FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.901
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
movie kaže...
barcaINTER kaže...

Ja ne razbijem ništa nego istučem ženu kad izgubim, hahaha......šala..

Skupe su to stvari, najdraži mi je sonyjev dualshock 3 joystick, nekako sam navikao na njega, i najbolje mi leži u ruci, iako moram isprobat ovaj novi.

DS3 je za ovaj novi dječja igračka.. DS4 najbolji sonyev gamepad do sada bez konkurencije..

edit: za besplatni pack nije loše: http://gyazo.com/58f82749726d1222b3a3ec19380e16e8

besplatni pack gdje?

ali bilo bi i u redu da su ti dali nesto vec kad si pustio mj placu na pointsima 

[19xx]C3c1l
15 godina
FIFA 15

Znaci u onom DS3 toolu mi se ne otvori uopče onako grafički lijepo, nego samo kao u notepadu, sve isti font. 

Imao ko takav problem?

I u igri su kontrole tolko zbrkane da ni sam ne znam vise namjestit, poludio sam..uf

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
C3c1l kaže...
movie kaže...
barcaINTER kaže...

Ja ne razbijem ništa nego istučem ženu kad izgubim, hahaha......šala..

Skupe su to stvari, najdraži mi je sonyjev dualshock 3 joystick, nekako sam navikao na njega, i najbolje mi leži u ruci, iako moram isprobat ovaj novi.

DS3 je za ovaj novi dječja igračka.. DS4 najbolji sonyev gamepad do sada bez konkurencije..

edit: za besplatni pack nije loše: http://gyazo.com/58f82749726d1222b3a3ec19380e16e8

besplatni pack gdje?

ali bilo bi i u redu da su ti dali nesto vec kad si pustio mj placu na pointsima 

Ja nakon 200 paketića posta jučer ubodem Teveza i Sancheza (crnog) 

Who bolan cares
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Prijatelj mi zeli kupiti igru, ima sledeci laptop: Dell Vostro 3650 ( i5 3230, 7670 1GB, 4 GB RAM-a). Probao je demo da vidi kako ce mu raditi, ali demo rado skroz lose, dosta trza... On je malo googlao i neki kazu da je do demoa, da na dosta jacim konfama je neigriv. Pa da vas pitam, ako neko zna: Da li je do demo verzije ili? Da li ce mu full igra raditi kako treba? 

dzix
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Neka ne kupuje... Nebude mu radilo nikako...
https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina

pozdrav...vidis to i mene muci..i kod mene isto puno trza a ne usudim se riskirat i kupit igru

11 godina
FIFA 15
Kod mene demo nije trzao i naravno da sam kupio igru... instaliram ju i jedva ju igram kolko lagga, šteka, trza... i šta ću, promijenim sve dijelove i sad radi k'o sisa
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

mene zanima da li je neko probao neuera i da li je zaista vrijedan tih novcica..??
ja imam osjecaj da je sve to isto jel su lose napravljeni.. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
jer, ne jel'
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
tomislavivic kaže...

mene zanima da li je neko probao neuera i da li je zaista vrijedan tih novcica..??
ja imam osjecaj da je sve to isto jel su lose napravljeni.. 

različiti pogledi na istu karticu

http://www.futhead.com/15/players/80/manuel-neuer/reviews/

14 godina
FIFA 15

Opcenito me ovi next gen golmani podsjecaju na one iz PESa 5 koje si mogao samo pretrcat na beginner.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

Opcenito me ovi next gen golmani podsjecaju na one iz PESa 5 koje si mogao samo pretrcat na beginner.

Nemoj tako, dvije godine su radili na njima...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/7069324/

evo moje trenutne. konacno se skupilo za Lukakua i Balotelija :D
sad trebam mjejnat DMCa i CAM al ne znam koju dvojicu tu :D
Inace zelje su Aguero umjesto lukakua, Baines DL i Sterling RM al to ce potrajat :D

prijedlozi za DMC a da nisu Matic il Fellaini? 

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Gstone kaže...

http://www.futhead.com/15/squads/7069324/

evo moje trenutne. konacno se skupilo za Lukakua i Balotelija :D
sad trebam mjejnat DMCa i CAM al ne znam koju dvojicu tu :D
Inace zelje su Aguero umjesto lukakua, Baines DL i Sterling RM al to ce potrajat :D

ako vec nezelis matica onda ti je moj prijedlog sandro, meni je bio odlican dok sam ga koristio, jak u duelima a mogao je i stici neke napadace i ima M/H work rate

10 godina
neaktivan
Gstone kaže...

Ramires (Chelsea) {#}

Inter4ever
13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
FIFA 15

ako mi se dobro čini, izgleda da ljudi igraju sa onim svojim konceptom ekipe

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
17 godina
KiCo77 kaže...

igraju sa concept squadovima nekako..

Super! Kako se ovdje pričalo na početku sezone ea je ove godine odlučio uvesti red u fut i to se svakim danom vidi. Ne zna se što je gore, sama igra, odnos ea, market ili nešto četvrto.. ne vidim više nikakav smisao daljnjeg igranja ove ushrane igre.. možeš neko vrijeme varati neke ljude ali ne možeš svo vrijeme varati sve ljude... nadam se da će to ea osjetiti pri izdavalju sljedeće igre u 9 mjesecu sljedeće godine..

10 godina
neaktivan
FIFA 15

Nova igra stari problemi, samo mi joša fale one crnobijele kopačke dok igram seasons... Ne mogu se oteti dojmu da se radi samo o nadogradnji, koja je zapravo pobrkala kod same igre. Vidim da cheateri ponovo caruju i sve ih više susrećem od kada sam stigao u DIV2 u FUTu.

Jedan dan igram super, a već drugi izgledam  kao totalni amater kojem daju golove tako da mi od centra pretrči kompletnu odbranu, dok ja iste stilski izrađivam i dolazim u prilike 1 na jedan sa vratarem najmanje 4-5 puta u jednoj tekmi i sve fulam. Sam chemistry ništa ne znači, čak je bolje imati par crvenih poveznica, jer igra to registrira, pa takvima odašilja vjetar u leđa, dok moja cijela momčad koja se sastoji od full Chelseovi igrača, a na terenu izgleda kao predpioniri.

Igra je teška prevara, a tko misli suprotno shvatit će s vremenom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 11:05 (cruzado).
Moj PC  
7 1 hvala 1
15 godina
neaktivan
nadam se da ce osjetit manju prodaju.fut su upropastili totalno sa svojom pohlepom i nebrigom za gamere.trenutno igram karijeru i ok je.od futa sam davno odustao.svaka cast ovima sto ostaju na futu, stvarno imate zivaca!
15 godina
FIFA 15

Evo ovako jedna stvar za igrat divizije je da zaradite coinse.. al ako dobro tradeta ili ste se nakupovali coinsa nema svrhe igrat divizije.. ljepo odete i derete single matches..  ja sam tako prosle i sada i ove.. nema zivciranja.. zna se ponekad desit da izgubim od losijeg igraca al idemo dalje.. i u jednu je ruku ok kad izgubis protiv nekog jer je bolji i "momentum" nema nista s tim.. da istina ima losih i odlicnih igraca  vecinom malo lakse od divizija al divizije su puna sranja tako da ono..  sad ce neki rec da su single match za losije igrace i da je to bzvz al naprotiv.. igram uzivam i opet znam da sam bolji od normlanog igraca.. nisam najbolji al eto..  

Sto se tice futa opcenito trenutno mi je jovetic najbolja lone spica koju sam probao doslovce covjek sve zabija u 16m, solidan pace, odlican dribling, zna se gurat i tako.. messi isto jedan od najboljih ali neklapa se u moj stil igre tako da mi se jovetic vise svidja.. a jedan igrac sto me tako iznenadio i doslovce do sada najbolji cam kojeg sam probao je Ozil!! kakva je to zvijer od igraca.. ko god moze mora ga probati..  jovetica takodjer.. stavit cu slike statistike kakve imaju za mene..

Sto se tice formacija vecinu sto sam probao igraci samo lete ko muhe bez glave nemaju slobodu igre ali kod 4231-2 to je sasvim druga prica toliko slobodnog prostora.. ST uvjek na pravoj poziciji, Cam igra kao drugi napadac, wingeri su isto vidljivi u igri i tako po meni najbolja formacija sto sam probabo u fifi 15...

Squad: http://www.futhead.com/15/squads/6074832/

PSN: Chov1ch
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 12:25 (Encyanix).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Dal se vama događa kad igrate frendly online i pozovete frenda da vam ne spremi promjene u postavi?

a kad npr mene frend zove onda bude normalno..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Tek sam prije par dana shvatio da u FUT-u, bilo da igram kući ili u gostima, lopta bude ona koju ja koristim.

Ali EA serveri i maxadsl su dobitna kombinacija za porazbijat sve po kući...

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
FIFA 15

Ova igra bi trebala počivati na statsima a ne na prevari. Dam skoro 100k coinsa za napadača, a on se ponaša kao tamo neki "bronze anonimus". Od 8 zicera unutar 16erca, Costa koji ima finishing 90, se ponaša kao pionir.

Mislim, tko je lud? Ako postoji nešto kao raspoloženje u PESu, označeno strelicama različitih boja, onda neka to označe, a ne ovako da se mislim koji je klinac sa napadačem koji inače rastura u RL.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.11.2014 19:07 (cruzado).
Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
cruzado kaže...

Ova igra bi trebala počivati na statsima a ne na prevari. Dam skoro 100k coinsa za napadača, a on se ponaša kao tamo neki "bronze anonimus". Od 8 zicera unutar 16erca, Costa koji ima finishing 90, se ponaša kao pionir.

Mislim, tko je lud? Ako postoji nešto kao raspoloženje u PESu, označeno strelicama različitih boja, onda neka to označe, a ne ovako da se mislim koji je klinac sa napadačem koji inače rastura u RL.

Najvece smece... kolko se puta samo pobijemo za igrom kad nece igrati da su forme zelene svima, nego lutrija pa popuhas plavog i ljubicastog... 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
11 godina
protjeran
FIFA 15

Neigram FIFA-u 15 ali me zanima koliki Pace ima Jagielka?Jer je on napravio trenutno najbrzi sprint u Premier Leage od 35km/h.

0 0 hvala 0
17 godina
mirc11 kaže...

Neigram FIFA-u 15 ali me zanima koliki Pace ima Jagielka?Jer je on napravio trenutno najbrzi sprint u Premier Leage od 35km/h.

68

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice