FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 767.431
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
Re: FIFA 15
miikaa77 kaže...

Molim vas engleze ili njemce do 30k

Imaš futhead i sastavis si sam,gledaš statse igrača kako ti koji paše i slazes

11 godina
neaktivan
FIFA 15

znam, hocu da vidim misljenja ostalih

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...

Mislio sam da sam sve vidio u ovom shranju od igre ali ovo danas je prešlo sva moja očekivanja. Situacija prva. Protivnik ima korner, centrira u peterac. Čeh izađe i uzme jednostavnu loptu a protivnički napadač u skoku sa strane zabije se u njega. Nitko ne padne, protivnički napadač se vraća unazad a ja s golmanom prema naprijed kako bi izbacio loptu no u tom trenutku sudac svira penal?

Situacija druga. Opet korner. Lopta ide u visini prve stative. Čeh kreće prema naprijed i pruži ruke kako bi je uhvatio. Nigdje nikoga oko njega jer lopta ide paralerno s golom na nekih 1 m. Naravno mora nešto poći po krivu. Umjesto da uhvati jednostavnu loptu ona Čehu prođe kroz ruke i udari ga u prsa te se odbije ispred njega. Baš tamo gdje stoji moj igrač na prvoj stativi. Lopta ga pogodi u leđa i vrati se paralerno s gol crtom na sredinu gola gdje nema nikoga. protivnik utrčava i s crte zabija gol??

Situacija treća. Centaršut na moju drugu stativu gdje skaču moja dva igrača. Sudaraju se u skoku i padaju ko klade jedan preko drugog. Lopta pada na njih. Jednog pogodi u leđa dok leži preko ovog drugog i odbije se u moj gol..

Mislim da je sazrijelo vrijeme za neki drugi oblik zabave... ovo je čisto ismijavanje igrača...

došlo doba da se pes ponovo proba

12 godina
neaktivan
jovial kaže...
movie kaže...

Mislio sam da sam sve vidio u ovom shranju od igre ali ovo danas je prešlo sva moja očekivanja. Situacija prva. Protivnik ima korner, centrira u peterac. Čeh izađe i uzme jednostavnu loptu a protivnički napadač u skoku sa strane zabije se u njega. Nitko ne padne, protivnički napadač se vraća unazad a ja s golmanom prema naprijed kako bi izbacio loptu no u tom trenutku sudac svira penal?

Situacija druga. Opet korner. Lopta ide u visini prve stative. Čeh kreće prema naprijed i pruži ruke kako bi je uhvatio. Nigdje nikoga oko njega jer lopta ide paralerno s golom na nekih 1 m. Naravno mora nešto poći po krivu. Umjesto da uhvati jednostavnu loptu ona Čehu prođe kroz ruke i udari ga u prsa te se odbije ispred njega. Baš tamo gdje stoji moj igrač na prvoj stativi. Lopta ga pogodi u leđa i vrati se paralerno s gol crtom na sredinu gola gdje nema nikoga. protivnik utrčava i s crte zabija gol??

Situacija treća. Centaršut na moju drugu stativu gdje skaču moja dva igrača. Sudaraju se u skoku i padaju ko klade jedan preko drugog. Lopta pada na njih. Jednog pogodi u leđa dok leži preko ovog drugog i odbije se u moj gol..

Mislim da je sazrijelo vrijeme za neki drugi oblik zabave... ovo je čisto ismijavanje igrača...

došlo doba da se pes ponovo proba

A netko počini samoubojstvo kad ne vidi izlaz, ili proba pes.

11 godina
FIFA 15

Ili pogleda Barcinu utakmicu...

0 9 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

7000 accounta resetano,fino ea,fino

Origin ID:Draksides,Steam ID:drakul101,Xfire-Darksides
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.10.2014 22:06 (drakula789).
Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
Dr.Feel kaže...

Melem za oci...

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
neaktivan
FIFA 15

I meni se desava da mi se sudaraju igraci ili kad se sudari igrac i golman i jos se valjaju po podu zapeli jedan za drugoga vrte se oko svoje osi  to treba popravit i nepostojece penale koje sudac svira i one koje ne svira a tribali bi bit npr kad prodes golmana i sudaris se sa njim on ne napravi nikakav tackle tvoj igrac na podu sudac nista a cista gol sansa a to za udarce u okvir i to ostalo desi se al na fifi malo precesto

švšvš

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
FIFA 15

Po meni su ipak popravili fifu s ova 2 update-a..

jos samo da srede golmane sta se udaraca iz daljine i slobodnjaka tice, te onih penala za svaku sitnicu i po meni je ok igra.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kristijan-Kiko kaže...

I meni se desava da mi se sudaraju igraci ili kad se sudari igrac i golman i jos se valjaju po podu zapeli jedan za drugoga vrte se oko svoje osi  to treba popravit i nepostojece penale koje sudac svira i one koje ne svira a tribali bi bit npr kad prodes golmana i sudaris se sa njim on ne napravi nikakav tackle tvoj igrac na podu sudac nista a cista gol sansa a to za udarce u okvir i to ostalo desi se al na fifi malo precesto

Aj kad se već spominju penali da kažem kako sam dobio najsramotniji penal do sada. Pucam po golu s nekih 18m. Golman stoji gotovo na 5m a jedan od igrača na nekih 6 do 7 m ispred golmana. Naravno moj je igrač u pitanju. Dakle udarac upućen, golman u poznatoj paradi na petercu. Pada i onako malo otkliže po travi prema naprijed s loptom u ruci i pokupi mog igrača koji mu okrenut leđima. Igrač posrne ali ostane na nogoma a sudac svira penal za mene? Eto..

12 godina
Dr.Feel kaže...

nije dovoljno što se u 2 teme koljemo nego sad i tu trebamo

17 godina
FIFA 15

Evo upravo odigrao svoju zadnju tekmu u FUTu. Obratite pozornost na statistike i probajte pogoditi reziltat. Pogodio 6 puta precku i to iz zicer situacije. Moja poruka svima koji razmisljate o kupovini ovog isprdka je da zabiđete u sirokom luku i postedite se zivciranja. Trenutno ima puno kvalitetnih naslova u prodaji, pa svoj novac ne bacajte na igru koja radi budalu od vas. Iskreno mi je zao, jer sam se veselio dobrom nogometu.

Moj PC  
11 1 hvala 1
14 godina
Sova kaže...

Evo upravo odigrao svoju zadnju tekmu u FUTu. Obratite pozornost na statistike i probajte pogoditi reziltat. Pogodio 6 puta precku i to iz zicer situacije. Moja poruka svima koji razmisljate o kupovini ovog isprdka je da zabiđete u sirokom luku i postedite se zivciranja. Trenutno ima puno kvalitetnih naslova u prodaji, pa svoj novac ne bacajte na igru koja radi budalu od vas. Iskreno mi je zao, jer sam se veselio dobrom nogometu.

Strašno. Onda sam ja trebao prestat igrat pred 2 godine.

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
14 godina
odjavljen
Sova kaže...

da pogodim 2:0 za njega?

17 godina
Sova kaže...

Bar si ga poderao u kornerima 8-0...

13 godina
neaktivan
FIFA 15

kupio sam fifu 15 limited edition,i sad bi prema tome trebao svaki tjedan dobiti jedan poklon pack,međutim dobio sam ga samo prvi tjedan i više nikako, je li ima tko isti problem?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sova kaže...

WBA-MAN UTD

Posjed lopte: 36-64

Ukupno šuteva: 8-22

Šutevi u okvir: 2-7

Korneri: 0-11

Obrane vratara: 5-0

Rezultat: 2:2

Malo vam smeta što je igra realna, malo ne, daj se odlučite. Eto, united je dominirao više nego ti i odigrao 2:2, treba li se zato ugasiti klub ili šta, najlakše je odustat kad ti ne ide ili nemaš sreće, ja imam igru i opet bi je uzeo, nadam se da onda više nećeš pisat u ovoj temi jer ste već dosadni i bogu i narodu, a ne kao movie nakon svake utakmice pisat kako ti je igranje fife muka za tijelo i duh.

17 godina
Hazar kaže...

Malo vam smeta što je igra realna, malo ne, daj se odlučite. Eto, united je dominirao više nego ti i odigrao 2:2, treba li se zato ugasiti klub ili šta, najlakše je odustat kad ti ne ide ili nemaš sreće, ja imam igru i opet bi je uzeo, nadam se da onda više nećeš pisat u ovoj temi jer ste već dosadni i bogu i narodu, a ne kao movie nakon svake utakmice pisat kako ti je igranje fife muka za tijelo i duh.

Predlazem ti da onda svoj klub nazoves NK Mazohist i uzivas. Puno srece sa preckama i golovima u 90-toj minuti.

17 godina
Hazar kaže...

Posjed lopte: 36-64

Ukupno šuteva: 8-22

Šutevi u okvir: 2-7

Korneri: 0-11

Obrane vratara: 5-0

Rezultat: 2:2

Nadam se da si primjetio kako je lošija ekipa uputila 8 udaraca po golu i zabila 2 gola boljem protivniku? Sova je uputio 18 udaraca po golu bez učinka a lik iz dva udarca dva gola. Slijepac vidi da tvoj post nema nekog smisla jer u fifi svakodnevno lik iz jednog ili dva udarca zabija toliko golova što nema veze s mozgom. S druge strane sova pogodi 6 stativa. Koliko ih je pogodio MU da bi mogao plakati kako ga netko ebe kao što ovdje ea ebe svakog tko ima mozga da to primjeti? Ova igra je realna kao što je i realno da će dinamo ove sezone osvojiti ligu uefa... i nemoj lagati jer ne komentiram niti jednu svoju utakmicu samo s vremena na vrijeme dam osvrt na ovo shranje od igre... ne žalim se kad dobijam, ne žalim se kad gubim ali moram primjetiti neke debilane koje sam opisao par redova iznad jer to nema veze s mozgom. Nigdje nisam napisao kako su te tekme završile. Usput, većinu sam dobio ali to je nebitno. Bitno je da ova igra radi budale od igrača. Ako u tome uživaš, svaka ti dala...

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 10:19 (movie).
15 godina
nekad zabiješ u 90., nekad primiš, nekad uspiješ i primit i zabit u nadoknadi od 5. minuta koja je svaki yebeni put, s tim sam se vec pomirio

jedini još ne mogu savladat one kick off golove, yebote kreneš s centra, sprint i samo zaobilaziš defendere i vec si pred golom, totally realistic
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
The Unforgiven kaže...
nekad zabiješ u 90., nekad primiš, nekad uspiješ i primit i zabit u nadoknadi od 5. minuta koja je svaki yebeni put, s tim sam se vec pomirio

jedini još ne mogu savladat one kick off golove, yebote kreneš s centra, sprint i samo zaobilaziš defendere i vec si pred golom, totally realistic

I još kad imaju OP napad. Onog Emenikea i  Doumbiu i moš se yebat. A u RL igraju u Moskvi i Fenerbahceu...

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
11 godina
neaktivan
FIFA 15

http://www.futhead.com/15/squads/5472045/

Ovo je moja ekipa. imali ko prijedlog za nesto popravit? bekove? ili?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
FIFA 15

jel mi moze neko rec neku provjerenu stranicu za kupit fut coinse i da su sto jeftiniji..??

Moj PC  
0 6 hvala 0
11 godina
The Unforgiven kaže...

Taj kick off goal nisam primio od 8-me divizije,samo se trebaš naučit branit i to je to.

13 godina
neaktivan
orim0909 kaže...

RB Maicon
LB Evra/Cole

U Realovoj temi netko je postavio nešto što sam dugo tražio, ali evo sa malim zakašnjenjem za one koji misle da CR ne bi trebao imati 5* weak foot http://prntscr.com/4yn8yb

#NoHate

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Poruka je uređivana zadnji put sri 22.10.2014 17:58 (matić_žu).
11 godina
neaktivan

zasto maicon? po cemu je bolji od richardsa? i zasto evra bolji od radu? radu ima workrate mid/high. dobar obrambeni?

17 godina
orim0909 kaže...

zasto maicon? po cemu je bolji od richardsa? i zasto evra bolji od radu? radu ima workrate mid/high. dobar obrambeni?

Zato što svatko ima pravo na mišljenje...

14 godina
odjavljen
FIFA 15

Mislio sam da su nesto popravili ali ocito sam se varao, hebem ja igru u kojoj s jednim brzim igracem prođes sve i jos igram s 5 igraca u obrani a oni ko panjevi stoje na jednom mjestu i neidu na tog jedinog igraca koji je kraj njih...

eto i meni je puna kapa ove debilane tako da ako netko trazi fifu 15-14 nek se javi..

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
Dino.Randic kaže...

Mislio sam da su nesto popravili ali ocito sam se varao, hebem ja igru u kojoj s jednim brzim igracem prođes sve i jos igram s 5 igraca u obrani a oni ko panjevi stoje na jednom mjestu i neidu na tog jedinog igraca koji je kraj njih...

eto i meni je puna kapa ove debilane tako da ako netko trazi fifu 15-14 nek se javi..

A sta bi ti da CPU automatski uzima loptu za tebe kad se neznaš braniti?

15 godina
orim0909 kaže...

Igram sa slicnom ekipom i imam maicona i evru, za maicona ti mogu rec da je zvijer, brz je jak i ima dobar centarsut, evra je ok neznam nemogu rec nis lose niti dobro. Igram sa istom formacijom samo ona (2) bez lm i rm (uvijek imam osjecaj da samo stoje bez da utrcavaju. Marhisio i pogba u vidala su mi tu i to je op veza do yaya. Naprijed sam imao mertensa ali sam ga zaijenio sa hamsikom , iako je osjetno sporiji puno je visi i dosta mi pomaze u sredini na skokovima i u kontranapadu vise zabimjam iz ubacaja sa njim. Tevez mi je zelja za sad ibarbo (op) i higuain (ramos) kojeg sam u paketicu dobio.

Ugl ekipa ti je predobra i ovakva kakva je, neki cak sam cito na redditu guraju pogbu na amc no neznam nisam probao.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice