FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 609.574
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: FIFA 16
MaciStyle kaže...
JackD kaže...
MaciStyle kaže...

Moze preporuka nekog igraca iz SERIE A  bilo koja pozicija , netko tko je vama odlican :) ili koga da obavezno zamijenim? :)

Callejona mjenjaj, ima masu boljih opcija za CAM poziciju kao Mertens, Insigne, Pjanic, Pereyra, Hernanes ovisno tko ti vise odgovara.

Ja igram 4231 i imam redom: Perrin, Evra, Barzagli, J. Jesus, Lichtsteiner, Khedira, Parolo, Pjanic, Insigne, Pereyra i Mandzukic/Dybala. Steta je sto igras 4-1-2-1 jer u Seriji A ima toliko puno dobirh CAM/CM-ova ze nevjerovat. 

Za sada sam prezadovoljan callejonom stvarno nisam to ocekiva  2 utk 4 gola 3 assista :D Kakav je nas mandzo??

Ok je Mandzo, s obzirom da je stanje s napadacima u Seriji A naspram ostalim pozicijama katastrofalno. Jedina mana Mandze je kontrola lopte tj. first touch svako 5. loptu stopa i iskontrolira iz prve i to mi stvara dosta problema kad pokusam nekakv kontra napad. Dybala je odlican, ali fizicki dosta slab. 

Mislim si kupit Higuaina da vidim kakav je on pa cu onda odlucit tko ce mi bit napadac. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Imali ste vecinom mislim PS3  e sad mogu da kupim jeftino PS3 i fifu 16 ,da li je to ispaltivo ikako ?Da li je market bar slican

po broju igraca ?Igra li neko sad na PS3 fifu 16?

Pa izvuci zaključak iz činjenice kako možeš kupiti jeftino PS3? Mislim, tko želi ići s konja na magarca?

Ma da mi je cisto da ima nesto za TV ! Znaci nista ,propast !Ako je kao cipovan onda ne moze online !Raspitao sma se malo ! :)

10 godina
protjeran
Marijooo kaže...
Pjanic je prepre dobar, i udarac i dodavanje i dribling... I slobodnjake trpa ko lud. Zaboravi na perisica, uzmi si Andersona, kad naides na ekipe sa svim igracima sa paceom 90+, moras takve igrace imat i to vise zbog obrane nego napada, ekipa trci ko blesava i lakse je kad ga mozes stic s nekim. Barem je meni puno lakse od kad sam se rijesio perisica i candreve i uzeo andersona i salaha

Ljudi kazu da im ne trebaju bekovi sa pace vise od 70 ,sad ispada da  krila sa pace 90 + moraju u odbranu ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 14:50 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ma da mi je cisto da ima nesto za TV ! Znaci nista ,propast !Ako je kao cipovan onda ne moze online !Raspitao sma se malo ! :)

Privatni si poduzetnik. PS4 dobiješ za ispod 3000kn. FIFU ionako kupiš i igraš next gen i sve pet. Kako ti se da igrati igru na PS3 gdje je fifa na starim engineu i gdje se neće vršiti daljnji razvoj igre već održavati staro stanje stvari... pogotovo jer već dvije godine peglaš next gen fifu?

17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ljudi kazu da im ne trebaju bekovi sa pace vise od 70 ,sad ispada da  krila sa pace 90 + moraju u odbranu ?! :)

Na sve se lijepiš kao muha na govno. Pet ljudi pet stilova igre. Jednom treba ovo, drugom treba ono, trećem... i tako. Svatko ima svoj stil igre i svatko po svome stilu i afinitetu bira igrače. Ono što je dobro meni ne znači da je dobro i tebi. I obrnuto. Prestani uzimati stvari zdravo za gotovo ili kako se već kaže već probaj pronaći svoj stil igre i igrače koji se uklapaju u njega... sva nauka...

11 godina
neaktivan
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Privatni si poduzetnik. PS4 dobiješ za ispod 3000kn. FIFU ionako kupiš i igraš next gen i sve pet. Kako ti se da igrati igru na PS3 gdje je fifa na starim engineu i gdje se neće vršiti daljnji razvoj igre već održavati staro stanje stvari... pogotovo jer već dvije godine peglaš next gen fifu?

Slazem se sa tobom ovo za PS3,probao sam kod jarana da vidim kako izgleda nimalo mi se ne svidja nije mi ni igrivo :)

10 godina
protjeran
soul_eclipse kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Slazem se sa tobom ovo za PS3,probao sam kod jarana da vidim kako izgleda nimalo mi se ne svidja nije mi ni igrivo :)

Ok,necu kupovati ,samo sam pitao za iskustva da se ne  zalecem ! :)

10 godina
neaktivan
mackocicko2004 kaže...
soul_eclipse kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

koji ti stil igre forsiras koji ti je najdrazi i kakvi ti napadaci najbolje odgovaraju

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
10 godina
Iza mi neigraju brzi igraci, ali ovi naprijed da... A neznam, meni je tak bolje, posto puno ljudi opet siluje sa brzim bekovima i krilima.

Losa je snimka, ali evo jednostavno sto nevalja u ovoj igri, po meni cisti faul! Vama?
17 godina
Marijooo kaže...

Losa je snimka, ali evo jednostavno sto nevalja u ovoj igri, po meni cisti faul! Vama?

To ti je fifa16 ili kako kaže kampanja firme beautiful game...

10 godina
protjeran
hanteed kaže...
mackocicko2004 kaže...
soul_eclipse kaže...
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

koji ti stil igre forsiras koji ti je najdrazi i kakvi ti napadaci najbolje odgovaraju

E bas me nasmija ! hahahahahha

14 godina
Marijooo kaže...
Iza mi neigraju brzi igraci, ali ovi naprijed da... A neznam, meni je tak bolje, posto puno ljudi opet siluje sa brzim bekovima i krilima.

Sam je pao kad je čuo ovu glazbu u pozadini.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
10 godina

Hehe slazem se :) Ali ajmo realno, ja nemogu skuzit koja je to logika u igri, gledam 5 puta i jednostavno nekuzim.

Htio bi obranit igru al neznam kak.... A problem je sto se takvi startevi dosavaju na sredini terena cijelu tekmu...

10 godina
neaktivan
Hexfire kaže...
Marijooo kaže...

Sam je pao kad je čuo ovu glazbu u pozadini.

eto nek bi od black metala i od antikrista ostao na nogama :D

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 21:40 (hanteed).
11 godina
neaktivan
FIFA 16

Jel ko igrao s Depayem kakav je? Kojeg CB predlazete za 15k?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Jel ko igrao s Depayem kakav je? Kojeg CB predlazete za 15k?

Meni su u ovoj igri svi krilni igrači isti. Svaki mi okrene guzicu i ode iz kadra na korner zastavicu. Vidim ih jedino na radaru i kad im dodam loptu ili su u zaleđu ili ispred njih poput šprihera istrči protivnički igrač. uglavnom igru mi vode CM igrači.  Za ilustraciju koji je to apsurd od igre je lahm koji je zabio najviše golova od svih veznih igrača. Sve su to udarci s dvadesetak metara koji se zabijaju pod gredu. Nekoliko ih je zabio lijevom nogom s te udaljenosti??? Što se CB tiče, za malo novca dobiješ ogbonnu i jagielku koji su meni izvrsni CB igrači.

11 godina
neaktivan
FIFA 16

Otamendi mi izgleda kao zanimljiv igrac..

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Dovrsih svoju bundesligasku momcad i to sad gleda ko na slici,probao sve vaznije osim riberya,robbena,neuera i reusa...ostale sam preko loana i kupovine probao i to je to,najbolji su mi ostali,sljedeci igraci su velika investicija i to cu skupljati postupno,sada mi treba neki fitness squad,koju ligu preporucujete po vasim iskustvima? Volim 433 formaciju,ili 352...dosta igram sa sredine na krila...to su mi jedni od bitnijih pozicija...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Dovrsih svoju bundesligasku momcad i to sad gleda ko na slici,probao sve vaznije osim riberya,robbena,neuera i reusa...ostale sam preko loana i kupovine probao i to je to,najbolji su mi ostali,sljedeci igraci su velika investicija i to cu skupljati postupno,sada mi treba neki fitness squad,koju ligu preporucujete po vasim iskustvima? Volim 433 formaciju,ili 352...dosta igram sa sredine na krila...to su mi jedni od bitnijih pozicija...

5 BPL
2 BBVA
2 Serie A
1 League 1 (FRA)
0 Neka druga
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 23:59 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 16

Pardon dobih runtime error refreshal i pojavilo se 3 puta

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.10.2015 23:58 (izvone).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
Napravio cutom tournament sistem ko u lp i umjesto astane,prćije,batea,kiyeva stavio watford koji sam kontrolirao i inter i jos nekoliko klubova.Prodjem grupu kao drugi a u grupi arsenal prvi inter treci a sevila cetvrta.U osmini finala protiv barce i izgubim 6-1 do 60 minute gubio 6-1 i poslije parkirao autobus i od tad nisam gola primio :D Watford je dobar tim samo sto moras rotirati igrace cak i one u rezervama(jer se potrose) koji nisu nesto ali prvih 11 su strasni pogotovo ighalo i kapetan deeney
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Zadnjih dana baš uživam u FUT-u. Bio sam nedavno na rubu da prodam cijeli account, ali sad je ovo ipak puno bolje. Dal su oni opet nešto patchirali ili je jednostavno promjena u mom pristupu dovela do toga da mi je opet zabavno, ne znam, ali svejedno mi. Nadam se da će potrajati. Za razliku od prošlih FUTeva koje sam igrao sve na assisted i bržim tempom nego inače igram, sad sam sva dodavanja prebacio na semi ili manual. Nema više situacija da krivo dodam na 2 metra osim ako sam ne zeznem, a s tim mogu živjeti. 

I igram puno više na posjed i sporo gradim napade što je sad puno lakše nego prije (govorim o FUT-u). Jedan Mata kojeg nisam nikad koristio mi je sad najdraži RM u Premiershipu. Pace 77 je nekome smiješan kod wingera, ali lik ima jako dobar pas i genijalnu sposobnost da zadrži loptu. 

Fabregas mi na papiru izgleda dobar i možda ću za njega početi štediti i eventualno Coutinha upiknuti kao zamjenu za Firmina. 

Lijen sam stavljat slikice, ali udarnih 11 bi bilo: Begović - Sahko i Jagielka - Debuchy i Kolarov - Matić i Ramsey - Mata, Miralles i Firmino te Benteke u vrhu napada. Najzanimljivije mi je da kad stavim "rezervni" par stopera u igru, a to su mi Mertesacker i Huth (skupa imaju Pace 70 :P), ne osjeti se nikakav hendikep, pogotovo kod Mertesackera koji sa ogromnim defensom nadoknadi taj manjak brzine.

Mučio sam se u Div 9 do nedavno, a jučer sam osvojio title u Div 7 i startao sa dvije pobjede u Div 6. Smeta me tu i tamo što napravim penal kad je lopta očigledno čisto oduzeta, ali nastojim uvijek rušiti protivnika prije 16 pa ne mogu reći da sam dosad napravio puno penala, a i ide me ove godine s obranama. Sigurno sam ih obranio više nego su mi zabili dosad. I najčešće obranim one bitne, kod 0:0, ili 1:0 npr.

Još ću malo dotjerati BPL i onda krećem slagati nešto drugo. Bio je plan Hrvatsku jer sad napokon ima ogroman izbor, ali Modrić me izdeprimirao sa svojom cijenom. A bez njega nije to to.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
FIFA 16

Sinoc igram fifa 15 ,div. 5 ,nekako mi se slijeze znanje ! :)

Izgubio sma 2,jedna nerijeseno ,ali tijesno sve !

Nikako da naucim da napadnem kako treba 4-3-3(4) formacija !

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
FIFA 16

Iz dosadašnjih odigranih utakmica i zapažanja čini mi se da su ove godine chemistry kartice nepotrebne tj. da njima ništa ne dobijam. Bar ja to ne vidim. Probao sam sve pozicije unutar momčadi s nekoliko različitih kartica i svi igrači nekako mi najbolje igre pružaju s basic che karticom. Tako da sam sve igrače prodao pa ponovno uzeo s basic che karticama jer je to bila jeftinija varijanta nego kupovati basic kartice pa mijenjati. Izgleda da je balans igrača ove godine najbitniji a taj balans nekako imam osjećaj da je najizraženiji kada se ne koriste nikakve dodatne kartice..

Nadovezao bih se samo na uživanje igranja futa ove sezone. Ne znam kako netko može uživati u ovoj igri u kojoj se svakodnevno događaju pisdarie? Stojim sam na svojoj polovici terena i dodam svom CM koji mi prilazi ali lopta ide u potpuno drugom smjeru i s druge polovice istrčava kao špriher protivnik koji uopće nije bio u kadru i ne znam zašto lopta uopće ide tamo i sjuri se u kontru i zabije gol. Jedini put da mi je prišao golu i puknuo i zabio. I tako do 88 minute kada izvodim korner. Lopta na 5m, izlazi protivnički golman a ja skačem s cazorlom???? koji zabija glavom ispred golmana koji odlazi u prazno. 90+ minuta i opet imam korner i opet zabijam nakon niza tragikomičnih situacija u 16 m protivnika koji je nekoliko puta pokušao izbiti loptu da bi na kraju opet došla do cazorle koji s par metara zabija na prazan gol. Ovaj put nogom. Nakon apsolutne dominacije pobijeđujem na ovako smiješan i tragičan način???

Jednu takvu tekmu dobiješ, pa jednu takvu tekmu izgubiš i tako u krug. Ovo je igra apsurda!. Lakše mi zabiti gol lahmom lijevom nogom s 20 m nego čisti zicer s par metara. Pa gdje toga ima? Kao i svake godine ea ide iz krajnosti u krajnost i nikako da pogodi pravi balans igre. Da su to u stanju napraviti imali bi vjerojatno najbolji nogomet na tržištu (doduše imaju ga i sada jer nemaju konkurencije), ovako ovisi od dana do dana kako te igra tretira.. malo ti da pa ti malo uzme i tako...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 12:13 (movie).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
protjeran
movie kaže...
Iz dosadašnjih odigranih utakmica i zapažanja čini mi se da su ove godine chemistry kartice nepotrebne tj. da njima ništa ne dobijam. Bar ja to ne vidim. Probao sam sve pozicije unutar momčadi s nekoliko različitih kartica i svi igrači nekako mi najbolje igre pružaju s basic che karticom. Tako da sam sve igrače prodao pa ponovno uzeo s basic che karticama jer je to bila jeftinija varijanta nego kupovati basic kartice pa mijenjati. Izgleda da je balans igrača ove godine najbitniji a taj balans nekako imam osjećaj da je najizraženiji kada se ne koriste nikakve dodatne kartice..

Nadovezao bih se samo na uživanje igranja futa ove sezone. ne znam kako netko može uživati u ovoj igri u kojoj se svakodnevno događaju pisdarie? Stojim na svojoj polovici sam i dodam svom CM koji ulazi na moju polovicu ali lopta ide u potpuno drugom smjeru i s druge polovice istrčava protivnik koji uopće nije bio u kadru i ne znam zašto uopće lopta ide tamo i sjuri se u kontru i zabije. Jedini put da mi je prišao golu i puknuo i zabio. I tako do 88 minute kada izvodim korner. Lopta na 5m, izlazi protivnički golman a ja skačem s cazorlom???? koji zabija glavom ispred golmana koji odlazi u prazno. 90+ minuta i opet imam korner i opet zabijam nakon niza tragikomičnih situacija u 16 m protivnika koji je nekoliko puta pokušao izbiti loptu da bi na kraju opet došla do cazorle koji s par metara zabija na prazan gol. Ovaj put nogom. Nakon apsolutne dominacije pobijeđujem na ovako smiješan i tragičan način???

Jednu takvu tekmu dobiješ, pa jednu takvu tekmu izgubiš i tako u krug. Ovo je igra apsurda!. Lakše mi zabiti lahmom s njegovom lijevom nogom s 20 m nego čisti zicer s par metara. Pa gdje toga ima? Kao i svake godine ea ide iz krajnosti u krajnost i nikako da pogodi pravi balans igre. Da su to u stanju imali bi vjerojatno najbolji nogomet ovako ovisi od dana do dana kako te igra tretira.. malo ti da pa ti malo uzme i tako...

Ako znas da znas da igras u cemu je onda problem ?Je**s rezultat ako ti osjecas da znas da igras ,

da vladas tehnikom ! :)

Znaci do igre je nije do tebe !

Zar nije tako ?! :)

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 11:17 (mackocicko2004).
17 godina
mackocicko2004 kaže...

Ako znas da znas da igras u cemu je onda problem ?Je**s rezultat ako ti osjecas da znas da igras ,

Ne nije tako! Tko voli da ga netko ebe u mozak i da za to još plaća? Uopće je nebitno kako igraš. Ne možemo svi biti maradone ili messi ali možemo svi osjetiti da u igri nema poguranca i situacija koje nemaju veze s mozgom. Da tvoj rezultat isključivo ovisi o tvojoj igri a ne igri unutar igre. Nemam problema kada me netko natovari jer je jednostavno bolji igrač ali imam problema kad me netko dobije iz jednog udarca a da se dva puta sastao s loptom cijelu tekmu i to na način da mu je igra dala tu loptu za gol a s druge strane ja ne mogu zabiti niti na prazan gol. I onda te još kuba kako te dobio s lošijom momčadi. To jednostavno nema smisla...

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.10.2015 12:14 (movie).
10 godina
protjeran
movie kaže...
mackocicko2004 kaže...

Ne nije tako! Tko voli da ga netko ebe u mozak i da za to još plaća? Uopće je nebitno kako igraš. Ne možemo svi biti maradone ili messi ali možemo svi osjetiti da u igri nema poguranca i situacija koje nemaju veze s mozgom. Da tvoj rezultat isključivo ovisi o tvojoj igri a ne igri unutar igre. Nemam problema kada me netko natovari jer je jednostavno bolji igrač ali imam problema kad me netko dobije iz jednog udarca a da se dva puta sastao s loptom cijelu tekmu i to na način da mu je igra dala tu loptu za gol a s druge strane ja ne mogu zabiti niti na prazan gol. I onda te još kuba kako te dobio s lošijom momčadi. To jednostavno nema smisla...

Ja bih volio da naucim da igram a to sto cu gubiti na skript i ostalo sto igra " radi " bas me zabole uvo !

9 godina
neaktivan
FIFA 16

MOLIM POMOĆ!

Nakon dugo vremena se odučio da se igram malo pa tako kupim jučer fifu16 u zagrebu za PC.

Lijepo uredno sve instaliram prek origin-a i kad stisnem PLAY - JEBENO NIŠTA SE NE DOGAĐA!

Jel imao netko sličan problem pa da zna u čemu je kvaka?

Sumnjam da je zbog kompa jer imam konfiguraciju potrebnu za igrat.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
11 godina
FIFA 16

Današnja doza fife (sve u dv. 2 online pc)...

Situacija 1: ubacim parabolu prema protivničkom golmanu golmanu, on ju ulovi u ruke u skoku pri čemu ga njegov suigrač gurne u gol i ja povedem...

Situacija 2: puknem na gol, golman ju u zraku ulovi i padne na pod na crtu i dok se dizao nekako se okrenuo i lopa prešla gol crtu, ja poveo...

Situacija 3: lopta golmanu u rukama, idem  ju izbiti i golman mi se zabi u protivničkog igrača, ispadne mu lopta i primim gol...

5 0 hvala 0
17 godina
bavarac10 kaže...

MOLIM POMOĆ!

Nakon dugo vremena se odučio da se igram malo pa tako kupim jučer fifu16 u zagrebu za PC.

Lijepo uredno sve instaliram prek origin-a i kad stisnem PLAY - JEBENO NIŠTA SE NE DOGAĐA!

Jel imao netko sličan problem pa da zna u čemu je kvaka?

Sumnjam da je zbog kompa jer imam konfiguraciju potrebnu za igrat.

Hvala unaprijed!

Pa navedi konfu, operativni sistem i tako pa da vidimo, sumnje ostavi po strani...

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice