Intel i5 3,00 GHz
8 GB RAM
NVIDIA GTX 650 2 GB RAM
WINDOWS 7 ULTIMATE X64
Intel i5 3,00 GHz
8 GB RAM
NVIDIA GTX 650 2 GB RAM
WINDOWS 7 ULTIMATE X64
U originu odi na my games.
Desni klik na FIFA 16 i repair game.
Možda antivirus ne dozvoljava FIFI pristup netu pa i to može biti problem?
Mada bi igra krenula koliko mi se čini?
Probaj prvo repair pa javi.
Isprobano,ne radi.
antivirus izbrisan kompletno,ne radi.
blokiran origin u igri,ne radi.
Jesi probao desni klik na FIFU 16 - run as administrator?
Ne pada mi na pamet niša više.
isprobano već sve živo,čitam po stranim forumima i ekipa ima isti problem ko i ja,i nitko nnema rješenje.
Pogledaj u settingsu što možeš promijeniti - smanjiti da ti proradi.
Možda si krivu rezoluciju namjestio?
Recimo isključi ono na dnu za aero što ti disejbla.
Ili probaj windowed mode.
Probaj se s tim poigrati - jbga ništa te ne košta.
Jedna anketica
rečenice su malo blesavo sastavljene jer je ograničen broj znakova po pitanju.
1 | FIFA češće radi protiv mene |
---|---|
1 | FIFA češće ide meni u korist |
9 | FIFA ne pomaže nikome |
Movie jel možeš snimiti golove s lahmom jer ja teško zabijam sa 20m, jedino uspijem rijetko s rakitićem,costom i sturridgem, skoro svaki udarac skine golman, a ti zabijaš s lahmom?
Evo ja sam igrao s jačim klubovima i sad sam se prebacio na ove s 4 zvjezdice i ide mi dobro. Igram s Napolijem i u div 5 sam. Najači protivnik mi je Inter, man uni...ovo sve ostalo je ok.
Jel tko od Vas uopće igra te divizije ili ste svi na onoj ulimative fifa...gdje si slažeš momčad??
Movie jel možeš snimiti golove s lahmom jer ja teško zabijam sa 20m, jedino uspijem rijetko s rakitićem,costom i sturridgem, skoro svaki udarac skine golman, a ti zabijaš s lahmom?
ja sam na pocetku futa 14 imao 7-8 poraza i u narednoj utakmici moisander sa 40 metara zabije golčinu a nisam mogo pasa spojiti u utakmici-skripta
Evo ja sam igrao s jačim klubovima i sad sam se prebacio na ove s 4 zvjezdice i ide mi dobro. Igram s Napolijem i u div 5 sam. Najači protivnik mi je Inter, man uni...ovo sve ostalo je ok.
Jel tko od Vas uopće igra te divizije ili ste svi na onoj ulimative fifa...gdje si slažeš momčad??
Nekad uletim na seasons ali ne budem dugo jer kad mi dode utakmica u kojoj nemogu spojiti pasa prestanem na nekoliko dana tocnije igra ofline,igram sa 4 ili 4 ipo.Sa whu i leicesterom sam najbolji mada se sada stelim sa watfordom jer imaju strašan napad deeney i ighalo i plus u formi su
Ne možeš vjerovati. Lik zabija lijevom, desnom... samo mi treba sekunda prostora za šut i gol. To mi je na PS4 pa ću vidjeti kada zabijem kako se snima jer nisam nikada to radio. Neki dan sam htio snimiti kako me igra posrala u zadnjoj minuti ali imam samo pola akcije snimljeno.. U ovoj igri ja samo zabijam s dvadeset metara konstantno... sve ostalo je lutrija. Golmani mi čuda brane...
Ovaj draft je hebeno sranje, usra 15k.. nikad vise
Lutrija jbg. Odigrao sam par tekmi i dobio od 8k do 30k natrag.
izgleda da nema pomoći,izgubil sam jedan dan na traženje rješenja al ništa.
Idem sutra dobit povrat novca il nešto :/
Lutrija jbg. Odigrao sam par tekmi i dobio od 8k do 30k natrag.
Ovu sezonu sam slab na lutriji... apsolutno ništa u packovima nisam dobio do sada osim coste a otvorio sam ih oko 400....
jel me netko moze uputiti gdje je najjeftinije kupiti fifu 16 ili mi dati link da ne trolam temu.
hvala
jel me netko moze uputiti gdje je najjeftinije kupiti fifu 16 ili mi dati link da ne trolam temu.
hvala
Svaki par stranica ovo linkam... aj za tri dana opet će netko tražiti isto. Znači, ti pitaš ovdje pa ja pitam google pa onda ovdje postam, pa ti onda čitaš, pa kaj nije jednostavnije da sam pitaš google a i brže je...
http://www.allkeyshop.com/blog/buy-fifa-16-cd-key-compare-prices/
Hvala.ma izgooglam ali dok bi nasao navedenu stranicu popizdio bi pa bi opet pitao kolioo je sigurna
sve u svemu puno hvala
Za sve one koje pere momentum...
i za one koji misle da 2x0 nije 0. Šanse su duple, bar tako kažu... nažalost, PC se ne spominje već samo konzole i fifa mobile a starta od sutra... znači, sutra će biti pomor cijena. Danas probati rasprodati pa sutra jeftinije kupiti.. no vidim da danas nitko ništa ne kupuje, svi čekaju... što sve ne pokušavaju da im se kuća od karata ne sruši.. možda da porade na kvalitetnijoj igri? To im nije palo na pamet...
Zadnjih dana baš uživam u FUT-u. Bio sam nedavno na rubu da prodam cijeli account, ali sad je ovo ipak puno bolje. Dal su oni opet nešto patchirali ili je jednostavno promjena u mom pristupu dovela do toga da mi je opet zabavno, ne znam, ali svejedno mi. Nadam se da će potrajati. Za razliku od prošlih FUTeva koje sam igrao sve na assisted i bržim tempom nego inače igram, sad sam sva dodavanja prebacio na semi ili manual. Nema više situacija da krivo dodam na 2 metra osim ako sam ne zeznem, a s tim mogu živjeti.
I igram puno više na posjed i sporo gradim napade što je sad puno lakše nego prije (govorim o FUT-u). Jedan Mata kojeg nisam nikad koristio mi je sad najdraži RM u Premiershipu. Pace 77 je nekome smiješan kod wingera, ali lik ima jako dobar pas i genijalnu sposobnost da zadrži loptu.
Isto jucer kod mene bilo,vise se dalo pas igrom sto meni odgovara i uzivao sam,no danas ko da je sasvim drugacija igra
Iz dosadašnjih odigranih utakmica i zapažanja čini mi se da su ove godine chemistry kartice nepotrebne tj. da njima ništa ne dobijam. Bar ja to ne vidim. Probao sam sve pozicije unutar momčadi s nekoliko različitih kartica i svi igrači nekako mi najbolje igre pružaju s basic che karticom. Tako da sam sve igrače prodao pa ponovno uzeo s basic che karticama jer je to bila jeftinija varijanta nego kupovati basic kartice pa mijenjati. Izgleda da je balans igrača ove godine najbitniji a taj balans nekako imam osjećaj da je najizraženiji kada se ne koriste nikakve dodatne kartice..
Meni kartice dosta znace,ja s njima eksperimentiram dok ne nadjem pravu,neki su basic dobri neki pak s unapredjenim karticama...
Meni kartice dosta znace,ja s njima eksperimentiram dok ne nadjem pravu,neki su basic dobri neki pak s unapredjenim karticama...
U ovoj fifi che kartice baš ništa ne znače kad jedan lahm zabija s dvadeset metara kao jedan de bruyne, cazorla ili IF calhanoglu...a nabrojanima kada stavim bilo koju karticu ne vidim nikakav pomak. U prošloj fifi vidljiv je bio svaki pomak sa svakom karticom. Što da ja sada vidim i radim kada cazorla izgura matića, kada depay vidno sporije trči s hunter karticom nego bez nje a uostalom svaki igrač sustiže svakog igrača bez obzira na pace.
Pojačam dodavanja, opet isto griješe. Nikakav pomak. Na kraju svi igrači su mi se pokazali postojanijima s basic nego s bilo kojom drugom che kaerticom.. naravno, gledano iz moje perspekrive... Gledam, gotovo svaki igrač na PS4 protiv kojeg igram ne koristi nikakvu che karticu što prošle godine nije bio slučaj. Bilo je obrnuto...
Evo posto nemam puno vremena za fifu, prosli tjedan sam kupio IF Eriksena (kad je bio najjeftiniji, za 60k) kao da ulozim te coinse u nesto.. Ali eto vidim da mu ne raste bas brzo cijena, a odlican je igrac, pa bi napravio tim oko njega, pošto svake godine obavezno slozim BPL tim, a ove jos nisam
tl;dr
Jel se moze napravit dobar BPL tim uz IF Eriksena za 30k? Futhead mi trenutno ne moze ucitat niti jedan squad niti loadat komentare :s
Edit: sta je ovo ni trazilica na futheadu mi ne radi.. ajde shareajte svoje jeftine timove da vidim sta se moze napravit :p Pozeljno napad 4* skills
Evo posto nemam puno vremena za fifu, prosli tjedan sam kupio IF Eriksena (kad je bio najjeftiniji, za 60k) kao da ulozim te coinse u nesto.. Ali eto vidim da mu ne raste bas brzo cijena, a odlican je igrac, pa bi napravio tim oko njega, pošto svake godine obavezno slozim BPL tim, a ove jos nisam
tl;dr
Jel se moze napravit dobar BPL tim uz IF Eriksena za 30k? Futhead mi trenutno ne moze ucitat niti jedan squad niti loadat komentare :s
Edit: sta je ovo ni trazilica na futheadu mi ne radi.. ajde shareajte svoje jeftine timove da vidim sta se moze napravit :p Pozeljno napad 4* skills
Prva kombinacija mi je s PC a druga s PS4. Na PS4 prodao cazorlu pa sada vrebam da se nekako dočešam IF cazorle ako je ikako moguće... ne sjećam se kada sam zadnji put pokrenio igru na PC...
U ovoj fifi che kartice baš ništa ne znače kad jedan lahm zabija s dvadeset metara kao jedan de bruyne, cazorla ili IF calhanoglu...a nabrojanima kada stavim bilo koju karticu ne vidim nikakav pomak. U prošloj fifi vidljiv je bio svaki pomak sa svakom karticom. Što da ja sada vidim i radim kada cazorla izgura matića, kada depay vidno sporije trči s hunter karticom nego bez nje a uostalom svaki igrač sustiže svakog igrača bez obzira na pace.
Pojačam dodavanja, opet isto griješe. Nikakav pomak. Na kraju svi igrači su mi se pokazali postojanijima s basic nego s bilo kojom drugom che kaerticom.. naravno, gledano iz moje perspekrive... Gledam, gotovo svaki igrač na PS4 protiv kojeg igram ne koristi nikakvu che karticu što prošle godine nije bio slučaj. Bilo je obrnuto...
Ne znaci ako ti ne vidis pokmak da i drugi ne vide...kod mene je kod thiaga i hernandeza jako vidljiv,a benatiu sam pogorsao karticom pa sam vratio basic,sada lenu stavio cat karticu i vidi se da manje prima iz distance...naravno to je sve individualno,mozda i na PS4 se ne vidi,ja sam na PC-u i vidljivo je
Pozz, slazem si team do 350k, pa me zanima dal netko ima kakvih prijedloga.. Ovo sam mislio uzet..
Mislim da ti 350k mozda i nebude dosta za taj tim... treba ti vise snage u sredini, pre mali su ti ovo troje da igraju zajedno. IMO
Pozz, slazem si team do 350k, pa me zanima dal netko ima kakvih prijedloga.. Ovo sam mislio uzet..
Strpi se do sutra navečer jer bi cijene trebale dosta pasti pošto od sutra ide u opticaj duplo više kartica messia, ronalda, ibre i tako tih igrača pa će sasvim sigurno krenuti otvaranje packova a samim time i period povoljnih cijena.
Inače, malo ti je sredina čelava. Ja sam uvijek za visoke i čvrste igrače koliko je to moguće. Matić i toure su ti čisti zicer da ne može bolje od toga. No za početak matić i fernandinho su ti ok ili matić i sissoko. Ja bih uvijek cazorlu stavio na CAM... Isto bi mi rojo išao van a nutra cahill a na LW ako nemaš za depaya onda obvezatno mirallas. Clyne na RB jer je nevjerojatna kartica.