FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 602.809
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 16

Narucio sam boxed izdanje delux editiona za PS4, s kojim dobijem 40 premium gold paketica..al jedna stavr me malo zbunjuje, a to je da ne igram jedin na PS4 FIFU, tako da tih 40 paketica cu moc redemat samo na jednom ps4 accountu ili cu moc na vise njih? Ili pak ce taj jedan redemat na primary accountu znacit da i svi drugi dobivaju isto tih 40 paketa?

Moze netko pojasnit ako je imao iskustva sa ovogodisnjom fifom i tako. Hvala :)

Origin ID: ReaLazio
14 godina
dreammaker kaže...

Dečki danas sam uzeo sa ove stranice FIFU 16.

Cijena: 32,5€ i na to dobijete 5 % popusta ako ih lajkate na Facebooku.

Piše da key isporučuju 23.9.što je i više no dovoljno vremena za preload. 

Ja igram samo ofline pa me zanima da li da uzmem npr. sa ove stranice ili da jos sacekam za tu "obicnu" fifu 16. Na obicnu mislim bez deluxe i sl., a ne na piratsku verziju. Na fifi 15 nisam odigrao ni jednu online. Samo karijera:)

edit: Ako se ne varam to je nekih 235 kn. Odlicna cijena. Uzet cu to pa sam na miru ako Bog da:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 7:25 (mariclius).
14 godina
mariclius kaže...
dreammaker kaže...

Dečki danas sam uzeo sa ove stranice FIFU 16.

Cijena: 32,5€ i na to dobijete 5 % popusta ako ih lajkate na Facebooku.

Piše da key isporučuju 23.9.što je i više no dovoljno vremena za preload. 

Ja igram samo ofline pa me zanima da li da uzmem npr. sa ove stranice ili da jos sacekam za tu "obicnu" fifu 16. Na obicnu mislim bez deluxe i sl., a ne na piratsku verziju. Na fifi 15 nisam odigrao ni jednu online. Samo karijera:)

Šteta je ne igrat online kad već imaš opciju. Što se pitanja tiče, u pravilu je ta cijena od 30-ak eura više manje standard. Eventualno možeš ušparati za 2 pive ako pričekaš, ali s obzirom da ti nisu bitne ove preorder gluposti nemaš razloga ne pričekati. Preorder se isplati raditi samo izravno preko Origina i Steama, a sve ovo ostalo je ipak kockanje.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
FIFA 16

Ma uzimao fifu 2,3 mjeseca nakon izlaska igre pa mi se nije dalo poceti.igrati taj fut i ostalo. Ipak cu se strpiti, ne volim kockanje:)  Hvala na savjetima:) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 7:33 (mariclius).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 16

Ovo se zove preorder ! :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

Narucio sam boxed izdanje delux editiona za PS4, s kojim dobijem 40 premium gold paketica..al jedna stavr me malo zbunjuje, a to je da ne igram jedin na PS4 FIFU, tako da tih 40 paketica cu moc redemat samo na jednom ps4 accountu ili cu moc na vise njih? Ili pak ce taj jedan redemat na primary accountu znacit da i svi drugi dobivaju isto tih 40 paketa?

Moze netko pojasnit ako je imao iskustva sa ovogodisnjom fifom i tako. Hvala :)

Pa evo, ja sam igrao na dva acc ali packove sam dobio samo na jednom. Naime prilikom otvaranja kutije dobit ćeš u njoj listić s kodom kojeg upišeš u psn redeem code. U onom acc u kojem si upisao kod u tome ćeš dobijati packove. U tvom slučaju dobit ćeš tjedno po dva packa sljedećih 20 tjedana. I ja sam uzeo tu verziju igre jer mi se nekako činila najboljom opcijom.

16 godina
genius_ kaže...

Preko kojeg origina si to uzeo i koliko si platio?

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
genius_ kaže...

Preko zvanicnog ,89 E !

16 godina
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...

Preko zvanicnog ,89 E !

Zašto ti onda piše "edicion"

šumski put je bio ravan.
17 godina
neaktivan
dreammaker kaže...
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...

Preko zvanicnog ,89 E !

Ne znam !na zvanicnom originu sam izvrsio preorder !

Tamo gdje se logujem sa ID i pass ?!

www.origin.com

Jbg prvo pise Edition a ispod na drugom jeziku edicion?! :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 13:55 (genius_).
10 godina
neaktivan
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...

Preko zvanicnog ,89 E !

www.origin.com

nece ti raditi trebao si uzeti eu verziju

CAUSE BABY I COULD BUILD A CASTLE OUT OF ALL THE BRICKS THEY THREW AT ME
17 godina
genius_ kaže...

Da preorder, preorderčina od gotovo stotinjak eura!

17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...
dreammaker kaže...
genius_ kaže...

Preko zvanicnog ,89 E !

www.origin.com

nece ti raditi trebao si uzeti eu verziju

Cisto sumnjam prosto ne vjerujem ! :)

Order Summary
Payment Information

EA SPORTS™ FIFA 16 Super Deluxe Edition Pre-Order (Pre-Order)

€89.99
PC Download
Qty: 1
Origin Great Game Guarantee: Eligible

EA SPORTS™ FIFA 16 Ultimate Team™ Jumbo Premium Gold Packs (Pre-Order)

Included

Origin Great Game Guarantee: Not Eligible

EA SPORTS™ FIFA 16 Ultimate Team™ Lionel Messi, Sergio Agüero and Thibaut Courtois Loan Players (Pre-Order)

Included

EA SPORTS™ FIFA 16 - "KO" Celebration (Pre-Order)

Included

EA SPORTS™ FIFA 16 - "Bailando Robot" Celebration (Pre-Order)

Included

Subtotal

€89.99

Total

€89.99

PAID(PAYPAL)

€89.99

Check your order status at any time from your Origin Account.

Have a Question? Origin Help is available 24/7.

Please save this email for your records.

By making your purchase today, you authorize EA to charge the price stated above to your payment method. Inclusive of VAT/GST, where applicable

Your purchase from EA is subject to EA’s Terms of Sale.

You may withdraw from your purchase within 14 calendar days from the date of the conclusion of your purchase, which is confirmed as the date of this purchase confirmation email. With respect to your purchase of digital content, you expressly consented to the performance of the digital content beginning immediately upon dispatch of the purchase confirmation email, and you acknowledged that you thereby lose your right to withdraw from your purchase.

For further details regarding the Great Game Guarantee please see the FAQ.

Seller: EA Swiss Sàrl, 8 place du Molard, 1204 Geneva, Switzerland. Registered in the Geneva Companies Registry with Company Registered Number: CH-660-2328005-8. For details of our VAT Registrations please click here https://www.origin.com/en-ie/vat.

©2015 Electronic Arts Inc. All Rights Reserved.
Legal Notice | Privacy and Cookie Policy | Terms of Service | EULAs

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:22 (genius_).
10 godina
neaktivan
FIFA 16

trebao si kupiti na originu za eu a ne global,zivis u zemlji koja ne dopusta global kupovinu

edit:alo genius salim se ja nemoj ti ponovo pre order :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:28 (hanteed).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...

trebao si kupiti na originu za eu a ne global,zivis u zemlji koja ne dopusta global kupovinu

edit:alo genius salim se ja nemoj ti ponovo pre order :)

gdje cu ponovo ?!Nisam bas toliko lud ! hahahah

Ma to ce dijete da igra meni je po svoj prilici dosta fife !

Naucio sam komande ,dalje ne ide ! :)

P.S. Ih kako oni meni lako skinu pare iz BA preko paypala ,ocas posla  ! Hahahahahahahhaah

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 14:45 (genius_).
14 godina
FIFA 16

Trebao si kupiti FIFU 15 za 20 eura, reći djetetu da je to najnovije izdanje, a ostatak fino potrošiti na sebe :P

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 16
ma laže on je sebi kupio fifu a na dijete se izvlači :D čuj dosta mu fife hahahahah kome šuplje bacaš :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Covijek nije sebican...

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
17 godina
neaktivan
hanteed kaže...
ma laže on je sebi kupio fifu a na dijete se izvlači :D čuj dosta mu fife hahahahah kome šuplje bacaš :D

Pa jedan nivo sam postigao dalje ne ide! Sad sa kompom na  semi pro jedva izvlacim 2:2! Onlune samo 5-2-3 imam nekog uspjeha! 

17 godina
neaktivan
Hexfire kaže...

Trebao si kupiti FIFU 15 za 20 eura, reći djetetu da je to najnovije izdanje, a ostatak fino potrošiti na sebe :P

Ih, nije mali glup?! Hahaha igra 15 sve u 16! 

12 godina
neaktivan
FIFA 16

evo da pitam nesto da ne ispadne fut jedina tema.

dakle, nba2k godinama je najbolja kosarkaska igra, otprilike ko fifa u nogometu. iako nba ima on line komponentu, glavni mod igre, i onaj u koji 2k najvise ulaze, jest career mod u kojem igrac ulazi u svijet nba i "prozivljava" zivot nba igraca. 

meni se ideja cini zanimljiva  iz perspektive nogometa i mogla bi podjednako funkcionirati i u fifi/pes-u gdje vec postoje slicni modovi koji na zalost ni izdaleka nisu toliko dobri kao my career u nba. koliko bi od vas bilo zainteresirano odigrati karijeru offline u kojoj bi od klinca prosli do nogometnog superstara obzirom da je fifa gotovo iskljucivo onlajn igra?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
jovial kaže...

dakle, nba2k godinama je najbolja kosarkaska igra, otprilike ko fifa u nogometu. iako nba ima on line komponentu, glavni mod igre, i onaj u koji 2k najvise ulaze, jest career mod u kojem igrac ulazi u svijet nba i "prozivljava" zivot nba igraca. 

meni se ideja cini zanimljiva  iz perspektive nogometa i mogla bi podjednako funkcionirati i u fifi/pes-u gdje vec postoje slicni modovi koji na zalost ni izdaleka nisu toliko dobri kao my career u nba. koliko bi od vas bilo zainteresirano odigrati karijeru offline u kojoj bi od klinca prosli do nogometnog superstara obzirom da je fifa gotovo iskljucivo onlajn igra?

Pa to imas u FIFAi... Sta ti je Pro Clubs ili offline igranje svojeg igraca drugo nego to sta si opisao...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina
SimeKZ kaže...

Pa to imas u FIFAi... Sta ti je Pro Clubs ili offline igranje svojeg igraca drugo nego to sta si opisao...

Možda kolega misli na malo dublji mod. Nešto kao FIFA SIMS. Počneš kao klinac od 5 godina pa se prvo dodaješ sa tatom u vrtu, pa s kolegama u prvom razredu igraš na dva mala, pa te zamijeti Zdravko Mamić i prisili tvoje roditelje da potpišeš za Dinamo, pa trčkaraš po Maksimirskoj šumi i slušaš Mamiću Cigane dok trpaš Slaven Belupo, pa se prodaš u Manchester City za 30m eura, voziš novi Lexus i loviš manekenke po zabavama. Pomalo svega. 

Ja bi to igrao, majke mi.

17 godina
FIFA 16

Na mexico originu je FIFA16 po 400kn. Govorim o super deluxe varijanti. To je skoro 250kn jeftinije nego kod nas... Ako je nekome ovo previse, imate i jeftinije varijante, pa pogledajte. Ja sam tamo uzeo prosle godine i nije bilo nikakvih problema.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
jovial kaže...

kao sto reko, "postoje slicni modovi koji nisu ni iz daleka toliko dobri". ovom helixu mućkom provokatoru ne bi ni odgovarao, ali ideja mu je dobra :D

sad siriusli, sta nije niko igrao nba2k?

Poruka je uređivana zadnji put čet 13.8.2015 19:37 (jovial).
17 godina
jovial kaže...

Ovdje su ti sve nogometaši. FIFA, piva, kurva i što ti treba više za dug i sretan život?

14 godina
Ove igre su postale ko i mobiteli, isti drek samo ime promijenjeno i koja opcija više, a cijena paprena...
Ne vrijedi to tih para, niti malo...
14 godina
movie kaže...
jovial kaže...

Ovdje su ti sve nogometaši. FIFA, piva, kurva i što ti treba više za dug i sretan život?

Čevapi, luk i ajvar

12 godina
FIFA 16

Jel ima neki datum kad će se objaviti lige koje će biti zastupljene u 16-ici? Malo više od mjesec dana do izlaska, a još se ništa ne zna...

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 16

Koliko sam skuzio bit ce sve lige iz 15 + Poljska liga

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice