FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 813.715
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Hebeni idioti iz EA na Two Factor Log in pise da su poslali kod na mobitel, ali nista nema, 10 puta sam upro resend code ali nista, pomazite ljudi znate li vi u cemu je problem, jel se nekom isto nesto slicno dogadjalo, ima li rijesenja ?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
hrci24 kaže...

Evo kako je i obećano pobjednik mojeg 100.000 coinsa giveaway za FIFU 15! Cestitam! 

Ajde da i ja dobim napokon nešto, poslao sam ti info od playera na originu
Hvala

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 0:37 (el pistlero123).
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Hey ekipa! Jeste li skupili sve kartice u boji i ima li tko posuditi coinsa???

Poslije 103. godine sam odlučio odgrnuti plašt sa svoje uprašene FUT ekipe koja se sastoji od 90% Chelsea i vidim sve po starom...

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
billyevo kaže...

Poslije 103. godine sam odlučio odgrnuti plašt sa svoje uprašene FUT ekipe koja se sastoji od 90% Chelsea i vidim sve po starom...

Od kuda si ti sad pao?  Dobar ti je ulet 

[19xx]C3c1l
11 godina
neaktivan
C3c1l kaže...

Od kuda si ti sad pao?  Dobar ti je ulet 

Duže sam ja ovdje nego što misliš... Do jučer si sudjelovao na turnirima koje sam organizirao ovdje na bug.hr, djelio nagrade u coinsima zarađene igrom, samo što sada djelujem pod drugim imenom.

17 godina
billyevo kaže...

Pa gdje je puklo da prelaziš s konja na magarca?

11 godina
neaktivan
movie kaže...

Pa gdje je puklo da prelaziš s konja na magarca?

Hehe...nije nigdje puklo, čisto onako iz dosade, a pomalo i nostalgija.

Btw., vidim da imaš opaku ekipu i zanima me kad ćeš više smoći hrabrost i odigrati protiv mene jednu??? Mislim stvarnoooo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 17:31 (billyevo).
17 godina
billyevo kaže...

Hehe...nije nigdje puklo, čisto onako iz dosade, a pomalo i nostalgija.

Btw., vidim da imaš opaku ekipu i zanima me kad ćeš više smoći hrabrost i odigrati protiv mene jednu??? Mislim stvarnoooo...

Pa odigrali smo do sada stotinjak tekmi, istina u fifi15 niti jednu. Rekao sam ti odmah na početku da mi je igra čisto shranje i da ju neću igrati.

Tu i tamo bacim koju na PS4 a na računalu je do neki dan nisam pokrenio skoro tri mjeseca... ne bi ni sada da prijatelju nisam dao sve što imam na fifi14 a on meni coinse za fifu15 pa sam to išao trošiti ovih dana..

Btw, ekipa je za ku..c  Ne mogu povezati dva dodavanja a lopta se od igrača odbija kao od zida. Još jedan za mene dokaz da što imaš jaču ekipu igraš lošije..

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 19:20 (movie).
11 godina
neaktivan

Moze pomoc neko ???

11 godina
neaktivan
FIFA 15

JBT., svaki put kada zabijem ili primim gol imam osjećaj kao da nabijam loptu u veliku kartonsku kutiju. Nisam dugo igrao i baš mi nešto čudno...

Steam ID: billyevo Origin ID: billyevo86
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.1.2015 20:46 (billyevo).

0 0 hvala 0
16 godina
FIFA 15

Pozdrav.

Evo ja sam danas poceo igrati FUT prvi put, i kupio sam igraca sa marketa, ali ne znam kako da ga uvrstim u squad?

Rijesio

Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2015 17:49 (Hambrle).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

ovo nije istina. osvojim ovaj online cup sad. ali nisam dobia pack. uzas ovaj EA. smijesno ove godine stvarno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Ne mogu otvoriti origin da bi igrao fifu 15 tj. pita me da ukucam neki security code. Pojma nemam šta je to. Može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

Ne mogu otvoriti origin da bi igrao fifu 15 tj. pita me da ukucam neki security code. Pojma nemam šta je to. Može pomoć?

Na email ti je poslan kod.. odi na mail i upisi ga

PSN: Chov1ch
14 godina
FIFA 15

Zahvaljujem Naknadno stiglo. Djelim acount sa frendom pa valjda zbog toga pitalo code.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...

Zahvaljujem Naknadno stiglo. Djelim acount sa frendom pa valjda zbog toga pitalo code.

Ti mozes to maknut isto.. mislim da moras ic na origin.com i onda my account i security i tamo imas to za iskljucit "turn off login verification"

14 godina
neaktivan
FIFA 15

Instalirao sam Fifu s Origina i trza na svemu i svačemu. Low ili high lock to 30fps ili 60 ili no limiti sve je isto. E sad imam AMD Quad Core 3,3 GHz, ATI Radeon HD6850 1 gb i 3 gige rama, mislio sam da će mi lik staviti odma više ali nije, ima ih kući i nije problem za staviti. Pitanje je je li to do rama ili nečeg drugog. Ne trza jako, nego povremeno i to u gameplayu, u replayu i na uvodnim scenama ništa. 

Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
skala kaže...

Instalirao sam Fifu s Origina i trza na svemu i svačemu. Low ili high lock to 30fps ili 60 ili no limiti sve je isto. E sad imam AMD Quad Core 3,3 GHz, ATI Radeon HD6850 1 gb i 3 gige rama, mislio sam da će mi lik staviti odma više ali nije, ima ih kući i nije problem za staviti. Pitanje je je li to do rama ili nečeg drugog. Ne trza jako, nego povremeno i to u gameplayu, u replayu i na uvodnim scenama ništa. 

Hvala.

http://help.ea.com/en/article/fifa-15-pc-minimum-requirements/

Po ea sportsu malo više rama ne bi ti škodilo. AMD proc nisam nikad imao pa nemam pojma kakav imaš ali quad bi morao biti dovoljan...

Ea je uvijek više ljubila nVidiu nego amd grafulje.. sve u svemu malo rama i sreće i trebalo bi raditi.. uostalom sve više igri danas traži rama koliko imaju i današnje konzole a to je 8GB. Ako se želiš i dalje igrati to ti je najmanja investicija, neki će reći nepotrebna ali ako minimum stavljaju 4Gb a preporučeno 8GB ja oko toga sebi ne bih radio problem jer s obzirom na cijenu nije strašno .

13 godina
neaktivan
FIFA 15

online turnir je nemoguce odigrat od govana koja su se skupila sa onim prokletim chitom za coinse!

ova igra je dno dna skupa sa onim smecem od njihovog suporta, nista, ama bas nista ne poduzimaju da se moze normalno igrati.

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

online turnir je nemoguce odigrat od govana koja su se skupila sa onim prokletim chitom za coinse!

ova igra je dno dna skupa sa onim smecem od njihovog suporta, nista, ama bas nista ne poduzimaju da se moze normalno igrati.

Kad se sjetim kako su svi u 9 mjesecu bili puni hvale za poteze koje je poduzeo ea glede svih oblika varanja.... lijepo zamišljeno ali bez ikakve želje za realizacijom.. uz sve to isporučili su nam i igru za ku..c. Nadam se da će im račun za sve ovo biti ispostavljen u 9 mjesecu ove godine..

14 godina
neaktivan
movie kaže...
skala kaže...

Hvala.

http://help.ea.com/en/article/fifa-15-pc-minimum-requirements/

Po ea sportsu malo više rama ne bi ti škodilo. AMD proc nisam nikad imao pa nemam pojma kakav imaš ali quad bi morao biti dovoljan...

Ea je uvijek više ljubila nVidiu nego amd grafulje.. sve u svemu malo rama i sreće i trebalo bi raditi.. uostalom sve više igri danas traži rama koliko imaju i današnje konzole a to je 8GB. Ako se želiš i dalje igrati to ti je najmanja investicija, neki će reći nepotrebna ali ako minimum stavljaju 4Gb a preporučeno 8GB ja oko toga sebi ne bih radio problem jer s obzirom na cijenu nije strašno .

Hvala prika. 

Ma nije mi bitno toliko oće raditi na low ili high, jer kad staviš na low i MSAA na 4x, po meni nema neke prevelike razlike u odnosu na High, praktički je dosta slično. Samo da nema tog povremenog štekanja.

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Hebeni idioti iz EA na Two Factor Log in pise da su poslali kod na mobitel, ali nista nema, 10 puta sam upro resend code ali nista, pomazite ljudi znate li vi u cemu je problem, jel se nekom isto nesto slicno dogadjalo, ima li rijesenja ?

po 3 put, jel neko moze pomoc ???

0 1 hvala 0
12 godina
miikaa77 kaže...

po 3 put, jel neko moze pomoc ???

pa što se ne javiš supportu

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo udem 2 puta u polufinle turnira i sta se dogodi EA mi ponisti turnir,ja ne znam ko je ode lud

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
srsen1996 kaže...

Evo udem 2 puta u polufinle turnira i sta se dogodi EA mi ponisti turnir,ja ne znam ko je ode lud

Javi se EA na live chat, dobit ćeš premium gold pack, ja sam dobio 2

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima li tko da mu je dojadila FIFA 15 i UT pa da meni da vidim kakav je UT na PC-u, zasad igram prokleti FIFA World, nije loš, al nije ni remek djelo baš. 

Pa eeeto, ako ima neko dobrog srca nek se javi ode il na pm 

Zeppe :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Encyanix kaže...
mariclius kaže...

Ti mozes to maknut isto.. mislim da moras ic na origin.com i onda my account i security i tamo imas to za iskljucit "turn off login verification"

Frend stavio svoj broj moba i sad ne mogu to isključiti niti bilo šta drugo promjeniti. Ne kužim zašto je prčkao po tome.

edit: jel mogu ja izbrisati ovaj acount i napraviti novi pa opet skinuti fifu 15? Gledam sada u mail kad sam kupio fifu i piše mi ovo RECIBO Núm. de Pedido... i neki brojevi. Jel to cd key?

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.1.2015 9:02 (mariclius).
12 godina
FIFA 15

Prije broj narudžbe

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Od večeras pa sve do nedjelje kreće pravi market crash :D

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
mariclius kaže...
Encyanix kaže...
mariclius kaže...

Frend stavio svoj broj moba i sad ne mogu to isključiti niti bilo šta drugo promjeniti. Ne kužim zašto je prčkao po tome.

edit: jel mogu ja izbrisati ovaj acount i napraviti novi pa opet skinuti fifu 15? Gledam sada u mail kad sam kupio fifu i piše mi ovo RECIBO Núm. de Pedido... i neki brojevi. Jel to cd key?

Jednom kad iskoristis cd key na accountu nemos ponovo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice