, nekad dobro nekad lose pomalo iritantno ali moze se preci preko toga.

Nisam osjetio razliku neku u brzini igrajuci s CR om naspram obranbenih pa mi je to losa stavka jer se gubi osjecaj kartice takvog igraca onda.

I mozda penali koji su kod mene suvise ucestali, valjda sto pre cvrsto ulazim u duele, samo koliko se god dobro branio kroz utakmicu toliko mi nekad lagodno prelazi suparnik obranbene 

igrace krenuvsi s boka po rubu 16 metara - vjerujem da je to zbog manjka odigranih utakmica.

Takodjer sam primjetio ako ne grijesim da su golmani OP :D 

Igrajuci s svih 11 broncanih uspio sam prezivjeti 20 udaraca prema golu, 3 stative i penal LOL i stovise taj broncani golman je skidao cudesa.

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 21:09 (L1nNk).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...

otkud ti znas da movie voli da mu niko ne uklizava da ga niko nevuce i ne siluje?

Izgleda da ga struja stresla pa piše pisdharie....

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Tko je sad struja?

Pa CPU !

11 godina

Pa to je opće poznata stvar da je struja druga riječ za CPU

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 23:02 (The_K).
10 godina
protjeran
Ne moze se protiv struje! Hahaha
10 godina

Presmjesno, prije toga lik izbije loptu golmanom, i igrac mu prepabaci loptu na krilo koje ide 1 na 1 i popijem gol. Ja neznam kak se vama takve stvari ne dogadaju

1 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Pa to je opće poznata stvar da je struja druga riječ za CPU

Možda u tvome kraju... u mome nikada nitko nije tako nazvao cpu..

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 0:22 (movie).
17 godina
Marijooo kaže...

Presmjesno, prije toga lik izbije loptu golmanom, i igrac mu prepabaci loptu na krilo koje ide 1 na 1 i popijem gol. Ja neznam kak se vama takve stvari ne dogadaju

Ja vidim samo ovo?

https://gyazo.com/b01112b53fd530a535aeb3489ea0267f

10 godina
protjeran

Da li ti brige miruju i kakav novi fol u
Bosni prodaju,prije  2-3-2-8-8-7 okreni 041.....
P. Valjak...
Jedna od mojih najomiljenijih pjesama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.10.2015 7:32 (mackocicko2004).
10 godina
Ispravljeno, tnx
12 godina
FIFA 16

Nakon nesto vise od mjesec dana igre Fife, evo i mojih utisaka. Nisam htio nista ranije pisat, cekao sam da se full priviknem na novu Fifu. I eto, konacno jesam.

Nakon puno muka, rezanja, skidanja 200 Bogova u tekmi, bacanja zvucnika po kuci uzeo sam pauzu od FUT-a. Krenuo sam na obican seasons mode, naso neku custom tatiku 4-1-2-1-2 i poceo derat sa svojim Liverpoolom. Bilo je dobro dok nisam dosao u vise divizije. Nisam vise gledao po internetu, vec sam uzeo stvar u svoje ruke i sam iz tekme u tekmu drko po taktikama dok ne nadjem nesto savrseno. Poceo fantazirat s klubovima poput Juventusa, Dortmunda, West Hama i na kraju se vratio na voljeni Liverpool. Stavio taktiku 4-2-3-1 i stavio instrukcije koje mi omogucuju da svi igraju i napad i obranu. Imam gustu sredinu i tesko mi ekipa stvara prilike sada. U zadnjih 2 dana kako igram tako u 1.diviziji imam 10 pobjeda, 4 nerjesene i 1 poraz sto mi je ok rezultat. Rezultat kakav sam imao u ranijim fifama(Fifa 15, Fifa 14, Fifa 13). Nakon toga sam se vratio na FUT i probao istu takvu taktiku i eto i tu sam u 3 tekme dobio sve 3 bez velikih poteskoca.

Znaci igra ima jako puno promjena u odnosu na prosle fife. Ne svidja mi se sto je napravljena previse beginner-friendly. U odredjenim trenucima imam osjecaj da komp igra igru za protivnika, da mu pomaze previse. Sudjenje je jednostavno katastrofa. Igram Fifu aktivno od Fife 11 i nikad nije bilo ovako lose sudjenje. Previse nelogicnih faula, a previse pregrubih duela se uopce ne sudi. Previse drkanje po custom taktici utjece na igru igru, a manje sam igracev skill sto mi nema smisla. Valjda bi igrac sam trebao igrati tu igru. Mjenjanje igraca je cudno napravljeno u odredjenim situacijama. Jednostavno ti igra ne zeli promjenit na igraca kojeg ti hoces. Da, mjenjam igrace s desnim analogom, ne L1, ali imaju te neke situacije u kojima jednostavno se sve zablokira i mora proc neke 2 sekunde dok ti on ne promjeni na bas tog kojeg ti zelis, a 2 sekunde na ovakom game speedu je puno. Sam proces prilagodbe je trajao ovoliko jer sam morao skroz mjenjati stil igre od ranije. Nikad nisam forsiro l1+trokut, vec sam uvijek isao na posjed lopte. U ranijim Fifama bi bez problema drzao loptu na nekih 40-50m od svog gola i gradio svoju igru. Ovdje? Nema sanse. Uvijek ce ti se dogodit da ce ti netko primit loptu u raskoraku, da nece krenut na nju nego ce ju cekat dok ti suparnik vec sprinta s ledja u duel koji se naravno nikad nece sudit kao faul. U Fifi 15 bi se takvo zaletavanje odmah sudilo kao faul. Protect the ball ne radi u sredini terena u takvoj situaciji i jednostavno radje napucam loptu na njegovu polovicu nego da vise slazem napad na svojoj polovici. Sprint i mjenjanje smjera je dosta OP i to mi je jos najveca glupost jos od Fife 15. Ali ajde, naviko sam se branit od toga. Znaci score sam uvelike popravio, ali ne uzivam nikako u igri. I dalje je tu rezanje, psovanje Bogova, ulazenje staraca u sobu da provjere jel treba zvat psihijatra. U odredjenim trenucima pitam samog sebe jel mi ovo stvarno treba da se toliko zivciram. Ali ajde, nekako ide to.

S druge strane. Pro clubs mode kojeg igram od Fife 13 nikad nije bio ovako dobro napravljen. Botovi koje nitko ne kontrolira vise nemaju tako glupe reakcije i znaju barem spojit par dodavanja po zadnjoj liniji kako bi promjenili stranu. Znaci nema vise toga da ti glupa greska bota rijesi utakmicu, a opet nisu sad toliko savrseni da ih ne mozes prec kao napadac. Naravno neces ih sad prec trojicu, ali eto jednog mozes pa odigras pass dalje. Tako da su savrseno ih izbalansirali. Nasao sam si novi klub gdje su vecinom svi domaci decki, vec smo par dana igrali nas 6 i to je stvarno divota kako se lijepo da igrati u tom modu. Imas svog igraca i jedino njega kontroliras, sam si na svome, ne pomaze ti komp ko u ovim najpopularnijim modovima. Teamspeak, pass igra, zajebancija. Puno puno lijepsih akcija se da odigrat nego u gore opisanim modovima, a sve je tako opustajuce, nema zivciranja, nema nicega. Divota.

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
4 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Seasons ima malo manje skripte i nije uopce bitan pace ko na futu to je prednost seasonsa.Sad upalio fa cup i slucajnim odabirom cu igrati i dodje mi crewe alexandra.Prva utakmica protiv filozofa(oxford) i izgubim 2-1 i nisam imao lošu igru da nisam napravio svojih par gresaka mozda bi bilo 2-2.Zanimljivo mi je kako igraci od 1.5 zvijezdica imaju puno puno vise tocnih paseva nego whu,arsenal i jaci klubovi na seasonsu ali to namjerno ea radi da bi kao izbalansirao igru.Kazem vam protiv cpua je najčistiji gameplay i najzanimljivije igrati.Nema sekiranja jedino kad igram sa zenama bude koji povik treba je silovati,kozo i jos koji seksistički komentar i sl. ali nije nista zlonamjerno :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Jel igra tko na PC-u ?
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
10 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
Jel igra tko na PC-u ?

pa svi su ti ovdje(na ovoj temi) na pc samo ja i dva ipo covjeka na ps4

14 godina
neaktivan
Ok.. Hvala jer kad strimam nitko me ne pita za igranje na PC-u i znam dosta dugo cekat na next match. Pa sam stekao osjecaj da nitko ne igra Fifu 16 na PC-u
http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
10 godina
protjeran
ceco22 kaže...
Ok.. Hvala jer kad strimam nitko me ne pita za igranje na PC-u i znam dosta dugo cekat na next match. Pa sam stekao osjecaj da nitko ne igra Fifu 16 na PC-u

Sinoc nisam igrao nijednu online jer nije mogao da mi nadje protivnika

na na futu ni na season !Obicno nadje za par sec. !

17 godina
ceco22 kaže...

Izgleda da je to problem ove godine na svim platformama...

10 godina
neaktivan
movie kaže...
Shivi kaže...

svatko ima drugaciji pogled na nogomet, nekom su super beskonacna dodavanja, nekom brza direktna igra, ali poanta igre je ta da zabijes gol vise od protivnika ;)

Ne nužno. Poanta igre je zabava. Ako uz zabavu i pobijedim, tim bolje. Ne vidim zabavu ako ti igraš a ja zujim cijelu tekmu i čekam sretnu loptu za gol. To je patnja...

procitaj sta sam napisao, svatko ima drugaciji pogled na nogomet, znaci svakom je nesto drugo zabavno. meni je npr patnja dodavanje pola utakmice sa stoperima, ne vidim tu zabavu... cekanje sretne lopte bi bilo cekanje na tvoje krivo dodavanje i tvoju pogresku. za mene nije sretan gol ako npr nakon tvoje akcije brzo izvedem gol aut, dodem sa 3-4 dodavanja pred tvoj gol i zabijem. kao sta sam vec prije napisao, svatko ima svoj stil, tvoj je forsiranje posjeda i to ti je zabavno jer se igras, a meni je zabavna direktna i brza igra, igra sa 2-3 dodira i bez puno petljanja...

ne znam zasto imam osjecaj da su ti svi trn u oku koji ne dijele isto misljenje sa tobom?

10 godina
protjeran
Shivi kaže...
movie kaže...
Shivi kaže...

svatko ima drugaciji pogled na nogomet, nekom su super beskonacna dodavanja, nekom brza direktna igra, ali poanta igre je ta da zabijes gol vise od protivnika ;)

Ne nužno. Poanta igre je zabava. Ako uz zabavu i pobijedim, tim bolje. Ne vidim zabavu ako ti igraš a ja zujim cijelu tekmu i čekam sretnu loptu za gol. To je patnja...

procitaj sta sam napisao, svatko ima drugaciji pogled na nogomet, znaci svakom je nesto drugo zabavno. meni je npr patnja dodavanje pola utakmice sa stoperima, ne vidim tu zabavu... cekanje sretne lopte bi bilo cekanje na tvoje krivo dodavanje i tvoju pogresku. za mene nije sretan gol ako npr nakon tvoje akcije brzo izvedem gol aut, dodem sa 3-4 dodavanja pred tvoj gol i zabijem. kao sta sam vec prije napisao, svatko ima svoj stil, tvoj je forsiranje posjeda i to ti je zabavno jer se igras, a meni je zabavna direktna i brza igra, igra sa 2-3 dodira i bez puno petljanja...

ne znam zasto imam osjecaj da su ti svi trn u oku koji ne dijele isto misljenje sa tobom?

Kazete da djeca igraju fut uglavnom e pa dijeca vole da pobijedjuju ,njima nije do zabave !

Gledam to svaki dan ,deranje ,plakanj,vriska ,Bogaranje i sl. :)

Znaci ebe im se za igru samo da pobijede kako bilo !

Ja cu da igram sa svakim fut ili season friendly ali da na kraju bude nerjeseno ! hahahahah

Ili dogovor da se puca samo izvan 16 m pa sta bude ! :)

10 godina
neaktivan
Marijooo kaže...
Tog sam se najvise bojao, ekipa koja igra ultra defending s krilima postavljenim da ostaju u napadu, te cijelu tekmu nabijaju loptu na njih dok ne prode, misle da igraju svoj stil nogometa, oprostite ali to nema veze s nogometom. Ja kad se nemogu sastavit s loptom imam 50% posto posjeda. Uzivajte i igrajte kako god hocete, i shivi uopce neznam kak ti igras i ne kazem da igras kak sam opiso, ali iz tvog posta sam skuzio da je ocito to ljudima taktika na koju su ponosni. Do sad sam mislio da su svijesni da nemaju pojma pa tak igraju, ali ocito kad igraju tak misle da su brutalni. I npr. jedan bayern igra presing, ali nikad nemaju 40 posto lopte u nogama i u fazi napada igra cijela momcad, a nn nabijanje na costu i lewa u sredini i bok.

igram na counter, balanced jer mi ide na onu stvar kad se ekipa dodaje pola tekme na svojih 16-20 metara pa cekam da krenu. primjetio sam da vam ne pase kad vas netko ganja po terenu, ne pase kad se netko povuce, ljudi dragi to je nogomet, svatko igra onako kako misli da mu najbolje pase. Spominje se nabijanje lopte na krila, ima situacija kad sam prisiljen to radit radi pressinga, ali vecinom lopta do krila ili napadaca dode kroz brzu pass igru, cca 2-3 dodira max, znate i sami kakvo je stanje u fifi, da ako odigras tri dodavanja iz prve prema naprijed da si izbacio pola protivnicke ekipe. naravno to ne prolazi stalno, ali dusu dalo za one koji igraju high pressing i ganjaju te po terenu... Ti sto nabijaju neka nabijaju, brze ces opet doc u posjed i pokusat kreirat priliku...

po nekim znalcima sa foruma mourinho, allegri i slicni treneri nemaju veze sa nogometom? tipicni balkanski mentalitet, pljuj drugog samo da bi tvoje izgledalo bolje, ajmo zaklat kravu i molit boga da susjedu crkne njegova...

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
Shivi kaže...
movie kaže...
Shivi kaže...

Kazete da djeca igraju fut uglavnom e pa dijeca vole da pobijedjuju ,njima nije do zabave !

Gledam to svaki dan ,deranje ,plakanj,vriska ,Bogaranje i sl. :)

Znaci ebe im se za igru samo da pobijede kako bilo !

Ja cu da igram sa svakim fut ili season friendly ali da na kraju bude nerjeseno ! hahahahah

Ili dogovor da se puca samo izvan 16 m pa sta bude ! :)

Takoder djeca ne uvazaju tuda misljenja i ako nije po njihovom ne valja i bude pljuvaona :)

Ovaj dio o pobijedi, svatko voli pobijedit, neces igrat covjece ne ljuti sa namjerom da izgubis ;) al ne brini, ne pobjedujem svaku ako te tjesi :p

meni je zanimljivo igrat brzo i direktno, pokusavat aktrakcije i slicno, kako movie kaze, zabavit se...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice