FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 816.181
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: FIFA 15
Doca15 kaže...

Jedno pitanje,da li je istina da chemistry style pogorsa igraca,i ako da zašto,jer sam citao negdje da to nije dobro pa sad vas pitam

Pogorsa ako stavis na igraca kojem taj chemistry ne pase. Jer kako se jedne ocjene povecaju tako se druge smanje.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
FIFA 15

po standardu svaki igrač koji ima 10 chem, dobije +1 na sve statse, sad ako ti na braniča staviš huntera, normalno da će biti malo lošiji u obrani, ali i brži

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

zna li ko kako rijesiti problem banovan mi je origin account, da li postoji kakavo rjesenje

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
KN93 kaže...

zna li ko kako rijesiti problem banovan mi je origin account, da li postoji kakavo rjesenje

A baniran je zato jer si 3 puta kupio coinse ? Koristio hack ? Zasto je baniran ? Mozda ima nade ako dokazes da ti mozda hackan acc :D 

10 godina
neaktivan
FIFA 15

kupovina coinsa :/

kome da se obratim i kako

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
FIFA 15

Nikome, kupi novi acc... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

znaci nema spasa, da ne pokusavam dzaba nappravit novi account i kupit novi kljuc

15 godina
KN93 kaže...

znaci nema spasa, da ne pokusavam dzaba nappravit novi account i kupit novi kljuc

A uvijek mozes probat se uvuc malo nekom, odi na live chat i pravi se glup nikad neznas... ali mi nije jasno da ni nakon 2 upozorenja nisi pauziro kupovinu coinsa makar da prode mjesec dva

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 17:57 (toninho).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Ima netko da mi hoce prodat key ili account?

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

evo poslo sam mail pa ce mi odgovorit u roku od 24 sata valjda se uspijem izvuci, prvi put je ovo da radim mislio sam hajde nisu posljedice rigorozne

15 godina

Tako ti i treba. Oholost je jedan od najvećih problema u Hrvatskoj

12 godina
Amazon637 kaže...

jel ti zao sta ti ne mozes kupiti coinse?

14 godina
KN93 kaže...

evo poslo sam mail pa ce mi odgovorit u roku od 24 sata valjda se uspijem izvuci, prvi put je ovo da radimmislio sam hajde nisu posljedice rigorozne

Prvi put kupuješ coinse?

...ili si već kupovao i bio upozoren?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
15 godina
toma20 kaže...
Amazon637 kaže...

jel ti zao sta ti ne mozes kupiti coinse?

Ne meni novac nije upitan. Koja budala bi za igricu s kojom se zabavlja doplačivala stotinjak eura za coinse? I što naprosto na kraju ima s toga? Nisam to nikad previše razumio. 

10 godina
neaktivan

prvi put sam kupovao coinse

12 godina

Ne meni novac nije upitan. Koja budala bi za igricu s kojom se zabavlja doplačivala stotinjak eura za coinse? I što naprosto na kraju ima s toga? Nisam to nikad previše razumio. 

100 eura?

15 godina

Da kaj se čudiš kaj idioti rade po svijetu? I onda dalje od 5 divizije ne mogu

14 godina
KN93 kaže...

prvi put sam kupovao coinse

Neobicno.. rekli su da ce prvi put poslat samo upozorenje.. cekaj njihov odgovor 

http://pt.fifauteam.com/wp-content/uploads/2014/11/A547-4.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 19:10 (KiCo77).
13 godina
FIFA 15

Da su cijene pristupacnije mozda bi se i razmisaljalo o kupovini FIFA Pointsa. No, dok ti inflacija coinsa diktira cijene igraca i da vec 3 godinu za redom igraci kostaju preko nekoliko milijuna - koje budemo realni ne mozes normalnim igranjem skupiti za vrijeme svog zivota od FUTa nema meda. 

Ljudi bi htjeli probati Ibrahimovica, Messia, Ronalda, Reusa, DI Mariu itd... itd... ali sta kad bez ulaganja svojeg novca ih nece nikad vidit. Vjerovatnost da ih dobijes u packu je ravna tome da te pogodi grom. 

Hebiga... sve dok oni sami ne stave neki limit na cijene na 100k i da vise od toga nejde do tada ce stanje u FUTu biti ovako katastrofalno. 

Opet s druge strane zivit na marketu da zaradis koju kintu nema smisla i trositi vrijeme na igru. Jer ne igras Economy Simulator nego Nogomet... gdje bi svojom igrom trebao doci do boljih igraca. 

Pogledajte samo stav EASportsa kad izbace 100k packove. Tko ima za njih osim onih koji zive na marketu, kupuju coinse ili pointse ? Nitko drugi. Tako da su u jednu ruku i oni sami krivi za gluposti sta se dogadaju i zasto ljudi kupuju coinse.

Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da su cijene pristupacnije mozda bi se i razmisaljalo o kupovini FIFA Pointsa. No, dok ti inflacija coinsa diktira cijene igraca i da vec 3 godinu za redom igraci kostaju preko nekoliko milijuna - koje budemo realni ne mozes normalnim igranjem skupiti za vrijeme svog zivota od FUTa nema meda. 

Ljudi bi htjeli probati Ibrahimovica, Messia, Ronalda, Reusa, DI Mariu itd... itd... ali sta kad bez ulaganja svojeg novca ih nece nikad vidit. Vjerovatnost da ih dobijes u packu je ravna tome da te pogodi grom. 

Hebiga... sve dok oni sami ne stave neki limit na cijene na 100k i da vise od toga nejde do tada ce stanje u FUTu biti ovako katastrofalno. 

Opet s druge strane zivit na marketu da zaradis koju kintu nema smisla i trositi vrijeme na igru. Jer ne igras Economy Simulator nego Nogomet... gdje bi svojom igrom trebao doci do boljih igraca. 

Pogledajte samo stav EASportsa kad izbace 100k packove. Tko ima za njih osim onih koji zive na marketu, kupuju coinse ili pointse ? Nitko drugi. Tako da su u jednu ruku i oni sami krivi za gluposti sta se dogadaju i zasto ljudi kupuju coinse.

Imaju oni sajtovi tipa fifaluck gdje otvaras pakete za pravi novac i onda otvoris dobijes pelea recimo i onda ti posalju njegovu vrijednost.

13 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Imaju oni sajtovi tipa fifaluck gdje otvaras pakete za pravi novac i onda otvoris dobijes pelea recimo i onda ti posalju njegovu vrijednost.

KOja je najniza cifra koju mozes uplatit ? Opet dosta visoka... a to sta ti oni posalju je jednostavno  prodaja coinsa na jedan lijep nacin. Dobijes primjerice 10milja coinsa... a kupio si paket ''coinsa'' za 50-100funti. Pa ti racunaj jesi u plusu ili ne. Nema meda iz toga. Da ne valja, nebi postojalo.

12 godina
FIFA 15

20 eura za 15 packova,onda mi je bolje uzet 800k coinsa za 10 eura i otvorit 100 packova,dok ne snize cijene fifa pointsa uvijek ce se kupovat coinsi

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Otišao sam malo na tu stranicu i gledam da za PC mozes otvarat legend pack ili Pele pack.. sad me zanima kako oni određuju vrijednost te legende u coinsima ako legendi uopce nema na pcu?

15 godina
FIFA 15

A sta sad ko ima ce potrosit na coinse, za 100 eur barem na pcu dobijes skoro 20m sto je i vise nego dovoljno za sastavit jaku ekipu, ko zeli ronalda messia ili legende ce ili kupit coinse ili potrosit x100 na fifa pointse pa se nadat... Mislim nemoguce je za njih zaradit igrajuci tako da se ljudi okrecu drugim metodama. Da si mozda nagraden sa neznam 50k kad osvojis ligu onda bi ljudi vise igrali manej kupovali a to sto je ea reko da ce ove godine bit super ozbiljni sa onima koji kupuju coinse to je smijeh, pa kad ti jedan od top twitch streamera sam predlaze da ih kupis i sam ih na streamu kupuje mislim sta si oni misle. Tuzno je sto bez srece ili velikih ulaganja nikad neces moc zaigrat u ekipi sa recimo if ronaldom ili slicnim igracem.

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

ne trebas zivit na marketu, to mi je totalna glupost

samo treba kupovat igrače koji su u trenutnom totw-u i prodat ih kada završi

ili si napraviš popis vrlo rijetkih ifova koje pretražiš kad se sjetiš i kupiš kad vidiš da je dosta ispod cijene

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
KiCo77 kaže...
drakula789 kaže...
SimeKZ kaže...

Otišao sam malo na tu stranicu i gledam da za PC mozes otvarat legend pack ili Pele pack.. sad me zanima kako oni određuju vrijednost te legende u coinsima ako legendi uopce nema na pcu?

Koliko vrijedi na xboxu,toliko ce ti poslat na ocu i gotovo..Beki lik otvorio pele pack i dobio njega i jos par legendi.17 miliona coinsa

12 godina
toninho kaže...

A sta sad ko ima ce potrosit na coinse, za 100 eur barem na pcu dobijes skoro 20m sto je i vise nego dovoljno za sastavit jaku ekipu, ko zeli ronalda messia ili legende ce ili kupit coinse ili potrosit x100 na fifa pointse pa se nadat... Mislim nemoguce je za njih zaradit igrajuci tako da se ljudi okrecu drugim metodama. Da si mozda nagraden sa neznam 50k kad osvojis ligu onda bi ljudi vise igrali manej kupovali a to sto je ea reko da ce ove godine bit super ozbiljni sa onima koji kupuju coinse to je smijeh, pa kad ti jedan od top twitch streamera sam predlaze da ih kupis i sam ih na streamu kupuje mislim sta si oni misle. Tuzno je sto bez srece ili velikih ulaganja nikad neces moc zaigrat u ekipi sa recimo if ronaldom ili slicnim igracem.

pa svima vecima youtuberima koji igraju fifu su sponzori tipa mmoga,ovo se slazem sta si rekao da daju 50k da osvojis ligu sta mi je 4-5k ako osvojim ligu nista

14 godina
FIFA 15

Zamisli kakve bi tek onda cijene bile..

Prosle godine je bila velika nagrada na World Cup divisionu, cijene su skocile užasno zbog citera

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
FIFA 15

Pa o tome se i radi, da stave velike nagrade za osvajane lige/kupa ali da se imalo pozabave coin sellerima i ovima sta imaju one skripte za autobuy i to i da ih se perma bama bez ikakvog upozorenja ali jbg njima pase vise ovako, dok se god prodaje igra njima dobro zato i jesu meni barem jedna od najuzasnijih kompanija uz ubisoft... igram sad kojih 10 dana i opet mi je dosta mislim kad mi oni glupi crnci sta su gazele lovili do pred dve god sa oscjenom 75 igraju bolje(imaju pace veci) nego jedan rooney ili costa pa ko je tu lud... i sta sad prodat igru za 100kn a dao za nju 300..eh zivjeli torrenti da probas pa vidis.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KN93 kaže...

evo poslo sam mail pa ce mi odgovorit u roku od 24 sata valjda se uspijem izvuci, prvi put je ovo da radim mislio sam hajde nisu posljedice rigorozne

Ne uspijevaš se izvući. Dobit ćeš mail u kome će reći da su napravili internu istragu koja je potvrdila da si se ogriješio o jednu od njihovih zabranjenih radnji, pa će ti onda nabrojati koje su to. Neće ti direktno reći zašto si baniran.

Naravno možeš kupiti drugu igru napraviti novi acc i početi sve ispočetka. Ovaj acc će ti u roku 3 mjeseca odblokirati i na njemu ćeš se moći dalje igrati. Moći ćeš igrati sve igre osim fife15 koja ti je banana za sva vremena.

Sljedeću fifu16 ćeš moći igrati na tom starom acc... i to je to..

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.1.2015 22:35 (movie).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice