FIFA 16

poruka: 7.537
|
čitano: 603.069
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FIFA 16
Hambrle kaže...

Jel se dobije ista preorderom?

Odi na origin store i tamo imas 3 verzije za preorderat i pogledaj sta za koju pise

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hambrle kaže...

Jel se dobije ista preorderom?

FIFA16

Prejako :D

17 godina
Hambrle kaže...

Kakvo pitanje takav odgovor. Imaš tri verzije igre i ovisno koliko novca želiš potrošiti kupiš standard edition, deluxe edition ili superdeluxe edition. I to je to. Hoćeš napraviti preorder ili igru kupiti pri izlasku, svejedno je. Osim određene verzije igre koju si kupio ako pucaš na kakav bonus  zbog preordera, zaboravi...

15 godina
neaktivan
movie kaže...
Hambrle kaže...

Kakvo pitanje takav odgovor. Imaš tri verzije igre i ovisno koliko novca želiš potrošiti kupiš standard edition, deluxe edition ili superdeluxe edition. I to je to. Hoćeš napraviti preorder ili igru kupiti pri izlasku, svejedno je. Osim određene verzije igre koju si kupio ako pucaš na kakav bonus  zbog preordera, zaboravi...

Ma ne ljutim se :D

Znam da imaju tri razlicita izdanja, ali zanimalo me ima li ikakvog bonusa ako zelim preorderati normalnu verziju. Odgovor sam dobio u cetvrtoj i petoj recenici ovog tvog posta, i to je sve :D

Hvala

14 godina
Hambrle kaže...
movie kaže...
Hambrle kaže...

Ma ne ljutim se :D

Znam da imaju tri razlicita izdanja, ali zanimalo me ima li ikakvog bonusa ako zelim preorderati normalnu verziju. Odgovor sam dobio u cetvrtoj i petoj recenici ovog tvog posta, i to je sve :D

Hvala

Ja mislim da ti nije movie dobro odgovorio,  kao preorder bonus za standard verziju se navodi:

• 15 Standard FUT Gold Packs (svaki tjedan po jedan pack)
  • "KO" Celebration
  • "Bailando Robot" Celebration
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.8.2015 23:50 (KiCo77).
17 godina
KiCo77 kaže...

Ja mislim da ti nije movie dobro odgovorio,  kao preorder bonus za standard verziju se navodi:

• 15 Standard FUT Gold Packs (svaki tjedan po jedan pack)
  • "KO" Celebration
  • "Bailando Robot" Celebration

Pa to ćeš dobiti ako igru kupiš i na dan izlaska. Nema razlike. Ja sam prošle godine fifu na PS4 kupio kod nas u dućanu i isto sam sve to dobio. Verzije igre se razlikuju samo u tim packovima. Deluxe dobije 40 packova po 7.5k 2 tjedno a ova treća verzija 40 packova onih po 25/30k jedan tjedno..

14 godina
FIFA 16

Stvarno ne znam.. isao sam pogledat na origin za fifu 15 i ne spominju se ti packovi.. Al moguce da si upravu, stvarno nisam siguran.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
KiCo77 kaže...

Stvarno ne znam.. isao sam pogledat na origin za fifu 15 i ne spominju se ti packovi.. Al moguce da si upravu, stvarno nisam siguran.

E 'bem te blesava...

17 godina
KiCo77 kaže...

Ove godine  po prvi put su u ponudi i premium te jumbo packovi. Prošle godine smo dobijali standard pack u 40 tjedana i to je bilo to. Nekako mi najsimpatičnija opcija 2 premium packa tjedno u sljedećih 20 tjedana... Kompa u postu iznad mog stavio je lijep graf sve tri verzije igre i što koja donosi. To ćeš dobiti kupio igru danas ili na dan izlaska igre... nema razlike..

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 10:58 (movie).
14 godina
partwish kaže...
KiCo77 kaže...

E 'bem te blesava...

Pa ne znam ako pise "Pre-order FIFA 16 now and get up to 15 FUT Gold Packs!" i one celebratione onda mi je logicno da je to bonus za preorder... Zasto bi inace posebno naveli ona 2 celebrationa kao bonus ako se dobiju sa svim verzijama igre i nakon i prije izlaska?

Ocito drugacije razmisljamo..

17 godina
KiCo77 kaže...

Pa ne znam ako pise "Pre-order FIFA 16 now and get up to 15 FUT Gold Packs!" i one celebratione onda mi je logicno da je to bonus za preorder... Zasto bi inace posebno naveli ona 2 celebrationa kao bonus ako se dobiju sa svim verzijama igre i nakon i prije izlaska?

Ocito drugacije razmisljamo..

Malo ti je to drulčije za sve platforme. Ove verzije igre za pc moguće je kupiti samo preko origina i to do izlaska igre. Nakon toga više nema ništa osim standardnog izdanja ( bar je tako bilo sve ove godine), dok za konzole sve tri verzije igre možeš kupiti u dućanu tijekom cijele godine. I danas imaš deluxe izdanje fife15 za kupiti u santca domenici dok fifu15 deluxe za pc teškoda ćeš igdje pronaći. Nemoguća misija..

15 godina
neaktivan
FIFA 16

gdje se može najjeftinije trenutno prednaruciti fifu 16 super deluxe? hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
CroatianRacer kaže...

gdje se može najjeftinije trenutno prednaruciti fifu 16 super deluxe? hvala.

Malo sam gledao i samo preko origina. E sad, je li preko meksičkog, ruskog ili brazilskog jeftinije nego preko našeg, ne znam...

17 godina
FIFA 16

Ne znam što bih rekao? Je li ovo bolje ili gore, u svakom slučaju ne bu dobro ako na marketu ne bude igrača...

http://www.fifa-infinity.com/fifa-16/price-ranges-confirmed-fut/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 16

Po meni to ce znacit smrt za pc igrace, u fifi 15 je sad uzas , da su stavili samo gornju cijenu ajde jos i ok. Iako onaj draft mode obecava pa mislim da mozda samo to i budem igrao ako uzmem fifu ove god...

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Po meni to ce znacit smrt za pc igrace, u fifi 15 je sad uzas , da su stavili samo gornju cijenu ajde jos i ok. Iako onaj draft mode obecava pa mislim da mozda samo to i budem igrao ako uzmem fifu ove god...

Upad od 15k ne sugerira kako ću moći igrati samo to. Treba zaraditi 15k. Neki put možda samo za jednu tekmu a max za 4 tekme? Ovako na prvu izgleda mi puno... ovaj draft mod mi izgleda kao rođen za fifa pointse. Upad je 300 fifa pointsa i ljudi će to kupovati kao sumanuti kako bi štedjeli coinse..

Inače nisam protiv restrikcija samo ako donesu nekaj pozitivnog. Gledajući ovako tko će prodavati reusa za 15k? Rađe si ga ostavim u klubu. Takvo razmišljanje donijet će opet nestašice i do igrača ćemo na kraju moći doći samo u packu ili strpljivo čekati na marketu dok se ne pojavi pokoji...

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2015 20:34 (movie).
15 godina
FIFA 16

Koliko sam skuzio upad od 15k ce se vratit nazad makar i 1 tekmu odah izgubio, mozda ne u coinsima ali packovi i te stvari. Neznam ovisi kakav ce bit povrat ulozenog ali mislim da sve rade ovo kako bi se fifa pointsi masovno kupovali

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
toninho kaže...

Koliko sam skuzio upad od 15k ce se vratit nazad makar i 1 tekmu odah izgubio, mozda ne u coinsima ali packovi i te stvari. Neznam ovisi kakav ce bit povrat ulozenog ali mislim da sve rade ovo kako bi se fifa pointsi masovno kupovali

Nećeš dobiti novce nazad već neku protuvrijednost u tom iznosu ma što to značilo.. znači za svaki ulazak u mod trebat će ti 15k coinsa..

13 godina
movie kaže...
toninho kaže...

Upad od 15k ne sugerira kako ću moći igrati samo to. Treba zaraditi 15k. Neki put možda samo za jednu tekmu a max za 4 tekme? Ovako na prvu izgleda mi puno... ovaj draft mod mi izgleda kao rođen za fifa pointse. Upad je 300 fifa pointsa i ljudi će to kupovati kao sumanuti kako bi štedjeli coinse..

Inače nisam protiv restrikcija samo ako donesu nekaj pozitivnog. Gledajući ovako tko će prodavati reusa za 15k? Rađe si ga ostavim u klubu. Takvo razmišljanje donijet će opet nestašice i do igrača ćemo na kraju moći doći samo u packu ili strpljivo čekati na marketu dok se ne pojavi pokoji...

Zasto ga nebi prodo ako je takav market ? Niti da ce se njih 10 prodavat za 150k a tvoj jedan za 15k. Ako ce vecina ic za 15k i 15k ce bit opako velik novac, zasto se nebi prodo. Glupo razmisljanje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
FIFA 16

Mislim, ili točnije nadam se, da price ranges neće biti toliki problem u FIFI 16 kao što su trenutno u 15.

Pošto će od prvog dana biti tako, ljudi će valjda lakše prodavati "skuplje" igrače.

Npr. ja imam Balea kojeg sam platio 500.000 coinsa - u zadnjih 2-3 mjeseca sam možda triput igrao s njim i stvarno nema smisla da ga držim, ali nešto mi ne da da ga prodam.

Prvo, platio sam ga masno i sad da ga dam za sitne pare, a drugo, teško da ću ga više ikad vidjet na marketu ako mi dođe da ga ponovo kupim.

Imao sam plan da sve rasprodam i da si kupim Ronalda, ali njega na marketu nema ni za lijeka tako da sam odustao od toga.

Jedini problem može biti u tome da EA svako malo čačka po cijenama.

Tu mislim na sljedeću situaciju - kupim Ibrahimovića za 90.000 max cijena, a on za 2-3 tjedna bude duplo skuplji.

Ako cijene budu tako varirale, to također može predstavljati problem na marketu jer onaj tko ga je platio 180.000 teško da će ga za mjesec-dva prodati za npr. 100.000.

Cijene bi morale biti stabilne i onda bi price cap imao smisla jer bi ljudi lakše kupovali, odnosno prodavali igrače.

Što se Drafta tiče, radujem se tom modu.

Tako ću imati makar nekakvu šansu igrati s Ronaldom ili Messijem kad u FUT-u ne mogu :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 16

ne znam kako se krecu cijene za fifu niti se sjecam koliko sam platio lani (previse obzirom koliko nisam igrao fifu 15), ali mozda pomogne nekome.

dakle, na kinguinu se prodaje preorder za fifu - 34 ojra pa ko voli...

http://www.kinguin.net/paypal-exclusive-sale/?utm_source=newsletter-global&utm_medium=newsletter-august&utm_content=paypaloffers&utm_campaign=newsletter-11.08.2015

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 11:40 (jovial).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

Zasto ga nebi prodo ako je takav market ? Niti da ce se njih 10 prodavat za 150k a tvoj jedan za 15k. Ako ce vecina ic za 15k i 15k ce bit opako velik novac, zasto se nebi prodo. Glupo razmisljanje.

Ne bih ga prodao jer mi 15k ništa ne znači a reus mi je drag igrač. Neka stoji u klubu. I ne samo on. Većina će tako razmišljati i market će opet biti prazan. Uostalom brzo ćemo se uvjeriti u to. Pogotovo PC market.

17 godina
jovial kaže...

ne znam kako se krecu cijene za fifu niti se sjecam koliko sam platio lani (previse obzirom koliko nisam igrao fifu 15), ali mozda pomogne nekome.

http://www.kinguin.net/paypal-exclusive-sale/?utm_source=newsletter-global&utm_medium=newsletter-august&utm_content=paypaloffers&utm_campaign=newsletter-11.08.2015

Kad kliknem nigdje 34 već 39.99 eura???

12 godina
neaktivan
movie kaže...
jovial kaže...

Kad kliknem nigdje 34 već 39.99 eura???

s desne strane je add to cart gumb i meni je na 33,99 

zaboravio sam napomenit da ponuda vrijedi za placanje paypalom al to ne bi trebao biti problem.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2015 15:27 (jovial).
16 godina
neaktivan
FIFA 16

nemoj klikat nego samo odi add to cart ;)

i u kosarici ce ti bit 33,99e

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
FIFA 16

a sta dode ti na isto kada moras staviti Hrvatsku kao lokaciju i platiti dodatnih 25% :/

0 0 hvala 0
14 godina
MaciStyle kaže...

a sta dode ti na isto kada moras staviti Hrvatsku kao lokaciju i platiti dodatnih 25% :/

Da, "moraš".

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
16 godina
FIFA 16

Dečki danas sam uzeo sa ove stranice FIFU 16.

Cijena: 32,5€ i na to dobijete 5 % popusta ako ih lajkate na Facebooku.

Piše da key isporučuju 23.9.što je i više no dovoljno vremena za preload. 

šumski put je bio ravan.
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
movie kaže...
SimeKZ kaže...

Ne bih ga prodao jer mi 15k ništa ne znači a reus mi je drag igrač. Neka stoji u klubu. I ne samo on. Većina će tako razmišljati i market će opet biti prazan. Uostalom brzo ćemo se uvjeriti u to. Pogotovo PC market.

Tebi 15k sada nista ne znaci, mozda u 16 bude znacilo... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
SimeKZ kaže...

Tebi 15k sada nista ne znaci, mozda u 16 bude znacilo... 

Teško, taman da ništa ne radiš odigraš dva puta jednu diviziju ili dvije, ovisno o uspjehu i eto 15k coinsa. To odradiš u jednom danu bez problema... Ako cijene budu kao sada, igrače tipa reus, toure, ribery i slični neću nikada prodavati. Neka stoje u klubu jer volim s njima igrati

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice