FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 599.603
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
FIFA 16

Ova fifa je napravljena da je može igrati svaki klinac i početnik bez ikakvih problema s puno jačim protivnikom. I to je očito bio glavni cilj, svi smo isti. . Očito su prijašnjih godina imali problema jer je velika većina igrača bila preglupa za bilo kakvu kombinatoriku u igri. Zato su napravili igru u kojoj samo udaraš i uklizuješ a igra sama razmješta igrače i ispucava ih kao iz katapulta na tebe. Ako kojim slučajem shebeš shemu igre onda obvezatno imaš krivo dodavanje kako ne bi ostvario prednost stvorenu kroz igru. Igram i osjećam se kao da sam ispred monitora po kazni. Ne da mi se igrati a silujem se da igram. Što će mi teretana kad je ova igra cijela teretana. Više je glupo davati primjere idiotizma u ovoj igri. Stvarno mi nije jasno kada netko kaže kako je ai strašno napredovao. Kakav je napredak kada moji igrači bježe od mene a kad golman uhvati centaršut onda svi stoje kako ne bi mogao nikome baciti loptu u kontru. Dodam s lijevog boka na desni i uvijek do sada CB raširi noge i propusti loptu ili ona prođe pored njega. U ovoj fifi peder se naguzi da ga lopta pogodi u petu kako bi se odbila protivniku u šansu? Pa je li to normalno? Zašto mi super inteligentni golman izleti na 20 m i bezveze ispuca loptu a oko njega nema nikoga? Zašto ga ne mogu iskontrolirati? Zašto ne doda prvom do sebe?

Zašto igrač od 300k coinsa loptu prima kao da je vrući kesten? Smiješno je gledati kao se lopta pri pokušaju štopanja najboljem svjetskom golmanu u igri nogom neueru penje na glavu, odbija od njega kao od zida i slično. Zašto niti jedan igrač ne uspjeva pobjeći kolarovu koji ima pace 68? prije smo imali nerealan pace a sada opet imamo nerealan pace samo u drugoj krajnosti. Zar je toliko teško pronaći balans igre. Koji golman u jednoj tekmi brani pet udaraca s pola metra? Stalno govorim da hoću na golu normalnog golmana koji ne prima idiotske golove. Kome treba ovakav superman? Pogotovo kada u jednoj tekmi ja primim gol iz mrtvog ugla a na drugoj strani ne mogu zabiti s pola metra. Čista frustracija. Zašto i dalje igra ne zna što je prednost? Zašto više nego ikada prije golovi padaju u 45 i 90 minuti? Jučer fulam protivnika jer mi je prodao fintu i prođem pored njega a on nakon toga puca i lijepo se vidi kako udara po travi a ja sam bar jedan metar od njega i on pada i penal? Pa to je sramota! Lik ima dvadesetak posto loptu u nogama , slučajno pređe centar i još slučajnije zabije gol. Stative, prazni golovi, čuda ali ne mogu zabiti? I to što netko kaže, ok. lik zna igrati i nije ti žao kada izgubiš od boljeg od sebe. No problem je kaj nema pojma ali ide ga karta...

Kako sam rekao, ovo je igra silovanja, uklizavanja i krivih dodavanja. Tko se u tome snađe, super.... nažalost ja se ne snalazim.Kada naiđem na lika kojem nije ideja silovanje i uklizavanje bez problema ga natovarim. Kada naletim na sileđiju bez problema izgubim.. je frustracija je ali ovakvo shranje od igre tjera me da igram više i više i neka me tovare i neka gubim i neka me siluju... da vidim gdje su granice svega toga.. Netko me pitao, koji su mi super igrači u ovogodišnjoj fifi. Kako rekoh, nažalost, meni su svi igrači isti. Sve je flet. Probao sam dosta toga i ako mi je lahm zabio više golova od lewa onda stvarno imam neki opasan problem u ovoj igri... a ne znam ga riješiti...

Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
Re: FIFA 16

Marijooo kaže...

Ja kažem da treba znat igrat, sreća je presudna samo ako igraju dva igrača podjednaka skilla, kako hex kaže ljudima je sve krivo osim njihove igre. Tko misli drukčije može me dodat na originu Cro-K-Justice da odigramo friendly

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 19:43 (The_K).
14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ja kažem da treba znat igrat, sreća je presudna samo ako igraju dva igrača podjednaka skilla, kako hex kaže ljudima je sve krivo osim njihove igre.

11 godina

Ako skill nije presudan dodaj me na originu pa me pobjedi u tekmi ako je tako

14 godina
neaktivan
The_K kaže...

Ako skripta nije na tvojoj strani, mozes bi ronaldinho i dalje bi izgubio.. Nitko ne kaze da bi te pobjedio, al aj, kad tako govoris bas da vidim kako igras.. Po tvojim rijecima opasan si skiller, trebao bi me onda nabit bar 3,4 razlike.. ugl, daj origin id pa da odigramo koju :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 20:11 (ReventoN).
10 godina
FIFA 16

neznam mozda jeli ima koji kolega na forumu Kozak Matej jer evo sada nas je spojilo pa smo smo odigrali jednu nelosu partiju

2 0 hvala 0
11 godina
ReventoN kaže...
The_K kaže...

Ako skripta nije na tvojoj strani, mozes bi ronaldinho i dalje bi izgubio.. Nitko ne kaze da bi te pobjedio, al aj, kad tako govoris bas da vidim kako igras.. Po tvojim rijecima opasan si skiller, trebao bi me onda nabit bar 3,4 razlike.. ugl, daj origin id pa da odigramo koju :)

Cro-k-justice

17 godina
The_K kaže...

Marijooo kaže...

Ja kažem da treba znat igrat, sreća je presudna samo ako igraju dva igrača podjednaka skilla, kako hex kaže ljudima je sve krivo osim njihove igre. Tko misli drukčije može me dodat na originu Cro-K-Justice da odigramo friendly

Evo upravo sada odigrao tekmu u kojoj lik ide kao bik na crvenu krpu. samo uletava, siluje i udara. U takvoj igri ja sam rijetko u šansi a on ne može doći do lopte. U 70 minuti je izašao iz igre jer mi ne može uzeti loptu a ja ne mogu zabiti gol. Kakva je tu sada čar igre? Pa nisi otkrio toplu vodu ako kažeš da sreća može imati ulogu kod podjednakih igrača. No problem je kada u takvoj tekmi odluči glupi penal, krivo dodavanje koje nisam želio izvesti ili kada lopta pogodi mog igrača u petu jer se postavio baš pred nju ili kad mi u gol šansi uleti moj cam i blokira udarac lw samo zato kaj sam fintom otišao u prostor cama.

Kakve sada veze ima moje znanje s ovim idiotskim situacijama? Pa ne tjeram ja golmana s gola da suludo ispucava loptu koja mu dolazi na 20 m a da oko njega nema nikoga desetak metara. Kaj nije logično da ju primi i doda prvom do sebe? Zar je tebi logično da u 5m aguero više skoči glavom nego neuer rukom ili da moj LW ode iz kadra kada ja iznosim loptu s LB umjesto da mi priđe pa da možemo nešto odograti.

Za mene je to nogomet. kada mi moj igrač priđe a ne da bježi od mene, kada odigramo dupli pas, trokut pa da napravim višak. Lopta u prostor između dva stopera ili bočnog i stopera ili otvaranje prostora krilnim igračima ili...

Jebo ja nogomet gdje ti uzmeš ronalda pa s njim ko kreten trčiš po terenu radeći cirkuske akrobacije a ostalih deset igrača ti služi kao kulisa jer ne možeš istrčati samo s ronaldom. To je sranje a ne nogomet i kad me takav pobijedi to doživljavam kao poraz od cirkusanta a ne od igrača.. skill u svrhu nogometne igre mi je ok. oslobodiš se fintom pa ideš u suradnju sa suigračima ili si pripremiš gol šansu fintom ali bjesomučno trčanje samo  s jednim igračem cijelu tekmu je ... već sam rekao što..

Ovo govorim kao primjer, ne mislim da ti tako igraš niti se ovo odnosi na tebe. Samo iznosim ono što volim i ono što ne volim. To ne znači da sam ja u pravu. Samo moje viđenje nogometne igre... i da, naravno da treba znati igrati... ali kako da igram kada igra pravi idiota od mene?

11 godina
movie kaže...

Evo upravo sada odigrao tekmu u kojoj lik ide kao bik na crvenu krpu. samo uletava, siluje i udara. U takvoj igri ja sam rijetko u šansi a on ne može doći do lopte. U 70 minuti je izašao iz igre jer mi ne može uzeti loptu a ja ne mogu zabiti gol. Kakva je tu sada čar igre? Pa nisi otkrio toplu vodu ako kažeš da sreća može imati ulogu kod podjednakih igrača. No problem je kada u takvoj tekmi odluči glupi penal, krivo dodavanje koje nisam želio izvesti ili kada lopta pogodi mog igrača u petu jer se postavio baš pred nju ili kad mi u gol šansi uleti moj cam i blokira udarac lw samo zato kaj sam fintom otišao u prostor cama.

Kakve sada veze ima moje znanje s ovim idiotskim situacijama? Pa ne tjeram ja golmana s gola da suludo ispucava loptu koja mu dolazi na 20 m a da oko njega nema nikoga desetak metara. Kaj nije logično da ju primi i doda prvom do sebe? Zar je tebi logično da u 5m aguero više skoči glavom nego neuer rukom ili da moj LW ode iz kadra kada ja iznosim loptu s LB umjesto da mi priđe pa da možemo nešto odograti.

Za mene je to nogomet. kada mi moj igrač priđe a ne da bježi od mene, kada odigramo dupli pas, trokut pa da napravim višak. Lopta u prostor između dva stopera ili bočnog i stopera ili otvaranje prostora krilnim igračima ili...

Jebo ja nogomet gdje ti uzmeš ronalda pa s njim ko kreten trčiš po terenu radeći cirkuske akrobacije a ostalih deset igrača ti služi kao kulisa jer ne možeš istrčati samo s ronaldom. To je sranje a ne nogomet i kad me takav pobijedi to doživljavam kao poraz od cirkusanta a ne od igrača.. skill u svrhu nogometne igre mi je ok. oslobodiš se fintom pa ideš u suradnju sa suigračima ili si pripremiš gol šansu fintom ali bjesomučno trčanje samo  s jednim igračem cijelu tekmu je ... već sam rekao što..

Ovo govorim kao primjer, ne mislim da ti tako igraš niti se ovo odnosi na tebe. Samo iznosim ono što volim i ono što ne volim. To ne znači da sam ja u pravu. Samo moje viđenje nogometne igre... i da, naravno da treba znati igrati... ali kako da igram kada igra pravi idiota od mene?

I meni se takve stvari događaju, ali ne u takvoj mjeri koliko vi govorite, u 1 od 10 utakmica me protivnik pobjedi na sreću, a koliko čitam kod vas svaku utakmicu

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 20:36 (The_K).
17 godina
The_K kaže...

I meni se takve stvari događaju, ali ne u takvoj mjeri koliko vi govorite, u 1 od 10 utakmica me protivnik pobjedi na sreću, a koliko čitam kod vas svaku utakmicu

Ja nisam nikada govorio o pobjedama i porazima već o smiješnim situacijama. Koliko ima takvih situacija gdje popijem  bezveze gol ali na kraju pobijedim. Već kad smo kod toga, nemam puno poraza ali imam zato enormno velik broj neriješenih utakmica. To je zato kaj je igra teretana. Nema igre već samo sila i silovanje. Teško se u tome snalazim ali neriješeno protiv bilo koga uvijek mogu izvući.. no takvo igranje me ne veseli pa sam zato razočaran igrom ove godine..

11 godina
movie kaže...
The_K kaže...

Ja nisam nikada govorio o pobjedama i porazima već o smiješnim situacijama. Koliko ima takvih situacija gdje popijem  bezveze gol ali na kraju pobijedim. Već kad smo kod toga, nemam puno poraza ali imam zato enormno velik broj neriješenih utakmica. To je zato kaj je igra teretana. Nema igre već samo sila i silovanje. Teško se u tome snalazim ali neriješeno protiv bilo koga uvijek mogu izvući.. no takvo igranje me ne veseli pa sam zato razočaran igrom ove godine..

Nerazumijem iščuđavanje na silovanje igre kad je to bilo u svakoj fifi i bit će ga još, čim ekipa skuži što ide to siluju, prema tom principu nisi uživao ni u jednoj fifi?

12 godina
neaktivan
FIFA 16

ja sam isto protiv silovanja. ne uklizujem na svaku loptu, ne namjestam custom tactic da pbrambeni navaljuju na protivnika ko pas na kuju, ne potezem za dres... nista od toga ne radim vise od uobicajenog za nogometnu igru. uzasno me nervira ekipa sto tako igra al to je tako otkad je fife. lani je bio trokut i duga lopta, ove godine je zivo nasilje...

medjutim, ako vam je do normalnog nogometa, sto se ne organizirate medju sobom, evo ja se prvi prijavljujem ako mi zena dozvoli :D, i sastavite turnir jednom tjedno. svak sa svakim, u granicama fer pleja, bez namjestanja custom tactics i ćao ?!? nema nerviranja, nema tucnjave... pa ko koga zajebe.

ili je poanta samo da se igra fut?

Poruka je uređivana zadnji put sri 28.10.2015 21:38 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
jovial kaže...

ja sam isto protiv silovanja. ne uklizujem na svaku loptu, ne namjestam custom tactic da pbrambeni navaljuju na protivnika ko pas na kuju, ne potezem za dres... nista od toga ne radim vise od uobicajenog za nogometnu igru. uzasno me nervira ekipa sto tako igra al to je tako otkad je fife. lani je bio trokut i duga lopta, ove godine je zivo nasilje...

medjutim, ako vam je do normalnog nogometa, sto se ne organizirate medju sobom, evo ja se prvi prijavljujem ako mi zena dozvoli :D, i sastavite turnir jednom tjedno. svak sa svakim, u granicama fer pleja, bez namjestanja custom tactics i ćao ?!? nema nerviranja, nema tucnjave... pa ko koga zajebe.

ili je poanta samo da se igra fut?

Pa većina ovdje kupuje igru prvenstveno radi FUT-a. Ima i normalnih modova i igrača, ali ekipa to zanemaruje jer FUT ima tu neku svoju draž. Meni osobno ne toliku da bih ga baš svake godine igrao isključivo, a sve ostale modove zanemario, ali dosta igrača je takvo. FUT je u suštini klasični F2P MMO u kojem moraš grindati do besvijesti, a opet je rezultat upitan jer su razlike između igrača ponekad jako sitne. Ekipa se svake godine žali na iste stvari u FUT-u - explitovi, rage quitanje, momentum, problemi s konekcijom i klasično "on pukne jednom i zabija, a ja puknem 100 put i zabijem si autogol" trkeljanje - i svake godine ga igraju dok ne izađe slijedeća FIFA pa se ciklus ponavlja.

Baš čista definicija ludosti, kupuješ svake godine FUT očekujući da će se sad nešto promijeniti.

Bilo je pokušaja organiziranja turnira, ali u pravilu to ne potraje dugo. Ekipa doslovno ne želi igrati normalne modove jer tako troše vrijeme bezveze umjesto da grindaju coinse. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
neaktivan
FIFA 16

pa tako im i treba onda... kad su ovce... oca im jebem lopovskog :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
da je bogdo ragbi,kad ja igram meni cesto u duelu svira faul
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Nerazumijem iščuđavanje na silovanje igre kad je to bilo u svakoj fifi i bit će ga još, čim ekipa skuži što ide to siluju, prema tom principu nisi uživao ni u jednoj fifi?

Kad kažem silovanje mislim na grubu igru. Kad mi visi igraču za vratom od prvog do posljednjeg metra i ne bira način kako da me sravni s travom.... ne smeta me ako netko siluje nabacivanja, L1+trokut i slične stvari jer je to ipak nogomet i od toga se branim bez problema ali nemam odgovor na silovanje igre kroz navedne grubosti. To nije nogomet, to je ragbi a ove godine je to legalan način kako zaustaviti protivnika bez ikakvih sankcija..

14 godina
neaktivan
movie kaže...

Ova fifa je napravljena da je može igrati svaki klinac i početnik bez ikakvih problema s puno jačim protivnikom. I to je očito bio glavni cilj, svi smo isti. . Očito su prijašnjih godina imali problema jer je velika većina igrača bila preglupa za bilo kakvu kombinatoriku u igri. Zato su napravili igru u kojoj samo udaraš i uklizuješ a igra sama razmješta igrače i ispucava ih kao iz katapulta na tebe. Ako kojim slučajem shebeš shemu igre onda obvezatno imaš krivo dodavanje kako ne bi ostvario prednost stvorenu kroz igru. Igram i osjećam se kao da sam ispred monitora po kazni. Ne da mi se igrati a silujem se da igram. Što će mi teretana kad je ova igra cijela teretana. Više je glupo davati primjere idiotizma u ovoj igri. Stvarno mi nije jasno kada netko kaže kako je ai strašno napredovao. Kakav je napredak kada moji igrači bježe od mene a kad golman uhvati centaršut onda svi stoje kako ne bi mogao nikome baciti loptu u kontru. Dodam s lijevog boka na desni i uvijek do sada CB raširi noge i propusti loptu ili ona prođe pored njega. U ovoj fifi peder se naguzi da ga lopta pogodi u petu kako bi se odbila protivniku u šansu? Pa je li to normalno? Zašto mi super inteligentni golman izleti na 20 m i bezveze ispuca loptu a oko njega nema nikoga? Zašto ga ne mogu iskontrolirati? Zašto ne doda prvom do sebe?

Zašto igrač od 300k coinsa loptu prima kao da je vrući kesten? Smiješno je gledati kao se lopta pri pokušaju štopanja najboljem svjetskom golmanu u igri nogom neueru penje na glavu, odbija od njega kao od zida i slično. Zašto niti jedan igrač ne uspjeva pobjeći kolarovu koji ima pace 68? prije smo imali nerealan pace a sada opet imamo nerealan pace samo u drugoj krajnosti. Zar je toliko teško pronaći balans igre. Koji golman u jednoj tekmi brani pet udaraca s pola metra? Stalno govorim da hoću na golu normalnog golmana koji ne prima idiotske golove. Kome treba ovakav superman? Pogotovo kada u jednoj tekmi ja primim gol iz mrtvog ugla a na drugoj strani ne mogu zabiti s pola metra. Čista frustracija. Zašto i dalje igra ne zna što je prednost? Zašto više nego ikada prije golovi padaju u 45 i 90 minuti? Jučer fulam protivnika jer mi je prodao fintu i prođem pored njega a on nakon toga puca i lijepo se vidi kako udara po travi a ja sam bar jedan metar od njega i on pada i penal? Pa to je sramota! Lik ima dvadesetak posto loptu u nogama , slučajno pređe centar i još slučajnije zabije gol. Stative, prazni golovi, čuda ali ne mogu zabiti? I to što netko kaže, ok. lik zna igrati i nije ti žao kada izgubiš od boljeg od sebe. No problem je kaj nema pojma ali ide ga karta...

Kako sam rekao, ovo je igra silovanja, uklizavanja i krivih dodavanja. Tko se u tome snađe, super.... nažalost ja se ne snalazim.Kada naiđem na lika kojem nije ideja silovanje i uklizavanje bez problema ga natovarim. Kada naletim na sileđiju bez problema izgubim.. je frustracija je ali ovakvo shranje od igre tjera me da igram više i više i neka me tovare i neka gubim i neka me siluju... da vidim gdje su granice svega toga.. Netko me pitao, koji su mi super igrači u ovogodišnjoj fifi. Kako rekoh, nažalost, meni su svi igrači isti. Sve je flet. Probao sam dosta toga i ako mi je lahm zabio više golova od lewa onda stvarno imam neki opasan problem u ovoj igri... a ne znam ga riješiti...

i jos da napomenemo onaj hebeni skill pa ljudi od centra do gola nemozes uzeti loptu a igrac nigdje veze to ne najvise nervira i presing isti prvi i zadnji minut mislim jednom rijeci strasno ja sam moju fifu nakon 3 sata igre odmah stavio na oglas na prodaju stvarno je sramota od igre cista nula!I jos nesto da napomenem i sve cete se sloziti dok EA prave smece iz godine u godinu "FIFA" mi sve vise dajemo novac za fifu i u 14,15 i ovoj fifi 16 ista prica isto razocarenje!!!

13 godina
FIFA 16

Ja stalno igram seasons. Nema momentima, ili sam bolji ili sam lošiji od nekoga, a takav je i rezultat.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

Dali je normalno da mi ne moze naci protivnika u odredjenom vremenskom periodu u danu ??

Jucer sam kupio igru, otvorio port ove, pustio igru kroz firewall, ne vidim jos koju opciju da napravim. 

No evo bas trenutno ne mogu nikoga naci za play.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Ne znam zasto je vama silovanje kad netko ima taktiku koja vam ne pase? onda i bayern i barcelona siluju jer ganjaju protivnike po cijelom terenu? ja takve najvise volim jer najlakse ispadnu... za neke stvari se slazem, pogotovo za to da su pustili pregrubu igru, nerealni penali i ostale sitnice...

i ja sam vjerojatno silovatelj jer igram na kontre, bez posjeda i pritiska sa brzom tranzicijom preko krila ili kak bi vrsni znalci rekli "bum naprijed i pace abuse" sa cca 35-40% posjeda. tko vam je kriv sta ostavite toliko prostora i sta vam bocni odu naprijed i ne stignu zatvorit rupe...

isto tako meni je silovanje kad se netko unedogled dodaje na oko 40m od gola, a misli da je istinski ljubitelj nogometa jer igra pass igru i kao trazi prostor, a na kraju baci loptu u bunar ili stvori neku polupriliku i fula i tako skupi cca 15 udaraca na gol i cudi se kak nista nije uslo. isto tako dosta ekipe zaziva skriptu jer imaju desetak nabaca po tekmi i to na pigmejca od 160cm koji naravno ne dode do lopte jer se nalazi izmedu dva stopera od 190cm i onda poslije tekme komentiraju kak je namjesteno, da oni sa napadacem ne mogu do lopte, a kad im se nekak lopta odbije, budu okrenuti ledima golu na cca 8m pucaju iz prve i fulaju, tad vicu da ne mogu zabit mrtvace jer je tak namjesteno...

jos na kraju da kazem da se ovo NE odnosi na nikog od vas pojedinacno nego na vecinu igraca fife koji su "dominantni" u igri ali nesretno izgube, cisto da se netko nebi nasao prozvanim :)

1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Ja kad vidim da neko leti sa 2 igraca na mene odmah mi se vise ne igra

i obicno izadjem u prvih 10 min !

Za mene je veci problem sto mi visi na ledjima odmah igrac nego grublja igra !

Daj pusti me da koji pas sastavim a ne odmah pressure na 100 ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Shivi većina FIFA igrača u svijetu se buni na iskorištavanje high pressure i aggression taktike. Sada nije stvar u tome što njima smeta taktika, nego nerealnost u igrici. Svih 90 minuta sa tom taktikom ti igrači trče ko navijeni za loptom, 3 igrača pokrivaju protivnika...e sada dolazimo do onoga što smeta svima, a to je što im se stamina ne troši kako bi trebala. Uz high pressure i aggression oni bi do drugog poluvremena trebali biti svi mrtvi, ali i dalje lete po terenu sve do 90 minute...

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Shivi većina FIFA igrača u svijetu se buni na iskorištavanje high pressure i aggression taktike. Sada nije stvar u tome što njima smeta taktika, nego nerealnost u igrici. Svih 90 minuta sa tom taktikom ti igrači trče ko navijeni za loptom, 3 igrača pokrivaju protivnika...e sada dolazimo do onoga što smeta svima, a to je što im se stamina ne troši kako bi trebala. Uz high pressure i aggression oni bi do drugog poluvremena trebali biti svi mrtvi, ali i dalje lete po terenu sve do 90 minute...

Stoji sve sto si rekao, ali sa tolikom kuknjavom i kmecanjem to se nece promjenit. naravno nikom ne smeta kad se pobjeduje (cast izuzetcima koji i onda realno kazu kako je), to je onda onak simpatican bug, nek trce ko navijeni ali su primili tri gola i dobro... ili se pomirit da je to tako i bok ili ne igrat... i ja mogu kmecat jer u mojoj taktici gdje se igraci ne natrce previse (osim krila) redovno mi vezni crknu oko 65-te minute, doslovno ih moram vadit jer u protivnom oko 75-te dolazi do ozljede, a krila koja imaju manju staminu i duplo pretrce ne. mogao bi sad kukat mjesecima da to nije realno, kak se krila ne umore, a puno vise pretrce itd., ali sam se pomirio sa time jer je to neki EA prevideni detalj/bug/los algoritam i gotovo... igra nije savrsena, mozemo se samo nadati boljem iduce godine...

16 godina
FIFA 16

Pozdrav ekipa,

Ja sam dugogodišnji igrač i pesa i fife..zadnjih godina samo fife..i mogu reć da sam još prošle gpdine odustao od FUT-a, jer počelo mi se događat isto ko movie-u , umisto užitka u igranju to bi predstavljalo veliki napor i stres..još mi samo to fali nakon cilog dana na poslu,pa sad igram samo Carreer Offline..ekipa s jednog foruma slažu slidere da igra bude igrivija nego po defaultu i rade dobar posao svake godine..samo im treba malo vremena..dok se ne posloži..ima cijeli community koji to testira..uključujući i mene..također se dosta živaca potroši..ali u jednom trenutku igra postane igriva i po guštu..šteta što toga nema u futu..jbg..fut je odličan..samo nikako da ga naprave da ljudi uživaju u njemu..i da hvalimo ga umjesto komentara koji se mogu pročitati tu na forumu..šteta..dok se to ne desi..samo offline..i sa frendovima..

1 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Ja igru uopće ne kupujem zbog FUTA.. Meni tu nema nikakve čari da se moraš borit s debilnim klincima što su potrošili preko 1000 kuna na momčad i iskorištavaju svaki "bug" i svaki nedostatak u igri..Ja najviše igram online seasons i taj mode mi se pokazao kao prava relaksacija i užitak

Inače mogli bi barem golmane malo popravit jer stvarno su naporni s tim izletavanjem na sve moguće i nemoguće ubačaje

Battlelog:cro1911
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.10.2015 12:58 (CoKsA).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
CoKsA kaže...

Ja igru uopće ne kupujem zbog FUTA.. Meni tu nema nikakve čari da se moraš borit s debilnim klincima što su potrošili preko 1000 kuna na momčad i iskorištavaju svaki "bug" i svaki nedostatak u igri..Ja najviše igram online seasons i taj mode mi se pokazao kao prava relaksacija i užitak

Inače mogli bi barem golmane malo popravit jer stvarno su naporni s tim izletavanjem na sve moguće i nemoguće ubačaje

Recimo da nema bugova i nedostataka..što vjerovatno neće se desit nikad..ali recimo..onda realno ih ne bi spašavali ni super momčadi ako ne znaju igrati jelda...meni su golmani na sliderima na 40..i to je u redu manje više tako..po defaultu su smiješno učinkoviti :D sve se mislim da će doći novi patch..hmm..a možda i neće..mogli bi u fifi 17 recimo imati neki finalni proizvod..ali čisto sumnjam..sve se vrti oko love...

17 godina
Shivi kaže...

Ne znam zasto je vama silovanje kad netko ima taktiku koja vam ne pase?

Otkud ti to? Za mene je jedino i isključivo silovanje kada protivnik igra grubo, baca me po terenu, povlači za dres i neprestano uklizuje i ozlijeđuje mi igrače. To smatram pod silovanjem. Kako ti igraš, na kontre, pass igru, bezveze ili s vezom, to je tvoj problem i taj dio me ne dira...

Osobno, ne bih volio igrati igru u kojoj od 7 minuta imam loptu u posjedu oko minute bez obzira kaj svaku dobio. Rađe imam loptu u nogama, kontroliram igru, igram se pa makar ti pobijedio iz te jedne kontre koju cijelo vrijeme čekaš. Ja sam se naigrao i zabavio a to mi je najvažnije...

Jedino kaj ne volim kada me igra hebe bez obzira na krajnji rezultat. Na kraju svatko igra kako najbolje zna. Mene veseli posjed od 70%, tebe veseli posjed od 30% i jedna kontra. Bitno je da smo obojca sretni a do sreće svatko dolazi na svoj način... i to je ok. EA se u to ne bi trebala miješati...

10 godina
neaktivan
FIFA 16

A gledaj, EA dopusta grubu igru i to ljudi masovno iskoristavaju, da postroze kartoniranje i faulove toga nebi toliko bilo... i koliko znam uklizivanje je sastavni dio nogometa, ja u zivotu nisam odgledao utakmicu gdje nije bilo uklizivanja, ali naravno ne sad da jedan igrac drugom strga nogu, kicmu i slicno nego da mu izbijes loptu, blokiras udarac, dodavanje itd... druga strana medalje je sad ono da te protivnik ide namjerno trgat, da nema sanse doc do lopte, ali ti svejedno potrga igraca jer ima takav mentalni sklop i zna da nece bit sankcioniran... kako neke nervira ta grubost, neke nervira dodavanje sa stoperima 90% utakmice, neke autobusi, neke visoki pritisak, neke igra prek krila, neke prek sredine... da se sam bog spusti na zemlju nebi mogao udovoljiti svima i nekog bi nervirao...

svatko ima drugaciji pogled na nogomet, nekom su super beskonacna dodavanja, nekom brza direktna igra, ali poanta igre je ta da zabijes gol vise od protivnika ;)

0 0 hvala 0
17 godina
Shivi kaže...

svatko ima drugaciji pogled na nogomet, nekom su super beskonacna dodavanja, nekom brza direktna igra, ali poanta igre je ta da zabijes gol vise od protivnika ;)

Ne nužno. Poanta igre je zabava. Ako uz zabavu i pobijedim, tim bolje. Ne vidim zabavu ako ti igraš a ja zujim cijelu tekmu i čekam sretnu loptu za gol. To je patnja...

10 godina
neaktivan
movie kaže...

to govoris za fut ili sve modove?

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice