FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 815.924
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: FIFA 15
Amazon637 kaže...

Koja budala bi za igricu s kojom se zabavlja doplačivala stotinjak eura za coinse? I što naprosto na kraju ima s toga? Nisam to nikad previše razumio. 

Zabava se uvijek plaćala. Bilo da je riječ o kurvama, kocki, putovanju ili nogometnoj igri. Ne vidim u čemu je problem? Svatko od nas si nađe neku zabavu na koju je spreman potrošiti nešto svoga novca..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ukratko, svaka budala ima svoje veselje :)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
5 0 hvala 0
17 godina
matić_žu kaže...

Ukratko, svaka budala ima svoje veselje :)

Može i tako...

10 godina
neaktivan

nema mi druge nego ponova kupiti fifu i od sada pametnije sa kupovanjem coinsa :D

15 godina
FIFA 15

david luiz i iniesta... rigged!

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Ja ne znam tko je birao TOTY,ali ovo je užas,hummels,miranda i godin puno više zaslužuju od onog propuha luiza da bude TOTY.Također nerazumijem kaj je iniesta napravio da bude u toj momčadi?Bolje da su onda Jamesa Rodrigueza ili nekog veznjaka iz Atletica stavili...Ostao sam bez teksta...

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 19:05 (The_K).
13 godina
FIFA 15

kad ce bit oni dostupni u packovima i zna li se kad ce bit oni paketici od 100k..??

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ocjene komedija..

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

-

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 20:50 (The_K).
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Pozdrav, novi sam tu, kupujem novi kompjuter pa me zanima jel cu moc igrat neke malo zahtjevnije igre( fifa15)  na nekim od ovih kompjutora

ACER VERITON X6630 SFF

procesor intel pentiumG3220 (3.0 GHz)

intel HD grapics

windows 7/8 PRO 64 bit

4GB ram-a 1600MHz

SCORPION SX435

procesor intel core i3-4160 (3.6GHz)

grafička AMD RADEON R7 250(1GB)

4GB ram-a

MSG PLAY i106e

OS-free DOS

procesor intel pentium (3.2GHz9

grafička AMD RADEON R7 250X(1GB)

0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

1. ne

2. da

3. ne

EDIT samo ne znam zašto gotove kompjutere gledaš kad ti za te pare ekipa sa teme koja slaže konfe može složit duplo bolji kompjuter

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.1.2015 21:21 (Del_Boy97).
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

otislo 100k u vjetar. najbolji igrac u 100k Lord Bendtner.

nemojte niti otvarat

[19xx]C3c1l
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
C3c1l kaže...

nemojte niti otvarat

Meni uletio falcao i to je to... potrošeno otprilike isto coinsa.. kupio za 140k coinsa sif clichya. Na bidanju će ići još ispod toga no ne da mi se. Iovako je povoljno.. Bolje coinse potrošiti na neke igrače kojima sad padne cijena pa malo sve isprobati pa kad cijene porastu opet prodati i tako...

13 godina
neaktivan
movie kaže...
C3c1l kaže...

nemojte niti otvarat

Meni uletio falcao i to je to... potrošeno otprilike isto coinsa.. kupio za 140k coinsa sif clichya. Na bidanju će ići još ispod toga no ne da mi se. Iovako je povoljno.. Bolje coinse potrošiti na neke igrače kojima sad padne cijena pa malo sve isprobati pa kad cijene porastu opet prodati i tako...

Slazem se, ja sam slozio francuze i mislio si uzeti Thiaga Silvu, na kraju sve spicko. Katastrofa, skupljao 100k pola mjeseca.

[19xx]C3c1l
13 godina
FIFA 15

Ja kupio Di Mariju za 141,000, bacio jednu partiju s njim i odmah na transfer listu za 156,000 - prodan u roku keks :)

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Znaci ja sad mogu otic na tu stranicu slaganja konfiguracija i npr.rec im da da sastave komp za kolko ja para hocu i jel ce imat onda kakvu garanciju i kak se placa jel prije dode komp pa se onda placa il ne i za kolko dana otprilike dolazi 

12 godina
fifa 15 kaže...

Znaci ja sad mogu otic na tu stranicu slaganja konfiguracija i npr.rec im da da sastave komp za kolko ja para hocu i jel ce imat onda kakvu garanciju i kak se placa jel prije dode komp pa se onda placa il ne i za kolko dana otprilike dolazi 

oni ti napisu u toj temi dijelove ti to nades ili kopiras u ducanu di su ti ovi sa foruma slozili i kazes ovima u mailu iz ducana da ti sloze slaganje je obicno besplatno i dode ti za 3-4 dana i na svaki dio imas garanciju,a placanje kako izaberes..

10 godina
neaktivan

Znaci kada mi sloze djelove za komp ja to pronađem(kopiram) i di ja trebam poslat mail preko koje stranice da ja to narucim sta su mi oni slozili?

13 godina
fifa 15 kaže...

Znaci kada mi sloze djelove za komp ja to pronađem(kopiram) i di ja trebam poslat mail preko koje stranice da ja to narucim sta su mi oni slozili?

Do kojih novaca ides, odaberes temu.

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-3000-kn/170219.aspx?page=174&jumpto=4492158&sort=asc&view=flat

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-5000-do-7000-kn/170221.aspx?page=200&jumpto=4494627&sort=asc&view=flat

Ekipa nek ti slozi i objasni sve.... brijem da je dost' spama ovdje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Uspio upikat Jesusa Navasa za 2k, inače bude po 6-7k na ps

Muller 2k, Chiellini 2k, Willian 3.6k

EDIT: Nakon više od 5h dođem u finale TOTY kupa, i stisnem play next match, bude mi blank screen, restartam fifu i moram ponovno krenuti turnir. Je*em ti EA -.-

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 7:08 (matić_žu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Ja složio jučer talijansku i francusku ekipu...

Tevez za 10k

Vidal 15k

Ostala ekipa za siću... lovio sam ih po 700 pretežno.

Nisam Pogbu jedino uzeo - možda ga ubodem danas?

Probao Teveza... taj kao da je od kamena napravljen, samo se odbijaju od njega :)

Kupio jedan paket i dobio smiješne igrače tako da ću novce uložiti u pametnu kupovinu, a ne baciti ih u vjetar.

[19xx] 4ntraks
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
FIFA 15

PLANIRAM SADA KUPITI FIFU 15 PREKO G2A. Demo verzija mi je trzala uglavnom kada bi puca vidilo bi se ono zastajkivanje baluna ili kada bi trcao naprimjer tamo negdje kod auta i tamo bi bila sjena i tamo bi mi zastajkivalo.
CPU-AMD Athlon II X3 455 ALI JE OTKLJUCAN U PHENOM II X4 B55
RAM-4GB
GPU-AMD R9 270 2GB DDR5

Zanima me kada bi kupia full verziju bili ostalo to sve isto ili je drugacije fala unaprid na odgovoru ;)

NEKE SAM VEC PILA PO INBOXU HAHA PA ETO AKO IMA NEKO JOS NEKAKVIH ISKUSTAVA PA DA MI NAPISE AKO NIJE PROBLEM :D

0 0 hvala 0
16 godina
MaciStyle kaže...

PLANIRAM SADA KUPITI FIFU 15 PREKO G2A. Demo verzija mi je trzala uglavnom kada bi puca vidilo bi se ono zastajkivanje baluna ili kada bi trcao naprimjer tamo negdje kod auta i tamo bi bila sjena i tamo bi mi zastajkivalo.
CPU-AMD Athlon II X3 455 ALI JE OTKLJUCAN U PHENOM II X4 B55
RAM-4GB
GPU-AMD R9 270 2GB DDR5

Zanima me kada bi kupia full verziju bili ostalo to sve isto ili je drugacije fala unaprid na odgovoru ;)

NEKE SAM VEC PILA PO INBOXU HAHA PA ETO AKO IMA NEKO JOS NEKAKVIH ISKUSTAVA PA DA MI NAPISE AKO NIJE PROBLEM :D

Procesor ti koči grafičku, ali trebala bi ti full verzija bez tih trzavica raditi..

17 godina
FIFA 15

Interesantno, cijene sporo padaju a nekim igračima i rastu... valjda bu u sljedećim danima počelo osjetnije padati. Na računalu mi se nije dalo čekati pa sam gotovo posložio ekipu. Još tri igrača i gotov sam pa ću se onda prebaciti na PS4 na kojem će nadam se u međuvremenu cijene osjetnije pasti. Za sada se dobro drže.. Ove godine je sve skupoća. Prošle sam bez problema došao do toty igrača dok je to ove godine bar za sada sf film..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FIFA 15

Pocetnik sam, ali jednostavno ne znam kako vi uspijete skupiti toliko coinsa bez ikakvih ulaganja s pravim novcem!? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo nakon par tjedana hladenja od fife krenuo igrati sa stavom da mi je jasno da su utakmice skriptirane. Odma mi je puno bolja igra Igram polako trecu ligu, pola utakmica dobim, pola izgubim i gust mi je slagati ekipu. Slozio sam jednu dobru momcad s englezima, uz malu pomoc Teveza, Pogbe i Vidala i mogu reci da ekipa rastura. Istina da znam izgubiti iako vodim 3-0 do 80. minute, ali tak to ocito mora biti 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
The_K kaže...

Ja ne znam tko je birao TOTY,ali ovo je užas,hummels,miranda i godin puno više zaslužuju od onog propuha luiza da bude TOTY.Također nerazumijem kaj je iniesta napravio da bude u toj momčadi?Bolje da su onda Jamesa Rodrigueza ili nekog veznjaka iz Atletica stavili...Ostao sam bez teksta...

Pet tisuća sportskih novinara, izbornika i profi nogometaša... kao i svake godine..

Kaj je moguće da nitko s ovog foruma još nije dobio u packu nekog toty igrača?

Ajmo sretni dobitnici, ne budite sramežljivi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.1.2015 17:22 (movie).
13 godina
movie kaže...

Interesantno, cijene sporo padaju a nekim igračima i rastu... valjda bu u sljedećim danima počelo osjetnije padati. Na računalu mi se nije dalo čekati pa sam gotovo posložio ekipu. Još tri igrača i gotov sam pa ću se onda prebaciti na PS4 na kojem će nadam se u međuvremenu cijene osjetnije pasti. Za sada se dobro drže.. Ove godine je sve skupoća. Prošle sam bez problema došao do toty igrača dok je to ove godine bar za sada sf film..

Lahmu cijena narasla od pred neki dan sa 35k na preko 40k.

Schweinstaiger isto drži cijenu.

Zato se Rooney srozao sa 46k na 30.

Pikirao sam Perišića u formi dugo i danas naletim za 35k (to sam si zadao kao najvišu cijenu koju dajem za njega).

I nakon pola sata odem bacit pogled bzvz ba Perišića u formi i naletim na jednog za 19,5k.

Pakete ne kupujem jer kolike sam sreće dobit ću smeće pa je bolje uložit sada novce u dobre, a jeftine igrače.

Mada me malo mami ovaj od 50k - valjda ću se oduprijet da ga ne uzmem ;)

[19xx] 4ntraks
15 godina
FIFA 15

Evo kako je i obećano pobjednik mojeg 100.000 coinsa giveaway za FIFU 15! Cestitam! 

Youtube kanal: https://www.youtube.com/user/MyBalkanGaming
Moj PC  
2 0 hvala 1
17 godina
Skilledžija kaže...

Ja složio jučer talijansku i francusku ekipu...

Tevez za 10k

Vidal 15k

Ostala ekipa za siću... lovio sam ih po 700 pretežno.

Nisam Pogbu jedino uzeo - možda ga ubodem danas?

Probao Teveza... taj kao da je od kamena napravljen, samo se odbijaju od njega :)

Kupio jedan paket i dobio smiješne igrače tako da ću novce uložiti u pametnu kupovinu, a ne baciti ih u vjetar.

Nisam imao živaca čekati kraj tjedna i još veći pad cijena. Danas sam si dao truda i pokupovao si ono kaj sam si zacrtao po najnižim mogućim cijenama i to je to. Do kraja godine pomalo s ovim igram kad mi se digne i gotovo.. S obzirom kakva je igra shranje i ovo truda što sam uložio je debelo previše..

http://gyazo.com/74f5c2c23ea10453554bdb52b89b3bf3

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice