FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 604.882
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel mi ima ko giftati promjenu imena kluba na ps4?

0 0 hvala 0
17 godina
Re: FIFA 16
miikaa77 kaže...

Jel mi ima ko giftati promjenu imena kluba na ps4?

Sad ću ti poslati...

edit: ništa od slanja. Ima jedan na lvl 20 ali već si ga koristio pa ti neće poslati. Ne vidim više niti jednog a vidim sve do lvl 50. Poslije toga nemam ništa? Zašto, pitanje je sad kad sam lvl65?

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 20:21 (movie).
13 godina
neaktivan
FIFA 16

Mislim da do idućeg patcha neću paliti fifu, onaj čamuga svaki kontakt u 16m sudi kao penal.

Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16

Prodajem origin pc account sa FIFI 16 za 20 eura. Nema nista koinsa na akauntu, ima samo oko 250 non-rare contracte. Ko je zainteresiran neka pise, placanje iskljucivo preko Skrill jer sam iz Makedonije. 

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
miikaa77 kaže...
mackocicko2004 kaže...
Ja igram zato sto nemam pametnija posla,da bar hocu da radim nesto privatno, jbg,lijen sam! Ne mogu prosto da shvatim da ne mogu da naucim da igram i da prestanem! Neko rece jednom da tek posle trece fife mozes reci da znas da igras! Znaci imam fore do 17.:)

Izvini sto ti ovo kazem ali imas daleko najgluplje postove na forumu.

Hvala !

17 godina
FIFA 16
Dakle ovo ne može biti slučajno. Tri zadnje tekme vodim i svaki lik u 90 min uzme pauzu. Nakon isteka prve pauze uzme drugu i na kraju te druge pauze rikne veza i ja svaki puta dobijem DNF????? Je li ima neka fora s tim ili je ovo slučajno?
Fakat ova igra više nema nikakav smisao!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Mozda namjerno iskoristi te dvije pauze da ga moras cekat i na kraju ode alt f4 da dobijes poraz

edit: to je na pcu, sad sam se sjetio da si na ps4, ne znam

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2015 22:57 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Evo sad igram tekmu protiv mrtvog idiota, uklizo mi je s leda sigurno 5 puta i nijedan crveni nije dobio. Pa kako jbte

0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16
Pa ne mogu vjerovati da je i meni nekaj u packu uletjelo nakon toliko otvorenih packova...
Moj PC  
4 0 hvala 0
14 godina
movie kaže...
Pa ne mogu vjerovati da je i meni nekaj u packu uletjelo nakon toliko otvorenih packova...

Sredio sam ti to ja s EA-om jer si postao dosadan i Bogu i narodu sa jadikovkama. 

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
protjeran
Hexfire kaže...
movie kaže...

Sredio sam ti to ja s EA-om jer si postao dosadan i Bogu i narodu sa jadikovkama. 

Ma nisu bitne kartice ne igraju one ! hahahhahaha

17 godina
mackocicko2004 kaže...

O čemu ti pričaš?

Kao i u svakoj igri na sreću, a otvaranje packova je jedna vrsta igre na sreću, ljudi žele dobiti. To je prirodno i zato i igraju. Kakve sada veze s mozgom ima tvoj post?

Dobio sam u packu 400k coinsa i naravno da sam sretan zbog toga. Što sam trebao obrisati karticu pa da budem pošteđen tvog neartikuliranog cerekanja na kraju besmislenog posta? I da, kartice nisu bitne. Bitan je onaj koji s njima igra. Što tebi vrijedi ronaldo ili aguero kada nisu u stanju iskoristiti niti 10% kapaciteta te kartice? Iz iskustva sam i prve ruke vidio da kartice nisu bitne jer da jesu ne bih gubio od puno slabijih momčadi nego što je moja. Zaključak je vrlo jednostavan. Bitno je tko igre a ne s kojim karticama igra...

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 11:41 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

O čemu ti pričaš?

Kao i u svakoj igri na sreću, a otvaranje packova je jedna vrsta igre na sreću, ljudi žele dobiti. To je prirodno i zato i igraju. Kakve sada veze s mozgom ima tvoj post?

Dobio sam u packu 400k coinsa i naravno da sam sretan zbog toga. Što sam trebao obrisati karticu pa da budem pošteđen tvog neartikuliranog cerekanja na kraju besmislenog posta? I da, kartice nisu bitne. Bitan je onaj koji s njima igra. Što tebi vrijedi ronaldo ili aguero kada nisu u stanju iskoristiti niti 10% kapaciteta te kartice? Iz iskustva sam i prve ruke vidio da kartice nisu bitne jer da jesu ne bih gubio od puno slabijih momčadi nego što je moja. Zaključak je vrlo jednostavan. Bitno je tko igre a ne s kojim karticama igra...

Juce igram tip ima Bundes tim full Miler,Lewandolski ,Boateng sve full igrace i poce da me djelje ,igra tip gori

i povede 2:0 ali ja nekako do 85 min izjednacim 2:2,tip parkira bus ko veli da jos ne izgubim od 10 x slabijeg tima! :)

I ja se povucem i dodavanje ispred gola do kraja !

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

O čemu ti pričaš?

Ne pali se ! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 13:07 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Teško se paliti na glupe postove...

10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Teško se paliti na glupe postove...

Stvarno si tvrdoglav!

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 14:07 (mackocicko2004).
10 godina
neaktivan
FIFA 16
aston villa otjerala tima sherwooda genius idi prijavi se ima tamo brzih igraca i probaj ih ostaviti u premier ligi
CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Movie jel možeš snimiti golove s lahmom jer ja teško zabijam sa 20m, jedino uspijem rijetko s rakitićem,costom i sturridgem, skoro svaki udarac skine golman, a ti zabijaš s lahmom?

Evo zabio jedan danas online. Iz ove pozicije samo deres u kontra stranu i zabijaš s bilo kojim igračem... ispočetka sam mislio kako su de bruyne, cazorla ili vidal ebeni udarači a onda shvatiš da s ove pozicije i ovako zabija i lahm. Znači svatko tko uputi udarac... malo bezveze..

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Pozdrav!

Da ne tražim sad 1000 odgovora nazad a novak sam u igri,zanima me zbog čega su svi brži i jači od mojih igrača ?

Kao da igram protiv 11 Messia ili Ronalda ?

nemogu ih pretrčat ne mogu ih dotrčat ? koji kurac?

0 1 hvala 0
14 godina
bavarac10 kaže...

Pozdrav!

Da ne tražim sad 1000 odgovora nazad a novak sam u igri,zanima me zbog čega su svi brži i jači od mojih igrača ?

Stisni RT

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina
neaktivan
bavarac10 kaže...

Pozdrav!

ne samo rt vec pogledaj i ostale kontrole da ne bi 10 puta pitao kako sta

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 19:39 (hanteed).
10 godina
protjeran
hanteed kaže...
bavarac10 kaže...

Pozdrav!

ne samo rt vec pogledaj i ostale kontrole da ne bi 10 puta pitao kako sta

Da nije opet genius ?! :)

17 godina
mackocicko2004 kaže...

piše bavarac, ne bosanac...

9 godina
neaktivan
FIFA 16

Ma jasne su mi kontrole i koja tipka je sprint,nego oni mene u svakom duelu nose ko djecu.

on moga igrača u sprintu dotrči kao da ima turbo neki,a u obrani ne mogu nikog dohvatit.

0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

piše bavarac, ne bosanac...

Ima vic o Bosancu ,Slovencu ,bukvi i medvedu !

10 godina
protjeran
bavarac10 kaže...

Ma jasne su mi kontrole i koja tipka je sprint,nego oni mene u svakom duelu nose ko djecu.

on moga igrača u sprintu dotrči kao da ima turbo neki,a u obrani ne mogu nikog dohvatit.

Koriste custom tactics ,nadji na YT ili negdje na netu ! Koristi Jockey (l2)  ,push and pull !

Ovde ces naici samo na ismijavanje posto je tu masa nadobudnih likova koji igraju

po 10 god pa opet prime petardu i ond aje kriv EA ,skript ,momentum .....

Stavi na world class i rokaj ako pocnesda bijedis komp onda si na dobrom putu !

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 20:16 (mackocicko2004).
15 godina
FIFA 16

pa nevjerojatno.... svaki put kad mi treba jos 1 bod da predem u sljedecu diviziju ili ju osvojim a zadnja tekakma uvijek izugubim... i evo sad lik vodi 1-0 85 min, sam pred golmanom situacija, i lik me nekako stigao u zadnji cak i samelje mog igraca doslovno ali nema penala

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
bavarac10 kaže...

Koriste custom tactics ,nadji na YT ili negdje na netu ! Koristi Jockey (l2)  ,push and pull !

Ovde ces naici samo na ismijavanje posto je tu masa nadobudnih likova koji igraju

po 10 god pa opet prime petardu i ond aje kriv EA ,skript ,momentum .....

Stavi na world class i rokaj ako pocnesda bijedis komp onda si na dobrom putu !

Ajde rec cu ti ovako, prestani vise srat molim te. Povraca mi se od tvojih idiotskih postova.

10 godina
neaktivan
FIFA 16

Sigurno da igra ponekad zna biti okrutna, ali treba pridobiti vražiji momentum na svoju stranu. Kako? Eee pa to zavisi od dosta faktora...nekada to zavisi od samog izbora igrača, lijepo posloženih u određenoj formaciji. Sjećam se da sam u FIFA 14 imao tim, koji je bio toliko tvrd i jednostavno mi je sve išlo na ruku i skidao sam skalpove nekim zeznutim igračima. Toliko mi je dobro išlo, da mjesecima nisam ništa dirao i peglao sam sa njima sve do div1 koju sam na kraju osvojio.

Mislio sam da će mi u novoj FIFI ići puno bolje, ali šta je tu je i ne pada mi na pamet odustati, jer kada vidim što drugi rade i kakve akcije slažu, onda ne ostaje ništa drugo, nego dovesti vlastitu igru na isti level, ako ne i bolji...

Najlakše je kukati...

Something Inside so Strong
Poruka je uređivana zadnji put pon 26.10.2015 21:50 (TheMadNix).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
protjeran
miikaa77 kaže...

Ajde rec cu ti ovako, prestani vise srat molim te. Povraca mi se od tvojih idiotskih postova.

nemoj da citas ! :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice