FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 776.923
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: FIFA 15
dexxa86 kaže...
interblueNick kaže...

Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.

Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???

Nemaš šta zeznut..

Ja sam dobio isto danas, i upravo mi se skida.

Znaći, uđeš u origin, onda u Reedem Product Code, i tamo upišeš code koji su ti poslali na mail, i staviš da se skida, čekaš ponoć i možeš igrat..

Valjda sutra ponoć, ne danas...

17 godina
ak75 kaže...

movie sta je sa patchom za ps4

http://fifasoccerblog.com/blog/new-fifa-15-title-update-now/

13 godina
neaktivan
FIFA 15

jel se mora imat psn da se skine update?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

jel to znaci 26.9 da dolazi

12 godina
neaktivan
barcaINTER kaže...
dexxa86 kaže...

Valjda sutra ponoć, ne danas...

Imaš pravo..September, 25, 2014 12:00 AM

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 20:13 (dexxa86).
13 godina
FIFA 15

Prvi sweat team na koji sam naletio i popuhao. Dzabe sta sam ja odvalio 25 puta po golu od toga 11 u okvir kad je njegov Ramos zabio iz tri udarca tri gola. 

koliko vidim, opet nisu popravili nista za cross, uredno se nabacuje na drugu i zabija a golman samo legne na pod. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 2 hvala 0
17 godina
Mortiis kaže...

jel se mora imat psn da se skine update?

Ako imaš igru i ako si online, update će ti se skinuti automatski..

13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio IF-a za momčad sad kad su serveri bili malo u banani 10-ak min a nisu mi uzeli coinse. IF mi je sd u momčadi skroz i mogu bidat sa istim coinsima na druge igrače :/ Je imao itko sličnih iskustava? 

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Radi hebenog EA-a popusio sam 2.5k na beđ reala...taman da buy now, uzmem mi pare, al nigdje beđa, pa hebem ti.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
neaktivan
FIFA 15

evo nakon malo srece i tradea trenutno sam na ovom...cekam da cijene padnu i da ljudi malo otvaraju packove.

sutra bi englezi trebali navaliti sa packovima (njih ima najvise na FUTu), jos je ronaldo u packovima.

ps. prodao sam alabu za 60k... ljudi stvarno nisu normalni...

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

Zaigrao sam danas cijelu igru i puno je drukčija od demo.GamePlay je puno brži,pace i heading su opet OP,od 4/5 mi je uspio KSI glitch.Golmanima je užasno lose pozicioniranje,stoje 5 metera ispred gola.

13 godina
FIFA 15

Golmani su u jednu ruku ok, solidni... jedan bug imaju ali taj bug je hebacki. Svaki puta kad igrac glavom lupi loptu iz kuta on legne na pod, ali bas svaki put. Naravno da je gol, to je nedvojbeno ali hebemu led, toliko paradiraju kad pucas sa 2-3m na gol a obicni heading doslovno propuste u gol. 

Naravno nema vise spektakularnih golova iz FIFAe 14, jer je gameplay malo usporeniji i igraci se malo prirodnije ponasaju kad stopaju loptu i pucaju... al' opet da su mogli toliko kiksati sta se tice golmana to nevjerujem.

I da, sad tek vidim o cemu je Hex pricao i ja mu se ispricavam posto nisam to dozivio sve dok nisam malo vise zaigrao igru. Igram 4-1-2-1-2, ali moji igrace stoje kao da igram 4-2-4, krilni igraci kao da igraju LF i RF. Neznam jel se to moze nekako sloziti, ali to je isto bug koliko vidim. Dobro je kad si sam prebacais pa stignes obranu odigrat ali netko tko to nezna, uzasno ce ga frustrirat.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

ako netko hoce da si giftamo 1000 coins boost nek me doda. Origin: CroAnimals

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Golmani su u jednu ruku ok, solidni... jedan bug imaju ali taj bug je hebacki. Svaki puta kad igrac glavom lupi loptu iz kuta on legne na pod, ali bas svaki put. Naravno da je gol, to je nedvojbeno ali hebemu led, toliko paradiraju kad pucas sa 2-3m na gol a obicni heading doslovno propuste u gol. 

Naravno nema vise spektakularnih golova iz FIFAe 14, jer je gameplay malo usporeniji i igraci se malo prirodnije ponasaju kad stopaju loptu i pucaju... al' opet da su mogli toliko kiksati sta se tice golmana to nevjerujem.

I da, sad tek vidim o cemu je Hex pricao i ja mu se ispricavam posto nisam to dozivio sve dok nisam malo vise zaigrao igru. Igram 4-1-2-1-2, ali moji igrace stoje kao da igram 4-2-4, krilni igraci kao da igraju LF i RF. Neznam jel se to moze nekako sloziti, ali to je isto bug koliko vidim. Dobro je kad si sam prebacais pa stignes obranu odigrat ali netko tko to nezna, uzasno ce ga frustrirat.

Danas sam naisao na dvojicu-trojicu koja su imala jos i treceg veznog (postavljeno izgledao kao CDM), znaci ima formacija kojom se taj prpblem moze rijesiti (nisam bio dovoljno pametan da pogledam uopce koja je to postava). Sa centra krenuti sa 4* skill igracem i paceom 80+ je 50% gola.

Uz preveliku brzinu igre, misljenja sam da je AI obrana je katastrofa.

Na fifi14 sam zbilja rijetko znao primiti vise od 2-3 gola, a na 15-ici su to teniski setovi.

13 godina
FIFA 15

Dobro sad... svaka igra ima svoj neki learning curve, pogotovo obrane... tako da naucit ces. Meni je za sada najvise sta sam primio 3 komada, al sam zabio preko 40... pa ono, nije neka frka.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
dexxa86 kaže...
interblueNick kaže...

Upravo mi je stigao FIFA 15 PC KEY.

Eee sada, kako da skinem igru, a da ne za*ebem nešto???

Nemaš šta zeznut..

Ja sam dobio isto danas, i upravo mi se skida.

Znaći, uđeš u origin, onda u Reedem Product Code, i tamo upišeš code koji su ti poslali na mail, i staviš da se skida, čekaš ponoć i možeš igrat..

Aha... Ok!

Hvala dexxa! Mislio sam da moram čekati 26., kako bi mogao krenuti sa skidanjem igre...

{#}

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina
neaktivan

Sve ove dane sam koristio VPN, prvo korejski pa USA, al sad nakon ponoc, uletio sam u origin bez VPN-a i stoji mi da igru mogu uredno pokrenut. Uranili su jedan dan ili sta, neka greska se desila sa originom mojim. Probajte i vi neki koji koristet VPN bez njega uc i vidit dal se i vama desilo isto. A za druge koji nemogu se strpit, udjite jednom sa VPN-om u origin pa pokrenite prvi put igru, i probajte onda ugasit origin i spojit se na njega bez VPN-a tko zna mozda se i vama otkljuca dan prije tako rec.

17 godina
neaktivan
FIFA 15

Dovoljno je jednom ući preko VPN-a, i ostaviti ovako pokrenuto

http://prntscr.com/4q0xc6

ne treba vise VPN

1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
desarun kaže...

Dovoljno je jednom ući preko VPN-a, i ostaviti ovako pokrenuto

http://prntscr.com/4q0xc6

ne treba vise VPN

Vidis, nisam isao za time, mislio sam da mehanizam svaki put provjerava koji je datum i odkud je origin spojen i po tom određuje dal se moze ili ne

15 godina
obožavam dok ljudi nemaju pojma kolko šta vrijedi pa doim cm-cdm i cm-cam kartice po 500 coinsa
One ring to bring them all and in the darkness bind them
15 godina
FIFA 15

Pozdrav svima, naime kupio sam fifu15 preko origina i aktivirao sam je preko korejskog vpn-a. 

Problem koji se javlja sad je sto pri izboru jezika u pocetnom meniju igra se crasha i ne mogu to zaobic. Drivere sam updejto na zadnje, probao sam sa onim my documents "fixom" , pokrenut kao admin, iskljucit aeor i origin overlay ingame no nista ne pomaze. 

Ima li netko da je imao slicnu situaciju ili mozda zna rijesenje problema, na ea forumu vidim da se neki zale na ovaj problem ali jos nema konkretnog odgovora. 

Pa eto ako itko moze pomoc bio i zahvalan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Kupio sam key od Base Hosta, igra se instalirala i radi normalno bez upotrebe VPN-a :)
Nakon 28 % instalacije se može igrati kick off s timovima iz dema. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ekipa, gdje i na koji nacin najjeftinije kupiti Fifu15? 

Hvala... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nakon što sam jučer igrao 3 tekme protiv serie A UT ekipe i svaka je imala Giovinca napred koji obožava biti filjan sa visokim loptama u for, proveo sam zanimljivu ideju :

Isprobam pa javim ishod poslijepodne {#}

17 godina
FIFA 15
Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kad hoće, onda baš HOĆE... {#}

Ide li Angel na transfer list ili ostaje u klubu?

KODAK17 and Anchor Man = interblueNick
13 godina
neaktivan
da li novi update za ps4 popravlja poziciju golmana, da stoje gde treba a ne pet metara od gol linije????ako to nije sanirano onda onda ova fifa gubi bilo kakvu smisao, tj vraca se u dane kada je bila komedija od igrice i svi je izbegavali. to je ono ne mozes do veka biti broj jedan....
13 godina
neaktivan

a jesi ti dosadan...vec danima,tjednima svaki tvoj post je samo pljuvanje fife...

15 godina
FIFA 15

Evo mali update uspio sam pokrenut fifu15, ocito je bio problem u tome sta sam deakktiviro windows media player i sve njegove dodatke jer iskreno ni ne koristim ga jos od pocetka win7(sad na 8.1). Tako da ukoliko nekom crasha na pocetku neka to aktivira i sve super.

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Mortiis kaže...

a jesi ti dosadan...vec danima,tjednima svaki tvoj post je samo pljuvanje fife...

naravno, kada ono sto sam vec kupio nije nista uradjeno kako treba ......tri gola dajem sa agureom iz finese suta hart samo gleda loptu a igram na legendary a sve to zbog lose postavke golmana a da je ko svaki normalan golman stajao ispred svoje linije gola a ne 5 metara onda ne bi primio gol.....

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice