To sam i sam nekako skuzio ali stare navike... pokusavam samo i sad mi se jos dogodi da mi se zablokira mozak pa umjsto kruga za sut stisnem kvadrat i tako =)
Pa promijeni si komande u controller settings, ja nemogu zamislit pucanje na krug.
Počeo sam igrati FUT, i dalje imam dosta stvari za naučit o tome, pa bih molio neke tipove na šta da se orijentiram npr. da li je bolje kupovat igrače na transfer marketu ili packove itd.
Bježi od packova što dalje i bit će sve u redu.
Inače bi i ja odmah to savjetovao, no stvari su trenutno malo drugačije, barem se meni tako čini.
Napravio sam ove dvije momčadi (slike) i odlučio sam sve što zaradim od tradea bacit na packove jer šta drugo mogu (gomilanje coinsa mi ne predstavlja nikakvu ulogu). Dobivao sam 80-83 rated igrače koji su išli bez problema po 10-35k (Lukaku, Mangala, Cahill, Schurrle...), non rare contracti idu po 400-450, rare po 550-600, čak i fitnessi odu za 200, pa npr. healing zlatni za leg ide po 700 bez problema; ono što zelim reć je da trenutno najveća šansa da se vrati uloženo u packove. Naravno, ako nisi spreman izgubit coinse sigurno packove neces otvarat. Isto tako ako nemaš složenu momčad isto neces otvarat packove.
Sve što sam dobio sam nazad bacio na packove i sad sam na pozitivno nuli nakon 40-ak packova a krenuo sam otvarat sa 8k + od tradea sam dobio oko 25k za vrijeme otvaranje tih paketića. Sve skupa ulaganje od oko 35k za 40-ak paketića (prodavao sam apsolutno sve unutra osim 5-6 chem styleova i kupio sam jednog IF-a za 12k) je fakat ok. JOš jednom napominjem da je to lutrija, i može se dogodit da 15 packova zaredom se ne dobije ništa, no isto tako je nešto lakše vratit uloženo sada.