FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 759.966
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
Cordas kaže...
Hyperion kaže...
toninho kaže...

To sam i sam nekako skuzio ali stare navike... pokusavam samo i sad mi se jos dogodi da mi se zablokira mozak pa umjsto kruga za sut stisnem kvadrat i tako =)

Pa promijeni si komande u controller settings, ja nemogu zamislit pucanje na krug.

Počeo sam igrati FUT, i dalje imam dosta stvari za naučit o tome, pa bih molio neke tipove na šta da se orijentiram npr. da li je bolje kupovat igrače na transfer marketu ili packove itd.

Bježi od packova što dalje i bit će sve u redu.

Inače bi i ja odmah to savjetovao, no stvari su trenutno malo drugačije, barem se meni tako čini. 

Napravio sam ove dvije momčadi (slike) i odlučio sam sve što zaradim od tradea bacit na packove jer šta drugo mogu (gomilanje coinsa mi ne predstavlja nikakvu ulogu). Dobivao sam 80-83 rated igrače koji su išli bez problema po 10-35k (Lukaku, Mangala, Cahill, Schurrle...), non rare contracti idu po 400-450, rare po 550-600, čak i fitnessi odu za 200, pa npr. healing zlatni za leg ide po 700 bez problema; ono što zelim reć je da trenutno najveća šansa da se vrati uloženo u packove. Naravno, ako nisi spreman izgubit coinse sigurno packove neces otvarat. Isto tako ako nemaš složenu momčad isto neces otvarat packove.

Sve što sam dobio sam nazad bacio na packove i sad sam na pozitivno nuli nakon 40-ak packova a krenuo sam otvarat sa 8k + od tradea sam dobio oko 25k za vrijeme otvaranje tih paketića. Sve skupa ulaganje od oko 35k za 40-ak paketića (prodavao sam apsolutno sve unutra osim 5-6 chem styleova i kupio sam jednog IF-a za 12k) je fakat ok. JOš jednom napominjem da je to lutrija, i može se dogodit da 15 packova zaredom se ne dobije ništa, no isto tako je nešto lakše vratit uloženo sada. 

12 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

manager mode...

gdje ic za igrat utakmicu jer ovo su vise financije transferi itd.. znaci zanima me obicna liga samo sa utakmicama i tablicom? jel moguce da nema toga :/ 

NightHawk
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Pa kako ti je SimeKZ rekao, new tournament i tamo si ligu stavi i udaraj.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
nul-3 kaže...
MBuda kaže...

Već treću godinu za redom kupim igru i onda se samo živciram u prokletom FUT-u koliko sam loš i nemogu nikog pobjedit... al si opet ne mogu pomoć i igram dalje i mučim se. Zbilja ne kužim što mi to treba :p

Čar igara i je u tome da se tružiš i da imašfiling uspjeha :) Izgubiš tri, i onda jednu pobjediš, budeš sretan i želiš još. Kolko god je sad FIFA čudna, nakon par patcheva i tjedana igre, bit će dobra i igriva, samo se treba naviknut i EA popravit greške koje su napravili.

Nisam isprobao igru još (Demo jesam), ali vjerujem da ce sve biti ok dok community iznese probleme, sve se da zakrpati.

Još sam u dilemi koju verziju piknuti. ps3/pc

Ajde konačno da se i meni "otvorilo", upravo sam u drugom kolu turnira dobio tipa sa BBVA ekipom puno boljom od moje. Malo defensive i counter-attack uz puno uzdaha na sve njegove šanse. Moj golman je pobro MOTM al jednako je tako to mogo bit i legenda Olić sa oba gola (prvi penal i drugi kontra u 88' za pobjedu ter Stegenu kroz noge). Moram priznat da sam bio presretan :p

Evo ekipa:

moja

njegova

13 godina
Tommy_123 kaže...

Bitno da sam ja dobio 3 TDa za to.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
15 godina
FIFA 15

Ovo je katastrofa,igra ubrzana a igati ovaj novi način odbrane nakon niza godina PES je jako teško.Večinom se ide na najbržeg igrača i asiseted pasovi,, ako u patchu ne poprave nešto ovo neće biti dobro

Who bolan cares
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...

nije TO... to je samo za ligaski kup, nije za cijelu ligu! pogledaj!

NightHawk
12 godina
FIFA 15

Ima ovdje tko da voli pro clubs mod?

Ako je netko zainteresiran, imam ozbiljan klub koji igra zajedno od Fife 13. Igrali smo diviziju 1 i u Fifi 13 i u Fifi 14. Trenutno nas je 4(Jos jednog cekamo da kupi key kroz tjedan-dva pa ce nas bit 5) i svi smo s Balkana. Ako je netko zainteresiran neka me doda na origin Cofinho92

You don't choose to be a Liverpool fan. You get chosen.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dejan1471 kaže...

Ovo je katastrofa,igra ubrzana a igati ovaj novi način odbrane nakon niza godina PES je jako teško.Večinom se ide na najbržeg igrača i asiseted pasovi,, ako u patchu ne poprave nešto ovo neće biti dobro

Moram rec da se slazem, osobno sam isto sa pesa doso iako ni njega nisam pretjerano igro a fifu ne pamtim mozda prije jedno 5-6 god. I obrambeno kad mi ide protivnik na mene u sprintu ili polusprintu u vecini slucajeva samo trzne loptu na stranu i prode ko da me nema. Stvarno mi se tesko naviknut na takav nacin branjenja.. ali to je sve vjezba pretpostavljam nakon jedno 50 tekmi valjda ce i to doc samo od sebe

13 godina
toninho kaže...
dejan1471 kaže...

Moram rec da se slazem, osobno sam isto sa pesa doso iako ni njega nisam pretjerano igro a fifu ne pamtim mozda prije jedno 5-6 god. I obrambeno kad mi ide protivnik na mene u sprintu ili polusprintu u vecini slucajeva samo trzne loptu na stranu i prode ko da me nema. Stvarno mi se tesko naviknut na takav nacin branjenja.. ali to je sve vjezba pretpostavljam nakon jedno 50 tekmi valjda ce i to doc samo od sebe

Zato jer u FIFAi zapravo postoji beskovski ples... dok u KONAMIu jos nisu culi za to.

15 godina
neaktivan
Skole07 kaže...
Tommy_123 kaže...

Možeš birati između kupa i lige, gledaj malo.

13 godina
neaktivan

Teammate contain je izgubio smisao, kao i totlana glupost da protivnik ide na mog igraca kojeg ne kontroliram ja, niti ga kontroliram sa teammate contain, al moj igrac iz nekog rzaloga kad bi trebao sudarit se sa protivnickim on iz nekog retardiranog razloga stane i propusti igraca, kao da igra bas zahtjeva od tebe da iskljucivo sa igracem kojim igras mozes i smijes oduzet loptu, sta j etotalno bezveze, ispada ko da ti suigraci izbjegavaju protivnika zato jer ti u tom trenutku ne kontroliras tog igraca.

Origin ID: ReaLazio
13 godina
FIFA 15

Da, to sam i ja skuzio da vise nema da ti komp sve radi... dosta toga sad moras sam radit. To je dobro, zapravo odlicno... napokon moras igrat, a ne da ti komp vodi igru.

Moj PC  
2 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Teammate contain je izgubio smisao, kao i totlana glupost da protivnik ide na mog igraca kojeg ne kontroliram ja, niti ga kontroliram sa teammate contain, al moj igrac iz nekog rzaloga kad bi trebao sudarit se sa protivnickim on iz nekog retardiranog razloga stane i propusti igraca, kao da igra bas zahtjeva od tebe da iskljucivo sa igracem kojim igras mozes i smijes oduzet loptu, sta j etotalno bezveze, ispada ko da ti suigraci izbjegavaju protivnika zato jer ti u tom trenutku ne kontroliras tog igraca.

to već ima u pesu 14 i živciralo me je ovih godinu dana više nego išta

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Da, to sam i ja skuzio da vise nema da ti komp sve radi... dosta toga sad moras sam radit. To je dobro, zapravo odlicno... napokon moras igrat, a ne da ti komp vodi igru.

Da al, ti ne shvacas sta ja ocu rec, zar u pravom nogometu kad se igrac zaleti u tebe ti ces izbjegavat ga i pokusat ne oduzet mu loptu? Pa di je tu logika? a sta se tice teamcointa, koja svrha je onda istog? samo si izvucem igraca iz pozicije i otvorim njemu put i napravim si rupu bezveze u obrani...

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Igrači poput Sterlinga su živa napast...Nema druge nego povlačiti se/trčati sa svojim igračom u nazad i čekati paravi trenutak da se oduzme lopta. Nekad kada trčim sa svojim stoperom kako bi zatvorio prostor, svijesno stanem jer znam da će me zalomiti na drugi stranu, te ga na taj način uhvatim na blef. Nema druge nego ovako razmišljati, jer igranje odbrane je prezahtjevno.

Jbg., nekog je već na sredini lako prokužiti što će napraviti, dok protiv ovih vješti moraš biti 2 koraka ispred...

Uhhh...šta bi dao da u ekipi ima Ramiresa i Y. Tourea, jer u FIFI 14 sam pola sezone odigrao sa njima. Za ovog prvog skupljam jer je koliko toliko dostižan, a ovaj drugi će doći ako bude malo sreće u packovima. {#}

Problem ove FIFE je brzina i to ponekad, i osobno što je više igram, to mi se sve više sviđa. U ova četri dan sam doživio sve i svašta i jednostavno ne mogu prestati igrati...

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Ja prakticiram obranu iz pesa, i savršeno me služi još od pesa2012, povlačenje i čekanje s l2 i za dečkiće koji abjuzaju l1 i trokut. Takve najviše volim :)

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.9.2014 2:20 (Tommy_123).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
toninho kaže...
dejan1471 kaže...

Doci ce sigurno samo truda i vjezbe :)

Prvih 15 utakmica prosjek golova sto dam i primim je negdje 4-5 bio,zadnjih 10 utakmica sto sam jucer igrao prosjek je 1-3 gola po utakmici,cak sam par sa po 1-0 zavrsio.
Tako da odbrana se sigurno moze nauciti.
Moja trenutacna ekipa,4 dana sam trgovao prodavao da Costu dovedem al je lik ubica. 

https://www.easports.com/fifa/ultimate-team/web-app/show-off?showoffId=i5TkiNpmnLnAy:pc 

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Imam 6k, PS3 verzija. Zna li tko kakav tim da sastavim? :)

PSN ID: mataraHD7 Origin ID: mataraHD7
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
matić_žu kaže...

futhead je google za FIFU, i lagano gledaj igrace, slazi i onda gledaj na marketu koliko dodju, svakog pojedinacno pogledaj njegova najmanja cijena za koju ga mozes dobit i tako. Tako ja uvijek slazem, igrac po igrac, analiziram i tako.

13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
matić_žu kaže...

futhead je google za FIFU, i lagano gledaj igrace, slazi i onda gledaj na marketu koliko dodju, svakog pojedinacno pogledaj njegova najmanja cijena za koju ga mozes dobit i tako. Tako ja uvijek slazem, igrac po igrac, analiziram i tako.

Ma znam za FH, tamo uvijek i sastavim prvo tim da vidim kako će izgledati. No mislio sam na neki OP tim za 6k.

Evo uspio sam sastaviti portugalsku ligu http://prntscr.com/4rf1vh

11 godina
protjeran
FIFA 15

mogo si edera kupiti on je jeftin

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

mogo si edera kupiti on je jeftin

aboubakar 450 coinsa, novi ibarbo

youtuberi i dalje promoviraju coinse, znači da su coin selleri opet našli način

16 godina
FIFA 15

Jel može netko od vas kojima radi desna gljiva postat button config.? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
izvone kaže...

Jel može netko od vas kojima radi desna gljiva postat button config.? 

To ti se najlakse sredi tako da skines ovo:

http://www.4shared.com/rar/bRe_7DVS/fifa_11_config.html

Namjestis si kontrole,i kopiras fifasetup.ini iz foldera Fifa 11 (u My Documents) u Fifa 15 (takoder u My Documents) i sve radi.To sam koristio vise puta :)

12 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
Skole07 kaže...
Tommy_123 kaže...

Možeš birati između kupa i lige, gledaj malo.

kako birat? 

NightHawk
10 godina
FIFA 15

Pozdrav svima {#}
Novi sam kako ovdje tako i u FIFI(bivši igrač PESa). U petak sam kupio FIFU 15 za PC i od petka do danas sam odigrao pa barem jedno 50 utakmica kako preko interneta tako i egzibicijske protiv jakih timova. Što se tiče online playa tu sam doslovno novopečeni igrač i ovaj FUT mi ne ide baš na ruku, pa bih vam htio postaviti nekoliko pitanja pa ako vam nije problem da me ugurate u svoj online gaming :D
Odigrao sam 30ak utakmica online i od tih 30, njih 20 je bilo LOST :/ primjetio sam kako dosta tih igraca od kojih sam izgubio imaju veoma visok chemistry, priblizno 100, dok ja imam 46. Kako da to povećam? Kako da dovedem neke dobre igrače za malu svotu coinsa? Nekim igračima su mi istekli ugovori, kako da ih produžim? 
Ako hoćete možemo odigrati online prijateljske, pa tko hoće neka me doda na origin mdjerek.
Molim pomoć {#} 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
playjob kaže...

Pozdrav svima {#}
Novi sam kako ovdje tako i u FIFI(bivši igrač PESa). U petak sam kupio FIFU 15 za PC i od petka do danas sam odigrao pa barem jedno 50 utakmica kako preko interneta tako i egzibicijske protiv jakih timova. Što se tiče online playa tu sam doslovno novopečeni igrač i ovaj FUT mi ne ide baš na ruku, pa bih vam htio postaviti nekoliko pitanja pa ako vam nije problem da me ugurate u svoj online gaming :D
Odigrao sam 30ak utakmica online i od tih 30, njih 20 je bilo LOST :/ primjetio sam kako dosta tih igraca od kojih sam izgubio imaju veoma visok chemistry, priblizno 100, dok ja imam 46. Kako da to povećam? Kako da dovedem neke dobre igrače za malu svotu coinsa? Nekim igračima su mi istekli ugovori, kako da ih produžim? 
Ako hoćete možemo odigrati online prijateljske, pa tko hoće neka me doda na origin mdjerek.
Molim pomoć {#} 

Sve si mogo naucit samo da si pratio kratki tutorial u igri bez da si ga preskako. 

Coinse zaradujes igrajuci utakmice i osvajanjem liga/kupova. 

Igraci koji ce imati chemistry moraju biti jedno od ovoga: Ista zemlja, ista liga, isti klub. 

Kako dovesti igrace za manju svotu coinsa - trazi po marketu.

Kako produziti ugovor - kupiti novi na marketu. 

11 godina
protjeran

imas na trasnfer marketu ugovore.

Samim igranjem dobivas coinse,osim tog mozes ''trejdati'' ili kupovati coinse.

pogledaj malo na yt squad biuldere za pocetak igranja.

Vjerovatno ce imati dobar chemistry i relativno jeftino a sad zavisi koliko ti imas coinsa

This time next year we'll be millionaires
11 godina
FIFA 15

Boksicu aj mi objasni, kao novome igracu, koja je fora igrati kada vidim na streamu ovi fazani koje sponzoriraju g2a s coinsima i pointsima i slicno vec prvi dan imali sve najbolje ili klinci koju su spremi utuci somu eura za packove.

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice