FIFA 15

poruka: 7.673
|
čitano: 780.461
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: FIFA 15
movie kaže...
dreammaker kaže...

Sarkazmom si išao provocirati. Što je tu krivo u mojoj reakciji? {#} Moja reakcija ti upravo potvrđuje da sam sarkazam i prepoznao u tvojem postu. E moj muvac.. {#}

Po tvojim postovima da se zaključiti da stvari raspoznaješ selektivno...

Još jedan u nizu tvojih postova koji odlaze od trenutne teme.

Hvala što mi slažeš psihološki profil, ali zaista te ne cijenim i ne smatram kompetentnim za takvo što.

EDIT: Pozivam te da sve svoje frustracije liječiš u privatnim porukama samnom. Biti ću još jednom dobra osoba. Nakon što sam te naučio osnovama forumske pismenosti, mogu ti pomoći i oko toga..  {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 22:22 (dreammaker).
17 godina
dreammaker kaže...

Hvala što mi slažeš psihološki profil, ali zaista te ne cijenim i ne smatram kompetentnim za takvo što.

Prokleti ljudi cijene samo svoju sliku u ogledalu i takvi slučajevi su opisani u nekim medicinskim knjigama. No ovo je fifa tema i ne znam zašto odvlačiš razgovor u nekom posve drugom pravcu?

Možemo raspravljati o fifi 15 a psihološke profile ostaviti za neke ustanove koje se time bave.. moj nemaju, za tvoj ne znam..

16 godina
movie kaže...
dreammaker kaže...

Prokleti ljudi cijene samo svoju sliku u ogledalu i takvi slučajevi su opisani u nekim medicinskim knjigama. No ovo je fifa tema i ne znam zašto odvlačiš razgovor u nekom posve drugom pravcu?

Možemo raspravljati o fifi 15 a psihološke profile ostaviti za neke ustanove koje se time bave.. moj nemaju, za tvoj ne znam..

Pročitaj još jednom tko je prvi odlutao od Fifa teme {#}

A i super ti je punchline na kraju "moj nemaju, za tvoj ne znam.." {#}

šumski put je bio ravan.
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.9.2014 22:30 (dreammaker).
13 godina
neaktivan
FIFA 15

{#}dosta

''Kakva bi tišina nastala kad bi ljudi govorili samo ono što znaju.'' (c) Čapek

2 1 hvala 0
11 godina
FIFA 15

Dečki dosta je bilo, neću više vidjeti privatna prepucavanja tamo di im nije mjesto!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
FIFA 15

Gdje su moderatori? Nevjerojatno da ovo dopuštaju.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

Ja uživam {#} {#} , zašto da prestanu?

16 godina
The_K kaže...

Ja uživam {#} {#} , zašto da prestanu?

Drago mi je da nisam jedini koji uživa u ovome {#}

šumski put je bio ravan.
15 godina
Gtx660
4gb rama
Phenom 8450 ili atholon7750 be!
Pitanje, imam ta 2 cpua, dali fifa vise voli jezgre (x3 @2100mhz kod phenoma), ili veci takt (2x @2700mhz kod atholona)
Ili sam prisisljen kupiti phenoma 2 9** ?
Cilj:
Maxed out, FHD, lock 60fps!

Trenutno, demo sam stavio maxed out, na phenomu i zna trzat (sto me zacudilo jer crysis 3 medium-high ide glatko)! ..ocito je novi engine gladan procesorske snage!
i najvaznije pitanje!
Ima li kakve razlike/dali je potreban aa na full hd rezoluciji u fifi15? (znam da ovisi od igre do igre, npr crysis 3 bez aa i na 4x nemam neku razliku na FHDu, a ubija fps!!!)
12 godina
FIFA 15

suspendirat pa nek obojica ohlade od foruma

Moj PC  
2 2 hvala 0
12 godina
neaktivan
FIFA 15

Samo da se nadovezem jos jednom na FIFU 15 i Dual Core procesore, u 80% slucajeva to nece bas funkcionirati. DDR2 DDR3 Nije bitno 4Gb sasvim je dovoljno, GPU definitivno ide i daleko ispod minimuma, jedini problem je u CPU. Potvrdjeno je s vise testova na par razlicitih racunala i rezultati su uvjek isti. Procesor je jedini problem u FIFI 15 u kojoj je potreban 4x skoro pa bilo kakav procesor. Sve ovo je vezano za rezzu od 1366x768. S Vecom rezolucijom naravno dizu se i vece Graficke potrebe. Ali eto tko god se pribojavao da treba mjenjati dosta toga dovoljno je samo neki novi CPU do 650kn ili polovni do 400kn CPU i moze biti miran, naravno sigurno da ce raditi na Low-Medium, moguce i na High. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina

Ima tko da je kojim slucajem probao sa tim novim patchom igru i da moze bacit komentar na golmane, dal su poboljsani i koliko.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
TheDarkSide kaže...

Ima tko da je kojim slucajem probao sa tim novim patchom igru i da moze bacit komentar na golmane, dal su poboljsani i koliko.

Koliko vidim patch je izašao za PS4... igra u americi izlazi sutra ako se ne varam...

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 0:42 (movie).
13 godina
movie kaže...
TheDarkSide kaže...

Koliko vidim patch je izašao za PS4... igra u americi izlazi sutra ako se ne varam...

Mislim da je onda i za xbox izasao patch a ovi koji imaju earli acess, na njih mislim..

17 godina
FIFA 15

Je li netko mozda pokusao pokrenuti FIFA demo na laptopu s i5 4200M/4200H? Ako je nemoguce jer su dual core, bar znam da mogu jeftiniji laptop kupiti :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

Odem sad do Fifa foruma na EA stranici da vidim ima li što o patchu i slučajno pročitam u jednom postu da su maknuli onu ikonicu koja je prikazivala latency kod online mečeva. Taman pomisliš da ne mogu biti veći debili. Svaka čast EA.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
z1k4 kaže...

Je li netko mozda pokusao pokrenuti FIFA demo na laptopu s i5 4200M/4200H? Ako je nemoguce jer su dual core, bar znam da mogu jeftiniji laptop kupiti :/

nemoguće

Origin ID za FIFU 13: strbi_zg
13 godina
neaktivan
FIFA 15

pozdrav ekipa...hoće li bit moguće pokrenut igru na laptopu, procesor intel pentium b970 (2x 2,3ghz), graficka nvidia gt620m, 4gb RAM...i oće li bit igrivo?

0 0 hvala 0
17 godina
Hexfire kaže...

Odem sad do Fifa foruma na EA stranici da vidim ima li što o patchu i slučajno pročitam u jednom postu da su maknuli onu ikonicu koja je prikazivala latency kod online mečeva. Taman pomisliš da ne mogu biti veći debili. Svaka čast EA.

A kaj se čudiš?  25 stranica ebanja majke i nikome ništa. Neće vratiti novce, neće otkloniti kvar, neće se službeno oglasiti, neće ništa.. tj. hoće nešto, pobrati ljudima novce..

http://answers.ea.com/t5/FIFA-15/Fifa-Points-problem/td-p/3540215

17 godina
FIFA 15

Kad će točno FIFA 15 biti dostupna za igranje na PC-ju?

Koristite blage riječi i jake argumente
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
lordi kaže...

pozdrav ekipa...hoće li bit moguće pokrenut igru na laptopu, procesor intel pentium b970 (2x 2,3ghz), graficka nvidia gt620m, 4gb RAM...i oće li bit igrivo?

nemojte sa pentiumima i dual core-ovima to ni pitati

15 godina
Dodinho kaže...

Meni sutra točno u podne :P

Who bolan cares
17 godina
dejan1471 kaže...
Dodinho kaže...

Daj malo pojasni? Piratska verzija ili šta?

15 godina
Dodinho kaže...
dejan1471 kaže...
Dodinho kaže...

Kupio igru preko mexičkog origina prelodao je jučer i dostupna za igru preko VPn od sutra popodne

Who bolan cares
14 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
dejan1471 kaže...
Dodinho kaže...

North America region.

17 godina
soft kaže...
Dodinho kaže...
dejan1471 kaže...
Dodinho kaže...

North America region.

Ima li neki tutorial kako da to sebi sredim? Kupio sam i ja igru preko meksika.

13 godina
FIFA 15

vidim da ste vec poceli s otvaranjem paketica i slicno zanima me jel se mogu kako ti paketici otvoriti za ps4 prek weba..??
i da sutra izlazi igrica na us znaci li to da cu ja moci igrati na svom hr accu ako sam igricu uzeo prek us accounta i skida mi se..?? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
FIFA 15

http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1z9npl/guide_how_to_use_a_vpn_to_unlock_titanfall_early?sort=confidence ovo sam ja napravio na titanfallu, sad cu probat na fifi pa javim

edit: evo skida se igrica, znaci radi.

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.9.2014 12:51 (Crofarmer).

0 0 hvala 2
13 godina

Sad uletio u FUT i dobio daily gift silver mini paket i gold paket, p agledam, odkud sad taj gold paket? jel to od onih 40 komada posto imam Ultimate edition? al gledam nije proslo 7 dana od izlaska FUT-a.

15 godina
Crofarmer kaže...

http://www.reddit.com/r/titanfall/comments/1z9npl/guide_how_to_use_a_vpn_to_unlock_titanfall_early?sort=confidence ovo sam ja napravio na titanfallu, sad cu probat na fifi pa javim

edit: evo skida se igrica, znaci radi.

+1, hvala puno!

One ring to bring them all and in the darkness bind them
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice