FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 777.051
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FIFA 15
k1klop kaže...

Da, stvarno igra izgleda puno bolje na ps4 u odnosu na PC, ako se pod puno bolje misli na duplo manji fps i izostanak AA...

Vec je masu puta dokazano da se preko videa nemoze usporedjivat grafika ni priopcit kako bi to izgledalo uzivo tako da ono... {#}

PSN: Chov1ch
17 godina
k1klop kaže...

Da, stvarno igra izgleda puno bolje na ps4 u odnosu na PC, ako se pod puno bolje misli na duplo manji fps i izostanak AA...

Pa sad ti reci kaj ovdje izgleda bolje ..

http://gyazo.com/e8fb8ceda4a1a55ebc92da0b54c58062

16 godina
neaktivan
FIFA 15

Nije ti ista scena...

Moj PC  
2 3 hvala 0
12 godina
neaktivan
movie kaže...
k1klop kaže...

Ja mislim da s graficke strane i nema nikakve razlike, ali kontrast je bolje odradjen u PS4 i mozda nekako daje bolju nijansu boja i osvjetljenja pa i izgleda bolje. Nesto u stilu kad u igru stavis enb mod. 

17 godina
Praetorian1 kaže...

Nije ti ista scena...

Pa on je stavio trailer i iz njega zaključio kaj je bolje a ja sam samo izvukao jednu fotku iz tog trailera. Niti u jednom trenutku kroz cijeli trailer nemamo istu scenu pa donosimo neke zaključke a da igru nismo ni vidjeli na obje platforme..

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 21:06 (movie).
14 godina
FIFA 15

Origin mi ne prihvaca karticu..

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048]

ima li koja jeftina alternativa (blizu 45$) ?

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.9.2014 21:11 (KiCo77).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
KiCo77 kaže...

We're unable to process your payment right now. Use a different payment method or try again later. [ref. #10048]

Jesi probao u originu promijeniti zemlju boravka?

11 godina
neaktivan
FIFA 15

Jel ko igra na ps3, kakva su vasa misljenja ?

0 0 hvala 0
17 godina
miikaa77 kaže...

Jel ko igra na ps3, kakva su vasa misljenja ?

S obzirom da PS3 verzija nema ove nakaradne golmane to mi je bila i najbolja verzija ovogodišnje fife...

14 godina
movie kaže...
KiCo77 kaže...

Jesi probao u originu promijeniti zemlju boravka?

Kupljeno, hvala :)

14 godina
neaktivan
movie kaže...
k1klop kaže...

I šta si sa ovim htio pokazat? Na pc je scena u hladu pa nema sjena a ps4 je na suncu pa blješti pa ti bolje izgleda. Poanta je da igra izgleda identično što se tiče svega ostalog tipa animacija tekstura shader itd...

15 godina
s ovakvim golmanima na pc-u nema smisla igrat
One ring to bring them all and in the darkness bind them
17 godina
The Unforgiven kaže...
s ovakvim golmanima na pc-u nema smisla igrat

Haha jednima su golmani odlični i sve skidaju, drugima su sranje.. Šta, stoje previsoko?

Koristite blage riječi i jake argumente
13 godina
neaktivan
FIFA 15

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

Golmani su bolji, nego X360 i PS3 verzija, al isto tako nekad znaju glupavo reagirat i znaju se drzat visoko, al mislim da PC verzija jos uvijek nije dobila update koji se spominjao neki dan za PS4. Taj update bi trebao valjda rijesit to stajanje na petercu i neke druge stvari. Al sve u svemu i vise su nego dobri i brane svakakva cuda sta je prije redovno ulazilo.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
TheDarkSide kaže...

Golmani su bolji, nego X360 i PS3 verzija, al isto tako nekad znaju glupavo reagirat i znaju se drzat visoko, al mislim da PC verzija jos uvijek nije dobila update koji se spominjao neki dan za PS4. Taj update bi trebao valjda rijesit to stajanje na petercu i neke druge stvari. Al sve u svemu i vise su nego dobri i brane svakakva cuda sta je prije redovno ulazilo.

Ne treba mi golman koji brani čuda, samo neka brani ono što je normalno za obraniti i neka stoji tamo gdje stoji normalan golman. Neka je lijepo animiran i neka sve to izgleda prirodno i realno. I to je to..

12 godina
neaktivan
FIFA 15

Ako je netko zainteresiran,imam 18 miliona coinsa i TIF ibrahimovića i mnogo drugih IF i TOTS igrača i mijenjam za FIFA 15 igrače i coinse,zainteresirani neka se jave u pm.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo za one koji nemaju novaca da kupe i igraju FUT 15 na PC, besplatno mogu igrati.

2 5 hvala 0
12 godina
neaktivan
desarun kaže...

Evo za one koji nemaju novaca da kupe i igraju FUT 15 na PC, besplatno mogu igrati.

zar ti je baš tako užasno?

13 godina
neaktivan
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Ne treba mi golman koji brani čuda, samo neka brani ono što je normalno za obraniti i neka stoji tamo gdje stoji normalan golman. Neka je lijepo animiran i neka sve to izgleda prirodno i realno. I to je to..

Kao sta i napadaci kao i svi drugi igraci grijese i golmani grijese, a ne da cijelu utakmicu vec sablonizirano znas sta ce obranit, sta nece sta ce uvijek uc i tako dalje...i golmani mogu i znaju kiksat, sve je to dio igre. Nekad ce obranit cuda nekad ce kiksat neku glupost...al ocito vi ste navikli da su golmani nepogresivi i onda kad vam neobrane nesto sta bi i golman iz trineste lige onda krivite mehaniku igre i govorite da su "golmani" zbugirani..al sta se ne zalite kad vam brane i tako rec fizicki nemoguce stvari za obranit? kad vas golman spasi nekim cudom od cistog gola koji nebi mogao spasit po nikakvim zakonima fizike? sta onda ne kazete "a golman je bugiran, nebi smio to branit". I nisam vidio bas takve reakcije, samo kad dobite golove onda su svi drugi krivi, od mehanike igre do golmana do neznam ni ja koga...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
protjeran
Prije nije valjala obrana i način postavljanja iste a sad ne valja golman,tko če svima ugodit.Jest da ima puno parada golmana i da brane svašta,al isto tako dobivaju pacerske golove ko Barthez nekada.
16 godina
neaktivan
FIFA 15

nikada nisam igrao FUT,ali koja je razlika izmedu zlatne kartice npr ronalda i plave kartice ronalda.?

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 4:57 (deno100).

0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Jučer na PC odigrao 3 tekme u FUT-u. Katastrofa gameplay velika razlika između seasons i FUT, još veća razlika od 14-tice. Ukoćeni pokreti totalno, ful me podsjetilo na PES 6, koji mi je btw bio odličan u to vrijeme

Moj PC  
1 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Kao sta i napadaci kao i svi drugi igraci grijese i golmani grijese, a ne da cijelu utakmicu vec sablonizirano znas sta ce obranit, sta nece sta ce uvijek uc i tako dalje...i golmani mogu i znaju kiksat, sve je to dio igre. Nekad ce obranit cuda nekad ce kiksat neku glupost...al ocito vi ste navikli da su golmani nepogresivi i onda kad vam neobrane nesto sta bi i golman iz trineste lige onda krivite mehaniku igre i govorite da su "golmani" zbugirani..al sta se ne zalite kad vam brane i tako rec fizicki nemoguce stvari za obranit? kad vas golman spasi nekim cudom od cistog gola koji nebi mogao spasit po nikakvim zakonima fizike? sta onda ne kazete "a golman je bugiran, nebi smio to branit". I nisam vidio bas takve reakcije, samo kad dobite golove onda su svi drugi krivi, od mehanike igre do golmana do neznam ni ja koga...

upravo tako,mene vise nazivcira kad golman obrani nemoguce,nego kad primi gol kao ladić davnih dana...ili piplica ono boksanje glavom u svoju mrezu :D

14 godina
deno100 kaže...

nikada nisam igrao FUT,ali koja je razlika izmedu zlatne kartice npr ronalda i plave kartice ronalda.?

Plava kartica ima dio statova povišen. U pravilu sitna razlika.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan
FIFA 15

Evo moje ekipice.

Skupio sam još nekih 13k pa ne znam koju da si drugu momčad složim, da li da idem na englesku ili talijansku ligu ili pak na brazilce (tu mi baš fali Willian na LW).

fifa15 fifa15
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
deno100 kaže...

Plave kartice su limitirane, obicno su samo oko tjedan dana u packovima i kasnije ih je nemoguce dobit u packu. Imaju poboljsane statse. Dolaze u obliku TOTY (Team of the year) na kraju godine i TOTS  (team of the season) na kraju sezone.

17 godina
TheDarkSide kaže...

Pa zar ti nisam rekao da mene ne interesira supermen na golu? Nemam ništa protiv ni kada pogriješi. Kako sam ti već rekao interesira me realan golman, a pod realan mislim na golmana kojeg gledam svaki vikend na tv sa svim njegovim manama i vrlinama. Uz to volio bih da je lijepo animiran i da njegove intervencije imaju uporište u onime što znam o golmanima. Tako da ne znam o čemu pričaš. Tebi je normalno da golman stoji na 5m u svakoj mogućoj situaciji? Na demou sam našao poziciju s messijem i samo trpam finesse između dvadesetog i tridesetog metra preko njega. Pa kaj je to? Meni se takav nogomet ne igra. Da sad ne pričam kako u pojedinim situacijama zna raditi neke stvari kontra zakona fizike.

Znači mene smetaju takve stvari, tehničke. Iz njih proizlaze problemi a ne iz golmanskih intervencija bile one ovakve ili onakve..

Usput, normalne cijene u ovogodišnjem futu ostat će samo mokri snovi

http://gyazo.com/ad8ec224a89514196b4900ed58f51d8a

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.9.2014 10:26 (movie).
11 godina
protjeran

zasto bi to iko radio?...kupis preko meksickog origina i igras kao hrvaćanin...

13 godina
neaktivan
movie kaže...

Usput, normalne cijene u ovogodišnjem futu ostat će samo mokri snovi

http://gyazo.com/ad8ec224a89514196b4900ed58f51d8a

To je normalno za početak godine. Čekaj da vecina ekipe dodje do momčadi, nekih coinsa i da prođe malo vremena. Ista situacija je bila i prošle godine, doduše cijene su bile nešto niže jer su se mogli koristit FP i bilo je puno više toga na marketu. 

Ja osobno očekujem pad cijena kartica <84 rated playera nakon šta objave Ronalda u TOTW :D 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice